Spor zamanı leslie birlikte :) byy...
Ben de düz vites kullanıyorum, herşeyden önce korkmayacaksın araba kullanırken canım, şöyle düşün kullanan insanların nesi fazla senden, ben de yapabilirim, yapacağım, herşey bundan ibaret.inşallah canım..
bravo canım sana şöyle güzel araba kullanan bAYANLARA GÖRÜNCE HELAL OLSUN DİYORUM
GÜNAYDIN CANIM..
HAYAT ACI TATLI OLAYLARDAN İBARET
maşallah canım..
bende inşallah sizler gibi olurum
düz vitesmi kullanıyorsun
ben otomatik arıyorumda...
Korkma canım, korkarsan olmaz, Allahın izni ile hiçbişeycik olmaz.günaydınn...
kahvaltı
benim araba gelsin kullanıcam inşallah
ama bnde korkuyorum kaza yaparım diye
seninki niye kullandırmıyor
araba=özgürlük ahhhhhhhh ahhh
Öğlen ye de, akşama sebze yemeği ye bence canım.Ve sabah menüsü:
Sabah:2 kayısı+ılık su
kahvaltı:)
2 şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 omlet
1 +1/2 tam.b.ekmeği
1 domates
1/2 kk peynir
1 yudum reçel bandım...
Kızlar bu menüye ilave öğle ve akşam az zeytin y. Kısır + ayran çokmu olur...cnm kısır istedi de....
Akşam çorba+salata+yoğurt yeter canım, yemek yemesen de doyarsın, öğlen de geçiştirmişsin.işte menüm
saba: 5 yaşil zeytin
1 omlet
1buçuk çavdar ekmeği
2 bardak su
ara:1 elma
öğle sucuklu cavdar etmekli tost
ara 5 fındık 1 meyve
akşam corba ,salata ,yoğurt ve ne yemek yaparsam artık
Ben geçen sene epey bi fayda gördüm canım, sporun kötüsü olmaz zaten yeter ki yap, bunun yanında ilerleyen zamanlarda jillian michaels diye bir bayan var, onu yapabilirsen süperrrrrrrr, 27 dk.sürüyor ama varya mahvediyor, 1 ayda vücudun 10 cm. miydi yanlış hatırlamıyorsan, internetten bir bak incelme sağlıyor, kesinlikle tavsiye ederim, ama yapabilenebende leslie ile spor yapmak istiyorum. Faydasını gördünüz mü?
Ben de düz vites kullanıyorum, herşeyden önce korkmayacaksın araba kullanırken canım, şöyle düşün kullanan insanların nesi fazla senden, ben de yapabilirim, yapacağım, herşey bundan ibaret.
Korkma canım, korkarsan olmaz, Allahın izni ile hiçbişeycik olmaz.
Öğlen ye de, akşama sebze yemeği ye bence canım.
Akşam çorba+salata+yoğurt yeter canım, yemek yemesen de doyarsın, öğlen de geçiştirmişsin.Yanlış anlamıyorsun umarım, bir arkadaş darılmıştı bana da, sen de alınıyorsan haberim olsun Hem buraya gelip yorum isteyeceksin, hem de yeme diyince küseceksin, valla çeşit çeşit insan var işte etrafta
sabah aç karnına 20 mekik
plates topu yardımı ile 20 şınav
20 dakika eliptical bisiklet
toplam= 270 cal
sabah: 1 dilim çavdar ekmek= 121 kal
1 tepeleme tatlı kaşığı labne peynir (50g) = 150 kal
çeyrek gözleme= 125 cal
ara: bir avuç leblebi (50g) = 70 kal
bitki çayı
saat 2 ye doğru;
Öğle: brokoli 3 sap = 120 kal
büyük kase yogurt = 150 kal
1 dilim çavdar ekmek= 121
ara: Bitki çayı
meyveli yogurt= 125
akşamki menüm de büyük bir çoban salata = 150
domates çorbası = 200
ara= muz + süt = 170 kal
TOPLAM: 15002
arkadaşlar bişey dicem nolur bana moral verin bugün reglimin 3.günü ben 200 artdayım ama kandimi hafif hissediyorum
regl bitince 1 kilo gitmiş olurmu sizce
deneyimlerinizden hareketlee cevaplarsanız sevinirim
moral bulmak istiyorum da[/QUOTE
Sakın moralini bozma, yediklerine dikkat ediyorsan 1 kilodan fazlası bile gitmiş olabilir. Bu iş biraz da kafada bitiyor. +200'ü düşünme. Sen yediklerine dikkat et ve nacizane tavsiyem bence regl döneminde tartılma.
