- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
anladım canımben diğer iyi olduğumuz bi arkadaş var ona demiştim kimsenin bulaşık yıkamamasını..
kızdım ya o lafına illa ben halletcem gözüne sokmak için..
ben yıkarken o geldi bulaşık mı yıkıyorsunuz ben de durulayayım filan dedi
ben elimden geldiğince sakin bi şekilde gitmesini söyledim.. diğer arkadaşım geldi onu gönderdi..
ve ben devam ettim işte..
çok yoruldum
göğsünde kitle mi var canım az önce okudum yeni görüyorum :26:
nasıl farkettin süt bezleri de olabilir yine de sen hemen telaşlanma
adet sonrası duşta bi muayene et kendini bakalım yine eline geliyor mu:26:
eğer gelirse ihmal etme git bi kontrol ettir..
emin ol hatasının farkında bile değildir
ben bile gıcık oldum tanımadan
göğsümdede kitle varmı emin değilim canım
elime bişeyler geliyor ama göğsün yapısıylamı ilgili yoksa süt bezlerimi bilmiyorum
adeti bekliyorum bende sonrasında bakılması daha iyiymiş sanırım bakacam eğer yine farkedersem doktora gidecem canım
evet malesefçok geçmiş olsun canım ne yapacaksın hayat işte biz sadece bize çizilmiş rolleri oynuyoruz aslında inşallah eşin de bir an önce sağlığına kavuşur
doğru diyorsun aslındacnm hiç sıkma canını önemli olan herşeyin yolunda gitmesi...sağlık yerinde olsun gerisi bir şekilde hallolunur....o kadar gelen giden diyosun nasıl yoruldun kim bilir....yediğin tatlı ve meyvalar enerji olmuş ...bence hiçte berbat değil gayet iyi...
hiç durmadım diyebilirim
evet kayınımlar geldiler dedim gelmeseler neden gelmediler deriz
mınecım zor olmustur gelen gıden ıcın
hem moral bozuk hem mısafır
mısafır gelmese gelenımız yok dıye dusunuruz
dedem hasta oldugundan berı toplasak belkı 3 gece mısafırsız kalmıstır evımız
annem cok yoruluyormus ama yınede gelecekler tabı hasta evı dıyor:26:
menune gelınce ogunlerıne dıkkat edememıssın tabı bırde aksam yenılen
kek ıns artı olarak donmez kıscem
gelincede nerden çıktılar diyoruz
canım çok koşturdum bugün
çarşıda market işlerini hallettim arabada kullanamıyorum rezillik yani
kekide misafirler için yaptım mikrodalgada 8 dkda
bizim önceki araba 2. eldi onada böyleydiBizim de araba 0 canım ve sürekli ben kullanıyorum, eşimde şirket arabası var, park ederken problem yaşıyorum, 2 kere park ederken çizdirdim, ilkinde bişey dememişti, ikinci de dikkat etsene 35 milyarlık araba diye söylendi bu sefer, daha borcu bile bitmedi yani, ama ne yapayım benim de boy kısa, arabanın camlı kısımları yüksekte kalıyyor neyse işte, park problemim var, sonuç olarak benim canımdan kıymetli mi arkadaş, ne yapalım, çizilirse çizlirO yüzden diyeceğim o ki, kocaları takmamak lazım, sen de restini çek ya araba sürmeyi öğretip arabayı verirsin, ya da ben araba istiyorum diye Ben bir de ilk ehliyetimiz alacağım da, o zaman tabi yeni evlenmiştik, araba da yok araba alacağız, benim de çeyizden 2 -3 bilezik var, dedim bilezikleri veririm bir şartla, bana ehliyet alacaksın Ehliyet işimi de böylece halletmiştim, erkeklere bişeyleri istiyorsak, dayatacağız kızlar, başka yolu yok, onlar nasıl bişey kafaya koydular mı senin ruhun bile duymadan hallediyolarsa, biz de istediklerimizi bir şekilde alacağız
bigün maçtan geldi görsen dersin kesin birisine bişey oldu
korktum bende o suratını görünce
arabayı çizdirmiş
sadece arabası değil gerçi sahip olduğu herşey kıymetli bizimkinin
biriyle tartışayım mesela ona anlatayım düşman olur
ehliyet içinde buraya gelirken söz vermişti
şimdide araba yok ehliyeti napcan diyor
1.5 yıl kaldı kredinin bitmesine sana araba alırız diyordu
ama okullar aynı yerde şimdide alcaz neolcak ikimizde aynı yere farklı arabalarla gidecez diyor
ama egrçekten rahatlıkmış araba
bugün dolmuşla gelince anladım durumu
hatırlatmasaydın keşkeGünaydın kızlarrr,
Cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, BEN ŞİŞKOYUM yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
günaydın buarada