sağol canım
yaramı deştin
önce o koşu bandını aldığıma pişman oldum
sonrada sattığıma
artık yok anlayacağın yerinde yeller esiyorum
ama ama ben çok hastayıııım
bugün yemek bile yapamadım pizze söyledi kociş
bak yine canım istedi
okulda hergün türk kahvesi içiyorduk
boşdersi olan arkadaşlarla
alışkanlık yaptı herhalde
hazır önümüze geliyordu yaa şimdi yapmak zor geliyor
şaka biyana afiyet olsun kısçem yarasııın ama kilo olarak değil o yağları yakmak olarak
iyi geceleeeer
Merhaba Hatunlar aranıza yeni katıldım inş çok uzun kalmayacağım,bi iki hafta sonra bi alt gruba geçme hayallerindeyim:)) 27 Kasımda 78.1 kg ile diyetisyene gidip diyete başladım,şu anda 71 kiloyum,daha yolum uzun,hedefim 52-55 arası(ideal kilommuş) olabilmek.Tabi ilk etapta bi 60 kiloya ineyim de:) 7,5 aylık bi bebeğim var emziriyorum onun da etkisi var tabi kilo vermemde ama azmim ve sabrım sandığımdan daha çokmuş onu anladım.İnş birbirimize destek olarak güzel kilolar veririz.Hepinizi öptümm.
iyi aksamlar kizlar
bugunki menum
sabah ac karinla bol su
sekersiz kahve
kavalti
1yumurta yarimsar domates salatalik
1 yesil b_ber
4zeytin
2 dilim ekme (1dilim 15gr)
sekersiz cay 2 kasik yogurt
ara yarim kase cacik yarim dilim ekmek
yesil cay
aksak bir tavuk budu haslama biraz suynda 7grm ekmek
asiri tatli kirizine girdim
yrim elma bir mandalina 3 tane bonibonmu oluyur kucuk seker
5fistik cozutum yani baktim olacak gibi degil evde toz tarcin vardi 1 form cay icine tarcin atim ictim
toplam 3;5 lt su
kızlar test sonuçlarım çıktı
şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm
Herkese günaydınlarrrr
Yeni gelenler hoşgeldiniz
günaydın kızlar
sabah 1 kayısı yedim
1 bardak ılık su içtim
birazdan kahvaltı
sonraaaaaaaaaaaaaaaa ünideki ev arkadaşım dostumun nikahına Aydın'a gidiyorum
ahah ayyy sağolasınız kızlarr.
Yeğenim elinde pinguiyle geziniooo zor duruyorum belki sade Türk kahvesi içerim.
iyi gecelerr
kizlar bugün Türk marketine gittim ay ömrümü yedilerdefalarca form ürünleri istedim ama hala hic bisey getirmemisleerr :84:
dogus form cayi vardi cilekli ve kayisili aldim
yemekden öncemi icmek lazim sonrami kizlar ?:44:]
cnm bnm gonul sevsın yeterkı bnmkı bıraz fazla romantık oda sıkıo bazen haftada cıcek getırır acıom cıcege kuruyup gıdıolar getırme deyıncede kusuo
ben yaptım bugün sporumu kızlar yoksa peşinize takılırdım:) aşkla 1 saat stadyumda yürüdük.
çok geçmiş olsun canım. halbuki burda havalar güzel nasıl hasta oldun. kendine ve bitterine iyi bak canım.
ortim ya nerelerdesin sen merak ettim canım seni. bende tatildeyim ama girmeye çalışıyorum. bu hafta orti listesinde olamayız galiba. dönüşümüz süper olur inşllh.
dikkat et naz fazla almamaya çalışslm kızlar. tatilde olduğumuz için fazla giremiyorum. offff ben hep cısss
yemek zorunda kalıyorum yaaa.eşimle günde 1 saat stadyumda yürüyüş
yapıyorum.
doğum günümdü pastatı götürdüm.
buranım meşhur küçük lahmancularından dün ne kadar yedim sayamadım bile
bugün ise akşam kuru patlıcan dolması ve kabak offfff
2 öğüne düştü ara yok meyve yok. sadece yeşilçay ve yürüyüş var.
kilo almam inşlhh bu 2 hafta içinde. az yemeye çalışıyorum kendime göre yemek yapmak imkansız. yapılandar az az yemeye çalışıyorum ama
dayana bildiğim kadar:)
kilo almadan eve dönüp hızlı bir diyete başlarım.
bomba gibi geliyorsun kısçemiyi aksamlar kizlar
bugunki menum
sabah ac karinla bol su
sekersiz kahve
kavalti
1yumurta yarimsar domates salatalik
1 yesil b_ber
4zeytin
2 dilim ekme (1dilim 15gr)
sekersiz cay 2 kasik yogurt
ara yarim kase cacik yarim dilim ekmek
yesil cay
aksak bir tavuk budu haslama biraz suynda 7grm ekmek
asiri tatli kirizine girdim
yrim elma bir mandalina 3 tane bonibonmu oluyur kucuk seker
5fistik cozutum yani baktim olacak gibi degil evde toz tarcin vardi 1 form cay icine tarcin atim ictim
toplam 3;5 lt su
bizi takip et umarım sana faydamız olurKızlar sizinle zayıflamaya karar verdim.Lütfen benide aranıza alınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.2 ayda tamı tamına 10 kilo aldım ((( Şu anda 73,5 kiloyum ((((( Her gün yediklerimi buraya yazmaya karar verdim,tabi kilomuda .......
aramızda 60larda çok kısçe varMerhaba Hatunlar aranıza yeni katıldım inş çok uzun kalmayacağım,bi iki hafta sonra bi alt gruba geçme hayallerindeyim:)) 27 Kasımda 78.1 kg ile diyetisyene gidip diyete başladım,şu anda 71 kiloyum,daha yolum uzun,hedefim 52-55 arası(ideal kilommuş) olabilmek.Tabi ilk etapta bi 60 kiloya ineyim de:) 7,5 aylık bi bebeğim var emziriyorum onun da etkisi var tabi kilo vermemde ama azmim ve sabrım sandığımdan daha çokmuş onu anladım.İnş birbirimize destek olarak güzel kilolar veririz.Hepinizi öptümm.
günaydın pötüşüm afiyet olsunGünaydın kızlar..
Türk kahvemi içerken bi yazayım dedim.
Gözler gene tek çizgi malum... Güzel bi gün olur inşaallah..
günaydın kızlar
sabah 1 kayısı yedim
1 bardak ılık su içtim
birazdan kahvaltı
sonraaaaaaaaaaaaaaaa ünideki ev arkadaşım dostumun nikahına Aydın'a gidiyorum
Herkese günaydınlarrrr
Yeni gelenler hoşgeldiniz
günaydın tombul kuşlar ailem benim keyifler nasıl. yemeyin kız cıss bak yolcam tüylerinizi haaa.
günaydın kızlar
sabah 1 kayısı yedim
1 bardak ılık su içtim
birazdan kahvaltı
sonraaaaaaaaaaaaaaaa ünideki ev arkadaşım dostumun nikahına Aydın'a gidiyorum[/QUO
iyi eğlenceler tatlımm allah mesut etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?