70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun.. Pizzalar götürülmüş.
Bi tas çorba içeydin sıcak sıcak iyi gelirdi.
Nescafe, Shazili falan denedım piyasada ne kaa Türk kahvesi varsa en güzelini ülker yapıyor kıvamı yogun sade alıyorum zaten çok güzel.
Evde yapılmıştan farkı kesin bi tane dene derim..

Hoşgeldin.. Tebrik ederim.. Burda her kilodan kısçe var topiğin adı 70-79 die snmaki sadece 70liler burda.
6rakamına da geçsen biz buralardayız.

Akşam biraz abartsanda güzel bence.. Canın çok tatlı istediğinde sade Türk kahvesi iç bence bende işe yarıyor.:26:

günaydın kızlar
sabah 1 kayısı yedim
1 bardak ılık su içtim
birazdan kahvaltı
sonraaaaaaaaaaaaaaaa ünideki ev arkadaşım dostumun nikahına Aydın'a gidiyorum

ben genelde yatmadan 2 saat kadar önce içiyorum.sabah ilk işim lavobaya gitmek oluyo canım.

cnm bnm gonul sevsın yeterkı bnmkı bıraz fazla romantık oda sıkıo bazen haftada cıcek getırır acıom cıcege kuruyup gıdıolar getırme deyıncede kusuo

Anneeeem yavruuuum daha ne istiyosun acaba?
Bak bu işte insan olanin isteklerinin sonu olmadiğınin kanitidir

Dün biri çoklu alıntılayarak mesajı soruyordu.
Yazdıgımız mesajın altında alıntı ile cevaplanın yanında bi sohbet balonu var ona tıklayın tık koyar öyle cevaplamak istediğiniz mesajlara tık koyun sonra alıntı ile cevapla derseniz yeni mesaj penceresinde alıntıları görürsünüz.

dikkat et naz fazla almamaya çalış

bomba gibi geliyorsun kısçem
menün çok güzel beğendim

Kızlar sizinle zayıflamaya karar verdim.Lütfen benide aranıza alınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.2 ayda tamı tamına 10 kilo aldım ((( Şu anda 73,5 kiloyum ((((( Her gün yediklerimi buraya yazmaya karar verdim,tabi kilomuda .......
bizi takip et umarım sana faydamız olur
aramızda 60larda çok kısçe var
umarım hedefine ulaşırsın

Günaydın kızlar..
Türk kahvemi içerken bi yazayım dedim.
Gözler gene tek çizgi malum... Güzel bi gün olur inşaallah..
günaydın pötüşüm afiyet olsun

günaydın kızlar
sabah 1 kayısı yedim
1 bardak ılık su içtim
birazdan kahvaltı
sonraaaaaaaaaaaaaaaa ünideki ev arkadaşım dostumun nikahına Aydın'a gidiyorum

Herkese günaydınlarrrr
Yeni gelenler hoşgeldiniz

günaydın tombul kuşlar ailem benim keyifler nasıl. yemeyin kız cıss bak yolcam tüylerinizi haaa.

günaydın hepinzize kızlar

pötüş uyandın kısçeler ben kaçayım
gelitrim yine biazdan öperimmmmm

Günaydın kısçeler,
Yediklerim hemen hemen aynı olduğu halde hızla şişiyorum. Kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim.Sanırım ben bu işi bırakıcam.
Ortim nerde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…