70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kız 4 yıl oldu kolayı bırakalı oğlsuma hamileyken . alıntı yapmadan aklından mı yazdın....

evet ya benim ara öğün diye aldığım kuru meyvelerde bildiğin şeker varmış. Hemen terk ettim onları hemen. ne miş o kurutulmuş kivi, kurutlumuş muz. Mis gibi kuru kayısım varken.

suziiimmmm bekledim bekledim gelmedin..... okdun kaçtın . bebişinin okul işi yordu galiba. iştede yogunsun sanırım yoksa dayanamazdın sen yazardın
kızlar ben kacıyorum koçiş akşama ıspanaklı el açması börek istedi onu yapıcam....çok uykum geldi önce bi kahve içiyim,sonra leslie yapıyım sonrada bekle beni börekler ben geliyom...... ama yemiycem,,,, azıcık yiycem,,,,,,, akşama yazarım ne kadar yedigimi garantisi yok sanırımmmm

yok canım nerdeeeeeee bende okadan akıll
yan sekmede konuya cvp ver kısmını açtın bi taraftan okudummmm bi tarafdan yazdımm :126:

orası neresiymiş hiç anlamıycam şu teknolojiyi..kocam hep gülüyo nasıl becerip alıntı malıntı yapıyon hayret diyo. kötü adaM

orası neresiymiş hiç anlamıycam şu teknolojiyi..kocam hep gülüyo nasıl becerip alıntı malıntı yapıyon hayret diyo. kötü adaM

cnm en altta konuya cvp ver kısmı varya onun üstüne gel mausun ortasındaki tuşa bas
yada mausun soluna tıkla yeni sekmede aç yazısı çıkar ona tıkla

soklardayım dusunceye bak
cok guzel yazmıssın canım agzına saglık
bende kahvaltıda cok doyma taraftarıyım canım
ama su dıyetısyene gıttıgımden berı kahvaltıda
cok yıyemıyorum:26:
bıkını konusuna gelınce o gun yazıldıgında cok sasırmıstım
bende cunku bılgım bayanlarında goırme yerlerı kısıtlı gerısı gunah dıye bılıyordum
ama bu sekılde yazsam tartısılır dıye dusunmustum
bırde teyzem sylemıstı bana havuzda felan bıkınılı oluyorlar dıye
ınanmamıstım dogruymus ne denılırkı sasırıyoruz ıste:26:
kızlar karadayı başladı
ben gidem karadayımı izleyim
boş boş işlerle uğraşmayım topiğinizde ahahahahahahhhhhh
alemsın bebısım

sanki bu daha güzelll
ayyy bunu cok begendım
canım bence sabah cok az nasıl doydun kı
canım facede de gormustum uzuldum gercekten
tekrardan gecmıs olsun
bırde sukret canım
2 yıl ıcerısınde
20 yasındakı kuzenım felc oldu
28 yasındakı kuzenıme olecek dedıler sukur hala hayatta saglıgına kavustu
babam kalp krızı gecırdı
dedem kansere yakalandı
cok agladım ısyan ettıgımde oldu ama sıdı sadece bugunumuze sukur dıyebılıyorum
hastalıkta saglıkta allahtan hayatım
ıns tez zamanda duzelır
canım bızımlede babannemın erkek kardesı yasamıstı
cocugu olmamıs oyuzden hıc ayrılamıs bızden
hep dedemız gıbı gormustuk terastan duserek hayatını kaybettı
hepımız oz evlatları gıbı uzulmustuk halada cok ozlerım
mınecım gogusundekı ıcın acıl gıt canım
unıdekı ev arkadasım gecenlerde gıttı doktora hemen amelıyta aldılar

sana ne oldu canım
uzme tatlı canını
Nescafeyi pek duymadım ama diyetisyen dediyse vardır bir bildiği. Menün de güzel canım, afiyet olsun.

