hülyaeyüp şeker yerine tatlandırıcı kullanabilirsin cnm
çınarın annesi ara öğün seçenekleri çok aldıklarındanda 1-2 yiyebilirsin kalorisi yüksek fazla kaçırma
minecim listeyi tekrar hazırlamışsın ellerine sağlık canım
babaannene geçmiş olsun allah şifaversin
senin açındanda zor olmuş canm
inş. biran önce düzelir
eşinede üzüldüm allah şifa versin cnm benm
tunacım kaçamk yanaların yazma fikri güzel en azından buraya yazıcam die daha az kaçamk yapılır
zerracım inş. gönlüne göre bi araba bulursun
çok büyük rahatlık araba
eskiden yani ben 80li kilolardayken dominosun 1 büyük boy pizzasını tek başıma hüpletirdim
şimdi 1 dilimi kesioo
minecim dediğin blogu bende takib ediorum hatta başvuru bilem yaptım ama bilmiorum beni aldımılarrr
ortim maşallah babaannene ilerliyen yaşlarda kalça kırığı çok zor
suzişimm iradene sağlı canım benim o pastaya hayr demişsin ya helal sana
dgy aramıza hoş geldin
canm o tarz diyetleri vücudu şoklamak adına bi kaç gün yap ama uzun vadede hiç tavsiye etmem
dönüşü çok kötü oluyo
vücudundada çok büyük deformasyonlara yol açar
hasretçim sen diyetisyeni bıraktınmı:26:
fatoş3458, euribiamir,aramıza hoşgeldiniz kızlar
ortim dünki menünü çok beğendim
minecim seninde dünki menünü beğendim şeker
dond bacım sen kolamı içiosundünki menünde güzel hiç kaçamak yok maşallah
ortim bu hafta biz birinci olmalıyızzz
betülcüm senin neden canın sıkkın geln anlt bacm
yeni gelen kzçeler münüleriniz süper çok azimli başladınızzz
tunucam yediklerine dikkat ediosan sakın moralini bozma
geldiği gibi gider
yok kız 4 yıl oldu kolayı bırakalı oğlsuma hamileyken . alıntı yapmadan aklından mı yazdın....
yok canım nerdeeeeeee bende okadan akıll
yan sekmede konuya cvp ver kısmını açtın bi taraftan okudummmm bi tarafdan yazdımm :126:
orası neresiymişhiç anlamıycam şu teknolojiyi..kocam hep gülüyo nasıl becerip alıntı malıntı yapıyon hayret diyo. kötü adaM
soklardayım dusunceye bakiyide ben şuan burdayım şimdi yazılanı neden okumayım ki?
online olduğum sürece yazılan herşeyi okuyorum
qeçmişe dönüp sayfalarca yazı okuyacak vaktim yok tabiki..
ona verceğim vakti açıp kuran okuyarak qeçirmeyi tercih ederim..
