aynı düzen beslenmek bana yaramıyor canım onu anladımKız ne ettin sen, bize kandırık mı attın, sana bazen yemek de yarıyor, bak verdim diye koyverme kendini, haftaya cuma burda eksi görcem seni, anladın sen
evet çok iyi geldi bana, inşallah canım çok sağolgayet güzel minecim. uzun zamandan beri bu kadar çok kilo vermemişsindin galiba. bundan sonra böyle olur hep inşllh.
bildirimler banasagol canimbildirimi kime yapiyoruz ?
boğazı kötü demiş doktor canım ilaç evrdim inşallah iyiolurgeçmiş olsun mine ilaç falan vermişsindir zaten korkma bişey yoktur iner inşallah.........
kızzzz hani çok kaçamak yaptıydın kekler börekler nirde
ben hatırladım allah gönlüne göre versin canım hayırlısı...acabeee aranızda beni hatırlayacak kadar porsümüşler kaldımı?
şimciii çoook oldu gelmeyeli ama vefasıslıkdan diil heee erken bunama şifremi bi türlü hatırlayamadım yenisinide oluşturmam anlamsızdı çünküüüüm şuanki hedefim kg ler diil civcivlemek bebiş istiyorum ama kızımdan sonra bi türlü tutmuyooooooooooooduaya ihtiyacım var şimdiden dualarına katanlara çoook merci
i
sanırım üşüttü boğazı kötü demişgeçmiş olsun canım üşüttü heralde
dikkat et iki bebeğede
tbrk ortim ama ben artıyım
bildirimim
başlangıç 65.5
geçen hafta 64.9
bu hafta 65
gelen 100gr
toplam giden 500gr
GÜNAYDIN CANIM...ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...KIYAMAM ...DÜŞMÜŞTÜR İNŞALLAH ATEŞİ ŞİMDİ...
canim sorma ya kotu bir haftaydi sana karsida mahcup oldum ama soz haftaya 2 kilo gidecek canim sen nesguike orti bildirimini yapabilirmisin ben simdi cikacam oglumun randevusu var iki saate gelirim birde bu hafta wc sorunum vardi oda bugun haloldu
Kızlar hatırlatma yapayım tekrardan;
Orti bildirimlerini özelden bana ortaklardan birisi bildirsin
aksi halde mesaj atmadığınızda
ortaklık olmadığını kabul eder ve listeye alamam
bu hafta herkes artı sanırsam yırttım
salı çarşamba nerdeyse 1500düm artı olarak
ortak dua et 3 gün senin için uğraştım
benim yüzümden ceza alma diye
baharcım sende benimle katıldın sanırım hattab bikaç gün sonra katıldın sanırım yanlış bilmiorsam nasıl bildirim yaptın üstelik kiloda vermişsinnasıl oldu ki =)))
neden bana kimse yardımcı olmuyor sudan çıkmış balığa döndüm
Kızlar merhaba :)
Ilk defa yazıyorum buraya...23 aralık ta dikkat etmeye başladım 88 kilodan 79.2 ye düştüm..artık sizlerleyim. .inşallah daha da zayiflarim. .desteklerinizi bekliyorum bende :)
takma canim benim annemde bazen laf söylüyor iyilik icin diyor ama kirici oluyor bazen söylediklerisaol canım bende öyle yaparım artık ozaman yeşil çaya ağırlık veririm.
yav moralim okadar bozulduki şuan anlatamam kollarım uyuştu sinirenbi pardüse almıştım c.tesi üzerime tam oturuyordu neyse gittim değiştirmeye yok büyüğü düğmelerini çok az geri alcaklar çünkü çok dar değil zaten.annem aradı naptın die bi bağırıyorki sormayın düdük gibi alıyon değiştir die yok başka beyendiğim model yaşlı modelleri var diom ozaman gıtlağını tutcan zayıflıcan die bağırıp durdu....çok sinirlerim bozuldu...hiçbirşeye heves kalmadıki
tamam ortim dikkat edecemsuzim yemişsinde tok tutacak yememişsin ögleye sebze yemegi,salata yogurt 1 dilim ekmek yeseydin epey tutRDI BENCE. BEN BİDE BU SAHAHLA KAHVALTI AYIRMİŞSINYA ONU ANLAMADIMTURSUYU BOL YERSEN SU TUTAR ŞİŞERSİN VALLA
Allah kabul etsin kıscem
o vakit bize de dua et emiii
canım çok sevindim göğsünde bişey çıkmamasına
baktırdığın iyi olmuş en azından için rahatlamış tatlım
furrr beniiii çok artıyım bildiğin gibi değil tatlım
bide canım bu aralar habire bişeyler yemek istiyor
ne oluyor anlamadım
peffffffffffff
saol tatlım teşekkürler
o gofretleri alır senin saçöını başını yolarım uleyyyynynynynyn
yeme sakın kaçamak yok haftada bir kez o kadar
hosgeldin canim aramizaselam arkadaşlar
ben yeni üye oldum ve açıkçası site hakkında hiçbişey bilmiyorum nereden msj yazılır zor buldum
teknoloji cahilide deilim ama neyse..
