kızlar çarşamba günü misafirlerim gelecek
eski annemin komşularından
birden uzakdan geliyorlar eski oturduğum yerden komşularımız
ne yapayım bana akıl fikir verin kafam durdu hiç çalışmıyor
şuan aklıma gelen
2 tane oturttuğum menü var onlar kesinlikle olucak
yaprak sarmam ve kısır
gerisini siz getirin yardımmmmmmmmm
ağzınız sulanmasın ballar sizede ayırırım cumaya yersiniz
zaten sizin tavsiyelerinizi yapıcam kısmetse
canım ortiim lafımı olur istersen tariflerini verebilirimsaol gülannem not aldım listeme
teşekkür ederim
herkese günaydın,
dilerim az kalorili, az dertli güzel bir hafta geçiririz.
Iki listede de 1. Leri daha bir çok ama (-) olan arkadaşlarımı kutluyurum.
Bensuzi arkadaşım, sen çok güçlü bir kadınsın, ama hayat bir şeylerin üzerini örterek geçmez, bir şeyleri düzeltmek lazım. Mutlu yaşamak, huzurlu yaşamak bu kısacık hayatta hepimizin hakkı. Bu hakkımızı gasp etmelerini mümkün olduğnca izin vermeyelim. Lütfen kendine dikkat et ve kendin için en doğru çözümü bul.
Bende hafta sonu yaptım, ekmek, hamur tatlı yemedim ama mayonezli kereviz ve mayonızli havuç salatası yidim. Bunada şükür napalım.
Bu sabah yine içtim ılık suyumu
t.b ekmek arası peynirimi yidim
papatya çayı
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 dilim armut
öğlen yemekte ne var bilmiyorum hiç. Canımda bir şey yemek istemiyor.
Bu arada ortimcim nasılsın? Görüşeiyoruz hiç
[ımg]http://www.kalbimcity.net/galeri/resim/2011/02/1-5.gif[/ımg]alaca & dgy (-1900 + -1600) = -3500kg
[ımg]http://www.kalbimcity.net/galeri/resim/2011/02/2-5.gif[/ımg]blackandwhite & bhr84 (-1900 + -1000) = -2900kg
[ımg]http://www.kalbimcity.net/galeri/resim/2011/02/3-5.gif[/ımg]karbeyazı % ftemiz (-1000 + -700) = -1700kg
[ımg]http://www.kalbimcity.net/galeri/resim/2011/02/4-5.gif[/ımg]nazlıbahar & berenvildan (-600 + -200) = -800kg
[ımg]http://www.kalbimcity.net/galeri/resim/2011/02/5-5.gif[/ımg]cınarınannesi & bluedeniz (-500 + -100) = -600:19
birinci olan ortaklarımızı kutluyorVe ortiliklerinin hep böyle azimli ve kararlı geçmesini diliyoruz
Sonuncu olan ortak arkadaşlarımızıda tebrik ederiz sonuçda eksiler ama liste sonu
olduğu için cezalandılar
Bir sayfa dolusu ''ben şişkoyum'' yazacaklar her iki ortide
Tekrardan teşekkür eder güzel bir orti bildiriminde haftaya görüşmek üzere canlar
birincimizin ödülü birazdan geliyor
çınarınannesi yazımda da belirttiğim gibi eksi oldukları halde liste
sonu oldukları için yazdım
burda amaç eğlenmek ve moral bu kadar takılcak bir durum yok ciddi birşey de değil
yazmayabilirsinde bu senin kendi kararn ve düşüncen
ama orti listesi düzenlemesindeki amaç eğlence ve moral birazda motive edip yukarıya çıkma isteği
ya niye kimse beni tebrik etmiyoo :2: şurda 1.5 kilo vermişimm sevinenim yok
günaydın orticim:103:...evet canım görüşemiyoruz....iyiyim canım....tşklr ...sen nasılsın...havayı güzel görünce bugün dip köşe temizliğe başladım....koltukları sildim bi ara verdim...çok işim var çok orticim....çalıştığım günleri mumla ara oldum inan....ne oldu böyle orticim ya...bir birinci bir sonuncu....bakalım bu hafta daha bir dikkat edicem....
