herşey bizler için canım üzülme geçicek herşey
canım çok sağol çorbayı biaraştırayım canım ama erkek inadı içmem derse hayatta ağzına sürmez
ameliyatıda doktor demiş , dediğin gibi kolluk takmışlar
2-3 güne 1 kontrole gidecekmiş omuzda biçıkıntımı ne varmış o uzarsa diyor ameliyat demiş
bende anlamıyorum ama eşim öyle söyledi canım
herşey allahtan diyoruz
allah daha büyük bir dert vermesin
ayy bide benim göğsümde bişey farkediyorum eşime diyorum herşey üstüste geliyor yaa
oda kötü bişey çıkarmış
aman allah korusunda herşey üstüste geliyor canım işte
son yazdığındada haklısın
üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz
allah razı olsun lafını duyalım yeter canım
öyle işte
sıktım kızlar sizi sağlık sorunlarımızla
kusura bakmayın
dert ortağımız gibi oldu burası
dua ve sabır başka bişey lazım değil
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
canım günaydıncanlarım beni affedin bugünlerde gelip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama alıntı yapamıyorum ya da bir şey yazamıyorum canım çok sıkkın mazur görün beni..
mine canım facede de gördüm başınıza gelenleri. inan çok üzüldüm bi anda hepsi üst üste gelmiş Rabbim acil şifalar versin inşallah..
ben yine uğramaya çalışıcam canlarım.. öpüldünüz
herneye sıkılıyorsan eğer senden daha kıymetli ve değerli değildir bunu hiç unutma
üzüldüğünle kalırsın o güzel yüzünden gülüceükler eksik olmasın
günaydın canımGünaydın kızlarrr
Dün yine burda bir ortam gerginliği olmuş, ben kendi fikrimi söylicem, bir kişi zayıflamak için buraya gelip destek bekliyorsa, kendisi de burdaki kişilere destek olacak ki, fayda görsün, burda herkes gönlünden destek veriyor, kimse bir yerden ücret alıp da bize yorum yapmıyor ki, geçmişi okumam ne demek, ha vaktim yok okuyamadım dersen anlarım, ama arkadaş farklı bir durumda, o yüzden lütfen burda katılımda olunacaksa girelim topiğe, yoksa menü yazıp da yorum beklemek anlamsız, benim nacizane fikrim bu.
evet akşam akşam epey bi sıkıldık
minenin olayı beni çok sarstı özellikle sabah bahsedip akşamıda eşinin olayı
bian ne oluyor ya dedim.
diğer arkadaşda hepbenci bir tavırla girdiği için topiğe bir tavırla karşılandı
dinimiz karıştırıp bizlere boş insan muameleesi yapması beni ziyadesiyle çok üzdü
burda hepimizin görevleri var
herkes belirli seviyelerde kimin ne olduğu açık ve net belli oluyor zaten
ben kendi adıma çok kızdım
amin canım günaydıngünaydınlar ......
geçmişi okudumda canım sıkıldı sabah sabah...
rabbim herne sıkıntısı olan varsa kolaylıkla aşmayı nasipetsin...
geçmiş olsun minecim
bu da sizin sınavınız bazen herşey üstüste gelir sabrımızı sınar yaradan
rabbim kolaylıklar versin
araba konusunda ise ehliyeti 10 sene önce aldım ama kullanmadım canım hiç
bir kaç kez eşimin arabasıyla öğreneyim dedim
kocadan hoca olmazmış onu anladım
şimdide kendi arabam olursa biraz ders alır kullanırım inşallah..
günaydın canım...
sen ve diğer arkadaşlar haklısınız
hep ben hep ben tarzı olursa burda işler yürümez zaten..
sonuç olması gerektiği şekilde olmuş
gunaydınlarrrr keyıfler nasıl? ınsallah herkeısn yuzunde gulumseme varıdr sorunu olan yoktur ...mınecım canım ıns. en kısa zamanda bu zor gunlerı atlatırsınız sızde
kahvaltımı yapıp geldım (5zeytın bır kk peynır bır dılım koy ekmegı azda recel)bu sabah bıraz farklı yaptım süt olayı benı endıselendırdı bıraz
bu aralar bıraz bende yogunum oğleden sonra yıne oğlumla okula gıdıp gelıcez bakalım bu ıkı hafta beraber gıdıp gelıcez alısma safhası sımdı evı toparlayıp kızımla bı ders tekarraı yapıp onu okula bızde babanneye bebişi bırakmay gıdıcez oraya bebısı bırakıp okula
keyıf
buarada ben gr. gr. yıne ınmeye devam edıyor cok mutluyum sanırım 68 i gorucem cuma gunu ve cuma cumartesı gunum var :) onun ıcın hıc kacamak yapmamam lazım o gunlere kadar
günaydın nazlıcım