reglı cok etkılıyor kıloyu
duser dıye dusunmekteyım
kızlar bir indirimli alışveriş sitesinde çok güzel marka elbiseler gördüm 30 TL. İçim gidiyor ama hangi bedeni alsam yada hedefe ulaşmadan almasam mı karar veremedim. Ama elbiseler çok cici
hangı sıte dıye soracakltım kı yazmıssın zaten

ayy yeme hayatım bak cumaya azcık bısı kaldı
ben olsaydım yapmazdım

gecmıse daldım zor cıktıum
masallah yazmıssınızda yazmıssınız
nasılsınız kısceler
ben bıraz gergınım
sevdıcek ısyerıne yenı bır eleman almıs bayan
gecengun ısyerıne gıttım kız o an yoktu ama dıger calısanlar hep hakkında konusuyo
soyle gıyınıyo boyle gıyınıyo asırı makyaj yapıyo ısyerındekı erkeklerle fazla samımı oluyo dıye
amaan dedım yenı gıren hakkında hep konusulur boyle dıye dusundum
dunaksam otururken sevdıcegın telıne msj atmıs
bulent bey cıkarken haber veremedım sıze kusura bakmayın dıye
cıldırdım oldum sınırden ben sevdıcegıme guvenıyorum ama yınede atmasından cok rahatsız oldum
tartısdık ben napayım sımdı benım sucum ne dıyo bırgun sonrada soylemıs bırdaha bana sakın msj atma
bırsey varsa dırek ara dıye bugun de kzın faceıne baktım
oyle bır fotoları varkı bu ne dedım yanı
sız olsanız sınırlenmezmıydınız bugunde suslendım puslendım ısyerıne gıttım
yıne goremedım ama

düz alsam çoktan usta şoför olmuştum bile
araba kullanmamak için hep bir bahanem oldu
artık olmaması lazım..
sporu sürekli yapabileceğin şeklde yap canım..
çok ağır yaparsan çabuk bıkarsın kararında olsun...
maşallah nasıl alıntı yapmadan yazmışsın kızzzzz..
bu akşam evde domino var
evet ya benim ara öğün diye aldığım kuru meyvelerde bildiğin şeker varmış. Hemen terk ettim onları hemen. ne miş o kurutulmuş kivi, kurutlumuş muz. Mis gibi kuru kayısım varken.

en güzeli kendi kuruttuğumuz meyveler vcanım
boşver sen tropik cıssları

bende leslie ile spor yapmak istiyorum. Faydasını gördünüz mü?

evet cnm faydasını gördüm diyebilirim...kilo vermek adına mucize beklememek lazım yalnız...vücut sıkılaşmasında çok etkili...46 dk boyunca çok güzel ter atıyosun....zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun çok eğlenceli bence...

ya bende çok istiyorum çok araştırdım izledim indirdim bazılarını ama eve git Çınar a yemek yedir onunla oyna ilgilen derken yatır bakmışım saat 22. Leslilik halim kalmıyor ama bir şekilde başlamam lasım sıkılaşmak şart

SLM KIZLAR:)BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH:
2 KAYISI+ILIK SU
KAHVALTI:
2 ŞEKERSİZ ÇAY
2 SİYAH ZEYTİN
1 OMLET
1 +1/2 TAM B. EKMEĞİ
1 DOMATES
1/2 KK PEYNİR
1YUDUM REÇEL BANDIM
1 BARDAK SU
*****LESLİE 3 MİLLE YÜRÜDÜM :)*****
ARA:
1 ÇAY BARDAĞI DİET COLA
1 ELMA
1 BARDAK SU
ÖĞLEN:
4 KAŞIK BULGURLA BULGUR SALATASI (kısır yapıcaktım canım çekti cal. fazlamı olur dedim vazgeçtim...yorumlar için tşklr kızlar dikkate alarak orta yolu buldum:)
1 BARDAK AYRAN
1 ÇAY BARDAĞI DİET COLA (
1 KOCAMAN BARDAK ILIK SU :)
AKŞAM:
1 KASE ÇORBA+SALATA
SU 2 LT REYE KADAR İÇİYORUM...
BUKADAR ....UMARIM İYİDİR KIZLAR:)

evet doğrudur koca birgünün yorgunluğundan sonra zor olur...tmmı 46 dk ya ilk 20 25 dakkikasını bile yapabilsen faydalı olur sanırım...o kadar sürede bile müthiş terliyosun...sonrasında 1 kaç esneme hareketiyle bitirebilirsin mesela...

