70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keske minecim arkadasima dökeyim icimi dedim oda bana onunda ailesi diyor ben sanki onun ailesine karsiyim burda dogru düsgün arkadasim bile yok dertlesebilecegim umursamadi bile
neslim bi ara iyi gibi oluyor sonra yine civitiyor bi kac haftadir iyiydin evde kahvalti yemek hazirladi calismiyorum diye evi süpürdü cocugu yikadi sonrada niye böyle yapiyor anlamiyorum
ayy bu benimde basima gelmisdin off deli olmusdum kasla göz arasinda dügün salonundan cikmisdin birde okadar dikkat etiyim halde amin canim
gitme dilegim daha beraber zayifliycaz fistik ben yine senin menülerine bakmaya calisirim
sagol betülüm okadar kafam allak bulak ki bilmiyorum birsey yokmus gibi konusmaya calisiyor birde nolcak böyle bilmiyorum
sagol canim benim amin canim keske kendiliginden gitse benimde yükümü hafifletir diyorum ben sebep olmamis olurum diyorum bi tarafdan oglumuda düsünüyorum bu aralar babaya daha düsgün oldu bilmiyorum napcam ne edecegim hic bilmiyorum

kizlar cok sagolun 2 gündür dogru düzgün uyumadim gecmisimi gözden gecirdim agladim okadar mücadele ettim bu evliliyi yürütürüm belki belki oturakli olur düzelir diye hep umut ettim ama alimda ayrilik yaziyorsa artik korkmuyorum olmuyorsa olmaz ben daha fazla ona müdahale etmiyecem herzaman ben konusalim dedim kavga ettikmi esyalarini topladimi ben karsisinda ezilirdim dedim dünde zaten istiyorsan gidebilirsin diye allah hakkimizda hep hayirlisini versin insallah

Günaydınnnn bi gelemde dükkanı açem dediydimmm nasılsınız şekerler ben bomba gibiyim.
menümde bomba

Kahvaltı:
2 ince dilim ekmek
1 ince dilim beyaz peynir
6 ad. zeytin
dere otu
maydanoz
tere
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

Ara:
1 küçük elma+10 fındık

Öğle:
1 kase mercimek çorba
1 ince dilim ekmek
4 ad. tavuk köfte
salata

Ara:
yarım kase yoğurt

Akşam:
6-8 yk. pırasa yemeği
2 yk. yoğurt

Ara:
acıkırsam 1 bardak süt

çoook uzun zaman sonra sabah 6 da uyandım ve kahvaltımı yaptım.özlemişim rahat rahat kahvaltı yapmayı

canım sen şuanda kaç kilosun peki?

74 kiloydu cumartesi canım.:26:

Aynen sürekli dikkat etmek zorundayız. Bi yiyince ağzımız açılıyo zaten..
Midemiz genişliyor hemen yemeyi seven insanlarız bide..
Maalesef hep dikkat etmek zorundayız.

Ahh kuzum benimmm liste büyük sorumluluk gibi geliyo Mine'nin dediği gibi.:26:
Düzgün bildirim yapılsa sorun yok ama buraya yazanlar sonra ben niye yokum listede diyenler dogru düzgün yazmayanlar falan
Bilemedim onu :26:

Gunaydın şekerim afiyet olsun.
Bu arada kaç kilosun tartıldın mı?

77.6 cnm.ama hiççç moral bozmuyorum.geçenlerde mine mevsimlerden roma diye bi siteden bahsetti.
ilgimi çekti.girdim inceledim biraz.sonra hafta sonuda en ufak ayrıntısında kadar okudum çok dikkatimi çekti.
herşeyin bi mantıklı açıklaması vardı.sonra bi plan olmayınca tek başıma yapamıyordum ben.bugün Bismillah deyip başladım.
ve kendimi çok iyi hissediyorum.eski azmim tekrar geldi.sende istersen gir siteye oku bi.

Günaydın kızlarr,,
Minecim ellerine sağlık liste için, kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Suzicim senin adına da çooook üzüldüm inanki, ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sana boool sabırlar versin, eşine de biran önce akıl fikir versin, inşallah hayırlısı ne ise o olsun tatlım, dua et bolcana, Allah büyüktür, inşallah herşey gönlüne göre olur.
Dilekkkk sen de bırakma bizi artık lütfen, hep burada ol, yoksa daha zor oluyor canım, hep gel tamam mı?
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Hasta olanlara şifa, dertlilere deva diliyorum kızlar.

Canım,Allah sabır versin....

Gunaydin kuzucuklar
Yeni bir haftaya basladik morallerimizi yukaek tutup gune guzel baaliyoruz her ne olursa olsun.

Bugun kahvaltida ekmek falan yemek istemdim. Iste bu tarifi yedim inanilmaz doydum hemde midem rahat. Buyrun kalorileri ve kahvaltim. Goruntu biraz kotu ama tadi sahane. Tarcinli tarcinli

.

