70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herşey bizler için canım üzülme geçicek herşey
dua ve sabır başka bişey lazım değil
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

canım günaydın
herneye sıkılıyorsan eğer senden daha kıymetli ve değerli değildir bunu hiç unutma
üzüldüğünle kalırsın o güzel yüzünden gülüceükler eksik olmasın

günaydın canım
evet akşam akşam epey bi sıkıldık
minenin olayı beni çok sarstı özellikle sabah bahsedip akşamıda eşinin olayı
bian ne oluyor ya dedim.
diğer arkadaşda hepbenci bir tavırla girdiği için topiğe bir tavırla karşılandı
dinimiz karıştırıp bizlere boş insan muameleesi yapması beni ziyadesiyle çok üzdü
burda hepimizin görevleri var
herkes belirli seviyelerde kimin ne olduğu açık ve net belli oluyor zaten
ben kendi adıma çok kızdım

amin canım günaydın

günaydın nazlıcım

hafta sonu bu kaçamaksız olurmu hiç:)) ben bu hafta sonu kaçamak yapamadım:)) açlığı bastırmak için yoğurt iyi bir kurtarıcı cnm bence....

ben kalmışım bi tek ben e kaçtım kızlar yarın grşz

bu arada bu mesajla 100 mesajıma ulaştımmm

artık bildirimimi kendim yapabilirim yaşaşsın

byeeeeeeeeeee

tebrikler cnm darısı benim başıma inşlh:)

günaydın çıtırlar. yarıyıl tatiline tam 10gün var. ama ben hala 71 kiloyum. 6lı görmek isityorum ben 10 gün içinde yaaa offf. dün akşam okadar açıktım ki anlatamam gidip hemen yattım ya. fadime ablaçığım gecen sene gittiğim diyetisyen spordan yarım saat önce sade nescafe içersen metabolizma daha hızlı çalışır demişti. senin yayınladığın yazıdada bahsediyor aklma geldi şimdi.

menü
sabah
1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

ara:
yarım elma
1 mandalina

akşam
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina, yarım greyfurt

1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 1litre7otlu çay, 2litre su

Herkese günaydın,

Mine hanım, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Dediğiniz gibi herşey boş aslında sağlık olmadıktan sonra.
Araç kullanma ile ilgili benimde sıkıntım hat saffada. Benim kullanmam için araba alındı ama eşim kullandırmıyor. Ders te aldım. Ama malesef ona bağımlıyım en azından bu konuda. Ve hep özenirim kuzucuklarını veya arkadaşlarını arabaya atıp gezmeye giden hatunlara (kazasız belasız inşallah)

Neyse dün öğlende ki mide fesadından sonra akşam güzel bir elma yedim.

Sabah ılık suyumu içtim, bir kasede muslimi yedim 9 gibi. Şimdi de 5-6 fındık, 15-20 tane beyaz leblebiyi indirdim mideye.Ama açım şuan hemde çoook açım. Birazdan bir yeşil çay içerim.

Herkese kalorisiz hafif bir gün diliyorum.

Canım araba senin için alındıysa neden izin vermiyor ki, modelli bir araba mı, keşke o zaman 2.el uygun bişey alsaydınız, araba demek özgürlük demek canım ya, en kısa zamanda eşini ikna edip araba kullanmaya başla canım, kadın kısmısı isterse elinden kurtulacak hiçbişey yoktur, yeter ki isteyelimAnladın sen onu

inşallah canım..
bravo canım sana şöyle güzel araba kullanan bAYANLARA GÖRÜNCE HELAL OLSUN DİYORUM
GÜNAYDIN CANIM..
HAYAT ACI TATLI OLAYLARDAN İBARET

maşallah canım..
bende inşallah sizler gibi olurum
düz vitesmi kullanıyorsun
ben otomatik arıyorumda...