VALLA BANADA Bİ GAZ LAZIMcanım bende ehliyetimi 18 yaşını doldurunca almıştım
ünideyken ozamanlar arabam yoktu tabi
2005 de abim dedi senin şu ehliyet süs içinmi duruyor
bigün aksarayda otobanda giderken abim bir an sağa çekip geç dedi bana direksiyona
elim ayağıma dolanmıştı çok korkmuıştm
ama tabi ailede olduğu için kuyllanmışlığım vardı mahalle aralarında felan
sonra çalıştırdım bastım gittim
ama vitesi abim atıyordu korkudan vites atamıyordum
suanda alıştım
tabiki erkeklere bağımsız olmak gibisi yok
birde kullanırklen herşeye karışırlar
pazardanmi aldın ehliyeti felan filan
sana tavsiyem otomatik vitesle başlama 2. düz vites başla derim canım
kafam karıştı düz mü otomatikmi diye birazda bu yüzden arabasızımya kararsızlığımdanevet canım düz vites kullanıyorum arabayı eşimle beraber kullanıyoruz yani bir arabamız var sen kendine alacaksan otomatik al derim kesinlikle otomatik kullanan arkadaşlarım hemen alıştılar benle dalga geçiyolar gelin sıkıysa siz kullanın düz vites de görim diyorum ...
kısırı öğlen bol yeşillkli ye canım arada tabiVe sabah menüsü:
2 şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 omlet
1 +1/2 tam.b.ekmeği
1 domates
1/2 kk peynir
1 yudum reçel bandım...
Kızlar bu menüye ilave öğle ve akşam az zeytin y. Kısır + ayran çokmu olur...cnm kısır istedi de....
öğlenleri herzaman böyle değilse güzel menünişte menüm
1 omlet
1buçuk çavdar ekmeği
2 bardak su
ara 5 fındık 1 meyve
kolay gelsinSpor zamanı leslie birlikte :) byy...
inşallah canım..Ben de düz vites kullanıyorum, herşeyden önce korkmayacaksın araba kullanırken canım, şöyle düşün kullanan insanların nesi fazla senden, ben de yapabilirim, yapacağım, herşey bundan ibaret.
Korkma canım, korkarsan olmaz, Allahın izni ile hiçbişeycik olmaz.
Öğlen ye de, akşama sebze yemeği ye bence canım.
Akşam çorba+salata+yoğurt yeter canım, yemek yemesen de doyarsın, öğlen de geçiştirmişsin.Yanlış anlamıyorsun umarım, bir arkadaş darılmıştı bana da, sen de alınıyorsan haberim olsun Hem buraya gelip yorum isteyeceksin, hem de yeme diyince küseceksin, valla çeşit çeşit insan var işte etrafta
bizi takip et canımben emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum yediklerime dikkat ediyorum ve cips kola pasta börek vs. yemiyorum sadece öğünlerimi ve meyvemi yiyoprum şimdilik bu şekilde kilo kaybetmeye çalışıyorum emzirme olayı bitince sıkı diyete girecem. onun için yediğim içtiğim şeyleri yazamıyorum pek. sizin menülere göre utaandığımdanda pek yazmıyorum.
sabah aç karnına 20 mekik
toplam= 270 cal
çeyrek gözleme= 125 cal
bitki çayı
saat 2 ye doğru;
meyveli yogurt= 125
domates çorbası = 200
ara= muz + süt = 170 kal
ekmeğin kalorisi o kdr varmı
arkadaşlar bişey dicem nolur bana moral verin bugün reglimin 3.günü ben 200 artdayım ama kandimi hafif hissediyorum
moral bulmak istiyorum da
VALLA BANADA Bİ GAZ LAZIM
millet kınıyor artık araba kullannamıyormusun diye
düz vitese eşim yanaşmıyor ben öğrenirim dedim ama
işte kayseridede 2. el otomatik pek yok..
kafam karıştı düz mü otomatikmi diye birazda bu yüzden arabasızımya kararsızlığımdan
kısırı öğlen bol yeşillkli ye canım arada tabi
az önce bulgurun kalorisine baktımda az yemek lazım dedim
öğlenleri herzaman böyle değilse güzel menün
kolay gelsin
inşallah canım..
artık öğrenmem şart
marta eşimin kursu var 5 ay ankaraya gidip gelecek
haftada 3 gün olmıcak
çocuğu babaanneye bırak işe gel
işim zor
bizi takip et canım
kilolar gider o zaman
bünyeye göre değişir canım..
