evet canım doğum kontrol hapı verdiilaç dediğin doğum kontrol hapımı cnm eger oysa bırsey olmaz cunku o vucuda hormon vererek kıstın kuculmesını saglıyo ama sogan suyu daha etkılı bence doktora sogansuyu ıctıgımı soledıgımde bende sana ıc dıcektım ama bız tıbbı onerılerde bulunmalıyız o yuzden solemedım demıstı. ben bı sabah bı aksam 15gun boyunca devam ettım 1 kurusoganı kabugunu soydum 4e bolup kaynattıktan sonra ılık ıctım 1 ay bole devam ettım 2 ay reglıden sonra 7 gun yaptım zaten bu 3 aylık bı kur
hiç üzme kendini canım onun bir zamanı var yürüyeceği onu ne sen neden ben kestirebilirizKıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Şimdi herkes eee yaşınada giriyor koşturuyordur artık diyor, ben çook üzülüyorum. Biliyorum gerek yok daha beter neler var, sadece biraz geç yürüyecek ama üzülüyorum, kimseye de bir şey diyemiyorum. Herkes üzülmeme resmen kızıyor, annem desen (başak bir şehirde yaşıyor) getir bana bırak 1 ayda koşturur o burda diyor. Sanki ben bakamıyorum. Fizik tedaviye gidiyoruz. Doktor geç yürüyecek dedi.
Aslında ortada bir sorun yok ama ben çok üzgünüm, olur olmadık şeye eşime sarıyorum. Bu günlerde evde tartışma eksik olmuyor. Beni birazcık sirkelermisiniz?
Çok ihtiyacım var.
Kıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Şimdi herkes eee yaşınada giriyor koşturuyordur artık diyor, ben çook üzülüyorum. Biliyorum gerek yok daha beter neler var, sadece biraz geç yürüyecek ama üzülüyorum, kimseye de bir şey diyemiyorum. Herkes üzülmeme resmen kızıyor, annem desen (başak bir şehirde yaşıyor) getir bana bırak 1 ayda koşturur o burda diyor. Sanki ben bakamıyorum. Fizik tedaviye gidiyoruz. Doktor geç yürüyecek dedi.
Aslında ortada bir sorun yok ama ben çok üzgünüm, olur olmadık şeye eşime sarıyorum. Bu günlerde evde tartışma eksik olmuyor. Beni birazcık sirkelermisiniz?
Çok ihtiyacım var.
anaaaaaaaaaSelam kısçeler
Topiğin canlanmasına sevindim akşam eve gidince okuurm artık öptüm sizi.
anaaaaaaaaa
pötüş gelmişşş
hoşgeldin canım
evet canlandı çok sevindim bu duruma
sen ne alemdesin artık yuvana dön
Selam kısçeler
Bildiğin dana oldum. Kurbanda kesiliciimm inşaallah :)
Sen naptın pötüş?
dün akşam 74 kilo oldugumu gördüm hayata küstüm.
hosgeldın dılekcıgım
sevındım senı burada gormeme ayrılma artık buradan bak yaramamıs buradan ayrılmak sana
erkeklerin hepsi aynı fabrikadan...
gunaydın
evet cok az kaldı cumaya
bırı yazmıstı topıkte meyvelı soda yasak dıye canım
ondan yazdım
aynen canım herkes sevdıgı yere gıder
gunaydın mınecım
lıstende varsa ıcın rahat olsun canım
ben daha oncede gormustum kahvaltıda kek
ayy evet erkekler oyle ya
olsun cok sekerler dusunmelerı bıle yeter demı
bızden gızlı ıs yapamazlar kesınlıkle
bendım bendım
kacamak mı yaptın canım ondan mı oyle hıssedıyorsun
aynı karakterlere sahıp kocıslerımız var sanırım
benımkısıde kesınlıkle para bırıktıremıyor
hep ben hep ben ona kalsa hep harcar bende cok severım alısverısı felan ama sınırımı bılırım
sımdı de araba sevdasında yurt dsıından araba getırtcekmıs ıstedıgı araba yurkıyede cok paraymıs cunku
ve bız bırde ev alacagız bırkac ay ıcınde
ıkısı zor gelır dıyorum ama bakalım zaman ıste
tartılma canım hftada 1 tartıl
avruk geldıler savruk gıdecekler cok dogru
afiyet olsun canım güzelmişmenum
sabah
1 kucuk tost yagsız
domates salatalık cay
ara
portakal
oglen
5 .6 yk kabak
ustune bol yogurt
salata
ara
1 porsıyon meyve
yesılcay
aksam
1 kepce corba
3 tavuk koftesı
salata yogurt
ara
bılemedım yerım bısı
yap canım yapabilirsin bişey olmaz iyi olurkızlar ben leslıeyle 1 mil yaptım ama cabuk bıttı acaba dırek 3mile gecsem vucud daha sonra zorlanırmıkı
benimkisi herkese bomkör canım..Maşallah diyelim.