cok guzel yazmıssın canım agzına saglıkkuran okuyacan zamanı sen bilirsin..... grubdaki arkadaşların çogu geçmişi okuyor hastası olana geçmiş olsun dior,menü yazana yorum yapıyor tavsiyede bulunuyor yani grub amacına yönelik davranıyor giris sayfasında yazıyorya birlikten kuvvet dogar.sen grub bilincini anlamadın galiba. anlık takılma niyetindeysen geyik muhabbeti topigi var........ bunlar benim düsüncelerim diger kızlarda fikirlerini iletirlrt galiba tabi geçmiş okuyup geriye dönenler
bende kahvaltıda cok doyma taraftarıyım canımevet canım ya rabbim elden ayağa düşürmesin
sağlıklı sıhatli ömürler nasip etsin
hakkımızda hayırlı olsun herşey inşallah
bu menü olayını canım ben bu şekil besleniyorum biliyorsun zaten
geçen seneden bu yana balımıda yedim tereyağımıda yedim
herşeyimi yedim
hani arkideşler hep dalga geçerdi benlen özellikle dilom
çiko neskuik hiç çikosu reçeli balı eksik olmaz
canım ben sabah kahvaltısını öyle bir dilim ekmekle yapamam karnım doymaz
karnım doymayınca gün içinde diğer öğünlere daha çok saldırırım
boyuma ve kiloma göre ben
3 dilim ekmeği kendime uygun bulduğum için öyle besleniyorum mesela
sende herşeyini ye sabah kahvaltıonda ama abartamadan
biliyorsun zaten canım gerisini
ozaman buraya hiç uğrama cleo kuran oku evde (ama bikini olayını iyi düşün ayrıca bikini giyerim demiştinya) kuranda örtünün yazıyor bu örtünme
sadece erkek için değil bayan içinde geçerli bazı yerlerimiz bayanlarada sakıncalı mazallah bikiniden çıkar sonra
burası boş zaman geçirme yeri
biz boş işlerle uğraşıyoruz
ukalalık yapmayalım
herkes özgür iradesiyle fikrini beyan eder
bu topik arkadaşımında dediği gibi tapulu malımız değil
herkese ait
alemsın bebısımkızlar karadayı başladı
ben gidem karadayımı izleyim
boş boş işlerle uğraşmayım topiğinizde ahahahahahahhhhhh
ayyy bunu cok begendım
sanki bu daha güzelll
canım bence sabah cok az nasıl doydun kıarkdaşalar bu gün ben de biliyorsunuz başladımm
sabah
1 dilimekmek + 2 dilim peynir
işyerinde bir üçü bir arada
ara: 4diet bisküvi
öğle:
1 kase kuru fasülye + yoğurt
akşam:
1 tabak karnıbahar yemeği 1 ekmek
ara 1 avuç fındık
sorumnum bu gün için az su içmek yeşil çay içmemek... yarına onlar da olucak inşallah...
kilo takip çizelgesini yaptım fakat siteye ekleyemedim... onu nerden yapabilirim.... herkese iyi geceler....
canım facede de gormustum uzuldum gercekteneşim maçtan geldi biraz önce
düşmüş omuzu kırılmış
yarın okula gitmiycem sevk alcam
sonrada kayıvalideyi çağırdım
annem dedeme bakıyor
aile bölündü babam araba köşelerinde babaannemi bekliyor
bihayırsızlık var yaa inşallah bununla son bulur
buarada kızlar ne aklıma geldi
özel bir konu ama
babaannem üvey benim öz olanın üstüne gelmiş
çok eziyetler etmişler babamlara
babam anne falan demez zatende hala teyze bile demediği halde
şimdi hastanede babaannemi bekliyor
kalacak yer yok arabada yatıyor
aklım babamda
eşim nasıl olacak ameliyat riski var
diyet falan diyoruzda herşeyin başı sağlık
bunu unutmamak lazım
canım bızımlede babannemın erkek kardesı yasamıstı
evet canım insanlık ölmemiş dedim valla
ben bile üzülmem diyordum ne yalan söyleyeyim ama babaannemi hastanede görünce kimsesi yok garip gibi diye ağlamaya başladım
eşim içinde teşekkürler canım inşallah ameliyat olmaz dediğin gibi
kafam çok karışık
mınecım gogusundekı ıcın acıl gıt canım
canım çok sağol çorbayı biaraştırayım canım ama erkek inadı içmem derse hayatta ağzına sürmez
ameliyatıda doktor demiş , dediğin gibi kolluk takmışlar
2-3 güne 1 kontrole gidecekmiş omuzda biçıkıntımı ne varmış o uzarsa diyor ameliyat demiş
bende anlamıyorum ama eşim öyle söyledi canım
herşey allahtan diyoruz
allah daha büyük bir dert vermesin
ayy bide benim göğsümde bişey farkediyorum eşime diyorum herşey üstüste geliyor yaa
oda kötü bişey çıkarmış
aman allah korusunda herşey üstüste geliyor canım işte
son yazdığındada haklısın
üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz
allah razı olsun lafını duyalım yeter canım
öyle işte
sıktım kızlar sizi sağlık sorunlarımızla
kusura bakmayın
dert ortağımız gibi oldu burası
sana ne oldu canımcanlarım beni affedin bugünlerde gelip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama alıntı yapamıyorum ya da bir şey yazamıyorum canım çok sıkkın mazur görün beni..
