70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse cnm dugune gıderken cekte ekle o zaman beklıoz bak
ayyy çokkk güldümmm kız ben onları dizilerde yaşıyo zannederdim......küstürme enişteyi bırak alsın
kıs geldı alamıo zaten dıe sevınıom gecen karın altından bulmus kucucuk bı cıek o cok hosuma gıtmıstı

cnm bnm gonul sevsın yeterkı bnmkı bıraz fazla romantık oda sıkıo bazen haftada cıcek getırır acıom cıcege kuruyup gıdıolar getırme deyıncede kusuo

Ayyy güldürdün beni allahda seni güldürsün emi

Leslieyapmayagidiyorum kızlar, işin ucunda 500gr.var, görüşürüz.
hopppp dur benide bekle
bende geliyom bak unutmuştum akşam sporumu
hem karadayımı hem sporumu yapayım

kızlar kaldırın totoları hadin spora
pötüşşşşş hadi bakem marş marş spor yapicezzzz
fadik ablam önde biz arkada
hizada durun bakim marş marş
istikamet fadiklerin evi

geçmiş olsun canım ama moralini bozma 3 ara 3 ana öğün beslen stresten uzak dur ve mümkün olduğunca yürüyüş yapmaya çalış düşmeyecek bir oran değil 142

evde geçen tatili sevmiyorum
seninkide zormuş canım yaaa
yoğun bir iş temposuna şimdiden alıştırıyorlar desene
yok canım o tarifi denemedim ama çok beğendim haşhaş alırsam denerim mutlaka, çok severim haşhaşlı çörekleri, benimde var orda haşhaşlı çörek tarifim oda güzel oluyor denersen,
çökertme kebabınada bayılırımmmmm
geçmiş olsun canım havalardandır bende de var grip 10 gündür geçmiyor
üüüüüüüüüüüüüf çok zor
sanada geçmiş olsun
kızlar test sonuçlarım çıktı

şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
hmm kötü olmuş canım hayat boyu dikkat edeceksin babamdada var meyveyi falan sınırlı yer
sende diyet yaparsın şeker konusunda doktorun zaten bilgi vermiştir çok geçmiş olsun canım
En kısa zamanda araba öğrenilecek, ehliyet yoksa alınılacak
ayy sen şimdi böyle azınca eşime dedim ehliyet alalım diye
sana arabamı emanet edilir diyor
direksiyonu bırakır kaçarmışım
5 yk diye biliyorum susuz yemege caalıs bide
5 yk az değilmi kısçe? dişimin kovuğuna yetmez ayol
pis kıskandım
bende pizza mizza olunca
alkışlıyorum kuzum bu menüyü
Leslieyapmayagidiyorum kızlar, işin ucunda 500gr.var, görüşürüz.
vvvvvuuuuu
off pötüşşş yaaa 30 mekik çekerim daha da kaldıramam yııaaa
10 çeksem yetermikiiii

kızım iyi canım antibiyotiğe devam
şimdide ben hasta oldum valla
boğazım fena, öksürük hapşuruk öyle işte
geçmiş olsun canım.aynı durum bende de var.benim sadece sağ bademciğim şişti.bugün doktora gittim sprey ve grip hapı verdi kullan diye bakalım geçecek mi?
en çok 78 olmuştum canım 56 lioya kadar da düştüm..ama şimdi tekrar 78i gördüm umarım bir daha aynı hatayı yapmam çünkü verilen kiloyu korumak, kilo vermekten daha zormuş
eyvaaahh yandık desene kilo verirken canımız çıkıyo, korurken pestil olcaz demek ki
şu yağ yakıcı çayın tarifini bi verebilir misin canım?
cnm bnm gonul sevsın yeterkı bnmkı bıraz fazla romantık oda sıkıo bazen haftada cıcek getırır acıom cıcege kuruyup gıdıolar getırme deyıncede kusuo

ayy daha ne istiyon.5 kasım doğumgünümdü onu unuttu. o günden beri çiçek alacak hala alacak.bi de ben nergis çiçeğini çok severim.3 senedir mevsimi değilmiş değip geziyo.geçen gün çarşıda gördüm.mevsimi gelmiş benim çiçeğimin çarşıda gördüm al dedim. o da hazır görmüşün alsaydın ya dedi bana.buyur gel burdan yak. ölür müsün öldürür müsün?

allah ılını versın cnm sen ona alıp gotur bırgunde sasırsın

kızlar test sonuçlarım çıktı

şeker hastası olduğumu öğrendim. moralim kocaman bir SIFIR:2::2:
Rabbim sifa versin insallah canim beterinden korusun ..

Off bu saatlerde cnım tatlı istio alıskanlık olmuş.

oooofff offfffffff diyom

yaşın kaç canım :26:

eylülde 25 .olcam. Valla canım senin eşinin ki baya yüksekmiş. ben böbrek hastası olduğum için tansiyon ve şeker çok riskli bende şuan çok yüksek değil ama moralimi yerle bir etti. bugün ne diyet kaldı ne spor. çok saolun yine de iyi dilekleriniz için.

kızlar 1 porsiyon kaç yemek kaşığı yapıyor, yada kaç kepçe bilen varmı, kalori hesabı yapıyorum ama bu poriyon işinde takılıyorumm

sebze (havuç hariç) 8 yemek kaşığı
kuru baklagil 4 yemek kaşığı
kırmızı et 3 büyük yumurta kadar
beyaz 4-5 büyük yumurta kadar
çorba 1 kepçe
yoğurt 3 yemek kaşığı yada 6 çorba kaşığı

yemek kaşığı şu büyüklükte bu bizim çorba içerken kulladığımız kaşık değil

http://images.gittigidiyor.com/3953/Tahta-Kasik-Ahsap-Yemek-Kasigi-El-Yapimi__39530953_0.jpg

Son düzenleme:
iyi gecelerr
kizlar bugün Türk marketine gittim ay ömrümü yediler defalarca form ürünleri istedim ama hala hic bisey getirmemisleerr :84:
dogus form cayi vardi cilekli ve kayisili aldim
yemekden öncemi icmek lazim sonrami kizlar ?:44:
]

Farketmez ama once icersen midende yer kaplar istehi frenler az yersin, sonra icersen hazmi kolaylastirabilir secim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…