70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım
emin ol hatasının farkında bile değildir
ben bile gıcık oldum tanımadan
göğsümdede kitle varmı emin değilim canım
elime bişeyler geliyor ama göğsün yapısıylamı ilgili yoksa süt bezlerimi bilmiyorum
adeti bekliyorum bende sonrasında bakılması daha iyiymiş sanırım bakacam eğer yine farkedersem doktora gidecem canım
çok geçmiş olsun canım ne yapacaksın hayat işte biz sadece bize çizilmiş rolleri oynuyoruz aslında inşallah eşin de bir an önce sağlığına kavuşur
evet malesef
doğru diyorsun aslında
hiç durmadım diyebilirim

evet kayınımlar geldiler dedim gelmeseler neden gelmediler deriz
gelincede nerden çıktılar diyoruz
canım çok koşturdum bugün
çarşıda market işlerini hallettim arabada kullanamıyorum rezillik yani
kekide misafirler için yaptım mikrodalgada 8 dkda
bizim önceki araba 2. eldi onada böyleydi
bigün maçtan geldi görsen dersin kesin birisine bişey oldu
korktum bende o suratını görünce
arabayı çizdirmiş
sadece arabası değil gerçi sahip olduğu herşey kıymetli bizimkinin
biriyle tartışayım mesela ona anlatayım düşman olur
ehliyet içinde buraya gelirken söz vermişti
şimdide araba yok ehliyeti napcan diyor
1.5 yıl kaldı kredinin bitmesine sana araba alırız diyordu
ama okullar aynı yerde şimdide alcaz neolcak ikimizde aynı yere farklı arabalarla gidecez diyor
ama egrçekten rahatlıkmış araba
bugün dolmuşla gelince anladım durumu
Günaydın kızlarrr,
Cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, BEN ŞİŞKOYUM yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
hatırlatmasaydın keşke
günaydın buarada

Sporunu neden sabah aç karnına yapıyorsun canım? Menün güzel canım ama öğlene salatana peynir koymasan olur gibi geliyor, doktor listesi değilse, hem yoğurt hem peynir bana fazla gibi geldi.

canım gece uzun bi süre aç kalındığı için sabah yanınca yağ asitleri vücutta serbest hale geçiyor. dolayısı ile yakılması kolaylaşıyor=) verdiğin kilonun çoğunu yağdan vermek istiyorsan zorluk derecesi düşük ama terleten spor yap demişti spor hocası bende onu dinledim=)

peyniri bende çıkarmyı düşünüyrum evet, yoğurdu fazlalaştırıym bare

psikolojim hiç iyi degil eşim çok iyi 2 yavrum var eşim memur ben memur ev aldık herşey yolunda ama annem yanımda kalıyor beblerime bakıyor. bana çok çektiriyor napsam suç ne desem suç dayanamıyorum artık.

günaydın kızlar
bugün okuldayım
ama aklım evde
kayınvalide var pek bakamıyor kıza nasıl olcak bilmiyorum
eşimde yanında
allah razı olsun geldi ama dikkat etmiyor terine, üşüdüğüne falan
inşallah kızımı hasta etmeden gider

sabah 1 dilim kek ve 1 bardak süt içtim
o diyet listesinde seçeneklerde vardı diye içim rahat

öğlenede baget, haşlanmış borkoli, 1 dilim çavdar belki 1 kasede çorba var

günaydın kızlar . dün eşim bana büyük sürpriz yaparak bir dilim pasta yemek zorunda kaldım gecenlerde burdada yazmıştım normalde doğum günüm 26 ocakta ama ozaman eşimin ailesinin yanında oluyoruz. ve hiç benim doğum günümüzde hiç beraber olmamıştık kendisinede söylemiştim bunu. o yüzden 10gün önceden bana sürpriz yapmış ama malesef kadın olduğum için sürpriz yapcağını anladım eşimin bütün kartları para falanbende durur. lazım olursa gider alır. salı günü halısaha maçı olur ve tam 20dık önce evden çıkar. dün geldi kredi kartını verirmisin dedi ve maça 1 saat önceden gitti.bende kotonda bir mont beğenmişitim onu alcak diye düşündüm ve doğru düşünmüşüm kotona gidip montu alcakmış ama malesef bitmiş. gecenlerde de kürklü yelekleri çok beğendiğimi söylemiştim bu sefer onu aramış ama fazla kokoş bulduğu için almamış.ama yinede pasta veçicek beklemiyordum onlar sürpriz oldu benim. cidden erkekler birşey yaparken bi yerden renk veriyorlar ya küçük çocuklar gibiler aynı.