mine canım facede de gördüm başınıza gelenleri. inan çok üzüldüm bi anda hepsi üst üste gelmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah..
ben yine uğramaya çalışıcam canlarım.. öpüldünüz
Nescafeyi pek duymadım ama diyetisyen dediyse vardır bir bildiği. Menün de güzel canım, afiyet olsun.
reglı cok etkılıyor kıloyuarkadaşlar bişey dicem nolur bana moral verin bugün reglimin 3.günü ben 200 artdayım ama kandimi hafif hissediyorum
regl bitince 1 kilo gitmiş olurmu sizce
deneyimlerinizden hareketlee cevaplarsanız sevinirim
moral bulmak istiyorum da
hangı sıte dıye soracakltım kı yazmıssın zatenkızlar bir indirimli alışveriş sitesinde çok güzel marka elbiseler gördüm 30 TL. İçim gidiyor ama hangi bedeni alsam yada hedefe ulaşmadan almasam mı karar veremedim. Ama elbiseler çok cici
suziiimmmm bekledim bekledim gelmedin.....okdun kaçtın . bebişinin okul işi yordu galiba. iştede yogunsun sanırım yoksa dayanamazdın sen yazardın
kızlar ben kacıyorum koçiş akşama ıspanaklı el açması börek istedi onu yapıcam....çok uykum geldi önce bi kahve içiyim,sonra leslie yapıyım sonrada bekle beni börekler ben geliyom...... ama yemiycem,,,, azıcık yiycem,,,,,,, akşama yazarım ne kadar yedigimi garantisi yok sanırımmmm
düz alsam çoktan usta şoför olmuştum bilecanım bence otomatik al ama sonra satarız eşiminkini kullanırım belki dersen düz al çünkü totmatiği kullanan düzde çok zorlanır.ama düzü kullanan otomatiği hayli hayli kullamır.
öğlen genelde böle oluyo işte olduğum için canım
reglimde inşallah 1 küsür ben den de gider dikkat ediyorum tatlı krizimi durdurmaya çalışıyorum
birazdan alışveriş yapcaz kendimi dizginlemem lazım
sporu sürekli yapabileceğin şeklde yap canım..kızlar bir şey sorcam..
bazal metabolizma hızım 1800 olarak çıktı. şimdi ben diyet ile 1500 kalorilik diyet yapmayı planlıyorum. yani günde 300 kal. azaltarak. 250-300 kalorilik de 5 gün spor yapıyorum yani bir haftada 3600 kalori azaltmış olacağım. iki haftada bir kilo vermek demek. acaba diyorum sporu biraz daha arttırsam mı haftada bir kilo olacak şekilde?
fakat bu seferde sporu kestiğim an sarkma olmasından ya da vücudumun sürekli nabız yükseldiğinde yağ yakmasından korkuyrum. böyle bir sorunla karşılaşır mıyım sizce?