Haftanın birincilerini ve kilo veren kızçeleri tebrik ediyorum
canım yaa tebrik ederim devamı gelir inş. darısı başıma
ya niye kimse beni tebrik etmiyoo :2: şurda 1.5 kilo vermişimm sevinenim yok
Kolay gelsin sana, walla hareketin en alasını yapıyorsun. Kesinlikle haklısın ev hanımlığı hem zor hemde nankör bir iş, yap yap yap arkadı dön yine aynı. Nerede çalışıyordun sen?.
Bir şey olma, toparlarız bu hafta, almamışız en azından.
Tebrik ederim, süper valla aynen böyle devam. Var mı bir formülü bizde uyguluyalım.
.
TŞKLR ORTİM....NANKÖR KISMINA KESİNLİKLE KATILIYORUM....EVET.... BİRAZ DİNLENDİM ORTİM İŞLER BENİ BEKLER....MOBİLYA SATIŞ MAĞAZASINDA ÇALIŞIYORDUM CNM....İŞİMİZ ÇOK YOĞUN OLMASINA KARŞIN NE KİLO DERDİ NEDE CAN SIKINTISI VARDI...HER ŞEY DAHA BİR DÜZENLİYDİ...
canım liste için mesaj atıyor herkesAynen sürekli dikkat etmek zorundayız. Bi yiyince ağzımız açılıyo zaten..
Midemiz genişliyor hemen yemeyi seven insanlarız bide..
Maalesef hep dikkat etmek zorundayız.
Ahh kuzum benimmm liste büyük sorumluluk gibi geliyo Mine'nin dediği gibi.:26:
Düzgün bildirim yapılsa sorun yok ama buraya yazanlar sonra ben niye yokum listede diyenler dogru düzgün yazmayanlar falan
Bilemedim onu :26:
çok güzel bir site canım77.6 cnm.ama hiççç moral bozmuyorum.geçenlerde mine mevsimlerden roma diye bi siteden bahsetti.
ilgimi çekti.girdim inceledim biraz.sonra hafta sonuda en ufak ayrıntısında kadar okudum çok dikkatimi çekti.
herşeyin bi mantıklı açıklaması vardı.sonra bi plan olmayınca tek başıma yapamıyordum ben.bugün Bismillah deyip başladım.
ve kendimi çok iyi hissediyorum.eski azmim tekrar geldi.sende istersen gir siteye oku bi.
tebrikler canımya niye kimse beni tebrik etmiyoo :2: şurda 1.5 kilo vermişimm sevinenim yok
BEN ŞİŞKO DEĞİLİM, 1 AYDA 5,5 KİLO VERDİM.
canım liste için mesaj atıyor herkes
ben neden listede yokum diyen olursa mesaj atmamıştır zaten
sonrasında toplu mesajlara baktığım için sayfadan almadığım için sorun olmadı
mesaj hakkı olanlar atamayanların yerine atıoyor zaten
o sorun olmuyorda listeyi hazırlamak zor geliyor bana , önce kağıda döküyorum sonra excelle zor oluyor yaniii
çok güzel bir site canım
çokta mantıklı içindekiler ama ben uygulayamadım
birde bizim yasak dediğimiz şeylerde var içinde
daha cazip geliyor yaniii
tebrikler canım
canım sonundaki mesaj dikkatimi çekti
şişko değiliz belki ama listenin esprisi o
bizde 2 hafta üstüste ben şişkoyum yazdık
kilomuza göre şişkoda değiliz belki , öyle yazınca öyle olmuyoruz ama
listedeki espri bu ve sonuncular bir daha onu yazmamak için çabalıyor
yoksa başarılısın tebrik ederim
hosgeldin canimBende geldim hatunlsr...
Bende dogum yapali 7 ay bitti.68 ile hamile kaldim 84 doguma girdim simdi 71 veya 72 oluyorum...60 goreydim iyiydi.....¿:-$
günaydin gamzemGünaydınnnnbi gelemde dükkanı açem dediydimmm nasılsınız şekerler ben bomba gibiyim.
menümde bomba
Kahvaltı:
2 ince dilim ekmek
1 ince dilim beyaz peynir
6 ad. zeytin
dere otu
maydanoz
tere
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay
Ara:
1 küçük elma+10 fındık
Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 ince dilim ekmek
4 ad. tavuk köfte
salata
Ara:
yarım kase yoğurt
Akşam:
6-8 yk. pırasa yemeği
2 yk. yoğurt
Ara:
acıkırsam 1 bardak süt
çoook uzun zaman sonra sabah 6 da uyandım ve kahvaltımı yaptım.özlemişim rahat rahat kahvaltı yapmayı
günaydin canimGünaydın kızlar...
günaydin fistik insallahGünaydın kısçeler.
