maşallah çokta güzel olmuşsn cnm =)
gayet hoş görünüyorsun
Gule gule kullan canim. Bende aldim bugun kendime moralim duzelsin diye bilerek bi beden kucuk aldim insallah baharda guzel olcakEki Görüntüle 616099
Gule gule kullan canim. Bende aldim bugun kendime moralim duzelsin diye bilerek bi beden kucuk aldim insallah baharda guzel olcakEki Görüntüle 616099
ben öğretmenim, branşım rehberlikevet canım haklısın ben de uzun zaman kk da 22 verdim arkadaşlarımın desteği ile..söylediğin gibi kemik arkadaşlar oluyor arada da gelip gidenler...Ben matematik öğretmeniyim canım,77.3 kilo ile başladım geçen hafta 75.9 um bu hafta akapunktura başladım geçen hafta
bence şimdide güzel görünüyorGule gule kullan canim. Bende aldim bugun kendime moralim duzelsin diye bilerek bi beden kucuk aldim insallah baharda guzel olcakEki Görüntüle 616099
Rica ederim ne demek, ama ben sabah gönderdiğini bulup onu göndermiştim aynıdır sanırım. Bu arada doktor diet verdi mi? zaten şekere dikkat ettiğinde kilolarında hüüüp diye gidecek hemde sağlıklı beslenmiş olacaksın. Bozma sakın moralini.
walla kıskandım leeeyyyn bu ne, bende istiyorum ama bende imkansız bu kadar iyi durmaz sanada
ma kızlar siz çok zayıf duruyosunuz yaaa yani ben görsem 65ten fazla demem ikinizedeçok fitsinizzzz:)
38 beden elbise aldım demiştim ya kızlar
foto ekleyeyim ama biraz geniş kesim hamile gibi oldum
Eki Görüntüle 616074
38 beden elbise aldım demiştim ya kızlar
foto ekleyeyim ama biraz geniş kesim hamile gibi oldum
Eki Görüntüle 616074
ben öğretmenim, branşım rehberlik
akapunkturu neden düşündüm burada güzel kilolar veriyoruz
84lümüsün ayrıca?
bence şimdide güzel görünüyor
kilonu göstermiyorsun buarada
ben öğretmenim, branşım rehberlik
akapunkturu neden düşündüm burada güzel kilolar veriyoruz
84lümüsün ayrıca?
bence şimdide güzel görünüyor
kilonu göstermiyorsun buarada
evet bogazima hakim olup bir tanne yerim
lahmacun hastasiyim kendimi ovmek olmasin cokta guzel yaparim gecenlerde kuzenim ailece gelmislerdi kuzenim bes esi dortane yediler yanlis anlasilmasin yediklerini saymadim kendileri soyledi ilk defa bu kadar yiyoruz dediler ustelik kuzenimin esi uc dogum yapti bedeni smol kilo almak istiyor bende ona bir ozeniyorum ustune ne giyse yakisiyor....
Ben de ogretmenim fen bilgisi:)
Pek gostermiyorum
Kiloyu cok sukur ama tartiya cikinca yuzlestigim bi gercek var:)
ne güzel çoğumuz öğretmeniz sanırım
Hazir branslar bir araya gelmisken hemen bi dershane acalim:)
Evet evet ayni cok saol tekrardan:) Onumuzdeki hafta tum sonuclar cikinca gostercem doktora, liste hazirliycak bakalim neler olacak. Paylasirim sizlerle. Hatta sormak istediklerinizi de iletirim.
Ayni kiyafeti yanimda bi kiz denedi ama inda asil fistik gbi durdu hirs yaptim aldim yinede. Benim de arkadan baya cirkin duruyo ama moralimizi bozmuyoruz heminize fistik gibi olcak
Elbise beni cok iyi kapatiyo canim pantalon hicccc yakismiyo. Basenlerim baya genis cunku. Cok saol canim insallah 58leri gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?