maşallah nasıl alıntı yapmadan yazmışsın kızzzzz..hülyaeyüp şeker yerine tatlandırıcı kullanabilirsin cnm
çınarın annesi ara öğün seçenekleri çok aldıklarındanda 1-2 yiyebilirsin kalorisi yüksek fazla kaçırma
inş. biran önce düzelir
tunacım kaçamk yanaların yazma fikri güzel en azından buraya yazıcam die daha az kaçamk yapılır
çok büyük rahatlık araba
eskiden yani ben 80li kilolardayken dominosun 1 büyük boy pizzasını tek başıma hüpletirdim
şimdi 1 dilimi kesioo
minecim dediğin blogu bende takib ediorum hatta başvuru bilem yaptım ama bilmiorum beni aldımılarrr
dgy aramıza hoş geldin
canm o tarz diyetleri vücudu şoklamak adına bi kaç gün yap ama uzun vadede hiç tavsiye etmem
dönüşü çok kötü oluyo
vücudundada çok büyük deformasyonlara yol açar
hasretçim sen diyetisyeni bıraktınmı:26:
fatoş3458, euribiamir,aramıza hoşgeldiniz kızlar
ortim dünki menünü çok beğendim
minecim seninde dünki menünü beğendim şeker
dond bacım sen kolamı içiosundünki menünde güzel hiç kaçamak yok maşallah
ortim bu hafta biz birinci olmalıyızzz
betülcüm senin neden canın sıkkın geln anlt bacm
yeni gelen kzçeler münüleriniz süper çok azimli başladınızzz
tunucam yediklerine dikkat ediosan sakın moralini bozma
geldiği gibi gider
evet ya benim ara öğün diye aldığım kuru meyvelerde bildiğin şeker varmış. Hemen terk ettim onları hemen. ne miş o kurutulmuş kivi, kurutlumuş muz. Mis gibi kuru kayısım varken.
bende leslie ile spor yapmak istiyorum. Faydasını gördünüz mü?
evet cnm faydasını gördüm diyebilirim...kilo vermek adına mucize beklememek lazım yalnız...vücut sıkılaşmasında çok etkili...46 dk boyunca çok güzel ter atıyosun....zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun çok eğlenceli bence...
ya bende çok istiyorum çok araştırdım izledim indirdim bazılarını ama eve git çınar a yemek yedir onunla oyna ilgilen derken yatır bakmışım saat 22. Leslilik halim kalmıyor ama bir şekilde başlamam lasımsıkılaşmak şart
yeme dicem ama boş ver ye canımmmsuziiimmmm bekledim bekledim gelmedin.....okdun kaçtın . bebişinin okul işi yordu galiba. iştede yogunsun sanırım yoksa dayanamazdın sen yazardın
kızlar ben kacıyorum koçiş akşama ıspanaklı el açması börek istedi onu yapıcam....çok uykum geldi önce bi kahve içiyim,sonra leslie yapıyım sonrada bekle beni börekler ben geliyom...... ama yemiycem,,,, azıcık yiycem,,,,,,, akşama yazarım ne kadar yedigimi garantisi yok sanırımmmm
SLM KIZLAR:)BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:
2 KAYISI+ILIK SU
KAHVALTI:
2 ŞEKERSİZ ÇAY
2 SİYAH ZEYTİN
1 OMLET
1 +1/2 TAM B. EKMEĞİ
1 DOMATES
1/2 KK PEYNİR
1YUDUM REÇEL BANDIM
1 BARDAK SU
*****LESLİE 3 MİLLE YÜRÜDÜM :)*****
ARA:
1 ÇAY BARDAĞI DİET COLA
1 ELMA
1 BARDAK SU
ÖĞLEN:
4 KAŞIK BULGURLA BULGUR SALATASI (kısır yapıcaktım canım çekti cal. fazlamı olur dedim vazgeçtim...yorumlar için tşklr kızlar dikkate alarak orta yolu buldum:)
1 BARDAK AYRAN
1 ÇAY BARDAĞI DİET COLA(
1 KOCAMAN BARDAK ILIK SU :)
AKŞAM:
1 KASE ÇORBA+SALATA
SU 2 LT REYE KADAR İÇİYORUM...