benim regl bittikten 2 gün sonra gitmişti 1 küsür kilo
reglyken vucud çok su tutuyor.... bende sonrası hep iyi gelir tartım.seninde öyle olur üzülme...arkadaşlar bişey dicem nolur bana moral verin bugün reglimin 3.günü ben 200 artdayım ama kandimi hafif hissediyorum
moral bulmak istiyorum da
ögleden sonradan böyle giderse gayet iyi gözüküyor....Sabah Kahvaltısı
6 ad.Altın çilek
1 su bardağı şekersiz kayısı hoşafı
1 kase müsli süt ile
2 büyük bardak su :)
Ara öğün
1 bardak siyah çay
1 bardak yeşil-papatya bitki çayı karışık
3 küçük galeta.
1 büyük bardak su :)
Öğle yemeğini bekliyorum 13:00 gibi yiycem...
çok iyisin 1. oynuyoruz.... ben hiç kalori hesabı yapamıyorum ....sabah aç karnına 20 mekik
toplam= 270 cal
çeyrek gözleme= 125 cal
bitki çayı
saat 2 ye doğru;
meyveli yogurt= 125
domates çorbası = 200
ara= muz + süt = 170 kal
ögleye kısırı ye akşamı daha hafif geçir bence......Ve sabah menüsü:
2 şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 omlet
1 +1/2 tam.b.ekmeği
1 domates
1/2 kk peynir
1 yudum reçel bandım...
güzelmiş akşama hafif bi yemek yap bence.....işte menüm
1 omlet
1buçuk çavdar ekmeği
2 bardak su
ara 5 fındık 1 meyve
çok iyi yaptın paylaşmakla kahve konusunu iyi bilmiyordum.....teşekkürler.....[h=1]Metabolizma hızınızı artıracak 9 öneri[/h]Bu öneriler kilo vermede zorlananların imdadına yetişecek!
01.11.2012
Okuyucu yorumları
2
[h=5]
Zayıflamada veya kilo korumada ne kadar kalori aldığımızı belirleyen metabolizma hızını birçok faktör etkiler. Siz de metabolizmanızı hızlandırmak istiyorsanız Uzman Diyetisyen Fatma Yiğitoğlunun önerilerine kulak verebilirsiniz.[/h]1- Egzersizlerinizi düzenli yapmaya özen gösterin: Egzersiz, biriken yağ kütlesini azaltmak için gerekli enerjiyi sağlar. Egzersiz, yağ yakımını sağladığı gibi düzenli yapılması da düşük metabolizma hızınızı artırır. Yapılan çalışmalar, 3 saati aşan ağır bir spor yerine orta yoğunlukta ve düzenli sporun metabolizma hızında olumlu etkilerini göstermiştir. Hormonal değişikler nedeniyle 40 yaşından sonra kas kütlesinde kademeli azalmalar olur, bu da metabolizma hızını düşürür. Düzenli egzersiz ile bu süreci yavaşlatın.
2- Vücut yağınızı azaltın: Vücudumuzun bileşenlerinden kas ve yağın birbirlerine oranı metabolizma hızını etkiler. Aynı vücut ağırlığı olan bireylerin metabolizma hızlarına bakıldığında, yağsız dokusu yani kas ağırlığı yağ ağırlığından daha fazla ise daha fazla kalori harcar. Çünkü kas dokusu metabolik olarak daha aktiftir.
3- Yeşil çay tüketin: Antioksidant içeriği yüksek olan yeşil çayın antianjiogenez özelliğiyle kanser hastalıklarından koruduğu gibi, termojenik özelliği sayesinde metabolizma hızını artırır. Araştırmalar, spor öncesi içilen yeşil çayın, egzersiz sırasında normalden daha fazla kalori harcanmasını sağladığı görülmüştür. Günde iki veya üç fincan yeşil çay tüketmeye özen gösterin.
4- Posa oranı yüksek besinleri tercih edin: Posalı yiyecekler daha hızlı tokluk oluşması, yağ emilimini azaltması, kan şekerini dengelenmesi ve hızlı acıkmamızı engeller. Bu faydaları sayesinde daha az besin tüketir, vücut yağınızı azaltır ve metabolizma hızınızı artırırsınız. Meyveleri kabuğu ile birlikte yerseniz ve salata tüketiminizi çoğaltırsanız posa tüketiminizi artırmış olursunuz.
