benimkide benden korksa aahhhhkorkulacak bişey yoktur minecim umarım ara ara bende hissediyorum.2 yıl emzirdim sonrası gögüslerimin halini sen düşün regy dönemlerinde hisstediyorum...
benimde basimda arba derdi..yenilerde ev aldık daha tasınmadım..bende sıkıntı olur diye nasıl kasıyorum harcamaları... para işleriyle hep ben ilgilenirdim 5 aydır ugramıyordum bankaya ... geçen eşim geldi araba alalım mı dedi .hangi parayla dedim azıcık var .beger adam kredi yapılandırmış benden gizli bankada 6 aydır para biriktirmiş.. ben kızarım diye söyleyememiş çok korkarda benden.... duyunca yıktım ortalıgı bana ne dese sana hediye alacaktım senin olacaktı. ölürmüsün öldürürmüsün.....
ben çocuklarıma bakıcı tutacam. annemde napmak istiyorsa yapar ARTIK. herşeye kızıyor 3 günlük yemeği döksem bile kızıyor. markete gitsem geziyon diye kızıyor. o öyle olmaz böle olur desem kızıyor sendenmi öğrenecem diyor. işe geliyorum diye sen hergün çıkıyon beni gezdirmiyon diye kızıyor.
günaydın canım..günaydın bebişler
nabarsınız abehhh
ben bugün kendimi çok şişko hissediyorum
geçende biri yazmıştı sanırım hasretti
bende öyleyim
bugün çok şişkoyum çokkkkkkkkkkkk
birisi 3 yaşında birisi 7 aylık. oğlan için kreş çok erken. benim 2 tane bakıcı adayım var. birisine çok güveniyorum. bakacaz artık.
günaydın,
gerçi bana aymadı bu gün ama neyse artık. bu gün zaten hiiiç yiyesim yok, o yüzden menü de yok. gözyaşlarım gözümün ucunda bir zır demeye bakıyor. O yüzden bende iştah filan kalmadı kızlar. Bu günlük böyle olsun.
günaydın,
gerçi bana aymadı bu gün ama neyse artık. bu gün zaten hiiiç yiyesim yok, o yüzden menü de yok. gözyaşlarım gözümün ucunda bir zır demeye bakıyor. O yüzden bende iştah filan kalmadı kızlar. Bu günlük böyle olsun.
bende şişim ortimgünaydın bebişler
nabarsınız abehhh
bende öyleyim
canım ben önceki ay adet sonrası farketmiştimcanım o diyet listesine göre gidiyorsan menün güzel o sitenin adı neydi canım ya unuttum beninşlhh hastalanmaz kızın canım. benim bildiğim adet yaklaşırken süt bezleri şişiyormuş acaba sen o arada baktığın için mi öyle geldi ki sana inşllh öyledir.
ama ben onların bu beceriksizlikleri çok seviyorum. küçük çocuk gibiler. canım şuan 70.5 kiloyum. eşim 65de bırak diyor ama ben hedefimi 60 çektim. zayıfladıkça insan daha zayıf olmak istiyor. şuanda 40 beden giyiyorum 38 beden giyene kadar bırakmak istemiyorum canım.sağol canım tşkrler.ayyy çok sevindim fazlaıklarımın görünmemesine ama benim koca bir simitin var üst beden ince o yüzden öyle gözüküyorum kilolar allta malesef
reglden sonra baktım canım geçen aygögsundekı kıtle süt bezleri olaboılır cnm bende doktora bısıler hıssedıyorum dıye smear testı yaptırırken göstermıstım sut bezlerıymıs bıde onlar reglı oncecı sısebılıyormus en dogru muayene reglıden sonra her ayın aynı gunu yapılan muayeneymıs
inşallah canım çok sağol
bu kış hastalanmadı doğru düzgün inşallah olmaz
dediğin gibi olumsuzlukları çekiyoruz üstümüze
benim arabaşım gibi olurmu yaaa
dur ben ona yapayımda öyle olmaz böyle olur diyeyim
[/COLOR]
benimkide benden korksa aahhhh
adam ne güzel para biriktirmiş daha ne olsun
bizdede anca ben kıyıya köşeye atarsam sıkarsam bişeyler oluyor..
