70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba :)
Ilk defa yazıyorum buraya...23 aralık ta dikkat etmeye başladım 88 kilodan 79.2 ye düştüm..artık sizlerleyim. .inşallah daha da zayiflarim. .desteklerinizi bekliyorum bende :)

Kız ne ettin sen, bize kandırık mı attın, sana bazen yemek de yarıyor, bak verdim diye koyverme kendini, haftaya cuma burda eksi görcem seni, anladın sen
aynı düzen beslenmek bana yaramıyor canım onu anladım
geçen senede yiyordum kesin artı çıkacam diyordum eksi çıkıyordum
cıss yapılsada gün içinde yenmeli
3 gün üstüste öğlenleri tost yedim hemde yarım ekmekle
gayet güzel minecim. uzun zamandan beri bu kadar çok kilo vermemişsindin galiba. bundan sonra böyle olur hep inşllh.
evet çok iyi geldi bana, inşallah canım çok sağol
sagol canim bildirimi kime yapiyoruz ?
bildirimler bana
geçmiş olsun mine ilaç falan vermişsindir zaten korkma bişey yoktur iner inşallah.........

kızzzz hani çok kaçamak yaptıydın kekler börekler nirde
boğazı kötü demiş doktor canım ilaç evrdim inşallah iyiolur
kekler poaçalar tostlar gitti valla
farklı şeyler yemek yarıyor bana
anlamadım valla
okadar dikkat ettim gr gitmedi görüyorsun beni yemeye sevkediyor ben napim
ben hatırladım allah gönlüne göre versin canım hayırlısı...
geçmiş olsun canım üşüttü heralde
dikkat et iki bebeğede

tbrk ortim ama ben artıyım
sanırım üşüttü boğazı kötü demiş
zaten boğazım ağrıyor diyordu

ben senin saçını yolacam az kaldı heeee
bildirimim

başlangıç 65.5
geçen hafta 64.9
bu hafta 65
gelen 100gr
toplam giden 500gr

GÜNAYDIN CANIM...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...KIYAMAM ...DÜŞMÜŞTÜR İNŞALLAH ATEŞİ ŞİMDİ...

ilaçla kontrol altına alıyoruz canım çok sağol

canim sorma ya kotu bir haftaydi sana karsida mahcup oldum ama soz haftaya 2 kilo gidecek canim sen nesguike orti bildirimini yapabilirmisin ben simdi cikacam oglumun randevusu var iki saate gelirim birde bu hafta wc sorunum vardi oda bugun haloldu

Olsun canim oluyor bazen oyle..
Kilolarimiz esitlenmis
Varmisin yarisa sekerim
Hedef 76 diyelim mi

Alacayla benim bildirimimizi yaptim canim

baharcım sende benimle katıldın sanırım hattab bikaç gün sonra katıldın sanırım yanlış bilmiorsam nasıl bildirim yaptın üstelik kiloda vermişsinnasıl oldu ki =)))

ben genelde paylaştım bildirimimi, rica ettim ,saolsun ÇINARINANNESİ yardımcı oldu biz yeni olduğumuzdan özel msj atamıyoruz
geçen haftaki kilomdan bu yana verdim 1,5 kilo
nasıl verdiğime gelince abur cuburu kestim sabahları aç karnına elma sirkesi + bal içtim bir bardak sıcak suyla işştahı kesiyor
ardından 2 dilim tahıllı ekmek bir domates az peynir şekersiz çay
aralarda yeşil çay belki bi elma çok acıkırsam
öğlen çalıştığım yere yakın ev yemekleri yapan bir yer var sebze yemeklerinden yiyorum salata yoğurt 1 dilim ekmekle yada 2 kaşık pilav yada makarnayla
akşamlarıda olabildiğince az yedim mesela yarım kase çorba, 1 dilim ekmek ,salata, yoğurt. yemek ne varsa 2-3 kaşık...

en önemliside su şişemi yanımdan ayırmıyorum günde 3 lt ye yakın içmeye çalışıyorum
bugün sandoloz sakızı aldım birde onunla sirke deneyeceğim

işte böyle elimden ne geliyosa yapıyorum yeterki gitsin şu kilolar
çünkü ben hayatımda ilk kez bu kilodayım ve çok mutsuzum

umay0110,
Çok geçimiş olsun, çok salgın var zaten, havanında ayarı yok.
Bu arada demek kekler börekler senin metabolizmayı hızlandırmış süper olmuş bence süper.

Kızlar merhaba :)
Ilk defa yazıyorum buraya...23 aralık ta dikkat etmeye başladım 88 kilodan 79.2 ye düştüm..artık sizlerleyim. .inşallah daha da zayiflarim. .desteklerinizi bekliyorum bende :)

merhaba hoşgeldin :)
bir ay gibi bissürede çok iyi vermişsin tebrikler
nasıl başardın anlat bakalım bizede örnek olur

15337 ye kadar hizli okumaya calisdim dahada 20 sayfa var nerdeyse onuda evde devam ederim simdi gelirler cadilar

takma canim benim annemde bazen laf söylüyor iyilik icin diyor ama kirici oluyor bazen söyledikleri
vazgecmiycez tamammi tatlim
tamam ortim dikkat edecem hep esimin yüzünden extra olunca sabah yazdim cünkü kahvaltiyi hep isyerinde yapiyorum

hosgeldin canim aramiza
ben seni hatirliyorum gibi canim hosgeldin tekrar
[/QUOTE]
sagol canim dikkat ederim
uykucu betül
Herkese günaydınlarrr
Kızlarrrrrrr herkes coşmuş bu hafta, ne oluyor bu topiğe? Nazarlara mı geldik, okuyalım bari hepimize
evet ya neoldu bize
nasil yaptim minem ispanak salatasini
ayni ben giyecek kiyafetim yok büyük beden de almak icimden gelmiyor
evet ya ortin yok ortada :26:
güzel anlatmis teseküürler canim paylasimin icin
pisicik kim merakli degilim ki ben hic
günaydın bebişler naberler cumaya 1 kala
nasıl göbişler
bıngıl bıngıl yağlar ne durumdaaaa
off off
hosgeldin canim aramiza

geldiler kactim

merhaba hoşgeldin :)
bir ay gibi bissürede çok iyi vermişsin tebrikler
nasıl başardın anlat bakalım bizede örnek olur

