hayırdır kuzum neden yorgunsun sen?
ben kendi adımaaa:44:
iyi diyeyim iyi olayım diyecemde
diyet işine canım sıkkın
zorlaaa verdiğim kiloları hemencecik aldım
kendimi çok şiş hissediyorum
yarin cuma canlar kacmak yok buna bende dahilll
yooooo
ne cuması kız
cuma değil
yok yok değil
değil
kuzum sinavda ins basarili olursunaz uykuyla erkenden okula gitmiştim canım orda da hareket halindeyiz yoruldum bayaa
yarın sınav var bi de hocaların sınav tehditleri olunca psikolojik olarak da çöküyoruz tabii
zevk alıyorlar resmen sınav yaparken
diyet konusunda çok ii anlıyorum seni.. bana da çok zor geliyor artık ve geri alıyor olmak canımı sıkıyor
kocaman göbek oldu resmen
hep dikkat etmek zorunda olmak çok acı...
nassınızzz?işte süprissiim başlayalı birkaç gün oldu ödemleri atmaya başladım heralda galiba sanursam 74 e düştüm hani demiştimya çok aldım bebiş hayali ile... nese kısmet de varsa oda olar dimi?
on saattir fotona baip seni tanimaya calisiom aklima bir kizce gelio animsiyorum acaba senmisin o diye , ayyyyyvalla eskilerdensen cnm unuttuysam seni kusuruma bakmaa , bayaaa oldu cunku topikte uzun durmayaliayyyy canııım tabiiiki ya üsülme ALLAH'a şükür şeker elması bal damlası bi kızın var MEVLA'M inşallah istediğin bebişide tüm isteyenlerle yine veriröptüm senii kazzy ciim
oldumu kısslaarama sağlıklı zayıflama yolunda tam gaza geçtim bundan garisi ALLAH kerim.
hepinisii yerim ben yeriim yemem hayır cısss kırmızı et az ve öz olcaktı
kuzum sinavda ins basarili olursun
kiz cabuk uykuya , yarin sinav varmis bak uykunu almis olman ve sabah guzel bir kahvaltiyla gitmengerek okula kuzum , oyle daha zinde olucaksin ve sinavda daha basarili olursuneminim ,diyet konusunda katiliyorum sana aynen bir biraktinmi donusu zor oluo bu. yolun
Allah zihin acikligi. versin kuzum basarirsin sen zeki kizsin iyi geceler cnmsağol canım benim
daha çalışmam lazım canım 3 gibi yatıp 6da kalkmayı düşünüyorum
son gece sıkayım dişimi biraz..
çıkayım artık ben tatlım
iyi geceler
kazzy eskilerdensin tmm buldum arkimsin cunku
zihnin su gibi berrak gökler kadar açık olsun ve inşaallah fiber hızlı çalışssın!sağol canım benim
daha çalışmam lazım canım 3 gibi yatıp 6da kalkmayı düşünüyorum
son gece sıkayım dişimi biraz..
çıkayım artık ben tatlım
iyi geceler
Sağlık olsun canım, sıkma canını inşallah haftaya toparlarsın. Ben de bu hafta kaçamak da yaptım ama, arkadaşım baharatçıdan karışım çay almış, onu içiyorum, sanırım onun sayesinde oldu, güzel gitti bu hafta.İlk bildirim yapıyorum dün kızlarla buluşmayaydık iyidi.
Dün 72.7 ken bugün 73.3Neyse..
Başlangıç: 73.3
Hedef: 60
Günaydın kızlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,4 kg
bu hafta kilo :61,9 kg
giden:1500 gr.
toplamda giden :900 gr.
hedef kilo : 55 kg
Canım bu akne dediğin kahverengi lekeler oluşuyorya, onlar değil dimi? Benim yüzümde de bol miktarda kahverengi lekeler var ve sinir oluyorum, kışın da güneş kremini kullanıyor musun?Tam olarak cilt için herkes neler yaptığını yazabilir mi, ya da anlayanlar varsa, neler uyguluyorsunuz günlük?eczaneler bir karışım hazırlıyorlar canım
tonik olarak onu kullanabilirsin. gözenekleri temizleyici etkisi var.
doktorlar yazıyor ama devlet karşılamıyor diye biliyorum
ama pahalı bir şey değil zaten pek. 13 tl yanlış hatırlamıyorsam
rezorsinli solüsyon dersen onlar bilir muhtemelen. her eczane hazırlamaz ama hazırlayan yeri bulursun
ben yine de sana formülü yazayım onlarda yoksa sen söylersin formülü hazırlarlar
200 cc eau de rose
100 cc alkol
3 gram salisilik asit
3 gram rezorsin
sabah akşam yüzünü yıkayıp pamuk yardımıyla sürersin yüzüne. normal tonik sürer gibi
herhangi bi sabun kullanabilirsin temizlemek için
ben sebamed akneli ciltler için olanını almıştım
ayrıca her gün mutlaka güneş kremi kullanmayı ihmal etme
tedaviler 3-5 ayda belirgin sonuç verirler o yüzden sabırla devam etmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?