evlendik 4. seneye kdr ne ev ne araba vardı
iki maaşla çalışıyoruz
o askere gitti ben o askerdeyken para biriktirdim tabi kredi kartı yok
ilk arabamızın parasının yarısını biriktirdim
sonr a o satıldı daha iyi bir araba şimdide ev ödüyoruz işte
çok şükür kredide 28 ay filan kaldı
artık yeter dedim geçende ne kdr para gelirse o kdr gidiyor elde bişey kalmıyor artı olarak
kredi kartlarını bana verdi
inşallah bundan sonrası iyi olur
bıktım kazancımızı bankalara yedirmekten
i
bizde 5 yıllık evliyiz. kızlar bi görseniz çooook savruktu yeni evliyken bizde maası bankaya teslim ediyorduk baktım olmuyo geçtim işin başına benim daha iyi anladıgımı kabul etmese dinlemez zaten. bende atanamadım bi türlü tek maaşla çocugun okulu baslamadan ne yapsak kar azıcıkta olsa . sonra hiç toparlayamayız.....
İyiymiş o zaman tabii, yapabilene, sabah kalkar kalkmaz da, evde olcan, yalnız olcan ne güzel yapılır aslında.canım gece uzun bi süre aç kalındığı için sabah yanınca yağ asitleri vücutta serbest hale geçiyor. dolayısı ile yakılması kolaylaşıyor=) verdiğin kilonun çoğunu yağdan vermek istiyorsan zorluk derecesi düşük ama terleten spor yap demişti spor hocası bende onu dinledim=)
peyniri bende çıkarmyı düşünüyrum evet, yoğurdu fazlalaştırıym bare
Allah kolaylık versin 8 sene yaşadım canım aynı evde, benle değil de eşimle anlaşamazlardı, bir ben bilirim bir Allah.psikolojim hiç iyi degil eşim çok iyi 2 yavrum var eşim memur ben memur ev aldık herşey yolunda ama annem yanımda kalıyor beblerime bakıyor. bana çok çektiriyor napsam suç ne desem suç dayanamıyorum artık.
Sıkma canını bişey olmazzz, liste de işe yarar umarım.günaydın kızlar
bugün okuldayım
ama aklım evde
kayınvalide var pek bakamıyor kıza nasıl olcak bilmiyorum
eşimde yanında
allah razı olsun geldi ama dikkat etmiyor terine, üşüdüğüne falan
inşallah kızımı hasta etmeden gider
sabah 1 dilim kek ve 1 bardak süt içtim
o diyet listesinde seçeneklerde vardı diye içim rahat
öğlenede baget, haşlanmış borkoli, 1 dilim çavdar belki 1 kasede çorba var
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım, mutlu yıllar.günaydın kızlar . dün eşim bana büyük sürpriz yaparak bir dilim pasta yemek zorunda kaldımgecenlerde burdada yazmıştım normalde doğum günüm 26 ocakta ama ozaman eşimin ailesinin yanında oluyoruz. ve hiç benim doğum günümüzde hiç beraber olmamıştık kendisinede söylemiştim bunu. o yüzden 10gün önceden bana sürpriz yapmış ama malesef kadın olduğum için sürpriz yapcağını anladım eşimin bütün kartları para falanbende durur. lazım olursa gider alır. salı günü halısaha maçı olur ve tam 20dık önce evden çıkar. dün geldi kredi kartını verirmisin dedi ve maça 1 saat önceden gitti.bende kotonda bir mont beğenmişitim onu alcak diye düşündüm ve doğru düşünmüşüm kotona gidip montu alcakmış ama malesef bitmiş. gecenlerde de kürklü yelekleri çok beğendiğimi söylemiştim bu sefer onu aramış ama fazla kokoş bulduğu için almamış.ama yinede pasta veçicek beklemiyordum onlar sürpriz oldu benim. cidden erkekler birşey yaparken bi yerden renk veriyorlar ya küçük çocuklar gibiler aynı.
