günaydınnnnn ,nasılsınız kızlarrr 2 gün sonra tartı var ben çok heyecanlıyım ve cumadan umutluyummm
kendi rekorumu kırdım pazartesiden beri tartılmadım
günaydınnnnn ,nasılsınız kızlarrr 2 gün sonra tartı var ben çok heyecanlıyım ve cumadan umutluyummm
yersen ondan şişkoyum yazacak kişi belli oldu,kızlar ben kaçıyorum..... size bol muhabbetler. dün kocişe yapmadıgım böregi yapıcan köpek cigerim dayanmadı. öptüm hepinizi
10 taksit negüzel azalmışEvet haklısın canım, ömrümüz böyle borç ödemekle geçiyor, bizde evi önce aldık, borcu bitti, sonra araba 2.el vardı onu değiştirelim dedik, 2.el bişeyler bakarken, bir anda 0 araba alıvermişiz, neyse onun da 10 taksidi kaldı canım, Allah sağlık sıhhat versin de ödeyelim canım.
hmm baktığımda bunada dikkat edeyim canımcnm kıtle olması ıcın sert ve oldugu yerde durması lazımmıs yumusak ve elledıgınde bıraz saga sola kayıyorsa onlar sut bezlerıdır
akşamada pırasa planlıyorum bakalımkek olmasa menün güzel minecim bi fazlalık yok
inş. cnm kuzuna bişey olmaz
evet minecm o listede poaça kek serbes
öğlen menünde güzel akşamıda güzel atlatırsınn inş.
gunaydınGünaydın kızlarrr,
Cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, BEN ŞİŞKOYUM yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
bırı yazmıstı topıkte meyvelı soda yasak dıye canımkeşke ögle simit yiyip akşamı hafifletseydin.. bahsettigin sakız ne ki ilk kez duydum........
soda kaçamaktan sayılmazki iyi bence kalorisine bi bakıyım ama çok oldugunu zannetmiyorum.....
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: günaydınnnn
aynen canım herkes sevdıgı yere gıder
anladım canım
emin ol hatasının farkında bile değildir
ben bile gıcık oldum tanımadan
göğsümdede kitle varmı emin değilim canım
elime bişeyler geliyor ama göğsün yapısıylamı ilgili yoksa süt bezlerimi bilmiyorum
adeti bekliyorum bende sonrasında bakılması daha iyiymiş sanırım bakacam eğer yine farkedersem doktora gidecem canım
evet kayınımlar geldiler dedim gelmeseler neden gelmediler deriz
gelincede nerden çıktılar diyoruz
canım çok koşturdum bugün
çarşıda market işlerini hallettim arabada kullanamıyorum rezillik yani
kekide misafirler için yaptım mikrodalgada 8 dkda
bizim önceki araba 2. eldi onada böyleydi
bigün maçtan geldi görsen dersin kesin birisine bişey oldu
korktum bende o suratını görünce
arabayı çizdirmiş
sadece arabası değil gerçi sahip olduğu herşey kıymetli bizimkinin
biriyle tartışayım mesela ona anlatayım düşman olur
ehliyet içinde buraya gelirken söz vermişti
şimdide araba yok ehliyeti napcan diyor
1.5 yıl kaldı kredinin bitmesine sana araba alırız diyordu
ama okullar aynı yerde şimdide alcaz neolcak ikimizde aynı yere farklı arabalarla gidecez diyor
ama egrçekten rahatlıkmış araba
bugün dolmuşla gelince anladım durumu
hatırlatmasaydın keşke
günaydın buarada
gunaydın mınecımgünaydın kızlar
bugün okuldayım
ama aklım evde
kayınvalide var pek bakamıyor kıza nasıl olcak bilmiyorum
eşimde yanında
allah razı olsun geldi ama dikkat etmiyor terine, üşüdüğüne falan
inşallah kızımı hasta etmeden gider
sabah 1 dilim kek ve 1 bardak süt içtim
o diyet listesinde seçeneklerde vardı diye içim rahat
öğlenede baget, haşlanmış borkoli, 1 dilim çavdar belki 1 kasede çorba var
günaydın kızlar . dün eşim bana büyük sürpriz yaparak bir dilim pasta yemek zorunda kaldımgecenlerde burdada yazmıştım normalde doğum günüm 26 ocakta ama ozaman eşimin ailesinin yanında oluyoruz. ve hiç benim doğum günümüzde hiç beraber olmamıştık kendisinede söylemiştim bunu. o yüzden 10gün önceden bana sürpriz yapmış ama malesef kadın olduğum için sürpriz yapcağını anladım eşimin bütün kartları para falanbende durur. lazım olursa gider alır. salı günü halısaha maçı olur ve tam 20dık önce evden çıkar. dün geldi kredi kartını verirmisin dedi ve maça 1 saat önceden gitti.bende kotonda bir mont beğenmişitim onu alcak diye düşündüm ve doğru düşünmüşüm kotona gidip montu alcakmış ama malesef bitmiş. gecenlerde de kürklü yelekleri çok beğendiğimi söylemiştim bu sefer onu aramış ama fazla kokoş bulduğu için almamış.ama yinede pasta veçicek beklemiyordum onlar sürpriz oldu benim. cidden erkekler birşey yaparken bi yerden renk veriyorlar ya küçük çocuklar gibiler aynı.
