dılek ıns sende en kısa zamanda gıyersın kıscemAyy çok güzelll maaşşaalllahh valla
Gelinliğin alt kısmı çok hoşuma gitti benimmm..
cook tsklerMasallahhh
Allah tamamina erdirsin cok zarif durmussun gelinlikte..
Bindallini cok begendim kaftan asaleti var
Cok guzel anilar biriktirerej eskitmeni dilerim
ben tartılmıycam sanırım
korkuyoruuuuuuuuuuuuuuum :18::18::18:
gelinliğin gerçekten anlattığın kadar varmış
aşık olmakta haklısın canım
çok çok beğendim
ayça kayanın evlenecek olanlar için bidiyeti vardı 1 haftalıktı ama güzel bişeydi
onu bir araştır canım bence
platesede basladım canım ıns gıder kılolarcanım öyle hızlı kilo verici diyetler yapma. kendini spora ver. bu arada gelinliğinde bindallıda harika süper olmuş.
Eki Görüntüle 632651 Eki Görüntüle 632652
Canım,çok yakışmış.Baya zayif gösteriyor gelinlikde 67 kq diyilde 60 kq gibi gözüküyorsun.Allah mesut etsin
tsk ederım cook
evet gecekten zayıf gosterıyor
kızlar konuyla alakası yok ama silere bişey sorcam. bu araalr çok fazla siyah nokta ve gözenekler ortaya çıktı. ne yapmalıyım sizce. yüzümde her yerim gibi çok yağlı sanırım:) sivilcelerde cabası offff offf öneriniz var mı?
canlarım iyisinizdir inşallah
çok yorgunum yatıcam biraz toplu alıntı yapamadım bi arkadaşa cvp verdim anca.
hasret canım benim gelinlik de bindallı da çok güzel.. inşallah her şey istediğin gibi olur tatlım..
ben kaçar sonra görüşürüz biraz dinleneyim
saol canım benım
canın mı sıkkın bıraz
eczaneler bir karışım hazırlıyorlar canım
tonik olarak onu kullanabilirsin. gözenekleri temizleyici etkisi var.
doktorlar yazıyor ama devlet karşılamıyor diye biliyorum
ama pahalı bir şey değil zaten pek. 13 tl yanlış hatırlamıyorsam
rezorsinli solüsyon dersen onlar bilir muhtemelen. her eczane hazırlamaz ama hazırlayan yeri bulursun
ben yine de sana formülü yazayım onlarda yoksa sen söylersin formülü hazırlarlar
200 cc eau de rose
100 cc alkol
3 gram salisilik asit
3 gram rezorsin
sabah akşam yüzünü yıkayıp pamuk yardımıyla sürersin yüzüne. normal tonik sürer gibi
herhangi bi sabun kullanabilirsin temizlemek için
ben sebamed akneli ciltler için olanını almıştım
ayrıca her gün mutlaka güneş kremi kullanmayı ihmal etme
tedaviler 3-5 ayda belirgin sonuç verirler o yüzden sabırla devam etmen lazım
çok sağol canım. e yakın zamanda alıp denicem. sana sınavlarında başırılar.
teşekkür ederim inşallah işini görürben kullanıyorum cidden iyi bi tonik olduğunu düşünüyorum. pek bi sivilce sorunun yoksa siyah noktalar için yeterli olduğunu düşünüyorum
sivilceler regl zamanına doğru 2 3 tane çıkıyor. siyah nokta sadece burnumda varken şimdi tek dük yanaklarında çıkmaya başlayıp. gözeneklerimim çoğaldı. inşllh yeterli olur.
ama ama
neden sağ gösterip soldan vuruyon kız
ne güzel öpücüğümü aldıysım sonradan kızmak oluyor mu hiç böyle
tamam haklısın biliyorum kendimi suya adadım şu anda akıp çıksın direk hiç etki etmesin
canimzaten fotograflarda cok zayif görünüyorsun telas yapma benceolculerımı martın basında verecegım gelınlık ıcın
hemen alalım dedı hayır zayıflayacagım ben dedım
ısvec dıyetını yapacagım bı arkadasım var ınanılmaz zayıflamıs onunla
bılıyorum aslında saglıksız oldugunu ama napayım baska carem kalmadıkı
mecbur yapacagım
hosgeldiinMerhaba herkese
69 la 70 arası gidip geliyorum2-3 günde tartılıyorum kafayı bozdum iyice yaa:18:.11 kilo verdim ve şimdi eskisinden daha yavaşmı veriyorum, yoksa yediklerim fazlamı geliyo anlamadım ama bende bir guruba katılıp, motive olup kalan kilolarımı vermek istiyorum sizce ben hangi guruba aitim. 60-69 mu? 70-79 mu? . birde katılma şartlarınız varmı? neler? şimdiden teşekkürler...
adet dönemine yakın bendede çıkıyor sivilce ama 1-2 tane falankızlar konuyla alakası yok ama silere bişey sorcam. bu araalr çok fazla siyah nokta ve gözenekler ortaya çıktı. ne yapmalıyım sizce. yüzümde her yerim gibi çok yağlı sanırım:) sivilcelerde cabası offff offf öneriniz var mı?
canlarım iyisinizdir inşallah
çok yorgunum yatıcam biraz toplu alıntı yapamadım bi arkadaşa cvp verdim anca.
hasret canım benim gelinlik de bindallı da çok güzel.. inşallah her şey istediğin gibi olur tatlım..
ben kaçar sonra görüşürüz biraz dinleneyim
bugun dısardaydım akşam.pide yedık.şimdide kaç çıkıcam yarın dıye dusunuyorum.umarım fazla çıkmaz kılom:Skizlaaarr
ya yarin cumami simdi yani
eminmisiniz bak :26:
kizlaaarr
ya yarin cumami simdi yani
eminmisiniz bak :26:
oncelikle gecen aksamki yorumuma alinti yapanlardan ozur dlilyorum fazla vaktim olmadigi icin gecen sadece begenmek zorunda kaldim bu aksamda yine pek vaktim yok kizcelerim ama muhakkak hepinizi alinti yapicam aklimdasiniz , bu arkadasimiza alinti yapmak istedim cunku kimse uyari yapmamis arkadasimiza belkide gozden kacmistir o yuzden hemen cvp yazayim dedim kisada olsaSelam kızlar
bugün yediklerim
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
domates,salatalık
4 adet zeytin
Maydanoz
2 dilim light ekmek
ara:
2 fincan yeşil çay
Öğlen:
1 simit
1 bardak ayran
Akşam:
4 kaşık ıspanak
1 kepçe tarhana çorbası
2 dilim light ekmek
Bugün spor yapmadım yarın 1 saat yürüyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?