Leslieyapmayagidiyorum kızlar, işin ucunda 500gr.var, görüşürüz.
neyse cnm dugune gıderken cekte ekle o zaman beklıoz bakAlaaa AlaaaaKanunin beğendi pötüşümm
hemende orti bulurgörürsün sen
bebişim şu totomu kaldıramadım
giyinmeye üşendim
o yüzden döndüyede facede vardı o resimden diye yazmıştım
ama boy değil pek anlaşılmıyor
kıs geldı alamıo zaten dıe sevınıomayyy çokkk güldümmm kız ben onları dizilerde yaşıyo zannederdim......küstürme enişteyi bırak alsın
cnm bnm gonul sevsın yeterkı bnmkı bıraz fazla romantık oda sıkıo bazen haftada cıcek getırır acıom cıcege kuruyup gıdıolar getırme deyıncede kusuo
hoppppLeslieyapmayagidiyorum kızlar, işin ucunda 500gr.var, görüşürüz.
Ayyy güldürdün beni allahda seni güldürsün emi
hoppppdur benide bekle
bende geliyom bak unutmuştum akşam sporumu
hem karadayımı hem sporumu yapayım
açlık 110 yüklemeden sonra 142
sürekli aklım tatlı da yahu. 3 öğün yemek yemiyim tatlı yiyim o derece. bugün diyetimde rezil oldu utancımdan yazamıyorum. sizin yazdıklarınızı okuyuncada içerledim nie bozdum die. güzel moral oluyosunuz kızlar.
mesaj hakkı kazanınca ortimle fırtına gibi esicez inşallah
ahah ayyy sağolasınız kızlarr.
Yeğenim elinde pinguiyle geziniooo zor duruyorum belki sade Türk kahvesi içerim.
kızlar kaldırın totoları hadin spora
pötüşşşşş hadi bakem marş marş spor yapicezzzz
fadik ablam önde biz arkada
hizada durun bakim marş marş
istikamet fadiklerin evi
o yeğenin minik elleriniiiiii
öperiiimmm
evde geçen tatili sevmiyorumdoğru gerçi boşluk da sıkıyor insanı
bizim ara tatil yok ya canım.. öyle bizim okul
yazın da 3 hafta tatil var sadece.. 1 temmuzda tekrar okul başlıyor
bi sonraki hafta bi kaçamak yapıp ablama gitcem ama 3-4 günlüğüne o kadarcık bendeki tatil..
yok canım o tarifi denemedim ama çok beğendim haşhaş alırsam denerim mutlaka, çok severim haşhaşlı çörekleri, benimde var orda haşhaşlı çörek tarifim oda güzel oluyor denersen,toparlan eritirsin hemen.senin sitede kek kalıbın da haşhaşlı çörek tarifi var dı denedin mi nasıl oldu( bu ara da seninkileri de deniyorum...marmelatlı bi kurabiye tarifin vardı onu yakın da deniycem çökertme kebabı yaptım güzel oldu)
üüüüüüüüüüüüüf çok zorgeçmiş olsun canım havalardandır bende de var grip 10 gündür geçmiyor
hmm kötü olmuş canım hayat boyu dikkat edeceksin babamdada var meyveyi falan sınırlı yerkızlar test sonuçlarım çıktı
şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
ayy sen şimdi böyle azınca eşime dedim ehliyet alalım diyeEn kısa zamanda araba öğrenilecek, ehliyet yoksa alınılacak
5 yk az değilmi kısçe? dişimin kovuğuna yetmez ayol5 yk diye biliyorum susuz yemege caalıs bide
pis kıskandımKalkınca:
Sade Türk kahvesi
Kahvaltı:
1 dilim buğday ekmeği,
1 dilim peynir,
7 otlu çay
Öğlen:
6 tane nugget fırında pişmiş,
Lahana salatası
Ara:
1 portakal,
7 otlu çay
Akşam:
5 yk etli nohut yemeği,
Salata,
1 kase yoğurt
vvvvvuuuuuLeslieyapmayagidiyorum kızlar, işin ucunda 500gr.var, görüşürüz.
10 çeksem yetermikiiiioff pötüşşş yaaa 30 mekik çekerim daha da kaldıramam yııaaa
geçmiş olsun canım.aynı durum bende de var.benim sadece sağ bademciğim şişti.bugün doktora gittim sprey ve grip hapı verdi kullan diye bakalım geçecek mi?
