slm kizlar nasilsiniz pek gelemiyorum ara ara okuyorum cepden ama yazmasi inan cok zor oluyor dilek eline saglik canim mine yap yinede bildirimini demissin ama yok tatlim eger kabul ederseniz ara ara ugrarime
dün cok kötü oldum oglum parketden kayip kafasini kalüfere carpti kasi acildi cocugumu o halde görmek öldürdü beni
elim ayagim titredi hertarafi kan oldu acik yaraya bakamadim bile gözümü kacirdim arabada giderken keske bana olsaydin da sana olmasaydin dedim oglumu öyle görünce anne ben aglardim senin agladigin gibi dedi yavrum icim parcalandi
okadar dikkat ediyorum gözümden sakiniyordum hep nasil oldu bi an anlamadim allah korudu yinede ya gözüne olsaydi hemen hastaneye götürdük yapistirdilar acik kas i oglum titredi bende onun kadar titredim cok korktum cok üzüldüm
yarin doktora götürcem iyilesiyor mu diye bakacak izi kalir herhalde
allahim herkesin yavrusunu kazadan beladan korusun
şimdi kızlar yardımınızı bekliyorum.Bundan önce başka gruplara da yazmıştım ama artık kendimi durduramıyorum ve bu beni her yönden etkiliyor.geçtiğimiz ekim ayına kadar neredeyse vericek 6 kilom kalmıştı.62 kiloydum.ama kötü bir şey yaşadım beklemediğim bir anda annemi kaybettim olayın psikolojik boyutları beni zaten yıpratıyor ama ekimden sonra depresyon halim yemeğe vurdu durmadan yiyorum bilmiyorum kendimi rahatlıyor muyum saat gece 3te bile ve tam 11 kilo aldım 73 oldum durmazsam gidecek biliyorum yaklaşık 1 haftadır da iştahım kesildi gibi ama her an tekrardan saçmalayabilirim aklınıza gelicek her şeyi yedim ve normalde o kadar iradeliyim ki geçen sene diyetle 61e kadar inmişken şimdi durdurmazsam 80e gidiyorum.ne olur yardımlarınızı bekliyorum hem bi gruba dahil olmak hem de çevremin dışında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.şu anda kilom 73 boyumsa 1.63 şimdiden teşekkürler
günaydiiiiiiiin
güzel bir gün ve hafta olsun insalllahhhh
ay bu cuma listede 1 kisi bile + da olmasin insalllahhhhhhhhhh
totolarimiz erim erim erisin insallahhhh
sabah bi kalkalim göbeemizi yerinde bulamayalim insallahhhh
donlarimiz kendiliginden siyrilip yerlere düsücek kadar incelelim insallahhhh
ama bu arada ikizlere zeval gelmesin insallahhh
:118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119:
sagol minem allah evlatlarimizi korusun insallah
hiç toparlanabilecekmişim gibi gelmiyor :18:
evdeki çerezleri cipsleri bitirmeden bana rahat yok
sen koy ocağa geliyorum
ben daha yarım saat önce 1 neskafe ve fındık yedim 1 avuç
yarın pazartesi diyorum daha vakit var ve yiyorum
benden adam olmaz bunu anladım
haftaya asıl seni bomba gibi bekliyorum
geçmiş olsun canım
laptop aldır kocacığına netbook yada
al kucağına yaz bize
sayfalarca ağlamak istiyorum
ben kaç kere okudum ama yazamadım
ancak vakit buldum
ama senin facede yazmanla saatin 1 e yaklaştığını farkettim
ben kaçar yatağa
herzaman kabul ederiz canımm
liste seni bize bağlar belki diye bildirim yap demiştim daha az gelme diye
çok geçmiş olsun canım
anne olarak seni çok iyi anlıyorum
yazdıklarını bile okurken yüreğimde hissettim üzüntünü
sagol canimcimcok cok gecmis olsun suzim
evet canim onlar aci cektilermi biz 1000 kere cekiyoruz allahim onlari korusunbenimde tek kızım var ALLAH hepsini korusun bağışlasın bizimkilerle bir inşaallah
yaklaşık bir hafta 39 dan aşağıya ateşini düşürememiştim geçtiğimiz hafta ılık duşta ykarken kuzum ağladı ben ağladım EVLAT varya köpeğe el açtırtır adama ciğer yangısı dememiş boşuna büyükler
cok sagol betülüm halen acaba fazla dikkat etmedimmi keske olmasaydin deyip duruyorum ama allaha sükür daha kötü birsey olmadi cok sagol tatlimcanım benim çok üzüldüm yazdığını okuyunca.. oğlun da ne şirin ya kıyamam ben ona nasıl cevap vermiş bi de.. Rabbim korusun inşallah. hem kabul edersiniz de ne demek canım benim sen hep bizden birisin
kendine dikkat et
amin canim cok sagolçok geçmiş olsun suzi Allah başka bela vermesin
evet fadimecim iyiki gözüne gelmemis cok sagol canimGünaydın kızlarrr,
Suzii geçmiş olsun canım, Allah beterinden korumuş neyse ki iyiki gözüne bişey olmadı.