BUKADAR ....UMARIM İYİDİR KIZLAR:)
yirim ben onun kaslarinin catmasinicanım oğleye kadar gıdıcek kreş seklınde yaz gelınce aksama kadar bırakırım dıye dusunuyorum evde bebekle beraber cok degıstı asırı sevıyor hıc arar vermıyor kardesıne ama mısafır gelınce ya da bız gıdınce bebegı sevıyorar ya kaslarını bır catıyor hıcbırseyden memenun olmuyor bıraz sosyallesmesı ıcın goturcem evımıze yakında bazen sabah bazen oğleden sonra ıste sadece bıraz acılsın dıye
sen nerdesın canım ?
cok sagol tatlimbu ne böyle öffff ne kadar yüksekler pırasayla çorbaya dudagım uçukladı
benim oglumda sadece anne sütü alırken 300 gr alıyordu.herkes çok zayıf demeye başladı zamanla bizede hemşire iyi diyordu.düzce merkezde mehmet türay var çoçuk doktoru ona götürdüm toparladı 4 yıldır aynı dok götürüyorum çok iyi aklında şüphe varsa bi göster bence........
tamam suzimmm allah kolaylık versin ogluna okul hayatında
bizde mecbur degiliz senin yazdiklarini okumaya ozamaniyide ben şuan burdayım şimdi yazılanı neden okumayım ki?
online olduğum sürece yazılan herşeyi okuyorum
qeçmişe dönüp sayfalarca yazı okuyacak vaktim yok tabiki..
ona verceğim vakti açıp kuran okuyarak qeçirmeyi tercih ederim..
hosgeldin canim aramizaben de ben deee geldim. 73 ile başladım bugün
haydi hayırlısı
ortaya yazilan birseyi kime demisdin ozaman isim falan okumadimqeyik yapmak için qelmiorum ama oturup saatlerimi verip qeçmişi okuyamam
lakin bana birşey yazmış olanı qeçmişte de olsa cevaplıyorum..
peki uğramam bir daha topiğinize!!!
sana fikrini sormamıştım ama neyse!!!
hersey üst üste gelmis minem esinde iyilesir insallah babanada helal olsun iyi yürekliymis kadincagizi yanliz birakmamis onca seyden sonra sende ihmal etme kontrolle git gögsün icin ihmalle gelmez bende de cikinca aman nolcak demisdim kitleyi almak zorunda kaldilar ameliyatla allahdan iyi huyluydun 19 yasindaydim ama beklesem kötüye dönüsebilir demislerdin annem sagolsun onun israriyla gittim ve cok sükür bidaha olmadi saglik ihmalle gelmiyoreşim maçtan geldi biraz önce
düşmüş omuzu kırılmış
yarın okula gitmiycem sevk alcam
sonrada kayıvalideyi çağırdım
annem dedeme bakıyor
aile bölündü babam araba köşelerinde babaannemi bekliyor
bihayırsızlık var yaa inşallah bununla son bulur
buarada kızlar ne aklıma geldi
özel bir konu ama
babaannem üvey benim öz olanın üstüne gelmiş
çok eziyetler etmişler babamlara
babam anne falan demez zatende hala teyze bile demediği halde
şimdi hastanede babaannemi bekliyor
kalacak yer yok arabada yatıyor
aklım babamda
eşim nasıl olacak ameliyat riski var
diyet falan diyoruzda herşeyin başı sağlık
bunu unutmamak lazım
noldu tatlim niye canin sIKIn :26::26::26:canlarım beni affedin bugünlerde gelip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama alıntı yapamıyorum ya da bir şey yazamıyorum canım çok sıkkın mazur görün beni..
mine canım facede de gördüm başınıza gelenleri. inan çok üzüldüm bi anda hepsi üst üste gelmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah..
