günaydın cnm.biliyorum yapmam gerek kahvaltı
bu haftayı düzgün geçirirsem ancak ozaman düzelecek moralim yoksa yerlerdeyim
senin 1,5 kiloya çok sevindim darısı başıma
Dün ki yediklerimden sonra o 1.5 kilo hala duruyomudur bilemedim tabi.
Bu hafta akşamları çorba + yogurt tüketicem.
Cuma'ya az çıkalım dimi.:119:
cumaya tartılıcanmıki
Tartılcam sanırım listeyi de ben yapıyorum ya haftada 1 kere tartılsam ii herhalde.
Tek sorun çok erken kalkıyorum vücut şişliğini atmadan tartılcam wc falan da olmuyo
Asıl kilom pazar günleri belli oluyo aslında :26:
oyun için girmiyorum faceyeay inşallah
kilo almak hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bana başvursun
nasıl görgüsüz gibi yemek yenir ayrıntılarıyla anlatabilirim
bu hafta zayıflayalım artık çok haratsız ediyor bu göbek beni
inşallah tatlım6 günde 1.5 kilo mu verdin seenn yerim senii
haftaya bildirim yap listeye gir artık bence
12 günde 1.9 gayet iyi canım tebrik ederim
selam canım :26: geçmiş olsun dikkat et tatlım kendine ara ara yine gel olur mu
hiç bilmiyorum ki :26:
oyun oynayamadın mııı
hoşgeldin canım en doğrusunu yapmışsın burda hep birlikte güzel kilo veriliyor
olsun tatlım yine veririz dert etme.. tekrar hoşgeldin
keşke öyle olsa tatlım ama ödem değil biliyorumçabuk alınan çabuk verilir ödemdir o ödem
Ayy canım çok geçmiş olsun kıyamam onaslm kizlar nasilsiniz pek gelemiyorum ara ara okuyorum cepden ama yazmasi inan cok zor oluyor dilek eline saglik canim mine yap yinede bildirimini demissin ama yok tatlim eger kabul ederseniz ara ara ugrarim
dün cok kötü oldum oglum parketden kayip kafasini kalüfere carpti kasi acildi cocugumu o halde görmek öldürdü beni
elim ayagim titredi hertarafi kan oldu acik yaraya bakamadim bile gözümü kacirdim arabada giderken keske bana olsaydin da sana olmasaydin dedim oglumu öyle görünce anne ben aglardim senin agladigin gibi dedi yavrum icim parcalandi
okadar dikkat ediyorum gözümden sakiniyordum hep nasil oldu bi an anlamadim allah korudu yinede ya gözüne olsaydi hemen hastaneye götürdük yapistirdilar acik kas i oglum titredi bende onun kadar titredim cok korktum cok üzüldüm
yarin doktora götürcem iyilesiyor mu diye bakacak izi kalir herhalde
allahim herkesin yavrusunu kazadan beladan korusun
afiyet olsun kısçem iyi başlamışsıngünaydın kızlar,
bu hafta berbat bir hafta geçirmişiz regli haftamda bitti, okullar başladı eski düzenime döndüm çok şükür.
bu sabah aç karnına su içtim. limonlu limonlu
ekmeğin köşesini kopardım işte biraz peynir 3 4yeşil zeytinle kapattım kahvaltıyı canım istemedi ilerleyen saatlerde elma ile tamamlarım kahvaltıyı.
ara: portakal
öğlen: çorba
kıymalı bamya
ara: yoğurt
akşam tonbalıklı salata
ara: yeşil çay 3 kupa
2 adet bisküvi
bir kaç gün düşük besleneceğim, çünkü gerçekten geçtiğimiz fazla 5 gün 2000 kalori ile beslendim hep , utancım büyük
günaydın canımGünaydın kızlarrr,
Suzii geçmiş olsun canım, Allah beterinden korumuş neyse ki iyiki gözüne bişey olmadı.
Kazzy hoşgeldin sen de, Herşeyde ve herşerde bir hayır varmış canım, Rabbim bilir herşeyi, Allah kızına uzun ömürler versin.
Yeni gelen tüm kızçeler hoşgeldiniz.