Geçen yıl hatırlıyorum biraz, bir ara bahsetmiştin sankim, o durumlar daha zor tabii ki, eşinin savruk olması, aslında tüm erkeklerde var biliyor musun, bana çok harcama,idareli ol, şöyle böyle der, kendisi maşallah, geçen markete uğra çocuğa küçük süt-meyve suyu falan al dedim beslenme için, en uygun Bim de var, gitmiş o herhangi bir marketten almış, hesap kitap bilmiyo, hergün paket paket sigara içer, oyyyyyyyy oy, öyle işte. Bir de kendi ailesine geldi mi bonkörleşesi gelir, hiç unutmuyom askerdeyken evliydik biz, ben para biriktirmiştim, askerden geldi o biriktirdiğim paralardan götürdü ailesine verdi, neymiş abisi kız kaçırmış bundan para istiyolar düşün yani adam askerden yeni gelmiş ne parası olcak, ama helal etmiyom işte onları, geçmişte çok böyle şeyleri vardı, hep para verirdi onlara, şimdi neyse kendimize yetemiyoruz da, olmuyor o tür durumlar.
çocukların hepsinin gelişimi farklı canım...Kıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Çok ihtiyacım var.
hoş geldin diloşum nereledesinSelam kısçeler
Sen naptın pötüş?
kızlar memleketten donunce gelınlık bakmaya baslıcam
bırde bındallı ıste bındallı kolay karar verırım ama gelınlıkte cok zorlancam
bır balık modellerı begenıyorum sonra kabarık begenıyorum sonra kolları dantel begenıyorum
Cok dengesızım var mı onerebılecegınız gelınlık modellerı olan bır sıte
yardım edın bana
menum
sabah
1 kucuk tost yagsız
domates salatalık cay
ara
portakal
oglen
5 .6 yk kabak
ustune bol yogurt
salata
ara
1 porsıyon meyve
yesılcay
aksam
1 kepce corba
3 tavuk koftesı
salata yogurt
ara
bılemedım yerım bısı
canım eğer vücudum çok hamdeğil dersen 3 mille devam et 1 ve 2 mil çok akti değil diğerin de ilk 1 2 gün bacakları acıyor imsanın sonra alışıyosun ..ben öğle başlamıştım...kızlar ben leslıeyle 1 mil yaptım ama cabuk bıttı acaba dırek 3mile gecsem vucud daha sonra zorlanırmıkı
kıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
şimdi herkes eee yaşınada giriyor koşturuyordur artık diyor, ben çook üzülüyorum. Biliyorum gerek yok daha beter neler var, sadece biraz geç yürüyecek ama üzülüyorum, kimseye de bir şey diyemiyorum. Herkes üzülmeme resmen kızıyor, annem desen (başak bir şehirde yaşıyor) getir bana bırak 1 ayda koşturur o burda diyor. Sanki ben bakamıyorum. Fizik tedaviye gidiyoruz. Doktor geç yürüyecek dedi.
çok ihtiyacım var.
günaydınnnnn ,nasılsınız kızlarrr 2 gün sonra tartı var ben çok heyecanlıyım ve cumadan umutluyummm
Kendi rekorumu kırdım pazartesiden beri tartılmadım
kolay gelsin..[sıze=3] kızlar ben kaçıyorum..... Size bol muhabbetler. Dün kocişe yapmadıgım böregi yapıcan köpek cigerim dayanmadı. öptüm hepinizi[/sıze]
kolay gelsingunaydın kızlar
ınsallah herkes ıyıdır menuler ıyıdır
oğlumu okula alıstırmaya calısıyorum evın ısı kızların derdı derken su 3gun tam gıremıycem haftaya da aynıbu arada okul ıcın 20dakıka gunluk yuruyusum basladı menulerıme dıyetıme devam edıyorum bu arada cumaya da ınsallah guzel bı sonuc alıcam dıye dusunuyorum
benı bıraz maruz gorun bu aralar affınıza sıgınıyorum herkese kolay gelsın dıyorum evımı toparlayıp kızımı emzırıp babannesıne bırakıp cıkıcam okula ınsallah
günaydın cnm ..malesef dünden beri bende öğleyim....malum dönem yaklaştı ondan sanırım...gunaydın kızlar nasılsınız ben bugun cok şişim resmen koca göbeğim cıkıo sısırecek bıseyde yemedım nıye sıstım ben
bende bugun coooooooooooook sıskoyum
hayırdır inşllh....hiç birşey yemeden olmaz ki...günaydın,
gerçi bana aymadı bu gün ama neyse artık. Bu gün zaten hiiiç yiyesim yok, o yüzden menü de yok. Gözyaşlarım gözümün ucunda bir zır demeye bakıyor. O yüzden bende iştah filan kalmadı kızlar. Bu günlük böyle olsun.