ben yine uğramaya çalışıcam canlarım.. öpüldünüz
amin canim cok gecmis olsun sizlerede allah dert verip derman aratirmasingünaydın kızlar
bugün biraz kötü başladık galiba
okudum şöyle ama alıntı yapapmadım
minecim çok geçmiş olsun canım nedir başınıza gelelnler bence bi okuttur kendinizi nazar nazar canım
bende sıkıntılıydım kaç gündür inanmıyacaksınız ama elimi 5 yerinden ayrı ayrı zmanlarda yaktım 2-3 gün içinde, sonra dişim ağrıdı şişti
geçende yemeğe gittil eşimin arkadaşları ve eşleriyle .geldik elimi yüzümü yıkayım diye banyoya gittim bi baktım ki gözüm şişmiş
eşimi çağırdım nazar canım ya başka ne olabilir dedi okudu bi beni nefesi kuvvetlidir de.
iki gündür iyim.dünde kayınvalidem hastalandı hasteneye gittiler serum yemiş ama nesi var anlamamışlar
bu sıralar nedense bi uğursuzluk var ama herşey allahtan .allah daha büyük acılar vermesin.amin
sagol fadimecim[h=1]Metabolizma hızınızı artıracak 9 öneri[/h]Bu öneriler kilo vermede zorlananların imdadına yetişecek!
01.11.2012
Okuyucu yorumları
2
[h=5]
Zayıflamada veya kilo korumada ne kadar kalori aldığımızı belirleyen metabolizma hızını birçok faktör etkiler. Siz de metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız Uzman Diyetisyen Fatma Yiğitoğlu’nun önerilerine kulak verebilirsiniz.[/h]1- Egzersizlerinizi düzenli yapmaya özen gösterin: Egzersiz, biriken yağ kütlesini azaltmak için gerekli enerjiyi sağlar. Egzersiz, yağ yakımını sağladığı gibi düzenli yapılması da düşük metabolizma hızınızı artırır. Yapılan çalışmalar, 3 saati aşan ağır bir spor yerine orta yoğunlukta ve düzenli sporun metabolizma hızında olumlu etkilerini göstermiştir. Hormonal değişikler nedeniyle 40 yaşından sonra kas kütlesinde kademeli azalmalar olur, bu da metabolizma hızını düşürür. Düzenli egzersiz ile bu süreci yavaşlatın.
2- Vücut yağınızı azaltın: Vücudumuzun bileşenlerinden kas ve yağın birbirlerine oranı metabolizma hızını etkiler. Aynı vücut ağırlığı olan bireylerin metabolizma hızlarına bakıldığında, yağsız dokusu yani kas ağırlığı yağ ağırlığından daha fazla ise daha fazla kalori harcar. Çünkü kas dokusu metabolik olarak daha aktiftir.
3- Yeşil çay tüketin: Antioksidant içeriği yüksek olan yeşil çayın antianjiogenez özelliğiyle kanser hastalıklarından koruduğu gibi, termojenik özelliği sayesinde metabolizma hızını artırır. Araştırmalar, spor öncesi içilen yeşil çayın, egzersiz sırasında normalden daha fazla kalori harcanmasını sağladığı görülmüştür. Günde iki veya üç fincan yeşil çay tüketmeye özen gösterin.
4- Posa oranı yüksek besinleri tercih edin: Posalı yiyecekler daha hızlı tokluk oluşması, yağ emilimini azaltması, kan şekerini dengelenmesi ve hızlı acıkmamızı engeller. Bu faydaları sayesinde daha az besin tüketir, vücut yağınızı azaltır ve metabolizma hızınızı artırırsınız. Meyveleri kabuğu ile birlikte yerseniz ve salata tüketiminizi çoğaltırsanız posa tüketiminizi artırmış olursunuz.
5- Sıvı tüketiminizden emin olun: Vücutta kimyasal olayların %90’ından fazlası ortamda suyun bulunmasıyla olur. Vücut yeterli suyu alamadığı zaman metabolizma yavaşlar. Günlük yeterli miktarda su tükettiğinizi kontrol etmek için ana öğünler, meyve, süt ve yoğurt tüketmeden önce mutlaka 1 bardak su için. Suyun günde 2 litre tüketilmesi fazla ödemin, sindirim sonucu oluşan zararlı atıkların vücuttan atılması, metabolizmanın hızlanması ve kilo vermede yardımcıdır.