bendım bendımgünaydın bebişler
nabarsınız abehhh
ben bugün kendimi çok şişko hissediyorum
geçende biri yazmıştı sanırım hasretti
bende öyleyim
bugün çok şişkoyum çokkkkkkkkkkkk
aynı karakterlere sahıp kocıslerımız var sanırımbenimkide benden korksa aahhhh
adam ne güzel para biriktirmiş daha ne olsun
bizdede anca ben kıyıya köşeye atarsam sıkarsam bişeyler oluyor..
evlendik 4. seneye kdr ne ev ne araba vardı
iki maaşla çalışıyoruz
o askere gitti ben o askerdeyken para biriktirdim tabi kredi kartı yok
ilk arabamızın parasının yarısını biriktirdim
sonr a o satıldı daha iyi bir araba şimdide ev ödüyoruz işte
çok şükür kredide 28 ay filan kaldı
artık yeter dedim geçende ne kdr para gelirse o kdr gidiyor elde bişey kalmıyor artı olarak
kredi kartlarını bana verdi
inşallah bundan sonrası iyi olur
bıktım kazancımızı bankalara yedirmekten
canım çok etkiliyorsa başka bi çözüm bulman en iyisi
tartılma canım hftada 1 tartılgünaydınnnnn ,nasılsınız kızlarrr 2 gün sonra tartı var ben çok heyecanlıyım ve cumadan umutluyummm
benimki savruk geldi savruk gidecek...
bende ömür boyu sıkmaya çalışıcam...
Allah sağlık huzur versin fadimecim..
borç ödemek mal sahibi oluyorsan iyi
ama bizim boşyere öyle paralarımız gittiki eşimin müsrifliğinden bi villa dikilirdi
inşallah şimdi akıllandı gibi zaman gösterecek..
canım bende çikolata kisti varmış evlenmden önceden buyana farkında deilmişimaksamıda hafıf atlatırsan menun guzel
gögsundekı kıtle süt bezleri olaboılır cnm bende doktora bısıler hıssedıyorum dıye smear testı yaptırırken göstermıstım sut bezlerıymıs bıde onlar reglı oncecı sısebılıyormus en dogru muayene reglıden sonra her ayın aynı gunu yapılan muayeneymıs
senın aklın cocuklarda kalıp su solemı bu bolemı dıe cok soruyosan acaba annen ben bakamıyorumkı dıe dusunebılır ama en ıyı bakıcı annendır bu devırde kımseye guvenılmıo
cok guzel masalah bayılırım suprızlere.gelecek dogum gunun kutlu olsun bu arada
sende yumurtalık kıstımı var cnm bendede vardı 6cm olmus cok agrıyapıodu ama bana ılac vermedı doktor ben hergun gunde 2 bardak sogan suyu ıçtım 2 ay sonra erımıstı zaten sogan suyunu ıçınce kahverengı lekelşer dokuluo kadın rahmı ıcın cok guzel bısey
aslında gözle gözrülür elle tutulur bişey değil tatlım amaİyiymiş o zaman tabii, yapabilene, sabah kalkar kalkmaz da, evde olcan, yalnız olcan ne güzel yapılır aslında.
Allah kolaylık versin 8 sene yaşadım canım aynı evde, benle değil de eşimle anlaşamazlardı, bir ben bilirim bir Allah.
Sıkma canını bişey olmazzz, liste de işe yarar umarım.
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım, mutlu yıllar.
Bilmiyordum canım, ben hep sadece akşamları boş vaktim olduğu için, sabah için de haklısın vücut direnci düşer diye düşünmüştüm, o şekilde daha güzel.
Senden gizli para biriktirince niye ortalığı yıkarsın ki anlamadım, ne güzel işte adam tasarruf yapmış
Allah yardımcınız olsun canım, bir de şöyle düşün biran önce ikisnin borcu da aradan çıkmış olacak.
