Kızlarr böyle hemen yok bırakmak, sabır lazım arkadaşlar, regl haftası herkes de artı çıkar canım, dikkat edince, haftaya göreceksin çok güzel gidecek, bırakıp, eski tombik kızmı olmak, yoksa sabredip 38 beden çıtır hatun olmak mı, karar senin elinde, şimdiye kadar yemedin mi o istediklerinden, azıcık sabır, kendine ödül koy, haftaya cumaya kadar 500 gr,-1000 gr. arası verirsen istediğin bişeyi yeme ödülü olsun, ok?
Canım bahsettiğin sey olacak birşey egil gibi duruyor 1 ayda hiç yemesen ne kadar verebilirsin ki..ben emziriyorum elif ezgi uzmansel in bloğu var istersen bir bak o kadar veremezsin yani ama kendni o kadar yıpratma ben 1 ay uyguladim baya verdim ama bebegim doymamaya başladı bıraktım..sen bi bak istersen
Haklısın aslında bu konuda ben hep pozitif düşünmeye çalışırım ama ne olduysa bir negatiflik ki üstümde sorma gitsin.
Silkinip kendime gelmem lasım.
Bugünkü menüm,
sabah yarım litre ılık su,
musli
Ara tarcınlı ılhamur
Öğlen havuçlu et yemeği vardı, havuçları yemedim
küçük kase yoğurt, küçük salata
ince 1 dilim kepek ekmeği
arada bir türk kahvesi şekersiz,
1 elma
1 ılhamur (şirkette yeşil çay bitmiş)
akşama da yoğurtlu yulaf kepeği düşünüyorum.
bu akşam spora başlıyorum leslie ile yürüyüş ardından göbiş için plates.
Yaza kadar verecem ben bu kiloları, 42 kilo veren bayanın dediği gibi "herkesin iskeleti aynı" neden benimki yağ ile kaplanmış olsun. Vericem ben bu kiloyuuuu.
Hah şöyle aferin sana, yapanların nesi var, biz de yapacağız. Sabah ve akşam iki öğünde de müsli ve yulaf ezmesi olmasın bence, akşam varsa bir sebze yemeği ya da çorba+salata+yoğurt yersen daha güzel olur canım.Öğlen güzel.Haklısın aslında bu konuda ben hep pozitif düşünmeye çalışırım ama ne olduysa bir negatiflik ki üstümde sorma gitsin.
Bugünkü menüm,
musli
Ara tarcınlı ılhamur
1 elma
Yaza kadar verecem ben bu kiloları, 42 kilo veren bayanın dediği gibi "herkesin iskeleti aynı" neden benimki yağ ile kaplanmış olsun. Vericem ben bu kiloyuuuu.
Önemli olan az ama kalıcı kilo vermek canım, hızlı kilo verip bir ay sonra 2 katını almak mı istersin, yoksa yavaş da olsa kalıcı olarak hedefine varmak mı?kizlar cok saolun beni önemsiyosnuz ama ben böyle 1 haftada 5 kilo vermistim sonra dikkat etmedim aldim tabi ama gercekten diet yapamiorum zor gelio inanin bir senedir yapamadim ama inanin cok kalcam ve göbegim var rezil olmak istemiyorum yanolur bana destek verin eger yapamazsam inanin devam etmiyce ama yapabildigim yere kadar deniycem ;(((((((
Hoşşgeldin canım, kahvaltı en önemli öğün canım, bundan sonra düzenli olarak yapmaya başlamalısın, metabolizma ilk aldığı besinlerle çalışmaya başlıyor canım, ne kadar geç yersen o kadar geç uyanır metabolizman.Kızlar,aranıza yeni katıldım.Bu günden bende sizlerle kilo vermeyi istiyorum.Bu sabah kahvaltı yapmadım.Uykudan uyanır uyanmaz 1 bardak su içdim,sonra İ.Saraçoglunun lahana kürünü yaptim içdim.Öylen etli lahana çorbası vardı.İşe meyve salatası yaptım(1 kivi.yarım elma,yarım portakaldan yaptım).Akşama müsli yemeyi düşünüyorum.Spor olarakda 1 saat yürüme bandında yürümeyi.İnşallah başarılı olurum.Bu zamana kadar sadece 4 bardak su içe bildim.