Evet normalde veremiyordum ama bu kez oldu :) taylan kumeli nin kızının verdiği listelere uydum 3 hafta bloğu var bakarsınız listeler 12 tane ama ben 4 te bıraktım şimdi kendim dikkat ediyorum şeker hastalarının uyguladığı liste benzeri bildik diyetisyen listesi ışte :) diğerini emzirdiigm için bıraktım yani normalde emzirenler uyguluyor ama benim kızım ishal oldu falan o sebepten emzirmesem gene o listelere uyardım..:)

Olsun canim oluyor bazen oyle..
Kilolarimiz esitlenmis
Varmisin yarisa sekerim
Hedef 76 diyelim mi

tamam varim canim haftaya hedef 76 OLSUN
sabah ac karin bol su ictim birtane sekersz kahve ictim
oglum saat 5'té kalkti canim karni agrimis olmali beni kaldirdi anladimki tuvalete gitmek istiyor tek basina wc'ye gidemiyor ben ona yardim ediyom uc defa gitik geldik sonrada uyumadi saat 10:30'da randevumuz vardi gitik geldi saat12gibi normal bir kavalti yaptim asil mesele aksam menumuzde lahmacum var kizlar burda evde yaiyorum lahmacun turkiyede daha basi malzemeyi hazirlardik firin yapardi
ya benim lahmacunlarin hamuru ceviz buyuklugunde iki tane yesilikle yesem cokmu olur yoksa doymam ama saat 17:30 da yemis olurum orti ne yapayim....

Evet arkaDaşlarrr
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Veremeyenlereee
Hftaya olayii toparliyoruzzz

Bence bi tane ye bol salata ve yogurt ye yaninda doyarsin

çok saol canım maşaallah inş haftaya daha çok verirsin :) darısı başıma gerçi benim 4üncü günüm sanırım ama tık yokhem bakarsan çok kestim ben sen makarna pilav falanda çok az olsa atıyormuşsun ağzına bende o hiç yok =)) ama metabolizma heralde :)

burda herkes aslında çok paylaşımcı, ama gözden kaçmış olabilir. Ne yapabilirim senin için

ayyyy canım benim yaaa çok saol =)))ya soru sormuştum ilk haftam kime nasıl bildirim yapcam die bide benm evde baskül var onda tartılıyorum ben ama diorlarki hassas tartılar daha iyiymiş gramı falanda gösteriorya basküller 1 kilo eksik çıkarıyormuş die acaba dışarda tartlsammı die sormuştum .

15337
takma canim benim annemde bazen laf söylüyor iyilik icin diyor ama kirici oluyor bazen söyledikleri
vazgecmiycez tamammi tatlim :
saol canım benim =)inşallah vazgeçmek yokkkkkkkk=) incecik olcam incecik:)

Hoşgeldin canım bende yeniyim..
bugün bi spor hocası arkadaşımız söyledi bisiklet göbek eritmede çok faydalıymış
evimde yer yok ki canım bısıklet alayım koyım havalarda malum bu sogukta bısıklet surulurmu kı :S

neden bana kimse yardımcı olmuyor sudan çıkmış balığa döndüm
neye yardımcı olmadıkki canım?
umay0110,
Çok geçimiş olsun, çok salgın var zaten, havanında ayarı yok.
Bu arada demek kekler börekler senin metabolizmayı hızlandırmış süper olmuş bence süper.
çok teşekkürler canım kayınvalidem vardı yaa onu suçlamak istemiyorum ama terli falan bakmıyordu hiç
ondan oldu diye düşünüyorum biz odadan dışarı çıkarmayız normalde
okadar çok terlerki benim kızım gece yatmadan önce saç kurutmayla kuruturuz saçını
kekler börekler bu hafta yaradı evet, haftaya devam edersem yandım ama
15337 ye kadar hizli okumaya calisdim dahada 20 sayfa var nerdeyse onuda evde devam ederim simdi gelirler cadilar

nasil yaptim minem ispanak salatasini
cadılar mı
birazdan yazayım canım tarifi

Bence bi tane ye bol salata ve yogurt ye yaninda doyarsin

evet bogazima hakim olup bir tanne yerim
lahmacun hastasiyim kendimi ovmek olmasin cokta guzel yaparim gecenlerde kuzenim ailece gelmislerdi kuzenim bes esi dortane yediler yanlis anlasilmasin yediklerini saymadim kendileri soyledi ilk defa bu kadar yiyoruz dediler ustelik kuzenimin esi uc dogum yapti bedeni smol kilo almak istiyor bende ona bir ozeniyorum ustune ne giyse yakisiyor....

neye yardımcı olmadıkki canım?
canım yazmştım ilk haftam ki,lo bildirimi yapcammı kime yapcam kafam çok karışmıştı.bide bikaç şey daha sormuştum ama sayfalar çabuk ilerlediği için heralde arkada kalmıştı bende bir çoğunu okuyamıyorum künkü hem çalışıyom kalkıyom oturyom ara vere vere olunca kaçıor masjlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…