kavaltimi yaptim geldim oglusum iki gundur rahatsiz dun dort sabahta bir defa nobet gecirdi nobetler cok halsiz birakiyor canim gidiyor karsisinda uzun zaman babasi evdeydi treni cok sevdig icin babasi goturur bindirirdi sabah kalkti baba yok nasil agliyor gitmis coraplarini getiriyor anne gim gidek diyor dili dondogunce arkasindada anne tren gidek diyok kurban oldugum yavrum bir iylesse yasitlari gibi zaman gecirse yinede ne olursa olsun annesi onunla grur duyor iyiki var benim oglum
afiyet olsun cnm allahın ıznıyle oglun buyuyunce daha rahat edecek annesı sen uzulme yeterkı
iyidir cnm ugrasıoz bızım cadıyla sen napıon kahvaltını yaptınmı
Hiç üzülme tatlım sabırla inanki oda yaşıtları gibi gezicek
konuşucak ve iyileşicek
Dualarımız seninle herzaman allah herdaim yardımcın olsun
inşallah kısa zamanda iyileşir
geldim bebemmm
canım alışırsın ben kahvaltımı yaparken bir kupa içiyorum bir çay kaşığıbulmuşta bunuyo diye sana deniyo canım...
senin ki garantili onu yapıyım o zaman ev taşımaya yardıma arkadaşlar gelicek sarmalar kekler börekler onlara yapıcam ben yemiycem desemde kimse inanmaz sanırım...
kızzzz benimkide aynı lilyum isterim diye bagırıyom adamın poposunda degil
kızzz şaçını başını yolarım senin verdiklerini ne çabuk unuttun
günaydın neslim ben de şekersiz içemiyorum bi oyuruncada 1 çaydanlık içerim rahat nasıl alıştın ben yapamıyorum
günaydın kızçeler işi gücü bıraktım geldim nasılsınız
iyiyim yavru kuşumOhoooo çoktaannn topiği ben açıyorumm.
Ezik çalışan ben 6da kalkıyorum işe gel falan derken 8 gibi kahvaltımı yapıyorum genelde.
Hojgeldin bea...
Eee nasılsın pötüş.
canım alışırsın ben kahvaltımı yaparken bir kupa içiyorum bir çay kaşığı
kullanıyorum sadece diğer çaylarım hepsi şekersiz
ama o kahvaltı sırasında içemiyorum middemi bulandırıyor
tadlandırıcıda kullanmıyorum tavsiyede etmem
alışınca şekersiz çay içiliyor
dene istersen alışıyorsun
1 haftada
Pötüşşş sabah gene geç kalıyodum alarmı kapatayım derken Naf'ı aramışım nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum.
Sonra kalktım bişiler hazırladım çıktım.
Öğlene kabak yemeği, yıogurt, lahana salatası var.
Nasılım ama.:82:
oh afıyet olsun cnm ben gec kaldım kahvaltı yalan oldu bugunOhoooo çoktaannn topiği ben açıyorumm.
Ezik çalışan ben 6da kalkıyorum işe gel falan derken 8 gibi kahvaltımı yapıyorum genelde.
Hojgeldin bea...
Eee nasılsın pötüş.
cok guzel cnm afıyet olsunPötüşşş sabah gene geç kalıyodum alarmı kapatayım derken Naf'ı aramışım nasıl kapattıgımı hatırlamıyorum.
Sonra kalktım bişiler hazırladım çıktım.
Öğlene kabak yemeği, yıogurt, lahana salatası var.
Nasılım ama.:82:
burdayız cnm naptın bıttımı evın işiamannnnnnn nere kaçtınız kızçeler kimse kalmamış suzimde epeydir yok boşadımı beni nitti
oh afıyet olsun cnm ben gec kaldım kahvaltı yalan oldu bugun
cok guzel cnm afıyet olsun
burdayız cnm naptın bıttımı evın işi
[ı]günaydın...günaydın....günaydın şekerler....kilomu alıyorum ne[/ı]busabah bi baktım + 400 gr çok :18: 2 gün anne eli değdi böyle oldu bu sabahta full kahvaltı yaptım zaten nerdeyse 1 hafta olacak spor falanda kalmadı ....ortim sende yoksun zaten.... neoluyor böyle bişey deyin bana şekerler...
yok kız nerde annem saolsun ceyiz diye yorgancı etti benim evi onları falan topladım dün bügun kıyafetler oglanınkiler halılar yıkamaya porselenler var daha ayyy benim çok işim var napıyom burda gerçi pazara taşınıcam ondan agır alıyorum sanırım
bıter cnm nolcak sankı bızde bı tasınsaydık
dilekcim super gidiyorsun dunki menunede bayildim
bende oglen ne yapacagimi bilmiyom daha
Sebze var mı dolabında???
ispanak var domates var cok az mantar var hersey tukendi sabah omletimi mantarli yapti acaba oglende cig ispanak mantar salatasi yapsam olurmu az yogurtla
[ı]günaydın...günaydın....günaydın şekerler....kilomu alıyorum ne[/ı]busabah bi baktım + 400 gr çok :18: 2 gün anne eli değdi böyle oldu bu sabahta full kahvaltı yaptım zaten nerdeyse 1 hafta olacak spor falanda kalmadı ....ortim sende yoksun zaten.... neoluyor böyle bişey deyin bana şekerler...
Kızlarr böyle hemen yok bırakmak, sabır lazım arkadaşlar, regl haftası herkes de artı çıkar canım, dikkat edince, haftaya göreceksin çok güzel gidecek, bırakıp, eski tombik kızmı olmak, yoksa sabredip 38 beden çıtır hatun olmak mı, karar senin elinde, şimdiye kadar yemedin mi o istediklerinden, azıcık sabır, kendine ödül koy, haftaya cumaya kadar 500 gr,-1000 gr. arası verirsen istediğin bişeyi yeme ödülü olsun, ok?sorma ortim sorma, cuma 69,6 yı gördüm, bu sabah 71,7 deliricem. C.tesi sabah karşı regl oldum, h. sonu çok az kaçamak yaptım hep haraket halindeydim. Walla benimde moralim çok bozuk bende senden yardım istemiştim.ben bırakmayı gidip öküz kadar yemeyi düşünüyorum. Noldu bizeeeeeeeee deliricem insan 3 günde nasıl 2 kilo alır,
Allah kolaylık versin, umarım güzel hayırlı komşular bulursun.inşallah allah gönlüne göre versin bende korkuyorum çok tanıdıgım yok burda komşular iyidir umarım........benim oglan acıkmiş ben kaçar size iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?