günaydın cnm...aynen dünden beri ben de öğleyim hele dün baya kötüydü...günaydın bebişler
nabarsınız abehhh
ben bugün kendimi çok şişko hissediyorum
geçende biri yazmıştı sanırım hasretti
bende öyleyim
bugün çok şişkyum çokkkkkkkkkkkk
annedir cnm ne yapasa yeridir dicem ama ...bazen de tepkini koyman lazım sanırım bu kadar bunaltıyorsa....psikolojim hiç iyi degil eşim çok iyi 2 yavrum var eşim memur ben memur ev aldık herşey yolunda ama annem yanımda kalıyor beblerime bakıyor. Bana çok çektiriyor napsam suç ne desem suç dayanamıyorum artık.
günaydın kızlar . Dün eşim bana büyük sürpriz yaparak bir dilim pasta yemek zorunda kaldımgecenlerde burdada yazmıştım normalde doğum günüm 26 ocakta ama ozaman eşimin ailesinin yanında oluyoruz. Ve hiç benim doğum günümüzde hiç beraber olmamıştık kendisinede söylemiştim bunu. O yüzden 10gün önceden bana sürpriz yapmış ama malesef kadın olduğum için sürpriz yapcağını anladım eşimin bütün kartları para falanbende durur. Lazım olursa gider alır. Salı günü halısaha maçı olur ve tam 20dık önce evden çıkar. Dün geldi kredi kartını verirmisin dedi ve maça 1 saat önceden gitti.bende kotonda bir mont beğenmişitim onu alcak diye düşündüm ve doğru düşünmüşüm kotona gidip montu alcakmış ama malesef bitmiş. Gecenlerde de kürklü yelekleri çok beğendiğimi söylemiştim bu sefer onu aramış ama fazla kokoş bulduğu için almamış.ama yinede pasta veçicek beklemiyordum onlar sürpriz oldu benim. Cidden erkekler birşey yaparken bi yerden renk veriyorlar ya küçük çocuklar gibiler aynı.
slm kizlar ben yarin oglum yazmami birakmaz diye yarin icin planladigim menumu simdiden yazayim dedim
sabah ac karinla bol su iki ceviz
kavalti; bir yumurta,3 kucuk dilim peynir bir dilim normal ekmek salat domates yesilik
4zeytin
ara yarim portakal
oglen
crba yarim haslama but salata
ara; yarim portakal
form cay
aksam; corba salata
yatana kadar 3 litre su form cayii
umarim menuyu degistirmem
[sıze=3]hepinize iyi gecelerrrrrr[/sıze]
günaydın kızlarrr,
cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, ben şişkoyum yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
herkese günaydın
bugün ki menüm.
Aç karnına 20 mekik
20 şınav
20 dak. Eliptical
toplam 250 kalori
kahvaltım.
2 dilim ekmek
labne peyniri i tatlı kaşığı tepeleme
domates
maydanoz ile sandwich hazırladım
ara
bir avuç fındık-badem-leblebi karışımı
yeşil çay
öğle
roka+peynir salatası
3 adet yumurta büyüklüğünde köfte
küçük kase tepeleme yoğurt
ara
çay
elma
akşam
buna henüz karar vermedim
erkeklerin hepsi aynı fabrikadan...
afiyet olsun canım güzelmiş
yap canım yapabilirsin bişey olmaz iyi olur
benimkisi herkese bomkör canım..
bana der sende al niye almıyorsun
ama ay sonu yine bana gelir kredi k. çok gelmiş niyeyse diye
çocukların hepsinin gelişimi farklı canım...
benim yeğenim 2 yaşında yürüdü
zekası normalse nolcak
başkalarını takma hı hı de geç..
hoş geldin diloşum nereledesin
napın kuzum sen dön yuvaya geri....