Bilmiyordum canım, ben hep sadece akşamları boş vaktim olduğu için, sabah için de haklısın vücut direnci düşer diye düşünmüştüm, o şekilde daha güzel.
geldik fadik
canım spor aç karnına yapılır benim bildiğim
bende öyle yapıyorum
geçen sene full çekmiştim
sabah öğle akşam
hep aç karnına yaptım
sadece sabah kalktığımda
1 duble bardak suya 1 çay kaşığı bal ve 7-8 damla limon içerdim
yani direncin düşmesin diye
Senden gizli para biriktirince niye ortalığı yıkarsın ki anlamadım, ne güzel işte adam tasarruf yapmışkorkulacak bişey yoktur minecim umarım ara ara bende hissediyorum.2 yıl emzirdim sonrası gögüslerimin halini sen düşün regy dönemlerinde hisstediyorum...
benimde basimda arba derdi..yenilerde ev aldık daha tasınmadım..bende sıkıntı olur diye nasıl kasıyorum harcamaları... para işleriyle hep ben ilgilenirdim 5 aydır ugramıyordum bankaya ... geçen eşim geldi araba alalım mı dedi .hangi parayla dedim azıcık var .beger adam kredi yapılandırmış benden gizli bankada 6 aydır para biriktirmiş.. ben kızarım diye söyleyememiş çok korkarda benden.... duyunca yıktım ortalıgı bana ne dese sana hediye alacaktım senin olacaktı. ölürmüsün öldürürmüsün.....
Allah yardımcınız olsun canım, bir de şöyle düşün biran önce ikisnin borcu da aradan çıkmış olacak.
ne ölüyorsun ne öldürüyorsun canım
geçen sene mayıs ayında arabayı değiştircem diye tutturdu benimki
dedim hadi satsın arabayı üzerine 5-10bin koyar alır ok dedim
sonra bigeldi tam iki katı parayla
surat yaptım kızdım ama baktım oda üzülüyor razı oldum
ama tayinimiz çıkacak ev alırsak bana engel olmayacaksın dedim
buseferde memleketede tayin çıktı ev aldık
ikisinin borcu üstüste
2 bin sadece kredi ödüyoruz
kafaya koyduysa yapar benimki
keşke benden azcık korksa
Ne yedingünaydın bebişler
nabarsınız abehhh
bende öyleyim
Evet haklısın canım, ömrümüz böyle borç ödemekle geçiyor, bizde evi önce aldık, borcu bitti, sonra araba 2.el vardı onu değiştirelim dedik, 2.el bişeyler bakarken, bir anda 0 araba alıvermişiz, neyse onun da 10 taksidi kaldı canım, Allah sağlık sıhhat versin de ödeyelim canım.benimkide benden korksa aahhhh
adam ne güzel para biriktirmiş daha ne olsun
bizdede anca ben kıyıya köşeye atarsam sıkarsam bişeyler oluyor..