Sıkma mı :44: dobik minegünaydın kızlar
kürkçü dükkanına döndüm artık
daha çok buralarda olurum
biraz iş biraz siz günleri geçirecez artık
sabah felaket yağmur vardı ama şuan bahar havası gibi
pencerem açık misssss gibi
sabah annem sıkma getirmiş
bugünlük yiyeyim ama bidaha getirme dedim
diyete başlamam lazım dedim
sabah 1 sıkma+1 bardak süt içtim
yanımda elmam var öğlene ne yerim allah kerim
görürsün canım sıkma okadar kendiniGünaydın kızlar bu hafta soğuk alqınlığım yüzünden diyet falan gitdi ve tartıda 75.8 gördüm .1 haftaya bu kadar almam normal diyilneyse bugünden diyete devam .Hafta sonuna 72.8 görmem gerekiyor..
muzkolikkkGünaydın kızlarhiç keyfim yok. stresli ve yorucu bir hafta sonunun üstüne bide kaçamaklar eklenince
motivasyonum yerle bir oldu.sınavlarım vardı okadar gerildimki irademe hiç sahip olamadım.bide tartıldım üstüne ve hiç kilo vermemişim.en başa tekrar döndün yani.bakalım bu hafta nasıl geçecek.biraz spora ağırlık vericem.hem kafamı dağıtıcam hemde hafta sonu kaçamaklarını böle telafi ederim belki.
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
YOK (hiç cnm istemedi.)
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğüs
salata
Ara:
1 portakal
Akşam:
Pırasa + 2 yk. yoğurt
Ara:
Belki 1 bardak süt
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş + 30 dk. jillian
Su: 2,5 lt.
hafta sonu kaçamaklarıda : 2 dilim kek, 5-6 ad. grissini, 5-6 yk. pirinç pilavı, 1 parça bitter çiko, muz
aynen be cancazım diyet mode onGünaydın kızlar
Tekrar diyet mode on herkeste bakıyorum da
Yiyelim yiyelim h.içi de dikkat edelim.
Önce:
Sade Türk kahvesi
Sabah:
1 haşlanmış yumurta,
1 domates,
1 salatalık,
Peynir,
Limonlu maydanoz,
Bitki çayı
öncelikle başın saolsun zeynepşimdi kızlar yardımınızı bekliyorum.Bundan önce başka gruplara da yazmıştım ama artık kendimi durduramıyorum ve bu beni her yönden etkiliyor.geçtiğimiz ekim ayına kadar neredeyse vericek 6 kilom kalmıştı.62 kiloydum.ama kötü bir şey yaşadım beklemediğim bir anda annemi kaybettim olayın psikolojik boyutları beni zaten yıpratıyor ama ekimden sonra depresyon halim yemeğe vurdu durmadan yiyorum bilmiyorum kendimi rahatlıyor muyum saat gece 3te bile ve tam 11 kilo aldım 73 oldum durmazsam gidecek biliyorum yaklaşık 1 haftadır da iştahım kesildi gibi ama her an tekrardan saçmalayabilirim aklınıza gelicek her şeyi yedim ve normalde o kadar iradeliyim ki geçen sene diyetle 61e kadar inmişken şimdi durdurmazsam 80e gidiyorum.ne olur yardımlarınızı bekliyorum hem bi gruba dahil olmak hem de çevremin dışında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.şu anda kilom 73 boyumsa 1.63 şimdiden teşekkürler
günaydın cancağızlarım
nabarsınız abee
ben ortalıkda dombik dombik dolanıyorum
bu hafta dikkat edelimde ern azından yerleşmesin aldığımız kilolar
okul başladı bugün çocuk sesleri kesildi
haftasonu sınavı olanlar nasıl geçti
sanırım bazı kitaplar gelmeden
sınav tarihi belli olmuş
arkadaşımın anlatımına göre
valla ben tartılmamaya çalışıcam yoksa çok moralim bozuluyor.takıntı hal,ne getirdim iyice.
ama sen hem liste yapacağın için meraktan ölürsün bencede tartıl
günaydın cancağızlarım
nabarsınız abee
sınav tarihi belli olmuş
haftasonu kaçamaklarıyla kilo alınmaz bence canımGünaydın kızlarhiç keyfim yok. stresli ve yorucu bir hafta sonunun üstüne bide kaçamaklar eklenince
motivasyonum yerle bir oldu.sınavlarım vardı okadar gerildimki irademe hiç sahip olamadım.bide tartıldım üstüne ve hiç kilo vermemişim.en başa tekrar döndün yani.bakalım bu hafta nasıl geçecek.biraz spora ağırlık vericem.hem kafamı dağıtıcam hemde hafta sonu kaçamaklarını böle telafi ederim belki.