Çizzelgende 5 rakamını görünce böğürrerek aglamak istedim.
İşte işler karıştı mesai kalmalar vs vs her akşam yarım ekmeklerr hoobaa 74 oldum
günaydın canım maaşallah iyi durmuşsun
bende hergün hatta sabah akşam tartılanlardanım
bu sabah tartılmadım ama artıdayım biliyorum yüzleşmek istemedim...
bende bende onlardanımGercekten rekor:) benim sabah ilk isim tartiya cikmak oluyoo:)
benim eşimde hep 5-6 arası gidio cnm bi süre sonra alışıyosun korku filan kalmıyoogunaydın kızlar
sevdıcek sabah 5 te gıttı ıse bır kac gun bu sekılde gıdecekmıs ıse
sıkı denetım yapıyormuso gıdıncede ben korkuyorum uyuyamıyorum
sabah 4 bucukda uyandım 6 bucukta tekrr uyudum sımdı uyandım
mınecım sende o saatlerde buradaydın nasıl dayandın uykusuz:18::18::18::18::18:
menünü beğendim cnm son arandada 1 avuç leblebi 1 yk kuru üzüm 1 yeşil çay yapabilirsinmenum
sabah
1 kucuk tost yagsız
domates salatalık cay
ara
portakal
oglen
5 .6 yk kabak
ustune bol yogurt
salata
ara
1 porsıyon meyve
yesılcay
aksam
1 kepce corba
3 tavuk koftesı
salata yogurt
ara
bılemedım yerım bısı
bende bi ara yapmıştım 3milini bişey olmaz canımkızlar ben leslıeyle 1 mil yaptım ama cabuk bıttı acaba dırek 3mile gecsem vucud daha sonra zorlanırmıkı
eşinle birbirinize destek olun canım dışardan gelen laflarada kulak tıkaKıslar, konumuzla alakasız ama benim bir sıkıntım var. Oğlum cuma günü 1 yaşına basacak.34 haftalık dünyaya geldi, prematüre. Düzeltilmiş yaşı 11 aylık prematüre olduğu için kaba motor gelişimi 2-3 ay geriden geliyor. Yani bacak kasları 8 aylık filan. Daha tay tay duramıyor. Tüm gelişim testleri yapıldı ve Allah a çok şükür hiç bir şey çıkmadı, hatta diğer algıları ileride.
Çok ihtiyacım var.
saol şekeerrrGünaydınnnn kızlarAz kalorili çok gülücüklü bir gün olsun inşallah
Sen naptın pötüş?
hoşgeldin dilekcim bidaha burdan ayrılmak yok tamammı
çok şükür canım geçen yıl şubatın sonlarında sanırım ilk kez 5 leri görmüştüm
şimdi tekrar kavuştum
burayı bıraksam bende senle aynı durumda olurdum
gel aramıza 10 dakikada olsa uğra diloşum
eskiye tekrar dönmek yokkkkkk
facemi açıktı yaniii
aaa bılmıyorum kı canım
pcnın acık olmasıylada ılgılı degıldır bence yanı fceıne sureklı acık duracak sekılde ayarlamadıysan
hemen face sıfrenı degıstır mınecım bakalım yapayım tavuk koftesınıdetskler bacım
olur sanırım canımmınecım evde cavdar ekmegınden baska ekmek yok o olur mu pekı:18::18::18::18:
portakal suyu neden?Bugünkü menüm:
Sabah:
1 bardak su
kahvaltı:
1 dilim tam b. Ekmeği
3 şekersiz çay
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeytin
1 yudum reçel bandım
ara 1 kayısı +1 incir
öğle:
1 kase çorba +2 kaşık yoğurt+1 dilim tam b.ekmeği
ara:
1 bardak portakal suyu
2 eti yulaflı bisküvi
akşam:
1 kase çorba +2 kaşık ıspanak+2 kaşık sarımsaklı yoğurt+1/2 kase makarna+salata
ara:
1 kivi
1 bardak yarım y. Süt
bukadar ...
hoşgeldin canımSelam kısçeler
sen güzel diyet yaptın ama canımBildiğin dana oldum. Kurbanda kesiliciimm inşaallah :)
Sen naptın pötüş?
Selam kuzu sen naban?
Umarım canım elimden geldiğince girmeye calıscam
Ben döndüm bile valla çok mutsuzum anlatamam o derece..
Senin adına sevindim canım. sakın bırakma hemen alınıo pis gırrtalk bi durmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?