70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızçeler 3 gündür bademciğim şiş.yutkunamıyorum bile.işin garibi sadece sağ bademciğim şiş ne yapabilirim.var mı bi önerisi olan

canım çok geçmiş olsun..1 limonu bir çay bardağına sık ve tuz ekleyip karıştır..daha sonra bunu ağzına alıp kafana havaya doğru kaldırıp gargara yap bogazında ve sonrasında yut..iltihaba iyi geliyor

günaydiiiiiiiiiiiiiinnn Eki Görüntüle 617990

güzel bir gün olsun insallaaahhhh
nasilsiniz kizlarr ay ben cok enercikim
cok pis diyet yapasim var :122:
erkekseniz cikin uleeeyyn karsima

kocis arasin bulsun sonra bakalim göbeeemi
bugün Türk marketine gidicem insallah form ürünleri bulurum :128:
kizlar birde form cayi alicam kendime dogusu form cilekli ile baya bir kilo ermis arkadasim
sizin tavsiyeniz varmi?
en azindan sabahlari gelmeye calisiycam insallah kizlar :126:
cok azimliyim insallah devam ederim
yarim saattir gecmise bakiyorum hepsini olmasada cogunu okudum ama alinti yapamiyorum
direk cevap sayfasina atliyo :26:
ay hadi bakalim güzel bir gün olsun insallahhhh

Bolcana ıhlamur, adaçayı vb. iç canım, bol su iç, çayların içine 1 çay kaşığı bal koyabilirsin, ılındığında koy ama kaynar koyma, etkinliğini kaybediyor, geçmiş olsun.

Başka hangi topiktesin canım, merak ettim?

kızlar hepinize teşekkürler ama yutkunamıyorum bile.su akşam zar zor içmeye çalıştım.şu limon tuzu deneyeyim bakim yapabilcem mi.bu arada yemek bile yemek çok zor. gözümden yaş geliyo bişey yerken o derece.sanırım spor salonu bana soğuk geldi orada üşüdüm gibi geliyo

Sabah dışında iyiymiş kuşum.

sanada gunaydın cnm yıne gozukmuosun ortalıkta

İş güç elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama yogunluktan cevap yazamıyorum.. Sen nasılsın?

günaydın canım,
Burası da bulutlu bugün, yağmur havası, kar hayal bize tabii ki.
Afiyet şeker olsun, ben de ıhlamur içiyorum, unutkan hatun yumurtanı da unutmayaydın iyiydi

Günaydın ablaa yaa sormaa bi unutkanlık var bu aralar para çekmeyi unutmuştum annemden alırım dedım onu da unuttum bozukluklar bi şaka gibi.
Evden çıktıktan sonra geldi aklıma hersey.

Ooooo dobik kaymakta gelmiş.
Sen ve diyet yapmakkkk kaçıcan mı genee dogruyu söyleee

günaydın kızlar

sabah erkenden çıkıp fatura işlerimi hallettim ve araba kullanmadım, muska böreği yemiştim bi tane cezalandırdım kendimi=)

cumaya kadar az kalorili günlerimiz ollsun canlar, brnim reglim yaklaşıyo biraz iştahım açık minimum zararla atlatırsam iyidir

+ çıkmayım da aynı kiloda kalıyım kabulüm=)

ortim burdasın galiba napıyosun nasıl gidiyor

gunaydın cnm hg
cnm bıde k.soganı tulbende rendeleyıp sarıosun 1 gun bekletıosun o suyunu salıo asagıya o su dogal antıbıyotık ama içebilirmisin bılmıyorum en ıyısı bı doktora gıt cnm ılerlemeden

bende ıı cnm 60a ınmek ıcın debelenıp duruyorum

Hangi birini sayayım ki

gunaydın kızlar nasılsınız benım çok uykum var ama kızım uyutmuo
Günaydın, Allah sabırlar versin.

Günaydın canım,
Form çayının fazlası zararlı canım, dikkat et, haftada 2 den fazlası zararlı diyor diyetisyenler. Hadi bakalım inşallah hedefine azimle ilerlersin.

Pötüşün ve ababanın dikkatine!
Rapor: Sade Türk kahvesi içildi.
1 dilim ekmek ( evde yapılmış tam buğday unuyla) ve 1 dilim peynir yendi.
Çubuk tarçınlı 7 otlu çay tüketiliyor....

:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

gunaydın cnm bnmde reglıye az kaldı sıstım yıne bı olsamda kurtulsaydım

Günaydın 6 rakamına ramak kalmış. Abartma sakın.

cnm kahvaltı cok az olmamısmı sankı

canım inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini limon-tuz iyi geliyor ben sürekli hastalanınca yaparım umarım sana da iyi gelir.

onu içemem canım yaa.3 gündür çekiyorum.ben en iyisi doktora gideyim bi ilaç verir enazından ama aç karına da gidilmez dimi.kahvaltı için zorlayayım bari kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…