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
YOK (hiç cnm istemedi.)
Ara:
1 portakal
Öğle:
1 parça fırında tavuk göğüs
salata
Ara:
1 portakal
Akşam:
Pırasa + 2 yk. yoğurt
Ara:
Belki 1 bardak süt
Spor: 30 dk. tempolu yürüyüş + 30 dk. jillian
Su: 2,5 lt.
hafta sonu kaçamaklarıda : 2 dilim kek, 5-6 ad. grissini, 5-6 yk. pirinç pilavı, 1 parça bitter çiko, muz
napcaz biz bu oburlukla bilmiyorum artıkbende öyleyim ya bugün başlıcam dedim. sabah kaldığım gibi 1dilim ıspanaklı börek yedim. 15 gün bol yemek yemeğe alışmıştım. şimdi nasıl kendimle savaş yapıyorum bir bilseniz.
Obuurr Minee obuur Mineee
Diyete başlayacakken bile hemen bi sıkma yemişşşş.
allah rahmet eylesin anneni kaybetmene çok üzüldümşimdi kızlar yardımınızı bekliyorum.Bundan önce başka gruplara da yazmıştım ama artık kendimi durduramıyorum ve bu beni her yönden etkiliyor.geçtiğimiz ekim ayına kadar neredeyse vericek 6 kilom kalmıştı.62 kiloydum.ama kötü bir şey yaşadım beklemediğim bir anda annemi kaybettim olayın psikolojik boyutları beni zaten yıpratıyor ama ekimden sonra depresyon halim yemeğe vurdu durmadan yiyorum bilmiyorum kendimi rahatlıyor muyum saat gece 3te bile ve tam 11 kilo aldım 73 oldum durmazsam gidecek biliyorum yaklaşık 1 haftadır da iştahım kesildi gibi ama her an tekrardan saçmalayabilirim aklınıza gelicek her şeyi yedim ve normalde o kadar iradeliyim ki geçen sene diyetle 61e kadar inmişken şimdi durdurmazsam 80e gidiyorum.ne olur yardımlarınızı bekliyorum hem bi gruba dahil olmak hem de çevremin dışında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.şu anda kilom 73 boyumsa 1.63 şimdiden teşekkürler
şimdi o sayfaya baktım mevsimlerden romayavalla ben tartılmamaya çalışıcam yoksa çok moralim bozuluyor.takıntı hal,ne getirdim iyice.
ama sen hem liste yapacağın için meraktan ölürsün bencede tartıl
tamam dilekim :114:Selam beybiler
Pardonn göbikliler mii demeliydim.
Sınavlarım bitti çok şükür.
2 canga 1 tane cisimsiz çiko 2 de süt dilimiyle h.sonu kaçamaklarını kapatıyorum.
Yazınca öküz gibi yediğimi bende farkettim.
Dayanamadım tartıldım P.tesi 74 çıkmıştım bugün 72.5 çıktım.
Tartıyı gene kaldırcam Cuma'ya sizlerle beraber tartılabilirim bilemedim...
Çok yemeyin bu aldığınız kiloların hesabını h.içi sorucam ben.
P.s: Balkaymakk toparlan canım şişşkkoo şişşkoooo dolanmaaa...
Pötüşümmm 2 kilo aldıysann 2 kilo gitmesini istiyorummm banaaneeee..
Minecim maaleef liste altı yok bu hafta..
Betülcümm ins en kısa zamanda olursun kendini sıcak tut canım benim.
Ben biraz yatayım sonra kızlarla sinemaya gidiciizzz.
