70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın aslında bu konuda ben hep pozitif düşünmeye çalışırım ama ne olduysa bir negatiflik ki üstümde sorma gitsin.
Silkinip kendime gelmem lasım.

Bugünkü menüm,

sabah yarım litre ılık su,
musli
Ara tarcınlı ılhamur
Öğlen havuçlu et yemeği vardı, havuçları yemedim
küçük kase yoğurt, küçük salata
ince 1 dilim kepek ekmeği
arada bir türk kahvesi şekersiz,
1 elma
1 ılhamur (şirkette yeşil çay bitmiş )
akşama da yoğurtlu yulaf kepeği düşünüyorum.

bu akşam spora başlıyorum leslie ile yürüyüş ardından göbiş için plates.

Yaza kadar verecem ben bu kiloları, 42 kilo veren bayanın dediği gibi "herkesin iskeleti aynı" neden benimki yağ ile kaplanmış olsun. Vericem ben bu kiloyuuuu.

kizlar cok saolun beni önemsiyosnuz ama ben böyle 1 haftada 5 kilo vermistim sonra dikkat etmedim aldim tabi ama gercekten diet yapamiorum zor gelio inanin bir senedir yapamadim ama inanin cok kalcam ve göbegim var rezil olmak istemiyorum ya nolur bana destek verin eger yapamazsam inanin devam etmiyce ama yapabildigim yere kadar deniycem ;(((((((

Kızlar,aranıza yeni katıldım.Bu günden bende sizlerle kilo vermeyi istiyorum.Bu sabah kahvaltı yapmadım.Uykudan uyanır uyanmaz 1 bardak su içdim,sonra İ.Saraçoglunun lahana kürünü yaptim içdim.Öylen etli lahana çorbası vardı.İşe meyve salatası yaptım(1 kivi.yarım elma,yarım portakaldan yaptım).Akşama müsli yemeyi düşünüyorum.Spor olarakda 1 saat yürüme bandında yürümeyi.İnşallah başarılı olurum.Bu zamana kadar sadece 4 bardak su içe bildim.

Sabah müslidense normal kahvaltı etseydin keşke doyuyosan ayrı konu ama müsli genelde önermezler.
Afiyet olsun.
Walk walk he hiç sevmiorum ıo kadını bi susmuyo.

Hah şöyle aferin sana, yapanların nesi var, biz de yapacağız. Sabah ve akşam iki öğünde de müsli ve yulaf ezmesi olmasın bence, akşam varsa bir sebze yemeği ya da çorba+salata+yoğurt yersen daha güzel olur canım.Öğlen güzel.

Önemli olan az ama kalıcı kilo vermek canım, hızlı kilo verip bir ay sonra 2 katını almak mı istersin, yoksa yavaş da olsa kalıcı olarak hedefine varmak mı?

Hoşşgeldin canım, kahvaltı en önemli öğün canım, bundan sonra düzenli olarak yapmaya başlamalısın, metabolizma ilk aldığı besinlerle çalışmaya başlıyor canım, ne kadar geç yersen o kadar geç uyanır metabolizman.

1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6
yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Hoşşgeldin canım, kahvaltı en önemli öğün canım, bundan sonra düzenli olarak yapmaya başlamalısın, metabolizma ilk aldığı besinlerle çalışmaya başlıyor canım, ne kadar geç yersen o kadar geç uyanır metabolizman.[/QUOTE]

Saol canım,yarından düzenli olarak kahvaltı yapmaya çalışıcam.Sabah uyanınca canım hiç bi şey yemek istemiyor.Akşam olunca çikolataları yuturorum 1 bardak çayla 4 -5 tane((

Yemeye yemeye unutursun tadını, sıkma canını sabret bakalım.

kız dur yavaş nettin öyle senin ortin kim ki

YAA SORMA DOND'UM ANNEMLE KARDEŞLERİM SAĞ OLSUNLAR....ALLAHTAN DİET KIVAMINDA YEDİM...YEDİKLERİMİ HİÇÇÇÇÇ YAZMIYORUM...HEMEN GÜZEL BİR AYAR ÇEKMEM LAZIM KENDİME...BİDE MALUM REGL ÖNCESİ ODA ETKİLEMİŞTİR DİYORUM KENDİME ..MORAL VERİYİM BİRAZ....
ORTİM ÇINARINANNESI DOND'UM...BU ARADA YENİ EVİN HAYIRLI OLSUN...ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİNN....

[ı]kızlar şimdi bulgurlu ıspanaklı salata yaptım....enfes bişey bu...şiddetle tavsiye ediyorum....misssss:125:[/ı]

Bende cig mantar ispanak dogradim zeytinyagi sarimsak karabiber pul biber ekledim iki kasik yogurtla yedim superdi tavsiye ederim.....

Son düzenleme:
canim,tarifini yaz bende yapayım)))

cnm geçen arkadaş yayınlamıştı sağ olsun ....ben yalnız ölçüyü azaltım ....şöyle ki...

1 kahve fincanı iri bulguru pişirdim...3.5 4 fincan soğuksuyla....
Bir tutam ıspanak
bir tutam tere
bir tutam maydanoz
1 tane taze yeşil soğan
1/2 çay kaşığı zeytin yağı
az tuz
1/2 limon suyu
arzuya göre pul biber ben koydum....

Bulgur pişince tüm doğradığım yeşillikleri bulgura ilave ettim ...+++limonsuyu tuz vede pul biberide ilave ettim ....sonuç bence süper oldu....yanına da bir bardak ayran ....bugünkü öğlen menüm oldu.... Afiyet olsun...

ben sormuştum canım teşekkür ederim ilgin içinn

Bende cig mantar ispanak dogradim zeytinyagi sarimsak karabiber pul biber ekledim iki kasik yogurtla yedim superdi tavsiye ederim.....

güzelmiş bende bir ara deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…