5- Sıvı tüketiminizden emin olun: Vücutta kimyasal olayların %90ından fazlası ortamda suyun bulunmasıyla olur. Vücut yeterli suyu alamadığı zaman metabolizma yavaşlar. Günlük yeterli miktarda su tükettiğinizi kontrol etmek için ana öğünler, meyve, süt ve yoğurt tüketmeden önce mutlaka 1 bardak su için. Suyun günde 2 litre tüketilmesi fazla ödemin, sindirim sonucu oluşan zararlı atıkların vücuttan atılması, metabolizmanın hızlanması ve kilo vermede yardımcıdır.
6- Proteini dengeli almaya özen gösterin: Yetersiz protein alımı, kas kütlesini azaltır ve metabolizmayı yavaşlatır. Ancak, bu durum fazla protein tüketilmesi anlamına gelmiyor. Fazla protein tüketimi eklem, böbrek ve kemik sağlığı üzerinde olumsuz etkileri vardır. Karbonhidrat, yağ ve protein oranlarına dikkat ederek dengeli bir diyet yaparsanız hem yağ yakımını artırır hem de daha hızlı metabolizmaya sahip olursunuz.
7- Kalsiyum tüketiminizi artırın: Son yapılan araştırmalarda günde en az 2 porsiyon süt ve türevlerini tüketmek, metabolizmayı hızlandırıp ve yağ depolanmasını önleyen hormonları etkilediği için zayıflamada yardımcı olduğu görülmüştür.
8- Kafeinden faydalanın: Kahve tiryakisi iseniz sizin için metabolik hızı artırmak daha keyifli hale gelecektir. Çünkü orta düzeyde kafein tüketimi metabolizma hızında artışlar sağlar.
9- Yemeklerinizi baharatlandırın: Baharatlar, metabolizmayı artıracak kimyasal bileşikler içerir. Artırıcı etkisi geçici de olsa yemeklerinize eklemeyi unutmayın.
günaydın çıtırlar. yarıyıl tatiline tam 10gün var. ama ben hala 71 kiloyum. 6lı görmek isityorum ben 10 gün içinde yaaa offf. dün akşam okadar açıktım ki anlatamam gidip hemen yattım ya. fadime ablaçığım gecen sene gittiğim diyetisyen spordan yarım saat önce sade nescafe içersen metabolizma daha hızlı çalışır demişti. senin yayınladığın yazıdada bahsediyor aklma geldi şimdi.
menü
sabah
1 yeşil elma
sade nescafe
öğlen
4 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:
yarım elma
1 mandalina
akşam
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina, yarım greyfurt
1 saat bisiklet, 3 bardak yeşilçay, 1litre7otlu çay, 2litre su
hangi siteymiş o bi bakıyım büyük beden varmı kikızlar bir indirimli alışveriş sitesinde çok güzel marka elbiseler gördüm 30 TL. İçim gidiyor ama hangi bedeni alsam yada hedefe ulaşmadan almasam mı karar veremedim. Ama elbiseler çok cici
kızlar bir şey sorcam..
bazal metabolizma hızım 1800 olarak çıktı. şimdi ben diyet ile 1500 kalorilik diyet yapmayı planlıyorum. yani günde 300 kal. azaltarak. 250-300 kalorilik de 5 gün spor yapıyorum yani bir haftada 3600 kalori azaltmış olacağım. iki haftada bir kilo vermek demek. acaba diyorum sporu biraz daha arttırsam mı haftada bir kilo olacak şekilde?
fakat bu seferde sporu kestiğim an sarkma olmasından ya da vücudumun sürekli nabız yükseldiğinde yağ yakmasından korkuyrum. böyle bir sorunla karşılaşır mıyım sizce?
hangi siteymiş o bi bakıyım büyük beden varmı ki
Yahu ben site adı yazmak yasaktır filan diye yazmadıydım. 1V1Y :) alamadım ben cesaret edemedim.
o ne öyle matamatik problemi gibi matematigimde iyidirde ama....ben hiç kalori hesabı yapamıyorum .arada kaçamaklı basit bi menü hergün 46 dk leslie yapıyorum geçen 800 bu bildirimde 1000 gr gitti .... çok takma bence
anladım..bi daha verdiklerini almazsın umarım......=)) minik çırpınışlar yaşadığım için iki senedir 4 verip üzerine 6 aldığımdan böyle ince düşünmeye başladım. o programa baktım ben ama benlik bişey değil çok yorucuydu.
Yahu ben site adı yazmak yasaktır filan diye yazmadıydım. 1V1Y :) alamadım ben cesaret edemedim.
bilmem yasakmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?