Kazzy hoşgeldin sen de, Herşeyde ve herşerde bir hayır varmış canım, Rabbim bilir herşeyi, Allah kızına uzun ömürler versin.
Yeni gelen tüm kızçeler hoşgeldiniz.
sagol canim benimCanım,geçmiş olsun....
amin canim cok sagolcanım yaa çok geçmiş olsun Allah evladını bağışlasın
amin canim cok sagol canimcanım çok geçmiş olsun. allah herkesin çocuğunu kendine bağışlasın.
bende öyleyim ya bugün başlıcam dedim. sabah kaldığım gibi 1dilim ıspanaklı börek yedim. 15 gün bol yemek yemeğe alışmıştım. şimdi nasıl kendimle savaş yapıyorum bir bilseniz.
cok sagol dilegimÖyle olmuş sanırım.
Bu Cuma tartılcam sanırım bilemedim cancazım.:26:
Geçmiş olsun Suzicim.. :26:
Günaydın
Afiyet olsun güzelmiş..
Günaydın ablaa
Ahh inşaallahhh günaydınn
Obuurr Minee obuur Mineee
Diyete başlayacakken bile hemen bi sıkma yemişşşş.
Günaydınn
Afiyet olsun.
Günaydıınn
Günaydın canım bozma moralini bozdugunu yazmışsın zaten.:26:
Az sabır gidecek..
Kahvaltıyı da muhakkak yapman gerektiğini biliosun.:26:
basin sagolsun canim üzüntünü sIkintini yemekden cikartiyorsun canim burasi gercekden cok iyi insan konusma ihtiyaci duyuyor aglayabilecegi destek istemek icin arkadas ariyor bulamayincada icimize atiyoruz yemege vuruyoruz kendimize yapiyoruz canimşimdi kızlar yardımınızı bekliyorum.Bundan önce başka gruplara da yazmıştım ama artık kendimi durduramıyorum ve bu beni her yönden etkiliyor.geçtiğimiz ekim ayına kadar neredeyse vericek 6 kilom kalmıştı.62 kiloydum.ama kötü bir şey yaşadım beklemediğim bir anda annemi kaybettim olayın psikolojik boyutları beni zaten yıpratıyor ama ekimden sonra depresyon halim yemeğe vurdu durmadan yiyorum bilmiyorum kendimi rahatlıyor muyum saat gece 3te bile ve tam 11 kilo aldım 73 oldum durmazsam gidecek biliyorum yaklaşık 1 haftadır da iştahım kesildi gibi ama her an tekrardan saçmalayabilirim aklınıza gelicek her şeyi yedim ve normalde o kadar iradeliyim ki geçen sene diyetle 61e kadar inmişken şimdi durdurmazsam 80e gidiyorum.ne olur yardımlarınızı bekliyorum hem bi gruba dahil olmak hem de çevremin dışında bana yardımcı olabilecek arkadaşlar istiyorum.umarım yardımcı olursunuz.şu anda kilom 73 boyumsa 1.63 şimdiden teşekkürler
artik tikis atmiyorlarmis neslim yapistiriyorlarmis canim oglum iyi olsun da baska birsey istemiyorum zamanla geceer insallah cok sagol neslimoyun için girmiyorum faceye
zaten pötüşde izin vermiyor ki
keşke öyle olsa tatlım ama ödem değil biliyorum
çok yedim
misafirdi felandı filandı epey cıslar vardı evde
Ayy canım çok geçmiş olsun kıyamam ona
Allah daha beterinden sakınsın üzülme inşalah izide kalmaz estetik dikiş attırsaydın tatlım çok açıklık varsa
diğer türlü izi kalır
afiyet olsun kısçem iyi başlamışsın
bende bugün düşük beslencem
bütün cısları yedim yuttum yok ettim evden
günaydın canım
Sıkma mı :44: dobik mine
görürsün canım sıkma okadar kendini
yediklerine dikkat ettiğin sürece gider
muzkolikkk
aynen be cancazım diyet mode on
pefffff
öncelikle başın saolsun zeynep
malesef ölümlü dünya hepimiz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyacağız
bundan kaçamayız ki bununla yaşamasını öğreneceğiz
kendimiz için ve sevdiklerimiz için
dahaa sağlıklı beslenip kilomuza dikkat etmemiz gerekli
tamam dilekim :114:
sende tartiliyorsun dimi bizimle cuma günü
hosgeldiiin
canimm cok gecmis olsun :26: amiiin
canim Rabbim sabir versin öncelikle zor biliyorum.