Hepiciğimize güzel bir gün güzel bir hafta olsun.
sagol fadimecim desteginiz bana geri güc veriyor iyiki varsinizGünaydın kızlarr,,
Minecim ellerine sağlık liste için, kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Suzicim senin adına da çooook üzüldüm inanki, ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sana boool sabırlar versin, eşine de biran önce akıl fikir versin, inşallah hayırlısı ne ise o olsun tatlım, dua et bolcana, Allah büyüktür, inşallah herşey gönlüne göre olur.
Dilekkkk sen de bırakma bizi artık lütfen, hep burada ol, yoksa daha zor oluyor canım, hep gel tamam mı?
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Hasta olanlara şifa, dertlilere deva diliyorum kızlar.
sagol canimCanım,Allah sabır versin....
affiyet olsun canim tarcinli olan herseye bende bayilirimGunaydin kuzucuklar
Yeni bir haftaya basladik morallerimizi yukaek tutup gune guzel baaliyoruz her ne olursa olsun.
Bugun kahvaltida ekmek falan yemek istemdim. Iste bu tarifi yedim inanilmaz doydum hemde midem rahat. Buyrun kalorileri ve kahvaltim. Goruntu biraz kotu ama tadi sahane. Tarcinli tarcinli
Eki Görüntüle 623956 .
günaydin canimGüzel bir hafta olması dileğiyle günaydınnn kızlar.....
Haftasonu az kaçamakla geçmiştir inşallahbenim bir çiğ köfte dürüm kaçamağım oldu:18: yalnız dün havanın çok güzel olması sebebiyle 4 saat dışarıdaydık bir saat sahilde yürüyüşle telafi etmişimdir diye düşünüyorum .... geçen hafta 100 gr lık bir kg kaybı oldu....bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalışıcam inşallah.....
6.30 dan beri ayaktayım...kahvaltımıda yaptım..ama daha açılamadım:126:
cok sagol canim allah razi olsun günaydin canimkızlar günaydın nasılsınız,ben cumartesi diyeti bozmadım sayılır ama pazar cozuttum yedimde yedim sporda yapmadım ama bugün devam
sabah 1 büyük bardak ılık limonlu su iki büyük bardak ılık su iki haşlanmış yumurta yedim kızlar nasıl yapıcam bilmiyorum kilo verememekten, boğazımı tutamamaktan çok korkuyorum
suzicim canım benim çok üzüldüm Allah sabırlar versin, yardımcın olsun ne denir bilmiyorum inşaallah çok mutlu olursun rabbim eşinin ahlakını iyi etsin inşaallah
cok sagol neslim iyiki icimi dökecek real de olmazsa arkadaslarim var sizleri cok seviyorumsaolasın tatlım
Ballikam benim
düşe kalka büyüyeceğiz ama yılmmıycaz
napalım biz elin cılız kızları gibi doğmadık
yaradılış gereği kilo almaya meyilliyiz
o yüzden hayatımızın sonuna kadar dikkat ederek yicez canlar
saol tatlım benim
iyiymiş casnım benimkilerin yanında hiç bişey
alacam senikide iyi ben çok cozuttum hafta sonuı diye
suzim işte böyle yüzün gülsün
biz senin yanınıdayız reelde olamasak bile yanında
herzaman kalbinde olduğumuzu bil
günaydın pötüşüm
günaydın ortak nsılsın
moralini bozma bugünden sonra ipleri sıkı tut cumaya kadar gider kilolar
su sisesi ile dene bi canim fazlami tartiyor tartin diye :26:günaydın arkadaşlar
ya şimdi ben evdeki tartıma göre mi hareket edeyim diyetisyenin tartsına göre mi ?evde sürekli tatrılacağım için evdeki tartıyı göz önünde bulundurayım diyorum.diyetisyene göre 74.3 benim tartıma göre 74.7 :2:
günaydın yavrular
ben orti listesini düzenleyip geliyorum yanınıza bakalım kim birinci olmuş
mesajlarıma bakayım
ellerine saglik canimAlaca & Dgy (-1900 + -1600) = -3500kg
Blackandwhite & BHR84 (-1900 + -1000) = -2900kg
Karbeyazı % Ftemiz (-1000 + -700) = -1700kg
Nazlıbahar & Berenvildan (-600 + -200) = -800kg
Cınarınannesi & Bluedeniz (-500 + -100) = -600:19
Birinci olan ortaklarımızı kutluyorve ortiliklerinin hep böyle azimli ve kararlı geçmesini diliyoruz
Sonuncu olan ortak arkadaşlarımızıda tebrik ederiz sonuçda eksiler ama liste sonu
olduğu için cezalandılar
Bir sayfa dolusu ''ben şişkoyum'' yazacaklar her iki ortide
tekrardan teşekkür eder güzel bir orti bildiriminde haftaya görüşmek üzere canlar
birincimizin ödülü birazdan geliyor
günaydin canimgünaydınnn kısslarr..