psikolojim hiç iyi degil eşim çok iyi 2 yavrum var eşim memur ben memur ev aldık herşey yolunda ama annem yanımda kalıyor beblerime bakıyor. bana çok çektiriyor napsam suç ne desem suç dayanamıyorum artık.

ne yönden çektiriyor canım
aslında anneler bakıyorsa sorun oluyor büyük rahatlık deniyor ama anneyi uyaramıyorsunda
benimde kızıma annem bakıyor
bişey desem hemen kızıyor, küsüyor
demesem olmuyor ki öyle terste söylemiyorum
çocuklar büyüyene kadar dayanacaksınız yapcak bişey yok
kreşe verme durumu yokmu çocukları?

yaklaşık 2 saat kaldım mutfakta
ellerim buruştu bulaşık yıkamaktan...
ayy kıyaamam canım ya
bilirim o durumları
sabret tatlım
,birlikte oturup konuşun gün belirleyin herkesin günü belli olsun
sanırım 1 senende kalmış diye duydum diğer sayfada
tek başına evde sakın kalma canım, yani sabret biraz daha
duyuyorsun bi sürü olaylar oluyor

canım geçmiş olsun tekrardan
göğsün içinde sıkma canını geçende benim de göğüs ucumda sivilce gibi
bişey çıkmış ben farketmedim ağrıyordu uçlanmadan önce
3 gün ağrı çektim ama ne ağrı sonra bir baktım
süt birikmiş toplama yapmış göğüs ucunda oda sivilce yapıp patlattı
ama canım nasıl yandı
doktora gitmekden korktum açıkçası
menüne gelince sen benimkilerini görsen çok berbattı
birde şişlik var bende şu ilaçlardanda oluyor
inşsllsh cumya artı çıkmam
ama kesin artı gibi duruyor çok şişim

günaydın canım menün güzelmiş afiyet olsun

Günaydın kızlarrr,
Cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, BEN ŞİŞKOYUM yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
günaydın canım sanırsam onu biz yazacağız

güzelmiş menün canım afiyet olsun

Sporunu neden sabah aç karnına yapıyorsun canım? Menün güzel canım ama öğlene salatana peynir koymasan olur gibi geliyor, doktor listesi değilse, hem yoğurt hem peynir bana fazla gibi geldi.

Nerdesiniz kızlar, geçmişten çıkamadınız mı, geliverin artık?
geldik fadik
canım spor aç karnına yapılır benim bildiğim
bende öyle yapıyorum
geçen sene full çekmiştim
sabah öğle akşam
hep aç karnına yaptım
sadece sabah kalktığımda
1 duble bardak suya 1 çay kaşığı bal ve 7-8 damla limon içerdim
yani direncin düşmesin diye

çok güldüm yaaa gerçekten farkettiriyorlar
benimde haftasonuydu doğum günüm
sabah kalktım annemle konuşuyorum salona geçtim eşimde balkonda sigara içiyor
bibaktım köşede pasta var
annemede dedim aaa pasta almış sabah biz uyurken çıkmış almış hiç farkında değilim ama pastayı sonradan gördüm
sonra kızımı giydirirken mumları yakmış getirdi bende aaaaa nerden çıktı diye şaşırdım
pastayı gördüğümü hala bilmiyor
kıyamam sürpriz yapmaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar
bende önceden spor siparişi vermiştim tarif ettiğimin aynısını almış

fotolarınızı gördüm buarada çok güzelsiniz
senin hiç fazlan yok gibi duruyor buarada
şimdiden kutlu olsun doğum günün canım

korkulacak bişey yoktur minecim umarım ara ara bende hissediyorum.2 yıl emzirdim sonrası gögüslerimin halini sen düşün regy dönemlerinde hisstediyorum...
benimde basimda arba derdi..yenilerde ev aldık daha tasınmadım..bende sıkıntı olur diye nasıl kasıyorum harcamaları... para işleriyle hep ben ilgilenirdim 5 aydır ugramıyordum bankaya ... geçen eşim geldi araba alalım mı dedi .hangi parayla dedim azıcık var .beger adam kredi yapılandırmış benden gizli bankada 6 aydır para biriktirmiş.. ben kızarım diye söyleyememiş çok korkarda benden.... duyunca yıktım ortalıgı bana ne dese sana hediye alacaktım senin olacaktı. ölürmüsün öldürürmüsün.....

