70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar buraya yazdığım hiç bir şey dikkate alınıp cevap verilmiyor
sebebini öğrenebilirmiyim
bildirimini umaya mesaj attım canım.
Orti listesi de 2.bir liste, kilosu boyu birbirine yakın olan 2 kişi eşleşiyor, birbirlerine gaz verip daha da hırslandırmak için, onlar da kilo bildirimlerini nesquik arkadaşımıza bildiriyorlar, sonuncu olan kişlere de ceza veriliyor, topiğe 1 sayfa BEN ŞİŞKOYUM yazıyolarlar.
Bugün kızlar heyecanlılar kendi bildirimleriyle uğraştıkları için gözden kaçmışsındır, yoksa herkes cevap verir

kız kandırıkçı hani artıydın, artıyız diye diye ben de saldım çayıra mevlam gayıra, yaktınız beniiiiiHaftaya alcam intikamımıGörüşürüz bakalım sizle.

bildirimim

başlangıç 65.5
geçen hafta 64.9
bu hafta 65
gelen 100gr
toplam giden 500gr

CNM 100 GR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEN CE BU HAFTA ŞİŞKİNLİĞİM VARDI DİYODUN ZATEN...ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TELAFİ EDERSİN İNŞLLH....

ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN CANIM....
HOŞGELDİN CANIM....

GÜNAYDIN CANIM
TEBRİKLER...AZ KALMIŞ 6 LARA ....

TEBRİKLER CANIM
başlangıç kilo: 81,6 kg
geçen hafta kilo: 77,2 kg
bu hafta kilo :75,9 kg
giden:1300 gr.
toplamda gelen :5,7 kg.
hedef kilo : 60 kg

yine 1300 gram verdim :)

yine aynı hata gelen yazmışımda giden olarak düzelttim

TEBRİKLER CANIM

TEBRİKLER CANIM

selamlar ortim....anladım cnm....teşekkürler ortim....bende seni tebrik ediyorum...evet az önce orti bildiriminide yaptım....sabah biraz başım kazan gibiydi..zor açıldım bugün biraz ....dün günümüz vardı çok kalabalıktıbirde çok olunca başağrısıyla uyandım bu sabah...neyseki kahvaltıdan sonra açıldımsenin keyfinde yerinde gördüğüm kadarıyla....ben şimdi çıkıyorum ortim görüşmek üzere ...byyy

dogrudur canım bız daha yolun basındayız
kım bılır daha ne kadar soyacaklar bızı
arsa sattıar bızımkılerde napsınlar bılıyorlar hastanelerı

kılo verenleın yanında alanlarda cok sanırım
benım buradakı tartım cok fazla gosterıyormus annem oyle soyledı
bende moralım bpzulmasın dıye hıc hıc tartılmayayım dedım
donunce uzulcem nasılolsa verenlerıde tebrık ederım
veremeyenlerde haftaya verır ıns

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza kilom çok değil ama alışkın olmadığım bi göbeğim var nasıl eritenilirim yardım mmm (((

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza kilom çok değil ama alışkın olmadığım bi göbeğim var nasıl eritenilirim yardım mmm (((

Hoşgeldin canım bende yeniyim..
bugün bi spor hocası arkadaşımız söyledi bisiklet göbek eritmede çok faydalıymış

kızlar ben bildirim ypıcammı anlamadım safalarda çok ilerlemiş anlayamadım ilk haftamya oyüzden yazamadım.kime mesaj atıcam onuda bulamadım.(((
offf kusuruma bakmayın yaa..
bide bende böyle baskül var hassas tartı yok diolarki baskül bir kilo eksik gösteriyor hasaslar daha iyi die.acaba dışarda büyerde tartılsammı hassaslarda gram olarakta görürüm en azından

ben yinede şöylebi bildirim yapayım bana yardımcı olursanız sevinirimö

başlangıç=76
geçen hafta =yoktum
bu hafta=76
gelen =
toplam giden=0

Hoşgeldin canım bende yeniyim..
bugün bi spor hocası arkadaşımız söyledi bisiklet göbek eritmede çok faydalıymış

baharcım sende benimle katıldın sanırım hattab bikaç gün sonra katıldın sanırım yanlış bilmiorsam nasıl bildirim yaptın üstelik kiloda vermişsinnasıl oldu ki =)))

günaydın kızlar
ilk defa dükkanı ben açıyorum sanırım
kızım ateşlendi ona kalktım uyku tutmadı
ateşten çok kokruyorum yaaa bide eşim araba kullanamıyor kolundan dolayı

geçmiş olsun canım.allah acil şifa versin
maşşallah ortim süper vermişsin.bende bu hafta 1.500 verdim.sanırım orti listesinde 1.yiz
ayy canım.bu devlet işleri ne zaman oturucak.allah kolaylık versin.çok zor bi durum.inşallah hakkında hayırlı bi karar verirsin.
yeni üyeler özel mesaj atamıyor arkadaşım
o yüzden kilo bildiriminide genele yazdık
yani özel mesaj hakkımız doğana kadar hiç bir şeyden faydalanamıyacakmıyız

sizin yerinize birinden rica edin o atsın kızlar. eğer bana yazarsanız ben atabilirim sanırım daha önce yazdınız ama ben kaçırmışım.

mehaba kızlar pek zamanım yok malum karne telaşı, okul çıkışıda eşime implant yapılacak akşama anca döneriz, bu arada kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, geçmüşü gece okurum artıkk

Başlangıç: 70
geçen hafta: 68.5
bu hafta: 67.3
giden: 1.2
toplam giden: 2.8
hedef: 60

aslında toplam kilom eskisinide sayarsak 10 kiloyu geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…