Güzel bir hafta olması dileğiyle günaydınnn kızlar.....
Haftasonu az kaçamakla geçmiştir inşallahbenim bir çiğ köfte dürüm kaçamağım oldu:18:yalnız dün havanın çok güzel olması sebebiyle 4 saat dışarıdaydıkbir saat sahilde yürüyüşle telafi etmişimdir diye düşünüyorum ....geçen hafta 100 gr lık bir kg kaybı oldu....bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalışıcam inşallah.....
6.30 dan beri ayaktayım...kahvaltımıda yaptım..ama daha açılamadım:126:

kızlar günaydın nasılsınız,ben cumartesi diyeti bozmadım sayılır ama pazar cozuttum yedimde yedim sporda yapmadım ama bugün devam
sabah 1 büyük bardak ılık limonlu su iki büyük bardak ılık su iki haşlanmış yumurta yedim kızlar nasıl yapıcam bilmiyorum kilo verememekten, boğazımı tutamamaktan çok korkuyorum
suzicim canım benim çok üzüldüm Allah sabırlar versin, yardımcın olsun ne denir bilmiyorum inşaallah çok mutlu olursun rabbim eşinin ahlakını iyi etsin inşaallah

Son düzenleme:

Mine demişti tam bakamamıştım bugün okumaya başlarım artık bende..
Sevindim canım destek istersen buradayız bende bugün başladım say artık..
Güzel bi kahvaltı ettım karnım tok..
Salı günü spor salonuna yazılcaktık arkadaşımla ama kendisi son anda tatile çıkmaya karar verdi.
Haftaya kaldı artık ama ben evde başladım belki biliyosundur niveanın bodynın cdsi var.
Onunla dün akşam spor yaptım ilk başlangıç için ideal.

Günaydın abla güzel dualar için teşekkür ederizz aminn...
Buralardayım abla daha sakinim birazda huzurlu sanırım :)

Allah kolaylık versin canım hakikaten yoğun bir hafta geçireceksin..Evlat annenin herşeyi tabi kıyamam üzülmüşsün kaybolduğunu sanıp neskuikçim ama kısa zamanda bulmana sevindim
saolasın tatlım

Ballikam benim
düşe kalka büyüyeceğiz ama yılmmıycaz
napalım biz elin cılız kızları gibi doğmadık
yaradılış gereği kilo almaya meyilliyiz
o yüzden hayatımızın sonuna kadar dikkat ederek yicez canlar

canim cok gecmis olsun neyseki hemen bulmusun dedigin gibi evlat soz konusu olunca insaninin gozu kimseyi gormuyor

dilekcim moralinin niye bozuldugunu bilmiyorum ama onemli olan suan kendini toplamis olup burda olman bizde seni cok seviyoruz ...
saol tatlım benim
iyiymiş casnım benimkilerin yanında hiç bişey

alacam senikide iyi ben çok cozuttum hafta sonuı diye

suzim işte böyle yüzün gülsün
biz senin yanınıdayız reelde olamasak bile yanında
herzaman kalbinde olduğumuzu bil

Günaydın kısçeler.
Hepiciğimize güzel bir gün güzel bir hafta olsun.
günaydın pötüşüm

günaydın ortak nsılsın
moralini bozma bugünden sonra ipleri sıkı tut cumaya kadar gider kilolar

Günaydın.
Evde değil misin şeker sen? 2 yumurta ve sadece sular çok az..
2 değil 1 yumurta yeter.. 2 yiyeceksen sadece beyazları.:26: Sarıları kolestrolu tavan yapıyor.
Domates, salatalık, peynir, 1 dilim ekmek ve bitki çayı..
İdeal kahvaltı.

Bu arada nesfitten 2 kasik koydum tarttim 15 gram yapti

Eki Görüntüle 623957

Afiyet olsun ama ben güzel bi kahvaltıdan yanayım
Beni çok çabuk acıktırıyor bunlar ya.

Günaydın... Çiğ köfte ödem yapar bol su tatlım..

Günaydınn afiyet olsun.
Evet kilo vericez öyle yada böyle..

uyGünaydın kızlar,bugün tam qazla diyete devamuyanır uyanmaz 2 bardak su içdim,bir şey yeyemedim:18::18::18:

Günaydın şeker..
Bişeyler ye kahvaltını çok geçe bırakma ki meto yavaşlamasın.

günaydın arkadaşlar

ya şimdi ben evdeki tartıma göre mi hareket edeyim diyetisyenin tartsına göre mi ?evde sürekli tatrılacağım için evdeki tartıyı göz önünde bulundurayım diyorum.diyetisyene göre 74.3 benim tartıma göre 74.7 :2:

günaydın yavrular
ben orti listesini düzenleyip geliyorum yanınıza bakalım kim birinci olmuş
mesajlarıma bakayım

günaydın ortak nsılsın
moralini bozma bugünden sonra ipleri sıkı tut cumaya kadar gider kilolar
[/QUOTE]

günaydın canım ortağım,
çok üzüldüm Allah evladını sana bağışlasın hayırlı evlat etsin inş.rabbim acısını göstermesin sana,
diyet konusunda bilmiyorum canım dikkat etmeye çalışıyom ama arada kaçırıyom pisboğazlık işte,ama bundan bikaç sene evvel daha hızlı kilo veriyodum şimdi yaptığımı ozamanlar yapsaydım her halde daha çok verirdim neyse genede düşe kalka devam edecem işte,
buarada çok çok yorulmuşsun Allah yardımcın olsun, bende çok misafirim olduğu zaman rabbi yesir okurum işler kolaylanır tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…