evlendik 4. seneye kdr ne ev ne araba vardı
iki maaşla çalışıyoruz
o askere gitti ben o askerdeyken para biriktirdim tabi kredi kartı yok
ilk arabamızın parasının yarısını biriktirdim
sonr a o satıldı daha iyi bir araba şimdide ev ödüyoruz işte
çok şükür kredide 28 ay filan kaldı
artık yeter dedim geçende ne kdr para gelirse o kdr gidiyor elde bişey kalmıyor artı olarak
kredi kartlarını bana verdi
inşallah bundan sonrası iyi olur
bıktım kazancımızı bankalara yedirmekten
canım çok etkiliyorsa başka bi çözüm bulman en iyisi
Regl mi gelecek???gunaydın kızlar nasılsınız ben bugun cok şişim resmen koca göbeğim cıkıo sısırecek bıseyde yemedım nıye sıstım ben
bende bugun coooooooooooook sıskoyum
cnm kıtle olması ıcın sert ve oldugu yerde durması lazımmıs yumusak ve elledıgınde bıraz saga sola kayıyorsa onlar sut bezlerıdır
bende şişim ortim
WC sorunuda var olmaz normalde ama
bu sıkıntıda bide o çıktı
canım ben önceki ay adet sonrası farketmiştim
şimdi farketmiyorum göğüsler şi diye sanırım 3 günüm var çünkü bittikten sonra bakacam tekrar
evet altını bilmiyorum ma üstün ince duruyor canım
60 a inersen yüzünde çok çökr canım yaaa
benimde yüzümden farkediliyor onun için çok zayıf olmak istemiyorum
reglden sonra baktım canım geçen ay
farkettim ama eminde olamadım
bu ayki adetten sonra tekrar bakacam şimdi baksamda elime gelmiyor
bizde 5 yıllık evliyiz. kızlar bi görseniz çooook savruktu yeni evliyken bizde maası bankaya teslim ediyorduk baktım olmuyo geçtim işin başına benim daha iyi anladıgımı kabul etmese dinlemez zaten. bende atanamadım bi türlü tek maaşla çocugun okulu baslamadan ne yapsak kar azıcıkta olsa . sonra hiç toparlayamayız.....
işin zor canmselam canlarım geçmişe baktım çok sağolun ilginiz için
çok gerginim cidden ev arkadaşımızla sorunlarımız var..
az önce kısa bi tartışma da oldu.. konuşmanın bi yerinde bulaşık muhabbeti açıldı
kız yıkamamış bulaşıkları çünkü o yememiş
kaldım resmen sinir küpüne döndüm..
bir şey yapmak için illa onu kendimiz mi tüketmemiz gerekiyor anlamadım
mantığa bak ya.. biz neler yaptık işte kızın düşüncesine bakın..
ve daha bi sürü şey tabii...
çok gerginim ya çok..
neyse.. ben gideyim de herkesin yediği şeylerin bulaşığını yıkayayım..
gelirim yine canlarım inşallah
yeşil çay hamile iken içilr mi
daha sık gel canım aramızaherkesçiklere merhaba, bir görünüp bir kayboluyorum yoğunluktan, 5 yıl sonra öğrenciliğe geri döndüm, dönüşüm muhteşem oldu, diyetime istediğim gibi devam edemiyorum fakat yaklaşık 8 ay sonra ilk defa kilomda 800 gr kadar bir artış görünce kafama dank etti hemenburaya devamlı gelmeyince motivasyonu tutturmak zor oluyor maalesef,
herkes iyi gibi sanki, geçmişi pek okuyamadım, HASRET canını sıkma pek fazla tatlım fakat dikkatli olmakda fayda var, SUZİM birini mi kaybettin, arkadaşlar başınsaolsun yazmışlar(
bende bugün yediklerimi yazayım, az da olsa bundan sonra hergün uğrayıp menülerimi yazmayı düşünüyorum, inşallah daha önceki gibi bir disiplin tutturabilirim:
sabah: 1 dilim kızarmış tb ek.
1 küçük parça beyaz peynir, tomates, 3-4 zeytin.