kızım iyi canım antibiyotiğe devam
şimdide ben hasta oldum valla
boğazım fena, öksürük hapşuruk öyle işte
eyvaaahh yandık desene kilo verirken canımız çıkıyo, korurken pestil olcaz demek kien çok 78 olmuştum canım 56 lioya kadar da düştüm..ama şimdi tekrar 78i gördümumarım bir daha aynı hatayı yapmam çünkü verilen kiloyu korumak, kilo vermekten daha zormuş
şu yağ yakıcı çayın tarifini bi verebilir misin canım?kızlar bugünkü menümü paylaşayım
KAHVALTI
yarım simit
1 fincan yeşil çay
1 kk beyaz peynir
1 tk pekmez
ARA
1 fincan Türk kahvesi
ÖĞLE
4 YK kuru fasulye
1 dilim kepek ekmeği
bol yeşillik
AKŞAM
4 tane çiğ köfte ile hazırlanmış dürüm(arkadaşın evindeydik kendisi Urfalıdır çok da güzel çiğ köfte yapar maalesef yemiş oldum ama pişman değilim)
2 fincan yağ yakıcı çay(tarifini doktorum programından almıştım)1 fincan yeşilçay,2 lt su,45 dk egzersiz
cnm bnm gonul sevsın yeterkı bnmkı bıraz fazla romantık oda sıkıo bazen haftada cıcek getırır acıom cıcege kuruyup gıdıolar getırme deyıncede kusuo
geçmiş olsun canım.aynı durum bende de var.benim sadece sağ bademciğim şişti.bugün doktora gittim sprey ve grip hapı verdi kullan diye bakalım geçecek mi?
eyvaaahh yandık desene kilo verirken canımız çıkıyo, korurken pestil olcaz demek ki
şu yağ yakıcı çayın tarifini bi verebilir misin canım?
ayy daha ne istiyon.5 kasım doğumgünümdü onu unuttu. o günden beri çiçek alacak hala alacak.bi de ben nergis çiçeğini çok severim.3 senedir mevsimi değilmiş değip geziyo.geçen gün çarşıda gördüm.mevsimi gelmiş benim çiçeğimin çarşıda gördüm al dedim. o da hazır görmüşün alsaydın ya dedi bana.buyur gel burdan yak. ölür müsün öldürür müsün?
Ahaaaaaaaa hadi bakem pucca neskuik alaca rekabete girdiler
eskiler tokuşuyor
benden çıkmaz be yavru bu hafta 1kg çıkarmaya çalışcam ama bakalım
teşekkürler bilgiler için canım
ayrıca bişey sorcam bu 620 kalori yakıyorsunya sporda
içinde nasıl hareketler var
biraz bilgi verirsen bizimde işimize yarar bir kaç hareket canım
wuuuuuuuuu orda karmı yağıyor
burda yok pötüş
avrupadan anadoluya geçene kadar erittin dimi karları
geçmiş olsun berencim çok sıcak çok soğuk şeylerden kaçın
ıhlamur çok iyi gelir az limonlu ılık tüketmeye çalış istersen
günaydın fadikim nasılsın çok mu cısss yedinnn
yeyeeeee ne güzel bu hafta sen artı çık
sen ortide bulamadın dimi
sana bir kısçe bulmak lazım
afiyet olsun güzel menün sabahki yoğurtlu muz hımmm güzelmiş
amma onun yerine portakal yesen hem bol lifli hemde bağırsaklarını
daha iyi çalıştırır kuzum
muzu biliyorsuntıkıyor
Kaldır göbişi spor yap kuzunla birlikte canım
bende erken kalkarım bizimkide erkencidir
anaaaaaaa bi rakip daha yandıkkkkk
ballıkaymağım hoşgeldinnnn
kaçmak yok ona göreeeeeeee
inşallah artı çıkmazsın
tatlı krizlerinde light süte kabuk tarçın at hafifletir krizlerini canım
bombo gibi geliyoruz desene pötüşşşşş
afiyet olsun yağ bal olmasın canım
bu hafta çekişcez ipte oynayanlar
şuana kadar gördüğüm kadarıyla
pötüşko ballika alaca neskuik
Rabbim sifa versin insallah canim beterinden korusun ..kızlar test sonuçlarım çıktı
şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
Off bu saatlerde cnım tatlı istio alıskanlık olmuş.
yaptım bileeeekızlar kaldırın totoları hadin spora
pötüşşşşş hadi bakem marş marş spor yapicezzzz
fadik ablam önde biz arkada
hizada durun bakim marş marş
istikamet fadiklerin evi
Canım üzme canını, benim eşimde de var, annesi ve abisinde de var, diyetine dikkat ettikten sonra sağlıklı insandan daha fazla yaşıyormuş şeker hastaları biliyor musun, sürekli dikkat ettikileri için, ne dermanı olmayan hastalıklar var biliyorsun değil mi? Kaç çıktı bu arada , eşimde ilk çıktığında 353 tü, düşün yani,sen moralini sağlam tut. Bu arada benim babamda da var, ben de ilerde kesin olurum.
yaşın kaç canım :26:
kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm
iyi gecelerr
kizlar bugün Türk marketine gittim ay ömrümü yedilerdefalarca form ürünleri istedim ama hala hic bisey getirmemisleerr :84:
dogus form cayi vardi cilekli ve kayisili aldim
yemekden öncemi icmek lazim sonrami kizlar ?:44:]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?