6- Proteini dengeli almaya özen gösterin: Yetersiz protein alımı, kas kütlesini azaltır ve metabolizmayı yavaşlatır. Ancak, bu durum fazla protein tüketilmesi anlamına gelmiyor. Fazla protein tüketimi eklem, böbrek ve kemik sağlığı üzerinde olumsuz etkileri vardır. Karbonhidrat, yağ ve protein oranlarına dikkat ederek dengeli bir diyet yaparsanız hem yağ yakımını artırır hem de daha hızlı metabolizmaya sahip olursunuz.
7- Kalsiyum tüketiminizi artırın: Son yapılan araştırmalarda günde en az 2 porsiyon süt ve türevlerini tüketmek, metabolizmayı hızlandırıp ve yağ depolanmasını önleyen hormonları etkilediği için zayıflamada yardımcı olduğu görülmüştür.
8- Kafeinden faydalanın: Kahve tiryakisi iseniz sizin için metabolik hızı artırmak daha keyifli hale gelecektir. Çünkü orta düzeyde kafein tüketimi metabolizma hızında artışlar sağlar.
9- Yemeklerinizi baharatlandırın: Baharatlar, metabolizmayı artıracak kimyasal bileşikler içerir. Artırıcı etkisi geçici de olsa yemeklerinize eklemeyi unutmayın.
korma zerram korktukca sürmeye de korkarsin benim bi arkadas sayesinde korkumu yendim yeni gelmisdin türkiyeden beni buraya götür suraya götür araba kapida duruyor gidelim diye diye elim alismisdingünaydınn...
kahvaltı
benim araba gelsin kullanıcam inşallah
ama bnde korkuyorum kaza yaparım diye
seninki niye kullandırmıyor
araba=özgürlük ahhhhhhhh ahhh
ay ne güldüm fadimecim dogru söylemissinYanlış anlamıyorsun umarım, bir arkadaş darılmıştı bana da, sen de alınıyorsan haberim olsunHem buraya gelip yorum isteyeceksin, hem de yeme diyince küseceksin, valla çeşit çeşit insan var işte etrafta
aksam muz yemezsen diycem canim :26: muz canin istiyorsa gündüz ye ama herzaman muzu ekleme menüne derim bensabah aç karnına 20 mekik
plates topu yardımı ile 20 şınav
20 dakika eliptical bisiklet
toplam= 270 cal
sabah: 1 dilim çavdar ekmek= 121 kal
1 tepeleme tatlı kaşığı labne peynir (50g) = 150 kal
çeyrek gözleme= 125 cal
ara: bir avuç leblebi (50g) = 70 kal
bitki çayı
saat 2 ye doğru;
Öğle: brokoli 3 sap = 120 kal
büyük kase yogurt = 150 kal
1 dilim çavdar ekmek= 121
ara: Bitki çayı
meyveli yogurt= 125
akşamki menüm de büyük bir çoban salata = 150
domates çorbası = 200
ara= muz + süt = 170 kal
TOPLAM: 15002
al bence hem daha fazla motive olursun zayiflayip güzel seyler giycem diyekızlar bir indirimli alışveriş sitesinde çok güzel marka elbiseler gördüm 30 TL. İçim gidiyor ama hangi bedeni alsam yada hedefe ulaşmadan almasam mı karar veremedim. Ama elbiseler çok cici
sagol tatlimhülyaeyüp şeker yerine tatlandırıcı kullanabilirsin cnm
inş. biran önce düzelir
çok büyük rahatlık araba
şimdi 1 dilimi kesioo
dedigin gibi tatlim hem yogundun hem gec geldim gelemedim kusura bakma bebegimsuziiimmmm bekledim bekledim gelmedin.....okdun kaçtın . bebişinin okul işi yordu galiba. iştede yogunsun sanırım yoksa dayanamazdın sen yazardın
ben olsam bende kizkanirdimgecmıse daldım zor cıktıum
masallah yazmıssınızda yazmıssınız
nasılsınız kısceler
ben bıraz gergınım