1 bardak şekersiz çay
ara: küçük bir trabzon hurması ve 123 kalorilik küçük bir kraker poşeti
öğlen: 1 tabak zeytinyağlı ıspanak ve yoğurt
ara: şekersiz kahve ve 1 tane elma (3 tane kakaolu bisküvide var)
akşam: büyük bir kase salata, 1 tabak kuru fasulye
ara: 2 küçük parça bitter çikolata
inşallah bunlarla gecenin sonunu getiririm çünkü ders çalışıcam daha :)))
motivasyon lazım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine3 gündür giremiyordum kızlar üzerinize afiyet çok hastayım
neyse menümü yazayım
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
üzerine labne peynir sürüp nane serpiştirdim
1 fincan yeşilçay
ARA
1 armut
ÖĞLE
2 yumurtayla yapılmış yapılmış omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak light kola
ARA
2 diyet bisküvi
AKŞAM
3 ızgara köfe
2 kızarmış patates
1 bardak ayran
1.5 lt su,1 fincan yeşilçay,jillian michaels 1.düzeyi yaptım
kek olmasa menün güzel minecim bi fazlalık yokselam kızlar
ancak gelebildim
bütün gün yoğundum gelen giden hiç bitmedi, sağolsunlar
2 saattirde geçmişi okumaya çalışıyorum
yazan elleriniz dert görmesin kızlar
dün menüm güzeldi, akşam lesliede yaptım
buhafta güzel başlamıştım ama akşam eşim öyle gelince bitti herşey
derdim diyet değil tabiide başlamışken güzel gitsin isterdim
bugün berbattı yinede yazmak istiyorum
sabah 11 gibi
yarım dilim çavdar
1 yemek kaşığı sucuklu yumurta
2 dilim domates
ara
2 küçük cennet meyvası
akşam
1 kase çorba
2 tavuk baget, 1 ince dilim patates (fırında pişti)
salata
ara
1 dilim ıslak kek
1 cennet meyvası
oan göreeeGünaydın kızlarrr,
Cumaya 2 kala hatırlatayım dedim, kaçamak yapanlar, BEN ŞİŞKOYUM yazmak isteyenler, hadi bakalım, bu 2 gece daha bir dikkat edelim kızlarrrrrrrrrr
menünüde sporunuda beğendimherkese günaydın
bugün ki menüm.
aç karnına 20 mekik
20 şınav
20 dak. eliptical
toplam 250 kalori
kahvaltım.
2 dilim ekmek
labne peyniri i tatlı kaşığı tepeleme
domates
maydanoz ile sandwich hazırladım
ara
bir avuç fındık-badem-leblebi karışımı
yeşil çay
öğle
roka+peynir salatası
3 adet yumurta büyüklüğünde köfte
küçük kase tepeleme yoğurt
ara
çay
elma
akşam
buna henüz karar vermedim
saol şekerkeşke ögle simit yiyip akşamı hafifletseydin.. bahsettigin sakız ne ki ilk kez duydum........
soda kaçamaktan sayılmazki iyi bence kalorisine bi bakıyım ama çok oldugunu zannetmiyorum.....
çok yogundun olur okadar suzimmmmmmm..............
ara ögün yapmamışsın
cok üzmemişimdir umarım sorarak sormadım say olurilaç kullandıgını bilmiyordum insallah kaybolmuştur kitle......
akşamki pilav olmasaydı iyiydi ama yinede iyisin........
kızmakta çok haklısın her evde çıkar böyle benciller diger arkadaşlarında uyarmışlardır herhalde.....
patates kızarmış hemde ve kola cıssssssss
yazık doktorcugumun ellerine......iyiki izin vermemişsin yardım etmesine belki biraz utanmıştırda aklı basına gelir.....
keki görmezsek iyisin. yogunsun olur artık o kadar....
ayyyyyy çok güldümmm.allah kaza bela göstermesin arabanla....
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: günaydınnnn
canm benimde çalışan arkadaşlarımın anneleri,kaynanaları sinir hastası ettilerpsikolojim hiç iyi degil eşim çok iyi 2 yavrum var eşim memur ben memur ev aldık herşey yolunda ama annem yanımda kalıyor beblerime bakıyor. bana çok çektiriyor napsam suç ne desem suç dayanamıyorum artık.
