istersen ortin olabilirim.1.65 boy 77.4 kilo.buğday ten kahve göz
teşekkürlerharika görünüyorsun canım
anneme gstermek için giydim
facede gorunce anladım canım netten alınan oldugunu
ben cok begendım canım gule gule gıy
hmm evet hatırladım 22 kilo verdim ve aldım deyince çok şaşırmıştımevet canım 84 lüyüm daha önce 22 kilo vermiştim ama hepsini geri aldım ve beynimde bir türlü başlayamadım..uzun zamandır diyete başlamalıyım deyip durdum ama bir türlü başlayamayınca akapunktura gittim sonunda
kemikli değilsin ozamanBen de ogretmenim fen bilgisi:)
Pek gostermiyorum
Kiloyu cok sukur ama tartiya cikinca yuzlestigim bi gercek var:)
özel sektör bana göre değilHazir branslar bir araya gelmisken hemen bi dershane acalim:)
bana uyarmine ıspanak salatan süper görünüyor
bende beyaz lahana ıspanak havuç ceviz nar zeytinyağı tuz la yapıyorum.oda enfes oluyor.
tavsiye ederim.esasında yaptığımız değişik ve az kalori yemeklerin salataların falan tarifini fotolarını
paylaşsak ne güzel olur.yemek dağarcığımız genişlerne diyosunuz ??
çok güzel oluyor vallaİspanak salatasini bende bol bol yapiyorum.
Cig ispanak yenir mi demeyin vallahi super oluyo. Kuzu ispanak, taze sogan bol limon beyaz beynir sisirilmis bulgur sonuc missss afiyet olsun.
dene canım çok gzel oldularAyça Kaya nın tariflerine bayılıyorum mantıklı listeler ve yemek tarifleri veriyor bu salatalar da çok güzel görünüyor ben de deneyeceğim
spangule için yalvarıyo yanımdaki arkadaşım nooolur alalım bir taneyi bölelim die hayır diorum içimden evet desemde sen maşallah götürmüşsün
Ten uyumumuz var
Oh be sonunda bana da uyar valla. Boy 164 kilo 72.3 yas 25
teşekkürler
anneme gstermek için giydim
sonra buraya eklemek için anneme foto çektirdim
facede ekledim
beğenmene sevindim thanks canım
hmm evet hatırladım 22 kilo verdim ve aldım deyince çok şaşırmıştım
kemikli değilsin ozaman
bende istesemde çok zayıf olamıyorum
kemikliyim çünkü
özel sektör bana göre değil
bana uyar
ben zaten ara ara paylaşıyorum
zararlı tariflerim daha çok ama sağlıklılarınıda peyleşcem
çok güzel oluyor valla
bikaç sayfa önce foto paylaşmıştım çiğ ıspanaklaydı oda
dene canım çok gzel oldular
bu hafta hep yedim ama akşamları bunlardan yedim belkide onun faydası oldu eksi çıktım
Normalde bende sutlu tatlilari kasik usulu yiyorum nefsim korelsin die ama
Bgn kendimi simarttim
İyice:)
Farkindayim cok oldu senin yerine de yedim say:)
kızlar ben bugün biraz şaşkın gibiyim kafamı toparlıyamıyorum.sabah uaynınca anlamsız bi burun kanaması oldu bikaç defadır tekrarlıyor aklım takıldı nedense
neyse yediklerimi yazayım ben.
sabah sandaloz sakızlı su.
işe gelirken bir elma yedim (otobüste çok miğdem bulanıyor aç karnına )
2 eşit dilim kepek ekmeği arasına 2 ince dilim kaşarlı domatesli tost yaptım.
yanında ayran yoktu meyve suyu içtim kayısılı.
ara=yulaflı yoğurt
öğlen=şehriyeli tavuk çorbası (çabuk çorba olanından malesef)
yanında 1 dilim ekmek 1 küçük domates
3 adet layt bisküvi 1 portakal
dayanamadım akşam yemeğinide dükkanda yine tost yaptım ana en dibinden çok küçük domatesli.
1de ufak salatalık
ben varım. benimle orti olurmusunKızlar bende ortak istiyorum :)
Boy. 1.70
Kilo.88 den şu an 79.2
Ilgilenenlere duyurulur :))))
Yediklerime gelince
Sabah kepekli 1 tost 1 bardak süt domates salatalık
Ama elma
Öğlen 4 kaşık sebze yemeği 1 kase çorba 4 köfte yoğurt
Ara 3 kepekli bisküvi
Ara meyveli yoğurt
Akşam salata başka ne karar vermedim henüz :)
selam kızlaraz önce marketten geldim.... birrrr poşet mavi-yeşil ne varsa aldım +++birde special-k allahım allahım sen bana yardım etttt:18::18::18::18::18::18::18::18:
umarım benim durumumda olan yokturrrr
kızlar ben bugün biraz şaşkın gibiyim kafamı toparlıyamıyorum.sabah uaynınca anlamsız bi burun kanaması oldu bikaç defadır tekrarlıyor aklım takıldı nedense
neyse yediklerimi yazayım ben.
