haklısın zaten çatlasam 2 yinede cıkmaz benden ben iki haftada veririm inşallah...cnm bızde hop dıe ınmedık 6lara ozellıkle ben hep grm grm verıodum ılk defa 1 kılo verdım gec olsunda guc olmasın 2 kılo verıp haftaya 1 kılo alsan dahamı ıı saglıklı ve yavas verelım
inşllh umdugun gibi geçer ama tatil de zor valla ben hep kaçırırım sen kaçırmaınsallah canım hade bakalım beklıyoruz 6larda senıbende tatıl donusu hedefıme ulasmak ıstıyorum onun ıcın ugrasacagım ıkı hafta da guzelce de aksatmadan spor takvıye etmeye calıscam o zamn olur dıye dusunuyorum ınsallah tabiii annemın yemeklerı benı caydırmazsa :)
kızz 100 gr cık fazla sayılmaz ben daha çok bekliyodum senden siz iki orti sag gösterip sol vuruyonuzbildirimim
başlangıç 65.5
geçen hafta 64.9
bu hafta 65
gelen 100gr
toplam giden 500gr
canım ya şimdide yapın bitsin bence 10 sonra kızın okulu daha zorlaşıcak belki ikinci olucak şimdiden bitsin bu sıkıntı iyi biyer gelir belki...kızlar benım cnm cok sıkkın ne guzel tayınımıze 5ay kaldı batıya gıdıcez artık dıoduk bundada 2.sark cıktı sımdı gıtsen bı dert gıtmesen bı dert.kızım kucukken yapmak ıstıyoruz ama ya yıne ılce cıkarsa dıede korkuyorum kızımın bole bı yerde okula baslamasını ıstemıyorum ama bı 10 sene sonraya ertelesek bu sefer tum duzenımız bozulacak napıcamı sasırdım
atan olmadıysa ben atayımkızlar ben bildirim ypıcammı anlamadım safalarda çok ilerlemiş anlayamadım ilk haftamya oyüzden yazamadım.kime mesaj atıcam onuda bulamadım.(((
offf kusuruma bakmayın yaa..
bide bende böyle baskül var hassas tartı yok diolarki baskül bir kilo eksik gösteriyor hasaslar daha iyi die.acaba dışarda büyerde tartılsammı hassaslarda gram olarakta görürüm en azından
ben yinede şöylebi bildirim yapayım bana yardımcı olursanız sevinirimö
başlangıç=76
geçen hafta =yoktum
bu hafta=76
gelen =
toplam giden=0
hoşgeldin sen vermeye başlamışsın devamı gelir inşllhKızlar merhaba :)
Ilk defa yazıyorum buraya...23 aralık ta dikkat etmeye başladım 88 kilodan 79.2 ye düştüm..artık sizlerleyim. .inşallah daha da zayiflarim. .desteklerinizi bekliyorum bende :)
dikkat ediyim derken stresten gitmemiştir belki ........ geçmiş olsun umayımıza çabuk atlatır inşallah rahat rahat yaparsın tatilini
aynı düzen beslenmek bana yaramıyor canım onu anladım
geçen senede yiyordum kesin artı çıkacam diyordum eksi çıkıyordum
cıss yapılsada gün içinde yenmeli
3 gün üstüste öğlenleri tost yedim hemde yarım ekmekle
boğazı kötü demiş doktor canım ilaç evrdim inşallah iyiolur
kekler poaçalar tostlar gitti valla
farklı şeyler yemek yarıyor bana
anlamadım valla
okadar dikkat ettim gr gitmedi görüyorsun beni yemeye sevkediyor ben napim
l
canım yazmştım ilk haftam ki,lo bildirimi yapcammı kime yapcam kafam çok karışmıştı.bide bikaç şey daha sormuştum ama sayfalar çabuk ilerlediği için heralde arkada kalmıştı bende bir çoğunu okuyamıyorum künkü hem çalışıyom kalkıyom oturyom ara vere vere olunca kaçıor masjlar :)
kaynana na selamı göndermişin bakıyom da kadının kulakları çınlamıştır
neye yardımcı olmadıkki canım?
