70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bızde hop dıe ınmedık 6lara ozellıkle ben hep grm grm verıodum ılk defa 1 kılo verdım gec olsunda guc olmasın 2 kılo verıp haftaya 1 kılo alsan dahamı ıı saglıklı ve yavas verelım
haklısın zaten çatlasam 2 yinede cıkmaz benden ben iki haftada veririm inşallah...
inşllh umdugun gibi geçer ama tatil de zor valla ben hep kaçırırım sen kaçırma
bildirimim

başlangıç 65.5
geçen hafta 64.9
bu hafta 65
gelen 100gr
toplam giden 500gr
kızz 100 gr cık fazla sayılmaz ben daha çok bekliyodum senden siz iki orti sag gösterip sol vuruyonuz
canım ya şimdide yapın bitsin bence 10 sonra kızın okulu daha zorlaşıcak belki ikinci olucak şimdiden bitsin bu sıkıntı iyi biyer gelir belki...

atan olmadıysa ben atayım
Kızlar merhaba :)
Ilk defa yazıyorum buraya...23 aralık ta dikkat etmeye başladım 88 kilodan 79.2 ye düştüm..artık sizlerleyim. .inşallah daha da zayiflarim. .desteklerinizi bekliyorum bende :)
hoşgeldin sen vermeye başlamışsın devamı gelir inşllh
dikkat ediyim derken stresten gitmemiştir belki ........ geçmiş olsun umayımıza çabuk atlatır inşallah rahat rahat yaparsın tatilini

kızlar bu salatayı günde yemiştim
çok sevmiştim ozaman
sonra ayça kayanın sitesini gezerken aynısına rstladım
ödem attıran salata tarifi olarak geçiyor

ıspanak salatası tarifi
Yarım kilo kuzu ıspanak
Yarım demet yeşil soğan
1 çay bardağı bulgur(tel şehriyede koydum ben)
1 bardak nar (ben eklemedim)
Nar ekşisi
Maydonoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Ispanakları doğrayın üzerine soğanları doğrayın,sıcak suda ıslanmış bir bardak bulguru ve narı ekleyin biraz maydonoz ekleyin nar ekşisi,tuz ve çok azda yağ koyarak servis yapabilirsiniz.

bu salatada yine ayça kayanın tarifi, bir öğünde fazla kaçırdığınızda bir sonraki öğünde yenecek denge salatasıymış. yalnız o tarifte salatlık yerine közlenmiş kırmızı biber vardı
karnıbahar-brokoli salatası
Haşlanmış karnıbahar
Haşlanmış brokoli
Havuç
salatalık
Sarımsaklı yoğurt

Karnıbaharı ve brokoliyi bir kaba ekleyin ,üzerine havuçları ve salatalığı koyun( rendeleyedebilirsiniz )üzerine sarımsaklı yoğurt koyup servis yapın.

ben dün 2 kere bildirimlerle ilgili hatırlatma yazdım
genelimiz çalışıyoruz aynı şekilde devamlı bilgisayar başında olmuyoruz yenile dedikçe yeni yazılanlar geliyor zaten
sen geçmişi okuyacaksınki canım senin sorularına cevap verilecek
belki bizlerde senin gibi kaçırıyoruz değilmi ama

kaynana na selamı göndermişin bakıyom da kadının kulakları çınlamıştır

çatlasamda yiyemedim su brokoliyi ama ıspanagı deniycem ......ara da bakıyom senin siteye hatta üye oldum yetişilmiyo kız hızına

çok sağol canım öyle hasta gibi görünmüyor maşallah iştahıda güzel ama ateş var işte

he heee biraz önce eşim telde annesiyle konuşuyor
dışarıyamı çıkardınız çocuğu diyor suçu bize atacak yaaa
eşimde terli terli odadan çok çıktı dedi
hiçmi çıkmayacak demiş eşimde terli çıkmayacak dedi
oooh sefam olsun
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm

brokoliye bayılırım ama bu şekildede güzel ama ben bol tuzlu limonlu daha çok seviyorum
ıspanağı dene mutlaka cevizde ekleyebilirsin içine ben sevdim açıkcası
şimdi siteyede tarifleri gönderiyordum

of kısçeler, canım çok sıkıldı. Geçen hafta süt iznim bitti. Bu doğumdan sonra çalıştığım ilk cuma eee takdir edersiniz ki bünye çalışmayı redediyor. Bu arada lesile ile yürümeye üzerine de plates yapmaya karar verdim. Kesin yapıcam. Günde 30 dakika da olsa, yoksa bu göbek gitmeyecek. Ben 55-58-60 kilolardayken de göbeğim vardı. Hatta yemekten sonra bezelye yutmuş solucan a benziyordum. Bir ara 200 mekik çekredim her akşam.

işte öyle, başka ne yapayım bu göbek için. Birde bir şey sorucam lahana suyu içen var mı?

atan olmadıysa ben atayım :

çok saol canım benimmmmm=)))

evet işte bende onu dedim muhakkak sayfalar çabuk ilerlediği için sizde kaçırılıyodur diğer msjımda dediğim gibi cnm =))))

leslie den sonra nasıl plates yapıcan ben bitirene kadar canım çıkıyo .........solucan mı

bezelye yutmuş solucanmı
ayy düşündümde alemsin yaaaa
ben 63 kiloyum bendede var canım göbek malesef dümdüz olmamız için 5li sayılarda olmamız lazım
doğum göbeğide kolay gitmiyor
seninkidemi sezeryan?

arkadaşlar bende orti istiyorum
şöyle boyu boyuma huyu huyuma kilosu kiloma denk :)))))
beni anlayan benimle yarışan her zaman pc karşısında olan bana rahatlıkla yazabilen bir orti istiyorum

leslie den sonra nasıl plates yapıcan ben bitirene kadar canım çıkıyo .........solucan mı

Ne bilem ben yahu yapacam işte. Sanki Çınar dan çok hilim kalıyor ya ama işte yapacam bir şekilde. Plateste öyle saatlerce değil bir kaç göbek etirme hareketi yapacam. Diyom diyom da inşallah yaparım. Ewet solucan ama bezelye yutmuş solucan

mine tarifinide okudum agzimin suyu akti cok lezzetli gözüküyor
ama hemen kacmam lazim ben gözetleniyorum aksam gelirim insallah birsey cikmazsa kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…