sabah sandaloz sakızlı su.
işe gelirken bir elma yedim (otobüste çok miğdem bulanıyor aç karnına )
2 eşit dilim kepek ekmeği arasına 2 ince dilim kaşarlı domatesli tost yaptım.
yanında ayran yoktu meyve suyu içtim kayısılı.
ara=yulaflı yoğurt
öğlen=şehriyeli tavuk çorbası (çabuk çorba olanından malesef)
yanında 1 dilim ekmek 1 küçük domates
3 adet layt bisküvi 1 portakal
dayanamadım akşam yemeğinide dükkanda yine tost yaptım ana en dibinden çok küçük domatesli.
1de ufak salatalık
ten uyumu
bende 22 yaşındayım cnm.gaziantepliyim.özel bi şirkette insan kaynakları uzmanıyım.
geçen yıl martta gelmiştim buraya.17 kilo verip hepsini geri aldım
orti olduk birbirimizi tanıyalım bari
ben yarın karnabaharla bişeler yapıcam.inş aksilik olmazsa tarif ve fotolarla aranızda olurum
Bende kocaelinde yasiyorum. Universitede calisiyorum. Hatta bugun diyetisyene gittim bir suru tahlil yaptirdim.
Hayirli olsun o zaman gamzeciim
ten uyumu
bende 22 yaşındayım cnm.gaziantepliyim.özel bi şirkette insan kaynakları uzmanıyım.
geçen yıl martta gelmiştim buraya.17 kilo verip hepsini geri aldım
orti olduk birbirimizi tanıyalım bari
ben yarın karnabaharla bişeler yapıcam.inş aksilik olmazsa tarif ve fotolarla aranızda olurum
Bende kocaelinde yasiyorum. Universitede calisiyorum. Hatta bugun diyetisyene gittim bir suru tahlil yaptirdim.
Hayirli olsun o zaman gamzeciim
38 beden elbise aldım demiştim ya kızlar
foto ekleyeyim ama biraz geniş kesim hamile gibi oldum
Eki Görüntüle 616074
of kısçeler, canım çok sıkıldı. Geçen hafta süt iznim bitti. Bu doğumdan sonra çalıştığım ilk cuma eee takdir edersiniz ki bünye çalışmayı redediyor. Bu arada lesile ile yürümeye üzerine de plates yapmaya karar verdim. Kesin yapıcam. Günde 30 dakika da olsa, yoksa bu göbek gitmeyecek. Ben 55-58-60 kilolardayken de göbeğim vardı. Hatta yemekten sonra bezelye yutmuş solucan a benziyordum. Bir ara 200 mekik çekredim her akşam.
İLAHİ ORTİM BEZELYE YUTMUŞ SOLUCANMI3 MİL LESLİ 46 DAKKİA TAMALAYINCA TER İÇİNDE KALIYORSUN ZATEN...
BENCE YETERLİ GELİYOR....GÖBEĞE STREÇ FİLM SARABİLİRSİN O ZAMAN DAHA ETKİLİ OLUR
işte öyle, başka ne yapayım bu göbek için. Birde bir şey sorucam lahana suyu içen var mı?
Eki Görüntüle 616007
kızlar bu salatayı günde yemiştim
çok sevmiştim ozaman
sonra ayça kayanın sitesini gezerken aynısına rstladım
ödem attıran salata tarifi olarak geçiyor
ıspanak salatası tarifi
Yarım kilo kuzu ıspanak
Yarım demet yeşil soğan
1 çay bardağı bulgur(tel şehriyede koydum ben)
1 bardak nar (ben eklemedim)
Nar ekşisi
Maydonoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ispanakları doğrayın üzerine soğanları doğrayın,sıcak suda ıslanmış bir bardak bulguru ve narı ekleyin biraz maydonoz ekleyin nar ekşisi,tuz ve çok azda yağ koyarak servis yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 616010
bu salatada yine ayça kayanın tarifi, bir öğünde fazla kaçırdığınızda bir sonraki öğünde yenecek denge salatasıymış. yalnız o tarifte salatlık yerine közlenmiş kırmızı biber vardı
karnıbahar-brokoli salatası
Haşlanmış karnıbahar
Haşlanmış brokoli
Havuç
salatalık
Sarımsaklı yoğurt
Karnıbaharı ve brokoliyi bir kaba ekleyin ,üzerine havuçları ve salatalığı koyun( rendeleyedebilirsiniz )üzerine sarımsaklı yoğurt koyup servis yapın.
Kızlar merhaba :)
Ilk defa yazıyorum buraya...23 aralık ta dikkat etmeye başladım 88 kilodan 79.2 ye düştüm..artık sizlerleyim. .inşallah daha da zayiflarim. .desteklerinizi bekliyorum bende :)
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza kilom çok değil ama alışkın olmadığım bi göbeğim var nasıl eritenilirim yardım mmm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?