70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mine ıspanak salatan süper görünüyor
bende beyaz lahana ıspanak havuç ceviz nar zeytinyağı tuz la yapıyorum.oda enfes oluyor.
tavsiye ederim.esasında yaptığımız değişik ve az kalori yemeklerin salataların falan tarifini fotolarını
paylaşsak ne güzel olur.yemek dağarcığımız genişler ne diyosunuz ??

merhaba arkadaşlar,

bir türlü düzenleyemedim siteye girişlerimi aynı öğünlerim gibi gayet düzensiz:18:

inşallah herkes iyidir, ve motivasyonlu bir şekilde devam ediyordur, şöyle bir baktım ama geçmişi okumaya devam edemedim. :))) yine bildirimler devam mı liste yapan biri varmı?
sanırım ben buraya gelişlerimi ve menüyü düzenleyip tekrar başlamam lazım çünkü tam olarak 1 kilo aldım hem de vermeye çalışırken:))))) boğazım açıldı yine, önce bildirim sonra menü:

bildirim:
başlangıç kilo: 76
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.7
gelen: 200 gr
toplamda giden: 14.5 kg
hedef: 55

menü:

saat 12 de 1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 parça peynir, yarım yemek kaşığı çemen
2 zeytin
1 kupa şekersiz çay
ara: 1 tane portakal
2. ara: 1 fincan şekersiz kahve ve 1 tane snicker ( maalesef

akşam: balık ve salata yemeği düşünüyorum inşallah

hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

İspanak salatasini bende bol bol yapiyorum.
Cig ispanak yenir mi demeyin vallahi super oluyo. Kuzu ispanak, taze sogan bol limon beyaz beynir sisirilmis bulgur sonuc missss afiyet olsun.

Dusuk kalorili salata yemek
Fotolarini paylasma fikri super. Alintilayamadim mesaji cepten giriyorum. Ama tuttum bu fikri. Paylasacagim

bencede güzel fikir çalışamalara yarın başlayalım kızlarrrrrrrrrrrrrrr

lahana suyunu içme değilde ben lahana yağını karın bölgesine sürüp sporu öyle yapıyorum gerçekten etkisini 1 haftada gördüm

Pilav avuc ici kadar:) patatesde 12 tane sayarak yedim.

Hayir mafeles bulamadim. Yediklerimi begenmiyo sanirsam kimsecikler

spangule için yalvarıyo yanımdaki arkadaşım nooolur alalım bir taneyi bölelim die hayır diorum içimden evet desemde sen maşallah götürmüşsün

Ayça Kaya nın tariflerine bayılıyorum mantıklı listeler ve yemek tarifleri veriyor bu salatalar da çok güzel görünüyor ben de deneyeceğim

bende yediklerimi yazayım unutmadan
sabah
sandaloz sakızı+sirkeli sıcak su (yeni başladım)
2dilim tahıllı ekmek üzerine labne sürdüm
1 domates
1 fincan çay

ara :yeşil çay

öğlen

bir küçük tavuk baget fırında pişmiş
2 kaşık makarna
2 kaşık kereviz
bol yeşil salata yoğurt

ara: yeşil çay
1 adet ortaboy muz

akşam yemeğe annemdeyim ne varsa az azz azzzzzzzzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…