yeme dicem ama boş ver ye canımmm
ben şişkoyum yazarken yalnız bırakma beni...

kolalar dışında bence güzel canım...

yirim ben onun kaslarinin catmasini iyi düsünmüssün canim hem arkadas edinir okula baslayincada zorlanmaz
ben avusturya viyanadayim canim burasi daha zor iki dil olunca
cok sagol tatlim insallah

bizde mecbur degiliz senin yazdiklarini okumaya ozaman
ben de ben deee geldim. 73 ile başladım bugün

haydi hayırlısı
hosgeldin canim aramiza
ortaya yazilan birseyi kime demisdin ozaman isim falan okumadim
hersey üst üste gelmis minem esinde iyilesir insallah babanada helal olsun iyi yürekliymis kadincagizi yanliz birakmamis onca seyden sonra sende ihmal etme kontrolle git gögsün icin ihmalle gelmez bende de cikinca aman nolcak demisdim kitleyi almak zorunda kaldilar ameliyatla allahdan iyi huyluydun 19 yasindaydim ama beklesem kötüye dönüsebilir demislerdin annem sagolsun onun israriyla gittim ve cok sükür bidaha olmadi saglik ihmalle gelmiyor

noldu tatlim niye canin sIKIn :26::26::26:
amin canim cok gecmis olsun sizlerede allah dert verip derman aratirmasin
sagol fadimecim
günaydınn...
kahvaltı

benim araba gelsin kullanıcam inşallah
ama bnde korkuyorum kaza yaparım diye
seninki niye kullandırmıyor
araba=özgürlük ahhhhhhhh ahhh
korma zerram korktukca sürmeye de korkarsin benim bi arkadas sayesinde korkumu yendim yeni gelmisdin türkiyeden beni buraya götür suraya götür araba kapida duruyor gidelim diye diye elim alismisdin

ay ne güldüm fadimecim dogru söylemissin

aksam muz yemezsen diycem canim :26: muz canin istiyorsa gündüz ye ama herzaman muzu ekleme menüne derim ben

kızlar bir indirimli alışveriş sitesinde çok güzel marka elbiseler gördüm 30 TL. İçim gidiyor ama hangi bedeni alsam yada hedefe ulaşmadan almasam mı karar veremedim. Ama elbiseler çok cici
al bence hem daha fazla motive olursun zayiflayip güzel seyler giycem diye
sagol tatlim
dedigin gibi tatlim hem yogundun hem gec geldim gelemedim kusura bakma bebegim
yeme kiz yarin sabah ye madem bi parca aksam aksam yeme ortim siskoyum demiyelim bu hafta sonra :18:
ben olsam bende kizkanirdim öyle asiri derecede kizkanc degilim ama fazla samimiyete izin vermemek lazim

kizlar gelemedim simdide cikmam lazim bugünlük böyle olsun öpüyorum sizleri kendinize iyi bakin

aynen suzım bende cok kıskanc degılımdır
ama bazen tutuyo ıste kıskanclıgım

inşallah suzim o günler gelecek artık araba kullanıyorum diyeceğim sizlere
öpüyorum..

14 kilo verdim doğumdan sonra şuan eski halime döndüm akşam 7 den sonra bişey yemeyin bakın nasıl zayıflıyorsun ama ben başka bir yöntem daha denedim hypoxi yöntemi bilgi almak isteyen baksın gerekli bilgiler var bu sitede (charmbeautyform)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…