70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umaycım öyle her birimiz çalışıyoruz iki arada bir derede yazıyoruz ama ben de yeni yazıyorum bu topiğe ve eskkiden burada olanlar daha iç içe yeni gelenler biraz daha uzak kalıyor arkadaşın dediği gibi..mesela benim yazdıklarımdan da hiç biri alıntı yapılmıyor dikkat ediyorum da..ama zamanla oluyor bu tarz kaynaşmalar ben eskiden beri kk dayım biliyorum, arkadaş da bunu söylemeye çalıştı sanırım..Ama bu topik çok kalabalık bu alıntı vb şeyler de bunun da etkisi var tabi..Zamanla kocaman bir aile olacağız

Hehehehe benimki süper sezeryan. Erken doğum, 5 santim açılma, bebek ters 1 saat içinde sezeryan. bende ne olduğunu anlamadım. anam bir baktım oğluş gelmiş.

kızlar bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 domates
şekersiz çay
ara
1 maden suyu
öğle
1 kase yoğurt
1 koca tabak salata

Ben de katılsam aranıza 71 kg yim ve gittikçe alıyorum dur demek lazım ama olmuyor sürekli bişeyler yiyesim var doğumdan sonra 81 dim 67 ye kadar indim ama ne oldu anlamadım (aslında dkontrol hapı kullanıp bıraktım) ve iştahım bi açıldı pir açıldı biri bana dur desiinn

mine tarifinide okudum agzimin suyu akti cok lezzetli gözüküyor
ama hemen kacmam lazim ben gözetleniyorum aksam gelirim insallah birsey cikmazsa kizlar
dene canım sende ödem mödem kalmasın
haklısın canım aslında
sadece menü yazmak bana sıkıcı geliyor burada muhabbette ediyoruz
sizde katılın ayrım yapmıyoruz kesinlikle
nekadar çok ayzarsan okadar çok tanınırsın hergün selam verip giden okadar çok kişi varkii
bazen nickleri karıştırıyorum ben
Hehehehe benimki süper sezeryan. Erken doğum, 5 santim açılma, bebek ters 1 saat içinde sezeryan. bende ne olduğunu anlamadım. anam bir baktım oğluş gelmiş.
oo seninki gerçekten süper sezeryan olmuş
neyse şimdi sağlıklı yaa boşver göbüşü oda gider zamanla

canım kac aylık bebişin

leslie den sonra nasıl plates yapıcan ben bitirene kadar canım çıkıyo .........solucan mı

of bende 3mıl yapıyrum terden suya karsııyorum 4.mıle baslıyorum yarı olmadan bırakıyorum zorasam 4de bıtırırım ama halım kalmıyor hıc bu ıkı haftadırda yaamıyorum

mmmm tam bana gore gorunusu bıle cok guzel ellerıne saglık canım

ortim nerelerdesın bı cee dedın gıttın yaptın mı bıldırımını orti bıldırımı yapcaz bak gecıkmeyelım yıne

38 beden elbise aldım demiştim ya kızlar
foto ekleyeyim ama biraz geniş kesim hamile gibi oldum

arkadaşlar bende orti istiyorum
şöyle boyu boyuma huyu huyuma kilosu kiloma denk :)))))
beni anlayan benimle yarışan her zaman pc karşısında olan bana rahatlıkla yazabilen bir orti istiyorum

canım ben olabilirim sana orti sende istersen eğer boyum 165 kilom 71,5 (şimdilik)

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gib oldu sanki :) ortiliğine talibim mizan71 :11

1 yaşına girdi ayın 18 inde şekerim. Ya ben de istiyorum yapıcam ama yapıcam yapmalıyım, yapabilrim.

evet canım haklısın ben de uzun zaman kk da 22 verdim arkadaşlarımın desteği ile..söylediğin gibi kemik arkadaşlar oluyor arada da gelip gidenler...Ben matematik öğretmeniyim canım,77.3 kilo ile başladım geçen hafta 75.9 um bu hafta akapunktura başladım geçen hafta

Evet insulinndirencim cikti cok moralim bozuk ki..

Baslangic: 74.5
Gecen hafta: 73.3
Bu hafta: 72.3
Giden: 1000g
Toplam giden: 2200g
Hedef:58

Cok tesekkurler gercekten

Rica ederim ne demek, ama ben sabah gönderdiğini bulup onu göndermiştim aynıdır sanırım. Bu arada doktor diet verdi mi? zaten şekere dikkat ettiğinde kilolarında hüüüp diye gidecek hemde sağlıklı beslenmiş olacaksın. Bozma sakın moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…