iki gün boyunca kesinlikle fire vermedim..
sabha yine kahvaltımı yaptım işe geldim...
dirayetliyim yani...
günaydin canimgünaydın canlarr
iyi haftalar diliyorum hepinize :119:
neslihan ve mine ellerinize sağlık listeler için
bu hafta daha güzel geldi listeler bireyselde 3. ortide 2.sırada olunca
ortim tebrik ederim sayende ikinci olduk
başta alaca ve dgy olmak üzere kilo veren tüm ortileri tebrik ederim darısı başıma
evdeki tartıma göre başlangıç kilom 74.7 bu sabah itibariyle 73.2 olmuşum oleyyyy
sagol canim insallah günaydin canimcanım üzme kendini.hiçbirşey senin canından kıymetli değil.sen değil o üzülsün(tabi o kadar düşünebiliyosa)
allah kolaylık versin canım.bi anne için çcuğundan başka hrşey yalan valla.bulunca oğluşunu dünyalar senin olmuştur eminim.allah böyle şeylerle sınamasın bizi
evdekinle tartıl canım.senin için sürekli elinin altında olanı en iyisi
alacayı ve dgy'yi kutluyorum.bütün kilo veren arkadaşlaaar tebrikleeer.ben bu hafta kesin snuncuyuz demiştim.rtim kurtarmış valla ohhh diyruuum.
evet canim hep kendimi geri planda biraktim ben ayakkda tutmaya calisdikca elimden kayiyor günaydin canim bu aradaherkese günaydın,
dilerim az kalorili, az dertli güzel bir hafta geçiririz.
İki listede de 1. leri daha bir çok ama (-) olan arkadaşlarımı kutluyurum.
Bensuzi arkadaşım, sen çok güçlü bir kadınsın, ama hayat bir şeylerin üzerini örterek geçmez, bir şeyleri düzeltmek lazım. Mutlu yaşamak, huzurlu yaşamak bu kısacık hayatta hepimizin hakkı. Bu hakkımızı gasp etmelerini mümkün olduğnca izin vermeyelim. Lütfen kendine dikkat et ve kendin için en doğru çözümü bul.
bende hafta sonu yaptım, ekmek, hamur tatlı yemedim ama mayonezli kereviz ve mayonızli havuç salatası yidim. Bunada şükür napalım.
Bu sabah yine içtim ılık suyumu
t.b ekmek arası peynirimi yidim
papatya çayı
ara
1 avuç beyaz leblebi
1 dilim armut
öğlen yemekte ne var bilmiyorum hiç. Canımda bir şey yemek istemiyor.
bu arada ortimcim nasılsın? görüşeiyoruz hiç
bohca patates salatasi birde cikolatali kek yapariz hep annemle kisir ve sarmanin yaninakızlar çarşamba günü misafirlerim gelecek
eski annemin komşularından
birden uzakdan geliyorlar eski oturduğum yerden komşularımız
ne yapayım bana akıl fikir verin kafam durdu hiç çalışmıyor
şuan aklıma gelen
2 tane oturttuğum menü var onlar kesinlikle olucak
yaprak sarmam ve kısır
gerisini siz getirin yardımmmmmmmmm
ağzınız sulanmasın ballar sizede ayırırım cumaya yersiniz
zaten sizin tavsiyelerinizi yapıcam kısmetse
yasak dediğimiz kekle poğaça var sadece onlarada az yağlı olursa izin veriyor zaten cnm.
haaa bide bitter çikoçok çok cazip
bakalım başladık bu gün hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?