çok teşekkürler canım kayınvalidem vardı yaa onu suçlamak istemiyorum ama terli falan bakmıyordu hiç
ondan oldu diye düşünüyorum biz odadan dışarı çıkarmayız normalde
okadar çok terlerki benim kızım gece yatmadan önce saç kurutmayla kuruturuz saçını
kekler börekler bu hafta yaradı evet, haftaya devam edersem yandım ama
cadılar mı
birazdan yazayım canım tarifi
Eki Görüntüle 616007
kızlar bu salatayı günde yemiştim
çok sevmiştim ozaman
sonra ayça kayanın sitesini gezerken aynısına rstladım
ödem attıran salata tarifi olarak geçiyor
ıspanak salatası tarifi
Yarım kilo kuzu ıspanak
Yarım demet yeşil soğan
1 çay bardağı bulgur(tel şehriyede koydum ben)
1 bardak nar (ben eklemedim)
Nar ekşisi
Maydonoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ispanakları doğrayın üzerine soğanları doğrayın,sıcak suda ıslanmış bir bardak bulguru ve narı ekleyin biraz maydonoz ekleyin nar ekşisi,tuz ve çok azda yağ koyarak servis yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 616010
bu salatada yine ayça kayanın tarifi, bir öğünde fazla kaçırdığınızda bir sonraki öğünde yenecek denge salatasıymış. yalnız o tarifte salatlık yerine közlenmiş kırmızı biber vardı
karnıbahar-brokoli salatası
Haşlanmış karnıbahar
Haşlanmış brokoli
Havuç
salatalık
Sarımsaklı yoğurt
Karnıbaharı ve brokoliyi bir kaba ekleyin ,üzerine havuçları ve salatalığı koyun( rendeleyedebilirsiniz )üzerine sarımsaklı yoğurt koyup servis yapın.
kızz 100 gr cık fazla sayılmaz ben daha çok bekliyodum senden siz iki orti sag gösterip sol vuruyonuz
dikkat ediyim derken stresten gitmemiştir belki ........ geçmiş olsun umayımıza çabuk atlatır inşallah rahat rahat yaparsın tatilini
çok sağol canım öyle hasta gibi görünmüyor maşallah iştahıda güzel ama ateş var işte
kaynana na selamı göndermişin bakıyom da kadının kulakları çınlamıştır
çatlasamda yiyemedim su brokoliyi ama ıspanagı deniycem ......ara da bakıyom senin siteye hatta üye oldum yetişilmiyo kız hızına
atan olmadıysa ben atayım:
ben dün 2 kere bildirimlerle ilgili hatırlatma yazdım
genelimiz çalışıyoruz aynı şekilde devamlı bilgisayar başında olmuyoruz yenile dedikçe yeni yazılanlar geliyor zaten
sen geçmişi okuyacaksınki canım senin sorularına cevap verilecek
belki bizlerde senin gibi kaçırıyoruz değilmi ama
evimde yer yok ki canım bısıklet alayım koyım havalarda malum bu sogukta bısıklet surulurmu kı :S[/Q
benim evdede yer yok ama ben kilolar artık tak deyince aldım kocaman koşu bandını salona koydum1 1:
yanında bide kol bisikleti twist aleti salon oldu bi spor salonu
oturma odasında oturuyruz zaten misafir gelceği zamanda kaldırıyorum oturma odasına
keyfi yerindeyse çabuk toplar ben bildirim yapmadım sana dur yapıyım hemencik
of kısçeler, canım çok sıkıldı. Geçen hafta süt iznim bitti. Bu doğumdan sonra çalıştığım ilk cuma eee takdir edersiniz ki bünye çalışmayı redediyor. Bu arada lesile ile yürümeye üzerine de plates yapmaya karar verdim. Kesin yapıcam. Günde 30 dakika da olsa, yoksa bu göbek gitmeyecek. Ben 55-58-60 kilolardayken de göbeğim vardı. Hatta yemekten sonra bezelye yutmuş solucan a benziyordum. Bir ara 200 mekik çekredim her akşam.
işte öyle, başka ne yapayım bu göbek için. Birde bir şey sorucam lahana suyu içen var mı?
attılar mıçok saol canım benimmmmm=)))
evet işte bende onu dedim muhakkak sayfalar çabuk ilerlediği için sizde kaçırılıyodur diğer msjımda dediğim gibi cnm =))))
yerinde canım maşallah yaramazlık tam gaz devamhadi yap bakalım ben daha listeyi oluşturmaya başlamadım
gelsin mesajlar
of kısçeler, canım çok sıkıldı. Geçen hafta süt iznim bitti. Bu doğumdan sonra çalıştığım ilk cuma eee takdir edersiniz ki bünye çalışmayı redediyor. Bu arada lesile ile yürümeye üzerine de plates yapmaya karar verdim. Kesin yapıcam. Günde 30 dakika da olsa, yoksa bu göbek gitmeyecek. Ben 55-58-60 kilolardayken de göbeğim vardı. Hatta yemekten sonra bezelye yutmuş solucan a benziyordum. Bir ara 200 mekik çekredim her akşam.
işte öyle, başka ne yapayım bu göbek için. Birde bir şey sorucam lahana suyu içen var mı?
leslie den sonra nasıl plates yapıcan ben bitirene kadar canım çıkıyo .........solucan mı
attılar mı
attılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?