70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canim,ben yarim yağsız yaparım.Hiç yağ kullanmammaya qayret ediyorum.

Kızlar merhaba. Beni de aranıza alın demeye geldim. Önce biraz kendimden bahsedeyim. Dün akşam tartıldım 79.6 geldim. Düz 80 diyelim. Hafif bir şok yaşamadım değil. Gerçi beklediğim bir şeydi. Öküz gibi yersem olacağı buydu. Neyse. Kızma kısmını bırakalım bana gelelim. 2012'nin temmuz ayından tam 64 kiloydum. 64'te kadar indim. 6 ayda 15 kilo verdim. Çok azimliydim, kararlıydım. Hırslıydım. 6 ay boyunca karnımda çatal bıçak sesleri çaldı. Hiçbir zaman doyduğumu hissedemedim. Spor salonuna da gittiğim için yememeliyim diyordum. Dediğim gibi 1 yıl önce tam bu ayda başladım ve temmuzda işi bitirmiştim. Boyum da uzun olduğu için 60 kilo benim için idealdi. Yazı süper bir kız olarak geçirdim. Her gören şaşırdı, inanılmaz tepkiler aldım. Birsürü kıyafetler aldım. Yaz bitti. 1 ay boyunca evde tek başımaydım. Anneannem vefat ettiği için babam ve annem memlekete gittiler. Tabi ben evde yalnız kalınca yedim de yedim yedim de yedim. Hiç sonunu düşünmedim. Nasıl olsa artık zayıftım ve bir daha kilo almazdım. Herkes söylüyor ya hani sporu bırakan kilo alıyor diye. Ne kadar da haklılarmış. Şuan 80 kiloyum. Çok değil bundan 5-6 ay önce 64 kilo biriydim ve yazın dünyanın parasını döktüğüm kıyafetlerin hiçbiri olmuyor. Şimdiyse tekrar gaza geldim. Geçen yıl büyük değişime başlarken de bu duyguyu hissetmiştim. Hırs. Geçen yıl erkek arkadaşım kilomla ilgili birkaç ima da bulununca gaza gelmiştim. Zaten vermem gerektiğini biliyor ve hep erteliyordum ama artık yeter sınırım oymuş demek ki. şimdi mi? ablam. evet ablama hırs yaptım. Tekrar 60 olucam ve onun gözüne sokucam tartıyı. Yaparım çünkü. Gerekirse hiçbir şey yemem yine yaparım. Ama bu sefer daha bilinçli, kararlı ve neleri yapıp-yapmamam gerektiğini biliyorum. Kalıcı olacağını da biliyorum. Allah yolumu açık etsin hadi bakalım. Başlangıç tarihim 20 ocak 2013.

Son düzenleme:
Günaydın kısçeler,
Yediklerim hemen hemen aynı olduğu halde hızla şişiyorum. Kendime olan inancımı kaybetmek üzereyim.Sanırım ben bu işi bırakıcam.
Ortim nerde benim

bu foruma ilk girdiğimde beni karşılayan gidecek o kilolar diyen ilk motive eden sen değilmisin ...

hiiiiiiiçç yakışmamış sana bu sözler canım silkelen at olumsuz düşünceleri kafandan birlikte vercez inşallah

hoş geldiiiiinnnn :)

bende yeniyim senin gibi sen yeterli gazı almışın canım

bu gazla eminim kısa zamanda verirsin o pis kiloları ama bişey yemeden olmaz

bende 58 kiloydum 2,5 yıl önce

kilo aldıkça aç bıraktım bünyeyi aç bıraktıkça metabolizma durdu her yediğimi depoladı 2 verdiysem 4 aldım 3 verdiysem 6 geri geldi

en sonunda baktım ki yemeyerek olmuyor bu iş şimdi öğün atlamadan düzenli herşeyden ama azzz yiyerek ne yaparsam olmuyo veremiyorum dediğim kiloları yavaş yavaş vermeye başladım.hadi bakalım kolay gelsin....

ne desen haklısın ama attım bile Bahar cım. Bu kilolar gidecek, biz sağlıklı ve yeterince beslendiğimiz sürece olmayacak şey değil. İnsanın midesi kendi yumruğu kadarmış. Bunu içimden geçiriyorum sürekli.
Çok teşekkür ederim beni desteklerdiğin için.

saol canim,ben yarim yağsız yaparım.Hiç yağ kullanmammaya qayret ediyorum.

rica ederim...bir süredir bende hiç yağ kullanmıyorum ...ama vücudun ona da ihtiyacı var deniyor ya 1/2 çay kaşığı koydum bugün....

merhaba hoşgeldinbu hırs ve azimle istediğin kiloya ulaşırsın diyorum ben
kızlar bu sabah tartıda -400 gördüm çok mutluyum paylaşmak istedimmm

baharrrr senin 400 banamı geldi yoksa

Bende cig mantar ispanak dogradim zeytinyagi sarimsak karabiber pul biber ekledim iki kasik yogurtla yedim superdi tavsiye ederim.....

oda değişik bir tat olmuştur...afiyet olsun.....

rica ederim canım benim niye buradayız

birbirimize tam destek hep destekk

olumsuz düşününce olumsuz oluyo sonuçları ben bu zaman kadar hep veremiyorum olmuyor diye diye içimi karartmışım
hep bişeyleri günah keçisi yapmışım
d.kontrol hapı yüzünden kilo alıyorum diyordum bıraktım 6 kilo aldım

baktım onun yüzünden değilmiş bu sefer kesin tsh yüksek hormonlarda bişey var dedim
dr. a gittim herşey normal dedi :78: :78:

dedimki o zman sorun bende ve buraya üye olduğumdan beri hergün azimle vericem gidecek diyorum gerçekten de gidiyor :122:

Ne güzel anlatmışsın bende çok kilo verdim geri aldım bırakınca.. Gerek psikolojik gerekse o doymak bilmeyen his.
Aramıza hoşgeldin...

ben sormuştum canım teşekkür ederim ilgin içinn

güzelmiş bende bir ara deneyeyim

Ne demek canım.

Naf'ımı aradın ahahahahaha ne güldüm ya 60:
naf ne dedi peki :

amannnnnnn nere kaçtınız kızçeler kimse kalmamış suzimde epeydir yok boşadımı beni nitti
bewn geldim döndücüm ama siz yoksuznuz
afiyet olsun canım çok güzel görünüyor
ben öğlen azıttım hiç sorma akşama dengeliycem ama

Bende cig mantar ispanak dogradim zeytinyagi sarimsak karabiber pul biber ekledim iki kasik yogurtla yedim superdi tavsiye ederim.....
afiyet olsun kuşum çok güzelmiş
kızlar bu sabah tartıda -400 gördüm çok mutluyum paylaşmak istedimmm

tebrikler canım

Farklı diyetiseyene giden iki arkadaşımdan da aynı şeyi duydum. Yeşillikler yağda daha iyi çözünüyormuş. O yüzden salata ve yeşilliklere çok azda olsa zeytinyağ koymak gerekiyormuş. paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…