adım bahar
2,5 sene önce evlendiğimde 58 kilo bi çıtırdımd.kontrol hapıydı akşamları iş dolayısıyla geç yemek yemeydi abur cuburdu derken 73 kiloya dayanmış bulunmaktayım bu kiloya çıkana kadar hiçmi müdahale etmedin derseniz denemediğim şey kalmadı.. herbalife tan tutun maurers zayıflama hapına kadar sadece müslimi yemedim..öğünlerimi bi tek elmaylamı geçiştirmedim daha neler neler...ama tüm bu çabalarım mehmter marşı gibi 3 kilo verip 4 kilo almakla sonuçlandı...en son eve koşu bandıda aldım veee burayı keşfettim..umarım birlikten kuvvet doğar ve ben sizlerle birlikte gazaa gelip veririm şu kiloları :)
ben seni hatirliyorum gibi canim hosgeldin tekrarslm kızlar ben burada zayıflamıştım ancak yine stres il değişikliği iş değişikliği yine 75i bulduk:) yanlış hatırlamıyorsam ilk cuma başlıyorduk listeye.beni de alın beni de:) bgn başlar gibi oldum yarın daha sıkı bir şekilde aranıza döneceğim...bu arada doktora gittim tip 2 diyabet çıktım.halk arasındaki anlamıyla açlık tokluk kan şekerinde sıkıntı varmış. ilaca başladm artık az şeker ve az yemek isteyecekmişim bu ilaçla. şişmanlamamın nedeni hastalıkmış hem iyi hem kötü haber:)) herkese kolay gelsin....
[/QUOTE]canım gerçekten işin zormuş...eğer çok canın çekerse aburcubur tarçın öneririm sana ...tatlı isteğini bastırıyor binebzede olsa....
hoşgeldin baharcımhepbirlikte kurtulacağız bu fazlalıklardan inşallah cnm
akşama şöyle güzel bir çorbayı ihmal etme cnm bence afiyet olsun ....
canım benim tekrardan çokk geçmiş olsun...ne yapılması gerekiyorsa hiç ihmal etmeden yap bence ...sağlık bu....gözün aydın diyelim mi
minecim büyükler evletlarının büyüdüklerini hiç kabul etmezler...yalnız seninki sağlık konusu birde... bence hiç yadırgama canım...negüzel üzerine titriyorlar...
hiç hevesini kırma cnm...daha çok hırslan bence...dünde söylemiştim sanırım yaşın da bir artı sana ...vereceğiz bu kiloları ....en önemli şey bizim için moral onu kaybetmemeliyiz ama ...
gözün aydın desem ayıpmı olur ki bilemedim şimdi
tamam canım bende çok mutlu oldum şimdi :126:...hayırlı uğurlu olsun diyelim....oğluşunu da allah bağışlasın canım...orti olduğumuzuda nesqike bildirelim hemen ...ortiliğimiz le inşallah çok daha iyi kilolar verelim inşallah...
canım afiyet olsun kahvaltını negüzel yapmışsın ama sonrası banamı az geldi..acıkırsın bence bi yoğurt yada çorbayla destekleseydin keşke ...bence ....
ooohhh sefan olsun cnm menü güzel bence ...gözlemeyide öğlen yemişsin :125: pek zararı olmaz sanırım ..yarın da telafi edersin ...
uykucu betülgüüünnnaaayyydddııııınnnnn :119::119::119::119::119::119::119:
dün gelemedim kusuruma bakmayın ortalama 12 saat uyudum
ne oluyor bana anlamadım 2 gündür böyleyim...
kansız kaldım herhalde
hazırlanıp okula gitmeliyim.. öptüm hepinizi canlarım
evet ya neoldu bizeHerkese günaydınlarrr
Kızlarrrrrrr herkes coşmuş bu hafta, ne oluyor bu topiğe? Nazarlara mı geldik, okuyalım bari hepimize
nasil yaptim minem ispanak salatasinigünaydın kızlar
nasılsınız bugün ben acaip şişim
aslında ıspanak salatası yaptım ödemmi attırıyormuş nee ters tepti kendimi çok fena hissediyorum
sizle tarifinide paylaşacam inşallah fotosunu çektim
ama tadı çok güzeldi
eşime geçmişş olsun diye herakşam birileri geliyor
ev sahibi olarak yemesem olmuyor
bu hafta çok fenayım valla
nasıl olacak bilmiyorum
ayni ben giyecek kiyafetim yok büyük beden de almak icimden gelmiyorİStanbulda heryerde indirim var...
