anacım bu kocaların derdi ne? kasıtlımı yapıyolar nedir. benimkide çikolatayı normalde pek yemez. kakaolu şeyleri yemez aslında. bu ara cocostar yiyo, çokonat yiyo. işte ne yiyosan ye, eve getirme diyorum. napıyım sen diyetteysen benim suçum ne diyo
hasoşum balkaymakım nassınız yafriler
hasoşum gelinlik güzel içindeki süper bi hatun ne kaa kaldi ALLAH'ın izni ile hım?
nişanında çok cici olmuştun düğününde prenses olcan gııız
dııııt dııı dı dıt dıt dıt dıt dııı dıdı dııı dı dı dıııı dı dıııııııııı
al dügün marşın benden
:123: gelınçe
sız gelınlıgımı begenınce bende cok mutlu oluyorum bırkez daha gelınlıgıme asık oluyorumsorma kuzum diyet tam uygulamayınca burayada girmek cnm istemiyor yüzüm yok valla gelmeye
ehehe senin o toto olmayaydı ben daha zor uğrayacaktım buraya ama topik eski halini almış çok sevindim hemende döndüm kürkçü dükkanıma
hoşgeldin cnm ,gelinlik ve bindallığına bayıldım çok harika duruyor hatta çok zayıf göründün gözüme onların içindeyken cnm ,tam süper olmuş üzerine bence
yok kız sakın öle diyetlere girişme senin bünyen alışkın zaten ,sen bir spor yaptınmı düğüne kadar çok daha iyi olursun ,spor salonuna falan yazılma imkanın varsa süper olur senin içinaslında öyle çok fazlalığın yok kıyafetler güzel olmuş ama illede zayıflıcam pttycim diosan bol bol spor ve suuu
geeçen bir tantuni tarifi okudum buralarda ablam sendemiydi o ,nasıl yaptınki çok merak ettim tarifi
ahhhhh ahhhhhh bu sbaah nasıl bir boğazdır öyle yedimki hasretimmm hala şuanda karnımda bir acıkma hissi var zor tutuyorum kendimi açıkçası :18::18::18:diyete ilk gün pek parlak geçmiyor benim için:18:
günaydiiinnnn
nerdesiniz kizlaaarrr :122::122::122::122::122:
ay sükür dün cok cozutmadim
ama saat 10 da benim kocis al koca kase findikli cikolatayi
bide gel yanima otur
ay miss gibi kokuyooo :84:
o findiklar canlarim benim inci gibi dizilmisleerr
ay bir an kücük bir kurt olasim geldi
o findik senin bu findik benim gezerdim
aradada cikolatadan bi isirik alirdim :97::97:
neyse dönemlim benim kocaya ve bir kase boool findikli misssss gibi kokan cikolataya :111::111:
ikisi duruyorlar yanimda sonra birden
önce o cikolatalari :125::125:
sonrada bi güzel kocisin basinin etini yesemmi :99: diye düsündüm :44:
amaaan dedim balkaymak otur hanim hanimcik surda :93::93::93:
yemediiimmm
kocisede dedim kaldir onlari ordan :88:
yarisini yemisti zaten
ne dese begenirsiniz yicem ben onlari kalsin diyooo :84::84:
yaaa dedim illa hepsini bitirmenmi gerekiyooduuuun
son kelimeyi icimden sölyedim
yani sonuc olarak sadece bakistik cikolarla
öyle iste kizlar :113:
hasoşum balkaymakım nassınız yafriler
hasoşum gelinlik güzel içindeki süper bi hatun ne kaa kaldi ALLAH'ın izni ile hım?
nişanında çok cici olmuştun düğününde prenses olcan gııız
dııııt dııı dı dıt dıt dıt dıt dııı dıdı dııı dı dı dıııı dı dıııııııııı
al dügün marşın benden
:123: gelınçe
acaba reglimi yaklasti seninkinin :44:
bıldırım nasıl yapılıyor?sıtede yenıyım bılmıyorum:Smaydanoz suyunu bende düsünmüstüm canim ama tansiyonu baya bi düsürüyormus :26:iyice bir arastir istersen
canim cuma günü bildirim yapman gerekiyor ve bildirim yaptigin ilk hafta liste alti oluyorsun ondan sonraki haftada bildirim yapinca listeye dahil oluyorsun
hosgeldiniiiz
Canim Rabbim hakinda hayirlisini versin insallah
salatamı sizlerle paylaşmak istedim canlar:) tok tutuyo, ve lezzetli tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 635090
Malzemeler
beyaz lahana
domates
havuç
mor lahana
limon, tuz
lahanalar ve domatesleri doğruyoruz, havucu rendeliyoruz. tuz ve limonu ekleyip karıştırıp afiyetle yiyoruz
deneyenlere afiyet olsun...
salatamı sizlerle paylaşmak istedim canlar:) tok tutuyo, ve lezzetli tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 635090
Malzemeler
beyaz lahana
domates
havuç
mor lahana
limon, tuz
lahanalar ve domatesleri doğruyoruz, havucu rendeliyoruz. tuz ve limonu ekleyip karıştırıp afiyetle yiyoruz
deneyenlere afiyet olsun...
Çok güzel canım teşekkürler tarif için deneyeceğim
Bu ara topik çok sessiz nerdesiniz kızlar ya motivasyona ihtiyacımız var
Yoksa diyetler bozulacak haberiniz olsun
teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel görünüyor...
kendimi cıısss lardan tiksindircemnasssıı fikir emmee
bi ara çiğ köfteye yapmıştım tuttu çiğ köfteye deli oluyodum bi ayar çektim ağzıma süremedim 7 ay aonra yedim ama olsun bu kez tatlılara yapcam aynısını nese baş baş gısslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?