Nescafeyi pek duymadım ama diyetisyen dediyse vardır bir bildiği. Menün de güzel canım, afiyet olsun.

günaydınn...
kahvaltı

benim araba gelsin kullanıcam inşallah
ama bnde korkuyorum kaza yaparım diye
seninki niye kullandırmıyor
araba=özgürlük ahhhhhhhh ahhh

canım menün güzel ama ben kahvaltın aceleye mi geldi ?eğer öle değilse en önemli öğün havaltı o yüzden daha sağlıklı yapmalısın mesela yumurta .süt ürünü ,yeşillik yemelisin diye düşünüyorum ama diğer öğünlerin güzel. bide nerdeyse 2lt bitki çayı içiyosun o da fazla geldi bana .bitkiler faydalı ama bence herşeyin çoğu zarar böbreklerini yorabilirsin.benim halam bağırsaklarım çalışmıyo diye hep bitki çayı içti.şimdi normal vc ye hafta çıkıyoo.doktor bağırsakalrının emzimlerini de kazınışsın demiş çook pişman ...

Son düzenleme:

menün güzel cnm afiyet olsun..:)

ben de ben deee geldim. 73 ile başladım bugün

Haydi hayırlısı

menün güzel cnm ... Yalnız 3 ü bir arada bende seviyorum ona çözüm bulmak lazım (

çok geçmiş olsun umaycım....inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir eşin....allah acil şifalar versin canım...allah yardımcınız olsun cnm....

afiyet olsun cnm...menün güzel....ödem atmak çok rahatlatıyor insanı ....çok iyi...

Yok arkadaşım ya 2. el k birde otomatik. Tamamen beni düşünülerek alındı araba. Benim söylemekten dilimde tüy bitti. Ama dediğin doğru alıcam anahtarını eninde sonunda.

canım bende ehliyetimi 18 yaşını doldurunca almıştım
ünideyken ozamanlar arabam yoktu tabi
2005 de abim dedi senin şu ehliyet süs içinmi duruyor
bigün aksarayda otobanda giderken abim bir an sağa çekip geç dedi bana direksiyona
elim ayağıma dolanmıştı çok korkmuıştm
ama tabi ailede olduğu için kuyllanmışlığım vardı mahalle aralarında felan
sonra çalıştırdım bastım gittim
ama vitesi abim atıyordu korkudan vites atamıyordum
suanda alıştım
tabiki erkeklere bağımsız olmak gibisi yok
birde kullanırklen herşeye karışırlar
pazardanmi aldın ehliyeti felan filan
sana tavsiyem otomatik vitesle başlama 2. düz vites başla derim canım

gecmııs olsun cnm aılene ıns tez zamanda atlatırsınız

cokk haklısın cnm sana katılıyorum

gunaydın cnm

gunaydın cnm

cnm sutunu artırmak ıcın fazla yemek yemene gerek yok duzenlı beslenmen ve cok su ıcmen yeterlı[/QUOTE]

GÜNAYDIN KIZLAR:)

evet canım düz vites kullanıyorum arabayı eşimle beraber kullanıyoruz yani bir arabamız var sen kendine alacaksan otomatik al derim kesinlikle otomatik kullanan arkadaşlarım hemen alıştılar benle dalga geçiyolar gelin sıkıysa siz kullanın düz vites de görim diyorum ...

Ve sabah menüsü:
Sabah:2 kayısı+ılık su
kahvaltı:)
2 şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 omlet
1 +1/2 tam.b.ekmeği
1 domates
1/2 kk peynir
1 yudum reçel bandım...
Kızlar bu menüye ilave öğle ve akşam az zeytin y. Kısır + ayran çokmu olur...cnm kısır istedi de....

işte menüm

saba: 5 yaşil zeytin
1 omlet
1buçuk çavdar ekmeği
2 bardak su

ara:1 elma

öğle sucuklu cavdar etmekli tost

ara 5 fındık 1 meyve

akşam corba ,salata ,yoğurt ve ne yemek yaparsam artık

nesguik hangi aksarayı diyorsun bak o kadar şey yazmışın neyi merak ediyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…