Gecen via port a gittik disinda outlet magazalari var.. Felaket indirim var gerci istinye park da oyleymis
Benim gardolap tamtakir
3 yildir zayiflayip alacagim diye sartladigimdan kendimi 2 3 parca seyim var o kadar...
Esime 2 ay sonra gidelim alisverise demistim.. diyetteyim
En azindan bi 68 olayim diye dusunuyorum..
Tutturdu godelim diye e o da hakli 3 yildir zayifliyorum ben cunku..
Dedim sen yap alisverisini ben sonra yapicam.
Allah yardimcim olursa 2 ayda bi on kilo verebilirim herhalde..
evet ya ortin yok ortada :26:Günaydın kızlar. bu ara pek fazla uğrayamadım. geriye dönük okudum sonra bütün alıntılarım puufff diye uçtu kızlardünden beri temizlik yapıyorum. sözde oturma odasının halısı silçektim sonra bir baktım bütün evin halıları silinmiş. koçişte kızdı keşke yıkamaya verseydik diye. temizlik yaparken hiç diyete uymadım. mutfağa gidip geldikçe hep meyve yedim.
buranın çok kalabalık olmasına ve sayfaların ilerlemesini görünce çok sevindim. ama benim ortim nerelerde o hiç girmemiş benim gibi. merak ettim şimdi
15 günlük tatilde inşllh kilo almam çok korkuyorum hem spor yapımıcam hemde ağır yemekler yicem
eşim haftada üç gün yürüyüşe çıkarız dedi.sanmıyorum ama ya geeln giden bitmiyor. fırsat bulamıcaz gibi
geliyor. hele o içli köfteler, analı kızdan sonra yürüyüşe çıksam ne olur ki. dün konuştuk kayınvaldemle hepsinden
yapcam diyor sana. işim 15 gün zor yani
güzel anlatmis teseküürler canim paylasimin icinEvet canim ben de oyleyim tabi ki..
Ama dun tulin sahini dinledim 30 kg vermis..
Kral prens fakir sostemini anlatti
Sabah kral gibi oglen prens gibi aksam fakir gibi yerseniz guzel kg verirsiniz diyor
Dogru da..
Zaten sabah kahvaltiyi sevmedigim icin e diyet de koydum adini diye akabinde az da yedigim icin butun gun elim kolum kalkmiyor
Sistemimi degistirdim
Sabah istesem de istemesem de kahvalti yapiyorum 8 gibi
Kadin kek bile yiyebilirsiniz ama en gec ogle 2 de.. Sonrasi fakir gibi olsun diyor.
Kilomu vermeden kek falan tercih etmeyecegim ama Duzenin onemini anladim
Kismet bakalim elimden geleni yapip yasam tarzi haline getirmeye calisacagim
Kilo verene kadar biraz dikkat etmem grrek tabi kacamak yapmazsam guzel sonuclar alacagimi dusunuyorum
pisicik kimallah iyice karıstı kız başka topige girmiyo ben onu pisicikle karıştırdım asker eşiye ona bakıyo..... yani kuzucuk masum girmiyo başka yere.... kuzucuk kesicek beni ........ kuzucuk özürdilerim
off offgünaydın bebişler naberler cumaya 1 kala
nasıl göbişler
bıngıl bıngıl yağlar ne durumdaaaa
hosgeldin canim aramizamerhaba
2 çıcuklu 33 yaşında bir bayanım
boyum 1,68 kilom.75--son 1 ayda 2 kg almışım normalde 1 yıldır 73 idi
diyetisyene gitmeden zayıflamak istiyorum
internetten baya araştırma yaptım ve 2 gündür sağlıklı yaşam için yemek yemeye başladım
2.hamilelikten önceki kilom 67.70 idi hedefim 67 ye tekrar dönmek.
sürekli masa başında çalışıyorum mesai saatlerim 08-18.00
derdim çok hareket edememek işim gereği
ama evde çok hareketliyim
bana önerebileceğiniz aktivitelen neler?-yani bu şartlarda neler yapabilirim.
