70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off tatlı yenmezmı ya (( bızım evde de ben yemeyelı ne ekmek bıtıyor ne de kahvaltılıklar sanırım evde bır ben yıyormusum ::))))

güzelmiş menün ben hiç su içemiyorum unutuyorum hep eskiden 2 günde 4 bar içmezdim çogalttım yine:26::26::26::26:

kızlar bu ortilikte bihatırlatma yapmak isterim

eğer ortimizi yarı yolda bırakacaksak hiç bu işe girmeyelim lütfen
buraya geldğim sıralar başıma geldiği için biliyorum
bir hafta bildirim yaptıktan sonra ortadan kayboldu
hayat ne getircek tabii bilemeyiz
acil özel durumlar haricinde
diyet psikolojisinde değilsek lütfen karşımızdakinide üzmeyelim
artı çıkarız o ayrı bir durum
ama yarı yolda bırakmak hoş değil

içim kıyılıo cnm yıyemıom ya ööğ
allahım yarabbim nasıl hatunsun ne yiyonda 30 kilo alıyon hamileyken

vardım aslında ama denk gelmemişizdir canım yaaa
işler yoğun oluyor bazen ama laka okuyorum burayı
hımmmm bana denk gelmedi ozaman
off tatlı yenmezmı ya (( bızım evde de ben yemeyelı ne ekmek bıtıyor ne de kahvaltılıklar sanırım evde bır ben yıyormusum ::))))

benimde aynı ekmekleri hep ben yiyormuşum:26::26::26::26:

aslında yemek cok yıyen bı ınsan deılım ama meyveyı cok yıyodum hatta dr bana meyveyı yasaklamıstı bıde 36 haftalık dogurdum 40 hafta olsa napardım bılmem

aslında yemek cok yıyen bı ınsan deılım ama meyveyı cok yıyodum hatta dr bana meyveyı yasaklamıstı bıde 36 haftalık dogurdum 40 hafta olsa napardım bılmem

kız bende 36 dogurdum 2kilocuktu kuzum nasıl zor büyüttüm aaçmayım o konuyu kapatamam mende hiçmeyve yemem

mesaj kutusu benı snır ettı gıtmıyor eskıden boyle degıldı ya anında gıderdı

neyse o kişi benmıyım yoksa:))) bende o dedıgın yerde oturuyorum :) sınıfcıyım kimki o sanslı bayaaannn

mesaj kutusu benı snır ettı gıtmıyor eskıden boyle degıldı ya anında gıderdı

neyse o kişi benmıyım yoksa:))) bende o dedıgın yerde oturuyorum :) sınıfcıyım kimki o sanslı bayaaannn

bayan degil bey karamanlı ailecek can cigeriz ben evdeyim çalışmıyorum

ayy bende yenı dogurdum kızlar 42+larda gıdıp sunıyı yemeseydım belkı hala karnımda tasıyor olacaktım suan 3. bebegım 4aylık olmus bulunmakta 78 kıloyla dogum sonrası eve geldım ıste 75le yola basladık bkalım ahyırlısı

daha yeniymiş verirsin kolaylıkla
kızlar ben kactım ıı gec sıze bol sohbetler bana gore bı ortı gelırse soleın ha

tamam canım iyi geceler

ıns. verırız bakalım bır haftadır bıraz dıkkat etmeye basladım ıste baya guzel gıdıyor dıkkat edınce ınsallah sutum gıtmeden tamamlarım bu yarısı

menün güzelmiş canımm. bende çok su içiyorum wcden çıkamıyorum.

bizim evdede ıvır zıvırlar duruyor. demek hepsini ben yiyormuşum. sırf bi dolap cısss var bende komşunun çocuklarına veriyorum eşimde yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…