70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oglunun rahatsızlıgını tam anlamadım ama senin gibi bi annesi oldugu için şanslı tüm dualarımız siz,nle allah yardım etsin

afiyet olsun cnm allahın ıznıyle oglun buyuyunce daha rahat edecek annesı sen uzulme yeterkı

iyidir cnm ugrasıoz bızım cadıyla sen napıon kahvaltını yaptınmı

Ohoooo çoktaannn topiği ben açıyorumm.
Ezik çalışan ben 6da kalkıyorum işe gel falan derken 8 gibi kahvaltımı yapıyorum genelde.

Hiç üzülme tatlım sabırla inanki oda yaşıtları gibi gezicek
konuşucak ve iyileşicek
Dualarımız seninle herzaman allah herdaim yardımcın olsun
inşallah kısa zamanda iyileşir

geldim bebemmm

Hojgeldin bea...
Eee nasılsın pötüş.

canım alışırsın ben kahvaltımı yaparken bir kupa içiyorum bir çay kaşığı
kullanıyorum sadece diğer çaylarım hepsi şekersiz
ama o kahvaltı sırasında içemiyorum middemi bulandırıyor
tadlandırıcıda kullanmıyorum tavsiyede etmem
alışınca şekersiz çay içiliyor
dene istersen alışıyorsun
1 haftada

tamam nesli bugünden itibaren şekersiz içicem benim gibi tiryakiye zor gelicek ama alışıcam artık napam

Pötüşşş sabah gene geç kalıyodum alarmı kapatayım derken Naf'ı aramışım nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum.
Sonra kalktım bişiler hazırladım çıktım.
Öğlene kabak yemeği, yıogurt, lahana salatası var.
Nasılım ama.:82:

amannnnnnn nere kaçtınız kızçeler kimse kalmamış suzimde epeydir yok boşadımı beni nitti

dilekcim super gidiyorsun dunki menunede bayildim
bende oglen ne yapacagimi bilmiyom daha

Ohoooo çoktaannn topiği ben açıyorumm.
Ezik çalışan ben 6da kalkıyorum işe gel falan derken 8 gibi kahvaltımı yapıyorum genelde.

Hojgeldin bea...
Eee nasılsın pötüş.
oh afıyet olsun cnm ben gec kaldım kahvaltı yalan oldu bugun
cok guzel cnm afıyet olsun
amannnnnnn nere kaçtınız kızçeler kimse kalmamış suzimde epeydir yok boşadımı beni nitti
burdayız cnm naptın bıttımı evın işi

[ı]günaydın...günaydın....günaydın şekerler....kilomu alıyorum ne[/ı]busabah bi baktım + 400 gr çok :18:2 gün anne eli değdi böyle oldubu sabahta full kahvaltı yaptım zatennerdeyse 1 hafta olacak spor falanda kalmadı ....ortim sende yoksun zaten....neoluyor böyle bişey deyin bana şekerler...

oh afıyet olsun cnm ben gec kaldım kahvaltı yalan oldu bugun

cok guzel cnm afıyet olsun

burdayız cnm naptın bıttımı evın işi

yok kız nerde annem saolsun ceyiz diye yorgancı etti benim evi onları falan topladım dün bügun kıyafetler oglanınkiler halılar yıkamaya porselenler var daha ayyy benim çok işim var napıyom burda gerçi pazara taşınıcam ondan agır alıyorum sanırım

kız dur yavaş nettin öyle senin ortin kim ki

bıter cnm nolcak sankı bızde bı tasınsaydık

sorma ortim sorma, cuma 69,6 yı gördüm, bu sabah 71,7 deliricem. C.tesi sabah karşı regl oldum, h. sonu çok az kaçamak yaptım hep haraket halindeydim. Walla benimde moralim çok bozuk bende senden yardım istemiştim. ben bırakmayı gidip öküz kadar yemeyi düşünüyorum. Noldu bizeeeeeeeee deliricem insan 3 günde nasıl 2 kilo alır,

Son düzenleme:
Kızlarr böyle hemen yok bırakmak, sabır lazım arkadaşlar, regl haftası herkes de artı çıkar canım, dikkat edince, haftaya göreceksin çok güzel gidecek, bırakıp, eski tombik kızmı olmak, yoksa sabredip 38 beden çıtır hatun olmak mı, karar senin elinde, şimdiye kadar yemedin mi o istediklerinden, azıcık sabır, kendine ödül koy, haftaya cumaya kadar 500 gr,-1000 gr. arası verirsen istediğin bişeyi yeme ödülü olsun, ok?

inşallah allah gönlüne göre versin bende korkuyorum çok tanıdıgım yok burda komşular iyidir umarım........benim oglan acıkmiş ben kaçar size iyi sohbetler
Allah kolaylık versin, umarım güzel hayırlı komşular bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…