menüm;
sabah duble ılık limonlu su
10.00 kahvaltı( geç oldu ama)
3 dilim çavdar ekmeği
3 çt peynir
2-3 çat pat kızartması kociş istemişti canım çekti
4 zeytin
1 tk böğürtlen reçeli
14.00 öğlen
yarım tarhana
yarım sulu köfte(izmir) 3 köfte, 2 dilim pat.
17.00 bir avuçdn az çekirdk, bir elma
19.00 nesfit
2 lt su
kız çok üzülmüssündür sen şimdi vardor bi hayıray yiyemicem cnm ya yollar kapalı gıdemıcez buyk ıhtımal
aldık bileMerabalar bende geldim aranıza alırsanız tabiki 72 73. Arasıyım 15 gün önce 77 dim . Desteginize ihtiyacım var 1,63 boyundayım 72 kiloyum hedefim 58 olmak
sen yine mi geldin ölücen acından git yemek yepuhahahahha enemm çatladın mı kısskıskandın mııııııııı
valla ben sölemicem şimdi ne kadar verdiğimi ama cuma qünü qörüşcez diorum sadece
ben 1500 çıkartsam amenna öpüp başıma koyarım daha ne istion
menülerim ortada şekerim artık ne kadar qider orasını bilemem cuma qörücem bende
hahahaha bu menüyle mi 5 kg verdin kıs sen 3 qünde
menünü hiiççç beğenmedim fazla patates tüketmişsin
hadi sabahkine bişi demiom da öğle haşlanmış bile olsa patates tüketmemeliydin
sen böle devam et yıwrım cuma qörüşcez
ne acıkması yavri duramin canim onlar iyi olsun yeterkihafif herhalde de ben doymadim nedcez :18:
alintiyi buldum altda canim
buyur canim
ya bende doymadimbugün dolunay mi var yoksam disariya bakiyom da ay may görmüyom dolu mu degil mi diye bakcaktim :111: haha evet onu kdr nin kocasi söylemisdin ay ne gülmüsdüm ben onlan ya canim benim ya
hosgeldin canim aramiza
ölecen acından yeyeyeyeyegeçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediorum
alıntı yapamadım kusura bakmayın
buqünkü menüm
sabah:1 dubble bardak limonlu ılık su, 2 dilim tam buğday ekmeğiyle 2 dilim kaşarla hazırlanmış tost,1 zeytin,1 domates,1 salatalık,1 fincan 5i bir yerde çay
ara: 2 tane form bisküvi + yarım bardak lıght süt
öğle: 2 kepçe tarhana çorbası,1 kase yoğurt
ara: 1 fincan yeşil ve form çayı
akşam: 1 kase spichal K
ilerleyen saatlere doğru acıkırsam falan bitki çayı yapıcam
qün içinde bol su içtim ve sabah yarım saat akşam yarım saat olmak üzere 1 saat egzersiz yaptım
hatun fena çıktı ortim tarif felakettihani patlamis misirtarif bile yazmisdim yap diye
ßen sadece zayıflamak istemiorum!
TAŞ GİBİ HATUN olmak istiorum TAŞŞŞ!!
hheheh canımsın yaa
patlamış mısırı cuma qünü birinci olursam kutlama olarak akşam yapıcam yicem inş.
menüm:
ssabah dedigim gibi2 kere yazinca yazasim gelmedi bozmayayim diye yapistirip duruyorum ayni menüyü sabahdan beri
1 1/2 kara ekmek 4 dilim kasar peyniryarim salatalik birde light sürülen yortlu otlu birsey
ara: 1 mandalina
öglen: light cilekli müsli sade yogurt ile
ara: 1 mandalina
aksam: az önce misafir vardin cekirtekler pastalar ohhh sonracima gelen kiz bana sen zayiflamismissin deyince cekirdekden citliycekdim biraz vazgectim
sulu köftenin patateslerini ve suyunu ayitladimminik köftelerden toplam herhalde 10 tane ama bozuk para büyüklügündeydin
ama simdi imdaaat diye bagirasim var aciiiim acciiiim ruhum acccc imdaaaaatttt
ortim gel bana güzel birseyler söyle nirrrdeeesssiiinnn :84::84::84::84::84:
yettim gari ne acıkması görmüyon mu hatunları yeme yavrum bak çok gülerler sonra sen su iç