Günaydın kızlarrr,
günaydın canımmmm...
bende 2 gün dikkat etsem belki az artıyla kurtarırım ortim
araba olayınada gıcık oldum erkekler niye bu kdr çok seviyorlar arabayı
bende 6-7 sene kdr önce sıfır bi arabamız vardı
geri geri çıkarken bahçeden arkayı azcık değdirdim
göçme filan yok sadece küçücük bi çizik yakından bakılmasa iyice eğilip bakarasan görünüyo kızmıştı
sonra aynı sene arabanın önünü mahvetmişti servisten 15 günde çıktı
günaydın canım..
yorulmuşsundur canım misafir olunca
ama insanlar böyle zamanlarda biarada olmalı
araba kullanmak şart canım insan lazım olunca kafasın vuruyor ama sonra unutuyoruz işte yaşadıklarımızı
kendi annenmi canım..
günaydım canım bakar sen canınını sıkma
bende kv biraz rahat diyordum nasıl bakacak oğluşu
çok şükür şimdi gözüm arkada kalmıyor

günaydın canım
ne güzel olmuş eşinin sürprizi
böyle şeyler herzaman olmaz sıkma canını keyfini çıkar

canım sanırım kendi annen
eğer bakımında surat asıyor yada asmadan sana tavırlarında belli ediyorsa
ben derimki baktırma
ya kreşe ver yada bir komşunuz ya çok tanıdık biri araştırıp soruşturup
bir kişi bul durumun nasıl elveriyorsa ödemeye o kişiyle konuşur razı gelirse bakar
birazda özveri istiyor canım çalışma hayatı böyle malesf
bişeyler kısıp çocuklarına ayırıcaksın tatlım
eğer annen bakımında sorun yapıyorsa
Allah kolaylık versin canım çok zor
bende malesef çalışma hayatımı bıraktım
onca sene emeklerimi
ama ben,m bakacak kimsem olmadı
annem yok kayınvalide rizede
burda yabancıyım anadolu yakasında/ ist
bekarken avrupa yakasında oturuyordum
kimseye güvenemiyorum
kreşede güvenmiyorum
yanda ana sınıfı öğretmeni var
söylediklerini duyunca
moralim bozuluyor
neler neler ediyorlarmış çocuklara
öffff ne bilim sıkma tatlım canını
dayanabiliyorsan dayan
annene azıcık cilve et bişeyler et işte
sonuçda yavrularına bi o iyi bakar

korkma tatlım dediğim gibi gözün arkanda kalmasın
Allah yardımcın olur

gelecek doğum günün şimdiden kutlu olsun nazcım
erkekler öyle tatlım

çok küçük degilseler kreşe ver. çok yoruluyorsa belki öyüzden öyle davranıyordur......

negatif düşünme ...ben ne zaman kaygılansam hemen hasta oluyor bi şey olmaz insallah.akşama arab aşı yapar belki......senin ki gibi olmaz ama

ben çocuklarıma bakıcı tutacam. annemde napmak istiyorsa yapar ARTIK. herşeye kızıyor 3 günlük yemeği döksem bile kızıyor. markete gitsem geziyon diye kızıyor. o öyle olmaz böle olur desem kızıyor sendenmi öğrenecem diyor. işe geliyorum diye sen hergün çıkıyon beni gezdirmiyon diye kızıyor.

ben kesin emin olursam giderim canım
anemde ve anneannemde var çünkü
anneannemin sebebi oldu hatta
ama emin olamadım belki kitle değil nasıl anlıycam onuda bilmiyorum
bende artı çıkabilirim canım
inşallah sonuncu olmayız
ne ölüyorsun ne öldürüyorsun canım
geçen sene mayıs ayında arabayı değiştircem diye tutturdu benimki
dedim hadi satsın arabayı üzerine 5-10bin koyar alır ok dedim
sonra bigeldi tam iki katı parayla
surat yaptım kızdım ama baktım oda üzülüyor razı oldum
ama tayinimiz çıkacak ev alırsak bana engel olmayacaksın dedim
buseferde memleketede tayin çıktı ev aldık
ikisinin borcu üstüste
2 bin sadece kredi ödüyoruz
kafaya koyduysa yapar benimki
keşke benden azcık korksa

birisi 3 yaşında birisi 7 aylık. oğlan için kreş çok erken. benim 2 tane bakıcı adayım var. birisine çok güveniyorum. bakacaz artık.

günaydın bebişler
nabarsınız abehhh
ben bugün kendimi çok şişko hissediyorum
geçende biri yazmıştı sanırım hasretti
bende öyleyim
bugün çok şişkoyum çokkkkkkkkkkkk

canım o diyet listesine göre gidiyorsan menün güzel o sitenin adı neydi canım ya unuttum ben inşlhh hastalanmaz kızın canım. benim bildiğim adet yaklaşırken süt bezleri şişiyormuş acaba sen o arada baktığın için mi öyle geldi ki sana inşllh öyledir.