Ne yedinDökül bakalım
Evet haklısın canım, ömrümüz böyle borç ödemekle geçiyor, bizde evi önce aldık, borcu bitti, sonra araba 2.el vardı onu değiştirelim dedik, 2.el bişeyler bakarken, bir anda 0 araba alıvermişiz, neyse onun da 10 taksidi kaldı canım, Allah sağlık sıhhat versin de ödeyelim canım.
Regl mi gelecek???
gunaydın mınecım
lıstende varsa ıcın rahat olsun canım
ben daha oncede gormustum kahvaltıda kek
haftada 1 gün küçük bir dilim sade kek diyor ama benimki ıslaktı okadar sorun olmaz herhalde
aslında mantık hergün farklı şeyler yemek vücudu alıştırmamak
haftada 1 gün yiyebilirsiniz diyor ama
bugün acıktım çok
ilaç dediğin doğum kontrol hapımı cnm eger oysa bırsey olmaz cunku o vucuda hormon vererek kıstın kuculmesını saglıyo ama sogan suyu daha etkılı bence doktora sogansuyu ıctıgımı soledıgımde bende sana ıc dıcektım ama bız tıbbı onerılerde bulunmalıyız o yuzden solemedım demıstı. ben bı sabah bı aksam 15gun boyunca devam ettım 1 kurusoganı kabugunu soydum 4e bolup kaynattıktan sonra ılık ıctım 1 ay bole devam ettım 2 ay reglıden sonra 7 gun yaptım zaten bu 3 aylık bı kurcanım bende çikolata kisti varmış evlenmden önceden buyana farkında deilmişim
ben hamile kaldım 6cmlik kistle
sonra hamilelik bitiminde 2.5cm inmiş
doktor dedi ameliyatta müdahele edip almak istemedim dedi
yumurtalına yapışmıştı
yumurtalığına zarar verir diye almadım dedi
emzirmeden sonra ilaç tedavisi vericem dedi
geçen aralıkda doktora gittim ancak kesmiştim sütten oğluşu
3sm olmuş dedi
ilaç verdi işte ama bu seferde reglmi kesti ilaç
hiç olmuyo gibi bişey oluyom
bakalım 1 kutu daha kaldı bitirip gidicem
geçmemişse bende bi zamanlar soğan suyunu içiyordum
tekrar ona devam edicem
sen nasıl içiyorsun soğan suyunu canım ilaçla birlikte alınırmı acaba:26:
aslında gözle gözrülür elle tutulur bişey değil tatlım ama
düzensiz oldu işte
Maşallah diyelim.günaydınnnnn ,nasılsınız kızlarrr 2 gün sonra tartı var ben çok heyecanlıyım ve cumadan umutluyummm
Geçen yıl hatırlıyorum biraz, bir ara bahsetmiştin sankim, o durumlar daha zor tabii ki, eşinin savruk olması, aslında tüm erkeklerde var biliyor musun, bana çok harcama,idareli ol, şöyle böyle der, kendisi maşallah, geçen markete uğra çocuğa küçük süt-meyve suyu falan al dedim beslenme için, en uygun Bim de var, gitmiş o herhangi bir marketten almış, hesap kitap bilmiyo, hergün paket paket sigara içer, oyyyyyyyy oy, öyle işte. Bir de kendi ailesine geldi mi bonkörleşesi gelir, hiç unutmuyom askerdeyken evliydik biz, ben para biriktirmiştim, askerden geldi o biriktirdiğim paralardan götürdü ailesine verdi, neymiş abisi kız kaçırmış bundan para istiyolar düşün yani adam askerden yeni gelmiş ne parası olcak, ama helal etmiyom işte onları, geçmişte çok böyle şeyleri vardı, hep para verirdi onlara, şimdi neyse kendimize yetemiyoruz da, olmuyor o tür durumlar.benimki savruk geldi savruk gidecek...
bende ömür boyu sıkmaya çalışıcam...
Allah sağlık huzur versin fadimecim..
borç ödemek mal sahibi oluyorsan iyi
ama bizim boşyere öyle paralarımız gittiki eşimin müsrifliğinden bi villa dikilirdi
inşallah şimdi akıllandı gibi zaman gösterecek..
Canım bu bahsettiğin durum zekasında herhangi bir aksaklık yapmıyor değil mi, sonuçta akli dengesi yerindeyse, 1 ay 2 ay geç yürümüş hiç önemli değil, sağlığı yerinde olsun, o günler de hızlı bir şekilde gelip geçecek emin ol, ben hep en çok zeka geriliğinden korkmuşumdur çocuklarımda, düşünsene ömür boyu bakacaksın ama o hiçbirşey anlamayacak. Sen hüsnü kuruntu yapıyorsun, boşuna kendini üzüyorsun, çok güzel bir çocuk olacak oğlun canım, hiiiç üzme kendini.Kıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Şimdi herkes eee yaşınada giriyor koşturuyordur artık diyor, ben çook üzülüyorum. Biliyorum gerek yok daha beter neler var, sadece biraz geç yürüyecek ama üzülüyorum, kimseye de bir şey diyemiyorum. Herkes üzülmeme resmen kızıyor, annem desen (başak bir şehirde yaşıyor) getir bana bırak 1 ayda koşturur o burda diyor. Sanki ben bakamıyorum. Fizik tedaviye gidiyoruz. Doktor geç yürüyecek dedi.
