ben dün 2 kere bildirimlerle ilgili hatırlatma yazdım
genelimiz çalışıyoruz aynı şekilde devamlı bilgisayar başında olmuyoruz yenile dedikçe yeni yazılanlar geliyor zaten
sen geçmişi okuyacaksınki canım senin sorularına cevap verilecek
belki bizlerde senin gibi kaçırıyoruz değilmi ama
bezelye yutmuş solucanmı
ayy düşündümde alemsin yaaaa
ben 63 kiloyum bendede var canım göbek malesef dümdüz olmamız için 5li sayılarda olmamız lazım
doğum göbeğide kolay gitmiyor
seninkidemi sezeryan?
mine tarifinide okudum agzimin suyu akti cok lezzetli gözüküyor
ama hemen kacmam lazim ben gözetleniyorum aksam gelirim insallah birsey cikmazsa kizlar
dene canım sende ödem mödem kalmasınmine tarifinide okudum agzimin suyu akti cok lezzetli gözüküyor
ama hemen kacmam lazim ben gözetleniyorum aksam gelirim insallah birsey cikmazsa kizlar
haklısın canım aslındaumaycım öyle her birimiz çalışıyoruz iki arada bir derede yazıyoruz ama ben de yeni yazıyorum bu topiğe ve eskkiden burada olanlar daha iç içe yeni gelenler biraz daha uzak kalıyor arkadaşın dediği gibi..mesela benim yazdıklarımdan da hiç biri alıntı yapılmıyor dikkat ediyorum da..ama zamanla oluyor bu tarz kaynaşmalar ben eskiden beri kk dayım biliyorum, arkadaş da bunu söylemeye çalıştı sanırım..Ama bu topik çok kalabalık bu alıntı vb şeyler de bunun da etkisi var tabi..Zamanla kocaman bir aile olacağız
oo seninki gerçekten süper sezeryan olmuşHehehehe benimki süper sezeryan. Erken doğum, 5 santim açılma, bebek ters 1 saat içinde sezeryan. bende ne olduğunu anlamadım. anam bir baktım oğluş gelmiş.
of kısçeler, canım çok sıkıldı. Geçen hafta süt iznim bitti. Bu doğumdan sonra çalıştığım ilk cuma eee takdir edersiniz ki bünye çalışmayı redediyor. Bu arada lesile ile yürümeye üzerine de plates yapmaya karar verdim. Kesin yapıcam. Günde 30 dakika da olsa, yoksa bu göbek gitmeyecek. Ben 55-58-60 kilolardayken de göbeğim vardı. Hatta yemekten sonra bezelye yutmuş solucan a benziyordum. Bir ara 200 mekik çekredim her akşam.
işte öyle, başka ne yapayım bu göbek için. Birde bir şey sorucam lahana suyu içen var mı?
leslie den sonra nasıl plates yapıcan ben bitirene kadar canım çıkıyo .........solucan mı
Eki Görüntüle 616007
kızlar bu salatayı günde yemiştim
çok sevmiştim ozaman
sonra ayça kayanın sitesini gezerken aynısına rstladım
ödem attıran salata tarifi olarak geçiyor
ıspanak salatası tarifi
Yarım kilo kuzu ıspanak
Yarım demet yeşil soğan
1 çay bardağı bulgur(tel şehriyede koydum ben)
1 bardak nar (ben eklemedim)
Nar ekşisi
Maydonoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ispanakları doğrayın üzerine soğanları doğrayın,sıcak suda ıslanmış bir bardak bulguru ve narı ekleyin biraz maydonoz ekleyin nar ekşisi,tuz ve çok azda yağ koyarak servis yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 616010
bu salatada yine ayça kayanın tarifi, bir öğünde fazla kaçırdığınızda bir sonraki öğünde yenecek denge salatasıymış. yalnız o tarifte salatlık yerine közlenmiş kırmızı biber vardı
karnıbahar-brokoli salatası
Haşlanmış karnıbahar
Haşlanmış brokoli
Havuç
salatalık
Sarımsaklı yoğurt
Karnıbaharı ve brokoliyi bir kaba ekleyin ,üzerine havuçları ve salatalığı koyun( rendeleyedebilirsiniz )üzerine sarımsaklı yoğurt koyup servis yapın.
Kizlar kizlarrr
Acaba online olan arkadaslardan biri benim
Bildirimimi
Mesaj olarak umaya yollayabilir mi:18:
arkadaşlar bende orti istiyorum
şöyle boyu boyuma huyu huyuma kilosu kiloma denk :)))))
beni anlayan benimle yarışan her zaman pc karşısında olan bana rahatlıkla yazabilen bir orti istiyorum
38 beden elbise aldım demiştim ya kızlar
foto ekleyeyim ama biraz geniş kesim hamile gibi oldum
Eki Görüntüle 616074
canım kac aylık bebişin
of bende 3mıl yapıyrum terden suya karsııyorum 4.mıle baslıyorum yarı olmadan bırakıyorum zorasam 4de bıtırırım ama halım kalmıyor hıc bu ıkı haftadırda yaamıyorum
kızlar bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 domates
şekersiz çay
ara
1 maden suyu
öğle
1 kase yoğurt
1 koca tabak salata
ben gönderdim can, bu arada test sonuçları çıktı mı?
Eki Görüntüle 616074
öğlen yeme türü bişey yesen daha iyi canımkızlar bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 domates
şekersiz çay
ara
1 maden suyu
öğle
1 kase yoğurt
1 koca tabak salata
mmmm tam bana gore gorunusu bıle cok guzel ellerıne saglık canım
dene canım sende ödem mödem kalmasın
haklısın canım aslında
sadece menü yazmak bana sıkıcı geliyor burada muhabbette ediyoruz
sizde katılın ayrım yapmıyoruz kesinlikle
nekadar çok ayzarsan okadar çok tanınırsın hergün selam verip giden okadar çok kişi varkii
bazen nickleri karıştırıyorum ben
oo seninki gerçekten süper sezeryan olmuş
neyse şimdi sağlıklı yaa boşver göbüşü oda gider zamanla
Eki Görüntüle 616074
Evet insulinndirencim cikticok moralim bozuk ki..
Baslangic: 74.5
Gecen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.3
Giden: 1000g
Toplam giden: 2200g
Hedef:58
Cok tesekkurler gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?