Akşam salata yicem sanırım sadece bu kadar yemek kafiii Cuma'ya bakalım belki 70 görünür.
hosgeldiiinmerhaba...ben 161 cm boy 73 kg bır bayanım.4 sene oncesıne kadar 50 kg dım.gecırdıgım bır hastalık sonucu 23 kg aldım.dıyetısyene gıdıyorum.1 kg verebıldım.buraya katılmak ıstememın sebebı ıtıcı guc olabılır dıye dusundum.benıde aranıza alırsanız mutlu olurum.sevgılerımle...
canimm cok gecmis olsun :26: amiiinslm kizlar nasilsiniz pek gelemiyorum ara ara okuyorum cepden ama yazmasi inan cok zor oluyor dilek eline saglik canim mine yap yinede bildirimini demissin ama yok tatlim eger kabul ederseniz ara ara ugrarim
dün cok kötü oldum oglum parketden kayip kafasini kalüfere carpti kasi acildi cocugumu o halde görmek öldürdü beni
elim ayagim titredi hertarafi kan oldu acik yaraya bakamadim bile gözümü kacirdim arabada giderken keske bana olsaydin da sana olmasaydin dedim oglumu öyle görünce anne ben aglardim senin agladigin gibi dedi yavrum icim parcalandi
okadar dikkat ediyorum gözümden sakiniyordum hep nasil oldu bi an anlamadim allah korudu yinede ya gözüne olsaydi hemen hastaneye götürdük yapistirdilar acik kas i oglum titredi bende onun kadar titredim cok korktum cok üzüldüm
yarin doktora götürcem iyilesiyor mu diye bakacak izi kalir herhalde
allahim herkesin yavrusunu kazadan beladan korusun
canim Rabbim sabir versin öncelikle zor biliyorum.şimdi kızlar yardımınızı bekliyorum.Bundan önce başka gruplara da yazmıştım ama artık kendimi durduramıyorum ve bu beni her yönden etkiliyor.geçtiğimiz ekim ayına kadar neredeyse vericek 6 kilom kalmıştı.62 kiloydum.ama kötü bir şey yaşadım beklemediğim bir anda annemi kaybettim olayın psikolojik boyutları beni zaten yıpratıyor ama ekimden sonra depresyon halim yemeğe vurdu durmadan yiyorum bilmiyorum kendimi rahatlıyor muyum saat gece 3te bile ve tam 11 kilo aldım 73 oldum durmazsam gidecek biliyorum yaklaşık 1 haftadır da iştahım kesildi gibi ama her an tekrardan saçmalayabilirim aklınıza gelicek her şeyi yedim ve normalde o kadar iradeliyim ki geçen sene diyetle 61e kadar inmişken şimdi durdurmazsam 80e gidiyorum.ne olur yardımlarınızı bekliyorum hem bi gruba dahil olmak hem de çevremin dışında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.şu anda kilom 73 boyumsa 1.63 şimdiden teşekkürler
günaydın orticim bende burdayım farketmedinmi kııı
nasılsın
misafirleri atlatmışın çoook geçmiş olsun tatlım
Günaydın canikom, al benden de o kadar, tombik dombalak dolaşıyom, hiç diyet havasında da değilim, bilmiyom ne olcek böyle, akşamları diyom leslie yapsam, kılımı kıpırdatasım gelmiyogünaydın cancağızlarım
nabarsınız abee
sınav tarihi belli olmuş
Ayyyy canım, güldürdün beni sabah sabah, Allah da seni güldürsün, duaların kabul olsun inşallah, donlarımız düşsüngünaydiiiiiiiin
güzel bir gün ve hafta olsun insalllahhhh
ay bu cuma listede 1 kisi bile + da olmasin insalllahhhhhhhhhh
totolarimiz erim erim erisin insallahhhh
sabah bi kalkalim göbeemizi yerinde bulamayalim insallahhhh
donlarimiz kendiliginden siyrilip yerlere düsücek kadar incelelim insallahhhh
ama bu arada ikizlere zeval gelmesin insallahhh
:118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119:
benimde öyle cancazım ama sabah tartıda ki rakamdan gözlerim pörtlediGünaydın canikom, al benden de o kadar, tombik dombalak dolaşıyom, hiç diyet havasında da değilim, bilmiyom ne olcek böyle, akşamları diyom leslie yapsam, kılımı kıpırdatasım gelmiyo
günaydiiiiiiiin
Sıkma mı :44: dobik mine
günaydiiiiiiiin
günaydiiiiiiiin
tamam dilekim :114:
sende tartiliyorsun dimi bizimle cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?