sevdıcek ısyerıne yenı bır eleman almıs bayan
gecengun ısyerıne gıttım kız o an yoktu ama dıger calısanlar hep hakkında konusuyo
soyle gıyınıyo boyle gıyınıyo asırı makyaj yapıyo ısyerındekı erkeklerle fazla samımı oluyo dıye
amaan dedım yenı gıren hakkında hep konusulur boyle dıye dusundum
dunaksam otururken sevdıcegın telıne msj atmıs
bulent bey cıkarken haber veremedım sıze kusura bakmayın dıye
cıldırdım oldum sınırdenben sevdıcegıme guvenıyorum ama yınede atmasından cok rahatsız oldum
tartısdık ben napayım sımdı benım sucum ne dıyo bırgun sonrada soylemıs bırdaha bana sakın msj atma
bırsey varsa dırek ara dıye bugun de kzın faceıne baktım
oyle bır fotoları varkıbu ne dedım yanı
sız olsanız sınırlenmezmıydınız bugunde suslendım puslendım ısyerıne gıttım
yıne goremedım ama
yirim ben onun kaslarinin catmasiniiyi düsünmüssün canim hem arkadas edinir okula baslayincada zorlanmaz
ben avusturya viyanadayim canim burasi daha zor iki dil olunca
ben olsam bende kizkanirdimöyle asiri derecede kizkanc degilim ama fazla samimiyete izin vermemek lazim
kizlar gelemedim simdide cikmam lazim bugünlük böyle olsunöpüyorum sizleri kendinize iyi bakin
inşallah suzim o günler gelecek artık araba kullanıyorum diyeceğim sizlereyirim ben onun kaslarinin catmasiniiyi düsünmüssün canim hem arkadas edinir okula baslayincada zorlanmaz
ben avusturya viyanadayim canim burasi daha zor iki dil olunca
cok sagol tatliminsallah
bizde mecbur degiliz senin yazdiklarini okumaya ozaman
hosgeldin canim aramiza
ortaya yazilan birseyi kime demisdin ozaman isim falan okumadim
hersey üst üste gelmis minem esinde iyilesir insallah babanada helal olsun iyi yürekliymis kadincagizi yanliz birakmamis onca seyden sonra sende ihmal etme kontrolle git gögsün icin ihmalle gelmez bende de cikinca aman nolcak demisdim kitleyi almak zorunda kaldilar ameliyatla allahdan iyi huyluydun 19 yasindaydim ama beklesem kötüye dönüsebilir demislerdin annem sagolsun onun israriyla gittim ve cok sükür bidaha olmadi saglik ihmalle gelmiyor
noldu tatlim niye canin sIKIn :26::26::26:
amin canim cok gecmis olsun sizlerede allah dert verip derman aratirmasin
sagol fadimecim
korma zerram korktukca sürmeye de korkarsin benim bi arkadas sayesinde korkumu yendim yeni gelmisdin türkiyeden beni buraya götür suraya götür araba kapida duruyor gidelim diye diye elim alismisdin
ay ne güldüm fadimecim dogru söylemissin
aksam muz yemezsen diycem canim :26: muz canin istiyorsa gündüz ye ama herzaman muzu ekleme menüne derim ben
al bence hem daha fazla motive olursun zayiflayip güzel seyler giycem diye
sagol tatlim
dedigin gibi tatlim hem yogundun hem gec geldim gelemedim kusura bakma bebegim
yeme kiz yarin sabah ye madem bi parca aksam aksam yeme ortimsiskoyum demiyelim bu hafta sonra :18:
ben olsam bende kizkanirdimöyle asiri derecede kizkanc degilim ama fazla samimiyete izin vermemek lazim
kizlar gelemedim simdide cikmam lazim bugünlük böyle olsunöpüyorum sizleri kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?