çok yemek yemediğim halde kilo veremiyorum. sebebi metabolizmam yavaş ve 10 saat oturmam diye düşünüyorum.
beslenme listeme gelince
sabah
07.15
1 bardak ballı elma sirkeli su
08.00
1orta dilim tam buğday ekmeği
6 küçük siyah zeytin
1kk beyaz peynir
3-4 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 nescafe
1 çay
10.00
1 beyaz çay
1 küçük ev yapımı elmalı kurabiye
10.30
1 kuru kayısı
3 fındık
1 badem
1/2 ceviz
bana ne önerirsiniz
ve beni de aranıza alırmısınız???
merhaba hoşgeldin :)
bir ay gibi bissürede çok iyi vermişsin tebrikler
nasıl başardın anlat bakalım bizede örnek olur
Olsun canim oluyor bazen oyle..
Kilolarimiz esitlenmis
Varmisin yarisa sekerim
Hedef 76 diyelim mi
tamam varim canim haftaya hedef 76 OLSUN
sabah ac karin bol su ictim birtane sekersz kahve ictim
oglum saat 5'té kalkti canim karni agrimis olmali beni kaldirdi anladimki tuvalete gitmek istiyor tek basina wc'ye gidemiyor ben ona yardim ediyom uc defa gitik geldik sonrada uyumadi saat 10:30'da randevumuz vardi gitik geldi saat12gibi normal bir kavalti yaptim asil mesele aksam menumuzde lahmacum var kizlar burda evde yaiyorum lahmacun turkiyede daha basi malzemeyi hazirlardik firin yapardi
ya benim lahmacunlarin hamuru ceviz buyuklugunde iki tane yesilikle yesem cokmu olur yoksa doymam ama saat 17:30 da yemis olurum orti ne yapayim....
ben genelde paylaştım bildirimimi, rica ettim ,saolsun ÇINARINANNESİ yardımcı oldu biz yeni olduğumuzdan özel msj atamıyoruz
geçen haftaki kilomdan bu yana verdim 1,5 kilo
nasıl verdiğime gelince abur cuburu kestim sabahları aç karnına elma sirkesi + bal içtim bir bardak sıcak suyla işştahı kesiyor
ardından 2 dilim tahıllı ekmek bir domates az peynir şekersiz çay
aralarda yeşil çay belki bi elma çok acıkırsam
öğlen çalıştığım yere yakın ev yemekleri yapan bir yer var sebze yemeklerinden yiyorum salata yoğurt 1 dilim ekmekle yada 2 kaşık pilav yada makarnayla
akşamlarıda olabildiğince az yedim mesela yarım kase çorba, 1 dilim ekmek ,salata, yoğurt. yemek ne varsa 2-3 kaşık...
en önemliside su şişemi yanımdan ayırmıyorum günde 3 lt ye yakın içmeye çalışıyorum
bugün sandoloz sakızı aldım birde onunla sirke deneyeceğim
işte böyle elimden ne geliyosa yapıyorum yeterki gitsin şu kilolar
çünkü ben hayatımda ilk kez bu kilodayım ve çok mutsuzum
burda herkes aslında çok paylaşımcı, ama gözden kaçmış olabilir. Ne yapabilirim senin için
saol canım benim =)inşallah vazgeçmek yokkkkkkkk=) incecik olcam incecik:)15337
takma canim benim annemde bazen laf söylüyor iyilik icin diyor ama kirici oluyor bazen söyledikleri
vazgecmiycez tamammi tatlim:
evimde yer yok ki canım bısıklet alayım koyım havalarda malum bu sogukta bısıklet surulurmu kı :SHoşgeldin canım bende yeniyim..
bugün bi spor hocası arkadaşımız söyledi bisiklet göbek eritmede çok faydalıymış
neye yardımcı olmadıkki canım?neden bana kimse yardımcı olmuyor sudan çıkmış balığa döndüm
çok teşekkürler canım kayınvalidem vardı yaa onu suçlamak istemiyorum ama terli falan bakmıyordu hiçumay0110,
Çok geçimiş olsun, çok salgın var zaten, havanında ayarı yok.
Bu arada demek kekler börekler senin metabolizmayı hızlandırmış süper olmuş bence süper.
cadılar mı15337 ye kadar hizli okumaya calisdimdahada 20 sayfa var nerdeyse onuda evde devam ederim simdi gelirler cadilar
nasil yaptim minem ispanak salatasini
Bence bi tane ye bol salata ve yogurt ye yaninda doyarsin
canım yazmştım ilk haftam ki,lo bildirimi yapcammı kime yapcam kafam çok karışmıştı.bide bikaç şey daha sormuştum ama sayfalar çabuk ilerlediği için heralde arkada kalmıştı bende bir çoğunu okuyamıyorum künkü hem çalışıyom kalkıyom oturyom ara vere vere olunca kaçıor masjlar :)
neye yardımcı olmadıkki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?