İspanak salatasini bende bol bol yapiyorum.
Cig ispanak yenir mi demeyin vallahi super oluyo. Kuzu ispanak, taze sogan bol limon beyaz beynir sisirilmis bulgur sonuc missss afiyet olsun.
Dusuk kalorili salata yemek
Fotolarini paylasma fikri super. Alintilayamadim mesaji cepten giriyorum. Ama tuttum bu fikri. Paylasacagim
Gule gule kullan canim. Bende aldim bugun kendime moralim duzelsin diye bilerek bi beden kucuk aldim insallah baharda guzel olcakEki Görüntüle 616099
kızartma pilav
ne güzel ne güzelllllll
ortak buldunmu kendine
çok hoş gözüküyorsunuz bence
Bugün yine 42 kilo veren kızın hikayesini okudum.okudukça hırslanıyorum.yeni kısçeler belki okumamştır.
aşağıdaki linkten okuyabilirler..çok motive edici ...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html
Pilav avuc ici kadar:) patatesde 12 tane sayarak yedim.
Hayir mafeles bulamadim. Yediklerimi begenmiyo sanirsam kimsecikler
gerçekten müthiş etkilendim, hep dedikleri gibi ne yediğin değil ne kadar yediğin seni etkileyen, süper bir anlatım, okumayanlar okusun bence
kızlar bugünkü yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 domates
şekersiz çay
ara
1 maden suyu
öğle
1 kase yoğurt
1 koca tabak salata
of kısçeler, canım çok sıkıldı. Geçen hafta süt iznim bitti. Bu doğumdan sonra çalıştığım ilk cuma eee takdir edersiniz ki bünye çalışmayı redediyor. Bu arada lesile ile yürümeye üzerine de plates yapmaya karar verdim. Kesin yapıcam. Günde 30 dakika da olsa, yoksa bu göbek gitmeyecek. Ben 55-58-60 kilolardayken de göbeğim vardı. Hatta yemekten sonra bezelye yutmuş solucan a benziyordum. Bir ara 200 mekik çekredim her akşam.
işte öyle, başka ne yapayım bu göbek için. Birde bir şey sorucam lahana suyu içen var mı?
Pilav avuc ici kadar:) patatesde 12 tane sayarak yedim.
Hayir mafeles bulamadim. Yediklerimi begenmiyo sanirsam kimsecikler
evimde yer yok ki canım bısıklet alayım koyım havalarda malum bu sogukta bısıklet surulurmu kı :S[/Q
benim evdede yer yok ama ben kilolar artık tak deyince aldım kocaman koşu bandını salona koydum1 1:
yanında bide kol bisikleti twist aleti salon oldu bi spor salonu
oturma odasında oturuyruz zaten misafir gelceği zamanda kaldırıyorum oturma odasına
evde spor yapmak gibisi yok ben spor salonunda çok sıkılıyorum o yüzden benim salonda da pilates topu dambıllar twist dekorasyonun birer parçası oldu
Eki Görüntüle 616007
kızlar bu salatayı günde yemiştim
çok sevmiştim ozaman
sonra ayça kayanın sitesini gezerken aynısına rstladım
ödem attıran salata tarifi olarak geçiyor
ıspanak salatası tarifi
Yarım kilo kuzu ıspanak
Yarım demet yeşil soğan
1 çay bardağı bulgur(tel şehriyede koydum ben)
1 bardak nar (ben eklemedim)
Nar ekşisi
Maydonoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Ispanakları doğrayın üzerine soğanları doğrayın,sıcak suda ıslanmış bir bardak bulguru ve narı ekleyin biraz maydonoz ekleyin nar ekşisi,tuz ve çok azda yağ koyarak servis yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 616010
bu salatada yine ayça kayanın tarifi, bir öğünde fazla kaçırdığınızda bir sonraki öğünde yenecek denge salatasıymış. yalnız o tarifte salatlık yerine közlenmiş kırmızı biber vardı
karnıbahar-brokoli salatası
Haşlanmış karnıbahar
Haşlanmış brokoli
Havuç
salatalık
Sarımsaklı yoğurt
Karnıbaharı ve brokoliyi bir kaba ekleyin ,üzerine havuçları ve salatalığı koyun( rendeleyedebilirsiniz )üzerine sarımsaklı yoğurt koyup servis yapın.
lahana suyunu içme değilde ben lahana yağını karın bölgesine sürüp sporu öyle yapıyorum gerçekten etkisini 1 haftada gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?