70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dışardan sevmek gibi değil anneliiiiiik
uykusuz geceler vaaaar
hastaysa küçük emrah gibi kaşlar vaaaar
bitmeyene tasalar vaaaar, gelecek kaygısı, böyle bir hayatta nasıl çocuk yetiştircez gibiiii
sonra hiç düzelmeyen ev vaaaar
bitmeyen işler vaaar
hep soğuk içmeye mahkum çaylar vaaar
sofradan hep en son kalkmak vaaaar, doymadanda kalkıyoz ama anlamadım bu kilo nerden geliyor
başkaaa dur bakalım düşünelim
eşle araya giren o benim anneeeem diye bağıran bir cadı vaaaar

var da var canım
herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu
inşallah hayırlı bir eşin olurda
eşsiz çocukların olur
çok iyi bir anne olacağına eminim
hayırlısı canım

ay inşallah
her şeye rağmen mükemmel bi duygu olduğuna inanıyorum
hayırlısı bakalım zamanı gelince..

vakit buldukça burada olacağım canım benim yolculuğum da uzun olacak zaten daha yolun başındayım ve sizinle başladım
hadi bakalım zaman çabuk geçer o kilolardanda çabuk kurtulursun inşallah canım

ay inşallah
her şeye rağmen mükemmel bi duygu olduğuna inanıyorum
hayırlısı bakalım zamanı gelince..
herşeyin hayırlısı canım
eşinde çocuğunda hayırlısını versin Allah

benden sonra gelenler olursa iyi geceler kızlar
ben artık yatağa marş marş

sabah gelenlerede şimdiden günaydın geç kalkarım diye düşünüyorum
güzel bir hafta olur inşallah
öpüldünüz canlar

iyi geceler canlarım
bende artık çıkayım e geç oldu sabah erkenden okul vakti
öptüm şekerler

Listeme kusursuzca uydum bir de uzerine 500 degil 620 kalori yaktim. Kendimi tebrik ediyrum be omzumu opuyorum.

Bir su bardaginda yaklasik olarak 180-120 arasinda kalori oluyo canim (dogal islenmis ya da karisik meyveli olmasina bagli). Meyveyi ye daha yararli.

Arkadaslar bu arada sislik ve adet sokulmesinde sorun yasayablar dogadanindi sanirim suan dolaba bakmaya usendim ozrl gunler adiyla satilan cayi var. Gercekten bende ise yariyor. Yada o cay icindeki karisimi aktardanda alabilirsiniz. O cay bitince ben papatya biberiye ve melisa cayi yapiyorum. Evim aktar gibi. Ciddi olarak ilgileniyrum:) bu arada kafaniza gore caylari karistirmayin zehirleyiic etkisi olabiliyor bazilari bir araya gelince

Günaydın kısçeler
Karlı bi günden meraabaaa
Türk kahvemi yudumlarken aklıma düştünüz bakayım dedim.
Pötüşümmm sabah korkundan kalktım lahana salatası yaptım fırında nugget pişirdim kahvaltı için yımırtada haşlamıştım ama unuttum evde
Peynir ve 1 dilim ekmekle idare etcez artık.
Herkese kolay gelsin kısçeler.

berenvildan tebrik ederim canım
teşekkürler canım
ortim tebrik edıyorum seni basarılarının devamını dılıyorum ıns.

kızlar hazır meyve sularında bır bardakta kac kalorı var acaba
sağol ortim hep birlikte inşallah
tek gezilmiyo değilmi

ne kadar kalori olduğunu bilmiyorum ama
içtiysen yapcak bişey yok
yatmadan kendine ceza 20-30 mekik çek
içmemiş gibi olursun
biz bi ara cıs yapanlara böyle ceza veriyorduk
canım benim katıldığım bi zayıflama topiği daha var biz orda öyle yapıyoruz.iyi oluyo

canım sütün çoğalmasına en büyük etken su. bol su iç hem doğal hem kalorisiz daha ne olsun ortim

günaydın kızçeler 3 gündür bademciğim şiş.yutkunamıyorum bile.işin garibi sadece sağ bademciğim şiş ne yapabilirim.var mı bi önerisi olan

ben ftemize söledim orti olalım diye ama cevap vermedi. ben varım teklife açığım :)
orti listesinde kilosu yakın olanlar orti oluyor canım, sen yeni başladıysan kolay kilo verirsin, ben o yüzden orti olmadım sana, benden 200-300 gr. gider, senden 1-1,5 kg. gider haksızlık olur, o nedenle boyu boyuna kilosu kilosuna yakın olanlar orti oluyorlar.

Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Hasta olanlara şifalar, dertlilere devalar diliyorum, yeni gelenler de hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, katılımınız daim olur inşallah.
Kendi adıma yine bol cısslı bir hafta sonu geçirdim

günaydın kızçeler 3 gündür bademciğim şiş.yutkunamıyorum bile.işin garibi sadece sağ bademciğim şiş ne yapabilirim.var mı bi önerisi olan
Bolcana ıhlamur, adaçayı vb. iç canım, bol su iç, çayların içine 1 çay kaşığı bal koyabilirsin, ılındığında koy ama kaynar koyma, etkinliğini kaybediyor, geçmiş olsun.

Başka hangi topiktesin canım, merak ettim?

günaydın canım,
Burası da bulutlu bugün, yağmur havası, kar hayal bize tabii ki.
Afiyet şeker olsun, ben de ıhlamur içiyorum, unutkan hatun yumurtanı da unutmayaydın iyiydi

benim ki ekim de 4 bitirdi seneye anaokuluna başlıcak benim hiç niyetim yok eşim de istemeye başladı sen yap zaman geçtikçe istek azalıyo
cnm k.bakma dun net gıttı
elıne saglık cnm 1.olan arkadasımızı tebrık edıyorum
sanada gunaydın cnm yıne gozukmuosun ortalıkta
gunaydın cnm gecmıs olsun bol su ve bıtkı cayı ıcmenı onerırım

gunaydın cnm ne yedın bakım

Günaydınlarrrrr

Uyanıca koca bir bardak su (metabolizmanın canlanması için)

Sabah:
1 kase yoğurt yarım muz
2 form bisküvi

Ara:
1 portakal

Öğle:
Yemekte ne varsa ekmeksiz yicem
yoğurt

Ara:
1 portakal 1 mandalina

Akşam:
az bişe fırında tavık
Haşlanmış karnabahar salatası
2-3 yk yoğurt

Ara:
1 elma

Spor: Bu akşam önemli bi misafirimiz var onun için spor yapamıcam
Su : 3 lt. inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…