70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Finaller başladı yaaBide bütün gün askerime kargo yollamak için uğraştım..Ordan onu al şurdan şunu bilmem ne:26: Yemek yemiorum doru düzgün:18:Sen kızıyorsun die bildirim yapmıom

ben neye kızdımkiiii
ben kızmıyorum canım neden kızayım?
ne haddime:26:

bende neye kızdımki diyorum
heeee anladım
ama kuzum senin iyiliğin için diyorum valla
kilo veremezsin yemeden

Biliyorum hocam da işte yapamıyorum yemek Yapmasını bilmediğimden değilde üşeniyorum ne bilim Pratik şeyler daha cazip geliyo Domates salatalık yumurta peynir idare ediorum işteGeç uyandığım içinde akşamda special k yiorum :26: 2 öğün oluyor:S Arada etiformpirinçpatlağı mandalina falan yiorum ama ara öğün gibi diil Diyetisyene gidebileydim ameliyat olmayaydı belki düzene girebilebilerdim

heyyy ortam yine kızışmış vallaa.....yürüyün beeee ....heheeyyy her ne kadar ortak bulamasssamda bu haftanın liste birincisi benim..

az önce misafirlikten geldik gözümü karnımı ziyadesiyle doyurdum....bu haftalık diyet reçeteme yarın başlıyorum cuma günü görüşürüz hanımlar....................

bu arada nete fazla giremiyorum..kocam izin vermiyor....kendisi giremiyor ya nete ondan....net sorunu bizde de var yani..neyse allah hepinize rahatlık versin.....yarın görüşmek üzere...............

benimde deli gibi uykum var. burada felaket şekilde bir kar var. ilçeler tatil merkez değil eşimle haberleri takip ediyoruz tatil için. nerdeyse 30 cm geçti kar. en kötüsü eşim okula sabah gidiyor 1.derten sonra tatil oluyor ne anladım ki tatilden diyor sabahın köründe kalktıktan sonra. ama kızlar manzara çok harikaa

kar kimileri için felaket ama biz buralarda göremediğimiz için hasretiz ya...

iyi aksamlar kizlar topigi baya canli gordum insalah hep boyle azimle devam ederiz ben simdiden yarinki menumu hazirladim carsamba ve persembeye ayran detoksu yapmayi dusunuyorum basarmaliyim bu sefer;;;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…