Ama böyle iste yapacak birsey yok malesef .Bir anönce toparlarsin insallah kendini .Aramiza hosgeldin
Ayyyy canım, güldürdün beni sabah sabah, Allah da seni güldürsün, duaların kabul olsun inşallah, donlarımız düşsün
kiiiiiiiiiizzz gülmeyiiinnn
canım yaaa harikasın vallaöldüm gülmekten inşallah duaların kabul olur
ikizlerde küçülsün amaaaaaa
Amiiin aminnn diyorummm
Çatlak kısçe.
Evet canım tartılcam bu hafta
:115::115:günaydın canlar geç kaldım biraz ama eksisi bol kaçamağı sıfır iyi haftalar diliyorum
geçmiş olsun canım çok üzüldüm...
hoşgeldin canım ..öncelikle başın sağolsun.sanırım içindeki boşluğu yemekle doldurmaya çalışiıyosun ama o boşluk hiçbirşeyle dolmuyor..Allahım sabırlar versin tek ilacı zaman.iyi olcaksın zamanla inan bana ..
amiiiiiinnn aminnnnnn inşallahhh..ikizlere zeval gelmesin kısmınada canı gönülden katılıyorum canımm
Arkadaşlar ben de gruba dahil olmak istiyorum. 71 kiloyum ve 9 kilo vermem gerekiyor hem de en acilinden. Sizin son yorumlarınızı okudum veee inanılmaz heyecan yaptım. Hırslandım :)
hosgeldiiinnn
Hoşbuldumm :) Bana ne bu grupta ne yapıyoruz ne ediyoruz kısaca anlatırmısınız. bi hata yapmak istemiyorum çünkü :)
Çokk ama çookk teşekkür ederim :)canim eger imkanin varsa hergün yediklerini
sabah
ara
öglen
ara
aksam
ara
seklinde yazarsan kizlar yanlislarini söylerler sana ve bunun sana cok katkisi olur
sonra her cuma sabah tartilip bildirim yapiyoruz
baslangic
gecen hafta
bu hafta
gelen/giden
hedef
seklinde bildirim yapmamiz gereken kisiye mesaj atiyoruz
gecen hafta puccaa yapti ama bu hafta yaparmi bilmiyorum o belli olur daha.
ve sonra liste yayinlaniyor
öyle iste
simdilik aklima gelenler bunlar simdi kacmam lazim
Hoşbuldumm :) Bana ne bu grupta ne yapıyoruz ne ediyoruz kısaca anlatırmısınız. bi hata yapmak istemiyorum çünkü :)
Ayy inşallah.benimde öyle cancazım ama sabah tartıda ki rakamdan gözlerim pörtledi
ben bugünden itibaren spor yapcam
1 hafta en azından şuı artıyı verelim ya
Niyekine acep, ev mi temizledin dün, hani sinemaya gitcektin???Herkes yemekte herhalde
Bende yemeğimi yidimm..
Çok yorgun hissediyorum kendimi.
Ayy inşallah.
Niyekine acep, ev mi temizledin dün, hani sinemaya gitcektin???
ohhhh oglen yemekleri yenilmis
ben aksama tavugu cikartim menude yogurt ekledim esim tavuk yerine koz biber patlica domates istedi
Köz biber-patlıcan çok güzel oluyo.
Kırmızı biber bidee off misss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?