ama ben onların bu beceriksizlikleri çok seviyorum. küçük çocuk gibiler. canım şuan 70.5 kiloyum. eşim 65de bırak diyor ama ben hedefimi 60 çektim. zayıfladıkça insan daha zayıf olmak istiyor. şuanda 40 beden giyiyorum 38 beden giyene kadar bırakmak istemiyorum canım.sağol canım tşkrler.ayyy çok sevindim fazlaıklarımın görünmemesine ama benim koca bir simitin var üst beden ince o yüzden öyle gözüküyorum kilolar allta malesef

ayyy canım ne öl ne öldür eşin ne güzel sürpriz yapacakmış sana o kendini ayarlamıştır da para biriktirmiş. bab bak eşinin gözünü nasıl korkutmuş:)

evet canım yoruldu ama dediğin gibi birlik olmak iyi geliyor insana
telefonlar hiç susmadı, bide arayan soran olmasa üzülürdük herhalde
annemde sıkıntı olmuyordu ama kayınvalide nasıl yapacak bilmiyorum
kızım kaçırmazsa iyidir, su bile içecek olsa babaanne içirsin diyor
oda yoruluyor koşturmaktan
yakında kaçar sanırım
korkma tatlım dediğim gibi gözün arkanda kalmasın
Allah yardımcın olur
inşallah canım çok sağol
negatif düşünme ...ben ne zaman kaygılansam hemen hasta oluyor bi şey olmaz insallah.akşama arab aşı yapar belki......senin ki gibi olmaz ama

bu kış hastalanmadı doğru düzgün inşallah olmaz
dediğin gibi olumsuzlukları çekiyoruz üstümüze
benim arabaşım gibi olurmu yaaa
dur ben ona yapayımda öyle olmaz böyle olur diyeyim
hmmm çok üstüne geliyormuş canım
bende annemle atışıyoruz ama bu şekilde değil mesela uyut derim zorla uyur mesela zorlamasaydın keşke derim sende hem uyut diyorsun hem uyutma ben neyapacağımı şaşırdım der
ben bişey demedimki diye bu vaziyette kalırım
senin annen yaşlımı canım 2 çocuğu kaldıramıyor olabilir
evinde kalmadığı için sıkılıyor olabilir
bakıcı tutarsan annenle aran iyice bozulur
sakin bir zamanda konuş istersen canım

aksamıda hafıf atlatırsan menun guzel
Nerdesiniz kızlar, geçmişten çıkamadınız mı, geliverin artık?

gögsundekı kıtle süt bezleri olaboılır cnm bende doktora bısıler hıssedıyorum dıye smear testı yaptırırken göstermıstım sut bezlerıymıs bıde onlar reglı oncecı sısebılıyormus en dogru muayene reglıden sonra her ayın aynı gunu yapılan muayeneymıs
senın aklın cocuklarda kalıp su solemı bu bolemı dıe cok soruyosan acaba annen ben bakamıyorumkı dıe dusunebılır ama en ıyı bakıcı annendır bu devırde kımseye guvenılmıo
cok guzel masalah bayılırım suprızlere.gelecek dogum gunun kutlu olsun bu arada
sende yumurtalık kıstımı var cnm bendede vardı 6cm olmus cok agrıyapıodu ama bana ılac vermedı doktor ben hergun gunde 2 bardak sogan suyu ıçtım 2 ay sonra erımıstı zaten sogan suyunu ıçınce kahverengı lekelşer dokuluo kadın rahmı ıcın cok guzel bısey

iyi ki dogdun..... hespi öyle süpriz yapıcaz diye rezil oluyorlar beceriksizler......
benim ki kırk yılın başı dogru hesab yapmış aylık ödemeler arttı ama bana da mantıklı geldi..gerçi haberim olsa razı olmazdım ..azıcık sıkıştırıyo bizide... napcan işte koca atsan atılmıyo çekiyoz artık kahırlarını......
birisi 3 yaşında birisi 7 aylık. oğlan için kreş çok erken. benim 2 tane bakıcı adayım var. birisine çok güveniyorum. bakacaz artık.
annenin yanımda bakarsa kadın hem annenin gözü önünde olur aklın kalmaz hem de annen eskisi gibi yorulmaz......
günaydın bebişler
nabarsınız abehhh
ben bugün kendimi çok şişko hissediyorum
geçende biri yazmıştı sanırım hasretti
bende öyleyim
bugün çok şişkoyum çokkkkkkkkkkkk

turşu falan yediysen su tutmuşsundur...... üzülme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…