inş. cnm kuzuna bişey olmazgünaydın kızlar
bugün okuldayım
ama aklım evde
kayınvalide var pek bakamıyor kıza nasıl olcak bilmiyorum
eşimde yanında
allah razı olsun geldi ama dikkat etmiyor terine, üşüdüğüne falan
inşallah kızımı hasta etmeden gider
sabah 1 dilim kek ve 1 bardak süt içtim
o diyet listesinde seçeneklerde vardı diye içim rahat
öğlenede baget, haşlanmış borkoli, 1 dilim çavdar belki 1 kasede çorba var
günaydın kızlar . dün eşim bana büyük sürpriz yaparak bir dilim pasta yemek zorunda kaldımgecenlerde burdada yazmıştım normalde doğum günüm 26 ocakta ama ozaman eşimin ailesinin yanında oluyoruz. ve hiç benim doğum günümüzde hiç beraber olmamıştık kendisinede söylemiştim bunu. o yüzden 10gün önceden bana sürpriz yapmış ama malesef kadın olduğum için sürpriz yapcağını anladım eşimin bütün kartları para falanbende durur. lazım olursa gider alır. salı günü halısaha maçı olur ve tam 20dık önce evden çıkar. dün geldi kredi kartını verirmisin dedi ve maça 1 saat önceden gitti.bende kotonda bir mont beğenmişitim onu alcak diye düşündüm ve doğru düşünmüşüm kotona gidip montu alcakmış ama malesef bitmiş. gecenlerde de kürklü yelekleri çok beğendiğimi söylemiştim bu sefer onu aramış ama fazla kokoş bulduğu için almamış.ama yinede pasta veçicek beklemiyordum onlar sürpriz oldu benim. cidden erkekler birşey yaparken bi yerden renk veriyorlar ya küçük çocuklar gibiler aynı.
günaydın bebişler
nabarsınız abehhh
bende öyleyim
Senden gizli para biriktirince niye ortalığı yıkarsın ki anlamadım, ne güzel işte adam tasarruf yapmış
Allah yardımcınız olsun canım, bir de şöyle düşün biran önce ikisnin borcu da aradan çıkmış olacak.
Evet haklısın canım, ömrümüz böyle borç ödemekle geçiyor, bizde evi önce aldık, borcu bitti, sonra araba 2.el vardı onu değiştirelim dedik, 2.el bişeyler bakarken, bir anda 0 araba alıvermişiz, neyse onun da 10 taksidi kaldı canım, Allah sağlık sıhhat versin de ödeyelim canım.
?
cnm bızde 4 senelık evlıyız ama borctan kurtulamıyoz bı turlu 2 .5 bınlıra kredı oduyoz tam borcları sıfırlıyoz hadı memlekete gıdelım orda tekrar borc yapıoz ode dur benım esımde araba sevdalısı hatta kumam olarak goruyorum arabayı 4 senede 3.arabamız sımdıde bunu satılıga cıkardı allah sonumuz hayretsın
benimki savruk geldi savruk gidecek...bizde 5 yıllık evliyiz. kızlar bi görseniz çooook savruktu yeni evliyken bizde maası bankaya teslim ediyorduk baktım olmuyo geçtim işin başına benim daha iyi anladıgımı kabul etmese dinlemez zaten. bende atanamadım bi türlü tek maaşla çocugun okulu baslamadan ne yapsak kar azıcıkta olsa . sonra hiç toparlayamayız.....
İyiymiş o zaman tabii, yapabilene, sabah kalkar kalkmaz da, evde olcan, yalnız olcan ne güzel yapılır aslında.
Allah kolaylık versin 8 sene yaşadım canım aynı evde, benle değil de eşimle anlaşamazlardı, bir ben bilirim bir Allah.
Sıkma canını bişey olmazzz, liste de işe yarar umarım.
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım, mutlu yıllar.
Bilmiyordum canım, ben hep sadece akşamları boş vaktim olduğu için, sabah için de haklısın vücut direnci düşer diye düşünmüştüm, o şekilde daha güzel.
Senden gizli para biriktirince niye ortalığı yıkarsın ki anlamadım, ne güzel işte adam tasarruf yapmış
Ne yedinDökül bakalım
Evet haklısın canım, ömrümüz böyle borç ödemekle geçiyor, bizde evi önce aldık, borcu bitti, sonra araba 2.el vardı onu değiştirelim dedik, 2.el bişeyler bakarken, bir anda 0 araba alıvermişiz, neyse onun da 10 taksidi kaldı canım, Allah sağlık sıhhat versin de ödeyelim canım.
Regl mi gelecek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?