Aslında ortada bir sorun yok ama ben çok üzgünüm, olur olmadık şeye eşime sarıyorum. Bu günlerde evde tartışma eksik olmuyor. Beni birazcık sirkelermisiniz?
Çok ihtiyacım var.
Kıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Şimdi herkes eee yaşınada giriyor koşturuyordur artık diyor, ben çook üzülüyorum. Biliyorum gerek yok daha beter neler var, sadece biraz geç yürüyecek ama üzülüyorum, kimseye de bir şey diyemiyorum. Herkes üzülmeme resmen kızıyor, annem desen (başak bir şehirde yaşıyor) getir bana bırak 1 ayda koşturur o burda diyor. Sanki ben bakamıyorum. Fizik tedaviye gidiyoruz. Doktor geç yürüyecek dedi.
Aslında ortada bir sorun yok ama ben çok üzgünüm, olur olmadık şeye eşime sarıyorum. Bu günlerde evde tartışma eksik olmuyor. Beni birazcık sirkelermisiniz?
Çok ihtiyacım var.
yok kız ben yoktum o saattegunaydın kızlar
sevdıcek sabah 5 te gıttı ıse bır kac gun bu sekılde gıdecekmıs ıse
sıkı denetım yapıyormuso gıdıncede ben korkuyorum uyuyamıyorum
sabah 4 bucukda uyandım 6 bucukta tekrr uyudum sımdı uyandım
mınecım sende o saatlerde buradaydın nasıl dayandın uykusuz:18::18::18::18::18:
ama bu liste değişik
bende bu sekıl bır lıste ıstıyordum ama cesaret edemedım
sonra cabuk sıkılıyorum cunku
canım bırde sen gecenlerde tavuk koftesı yapmıstın sanırım bulamadım tarıflerde
bugun yapacaktımda
acıkmazsam yeme bence bişey canımmenum
sabah
1 kucuk tost yagsız
domates salatalık cay
ara
portakal
oglen
5 .6 yk kabak
ustune bol yogurt
salata
ara
1 porsıyon meyve
yesılcay
aksam
1 kepce corba
3 tavuk koftesı
salata yogurt
ara
bılemedım yerım bısı
ben direk 5 mille başlamıştımkızlar ben leslıeyle 1 mil yaptım ama cabuk bıttı acaba dırek 3mile gecsem vucud daha sonra zorlanırmıkı
doktorlar ne diyor peki canımKıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Çok ihtiyacım var.
yok kız ben yoktum o saatte
neden online göründüm acaba
merak ettim bak şimdi
pc açıktı ondanmı acaba??
ama bu liste değişik
hergün farklı şeyler yiyebiliyorsun
mesela kahvaltıda haftada 1 gün kek veya kurabiye,
2 gün tost,
1 gün yumurta diğer günlerde normal kahvaltı hepsinin yanında yeşillik var tabii
değişken olunca daha cazip geldi bana
gerçi bu alıştırma menüsü diyet sonra başlayacak
link vereyim canım sana
Tavuk Köftesi Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
acıkmazsam yeme bence bişey canım
bu dediğim listede son arada 1 bardak süt ve 1 kare bitter var
ama çok acıkırsan diyor
ben direk 5 mille başlamıştım
zaten sonuna kadar yapmıyordum
hepsinde hareketler hemen hemen aynı canım yaaa
5 milde son dakikalarda koşma var
bence onu yap ama 3. mili bitiğinde bırakıyorum ben sonuna kadar yapmıyorum
doktorlar ne diyor peki canım
fizik tedavi görüyorsa biproblem var demekki
yoksa bekleyin zamanla yürür diyorlar
biarkadaşımın oğlu 18 aylıkken yürümüştü ama o prematüre falan değildi
olabiliyor yani herçocuk bir olmuyor
dönmesi, oturması nasıl
elinden tutunca dik durabiliyormu? elinden tutunca adım atıyormu
herşey 1 anda oluyor bide
benim kızım 10 aylık emekledi 1 yaşını doldurduktan 2 hafta sonrada yürüdü
9 aylık yürüyenlerde var 18 aylık yürüyenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?