Afiyet olsun şekerparem
Afiyet olsun şekerparem
Sağol canım, inşallah hedefine bozmadan ulaşırsın canım.Sağolasın Fadime abla.
Sağlam doydum valla sana da afiet olsun..
Sağol canım, inşallah hedefine bozmadan ulaşırsın canım.
Yemeye yemeye unutursun tadını, sıkma canını sabret bakalım.Ahh inşaallah reglde oldum dün onun şişkinliğide var canım tatlı istemio gün içinde akşam alıstıgım icin bi istedi.
Türk kahvesi ve 2 etiform bisküvi kesti Allah'tan.
P.tesi'ye kadar hedefim 72 bakalım..
kız dur yavaş nettin öylesenin ortin kim ki
sorma ortim sorma, cuma 69,6 yı gördüm, bu sabah 71,7 deliricem. C.tesi sabah karşı regl oldum, h. sonu çok az kaçamak yaptım hep haraket halindeydim. Walla benimde moralim çok bozuk bende senden yardım istemiştim.ben bırakmayı gidip öküz kadar yemeyi düşünüyorum. Noldu bizeeeeeeeee deliricem insan 3 günde nasıl 2 kilo alır,[/QUOTE
SORMA ORTİM 67.4 TEN 2 GÜNDE BENDE 67.9 U GÖRDÜM...SEN ÖDEMMİ TOPLADIN ACABA....MALUM DÖNEM ÖNCESİNDEYİM ....BENDE ONUNDA ETKİSİ VAR SANIRIM....AZ ÖNCE PAZAR DAYDIM...KABAK BROKOLİ ISPANAK KARNIBAHAR AKLINA NE GELİRSE ALDIM GELDİM...ŞİDİDE MİNENİN ISPANAK SALATASINI YAPICAM...BİDE AYRAN YAPARIM YANINA SENDE BİR DENE İSTERSEN BU ISPANAK SALATASINI....
Kızlarr böyle hemen yok bırakmak, sabır lazım arkadaşlar, regl haftası herkes de artı çıkar canım, dikkat edince, haftaya göreceksin çok güzel gidecek, bırakıp, eski tombik kızmı olmak, yoksa sabredip 38 beden çıtır hatun olmak mı, karar senin elinde, şimdiye kadar yemedin mi o istediklerinden, azıcık sabır, kendine ödül koy, haftaya cumaya kadar 500 gr,-1000 gr. arası verirsen istediğin bişeyi yeme ödülü olsun, ok?
EVET FTEMİZCİM TABİKİDE BIRAKMAK YOK AMA BİRDEN İKİ GÜNDE ARTIŞ OLUNCA CANIMSIKILDI BENİMDE ORTİM GİBİ...ŞİMDİ PAZARDAN GELDİM AKLINA NE SEBZE GELİRSE TOPLADIM VALLA.....
Allah kolaylık versin, umarım güzel hayırlı komşular bulursun.
Haklısın aslında bu konuda ben hep pozitif düşünmeye çalışırım ama ne olduysa bir negatiflik ki üstümde sorma gitsin.
Bugünkü menüm,
musli
Ara tarcınlı ılhamur
1 elma
EWET ORTİCİM HEMEN SİLKİNİP TOPARLANMAMIZ LAZIM....İPİN UCUNU KAÇIRMAMALIYIZ....HAYDİ KALDIĞIMIZ YERDEN TAM GAZ DEVAM....
[ı]kızlar şimdi bulgurlu ıspanaklı salata yaptım....enfes bişey bu...şiddetle tavsiye ediyorum....misssss:125:[/ı]
canim,tarifini yaz bende yapayım)))
Dün biri çoklu alıntılayarak mesajı soruyordu.
Yazdıgımız mesajın altında alıntı ile cevaplanın yanında bi sohbet balonu var ona tıklayın tık koyar öyle cevaplamak istediğiniz mesajlara tık koyun sonra alıntı ile cevapla derseniz yeni mesaj penceresinde alıntıları görürsünüz.
Bende cig mantar ispanak dogradim zeytinyagi sarimsak karabiber pul biber ekledim iki kasik yogurtla yedim superdi tavsiye ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?