sımdı oldu mu?...
yehhhuuuuuu oldu en nıhayet:)çok tsk ederım balkaymakım
her seyı yapıyorum zayıflamak ıcın...çok tskler
rica ederim canim baska yardimci olabilecegim birsey varsa seve seve
haydi bakalim insallah haftaya eksiye gider cizelgen
gecmıs olsun...ıyı geceler...bana müsadee iyi geceler
insallah benimde gecem iyi gecer kizimin atesi var :26::26:
cümleten yaradana emanet olaliim
saol canım :) <3
galiba iki grupta olunamıyo dimi? 10 kilo vermek isteyenler grubunada yazmıştımda... bu arada grupta kim bilgi veriyo canım bnm bişeyden haberim yok çünkü eskiden listeleri yapan ve kuralları söyleyen bir arkadas vardı bana bilgi verebilrseniz çok sevinirm teşekkürler :)
tamam canım araştırırım çok teşekkürlermaydanoz suyunu bende düsünmüstüm canim ama tansiyonu baya bi düsürüyormus :26:iyice bir arastir istersen
taşlık ne olakii?kızlar taslık nasıl pısırılıyor:18::18::18:
guzel bır tarıfı olan:18:
geçmiş olsun canımbana müsadee iyi geceler
günaydınHerkese günaydınlarrrr,
Dilekcim ellerine sağlık liste için.
kilo veren tüm kızçeler ve NESQUİK sizlere bolca tebriklerrrrrrr, darısı veremeyenlere ve bu cumaya inşallah.
Güzel bir gün diliyorum.
Ay beni tatlidan hicbisey sogutmuyor ...Benim diyetisyenim az şekerli sütlacı vermişti diyetimde.Arada böyle hafif tatlılar ile tatlı krizlerine çözüm bulunabilir.Allah'tan tatlıyla pek aram yok yoksa bi 100 kilo olurdum heralde
kendimi cıısss lardan tiksindircemnasssıı fikir emmee
bi ara çiğ köfteye yapmıştım tuttu çiğ köfteye deli oluyodum bi ayar çektim ağzıma süremedim 7 ay aonra yedim ama olsun bu kez tatlılara yapcam aynısını nese baş baş gısslar
Dilek de yapiyordu lahanali bi salata menusunde okumustumsalatamı sizlerle paylaşmak istedim canlar:) tok tutuyo, ve lezzetli tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 635090
Malzemeler
beyaz lahana
domates
havuç
mor lahana
limon, tuz
lahanalar ve domatesleri doğruyoruz, havucu rendeliyoruz. tuz ve limonu ekleyip karıştırıp afiyetle yiyoruz
deneyenlere afiyet olsun...
ben bu tarz diyetlerden hiçbir sonuç alamamıştım en sonunda tıka basa yiyip kendimi kusturark 10 kilo vermiştim. çok şükür 1 senedir henüz geri almadım
bana müsadee iyi geceler
Bu arada gunaydinlarrr
Telden yazinca toplu alintilarda sorun oluyor.
Birbirine girmesin diye taksitlendirip yaziyorum idare edin artik
heyyy yoo uuu yupppiiiii!!!!
gızlar gızlar gelem mi yanağızdan mıckdıram mi?hedefim hafta sonu 72 olmak ve başarcam kesssin kes başarcam
çüünküüüm 73.400 olmuşum hehe
hemde 75_76 arasıynan bi hafta oldu başlayalı yavaş yavaaş yine çıtır kıss olcamseviyorum beni yaaa seviyorum
Ay beni tatlidan hicbisey sogutmuyor ...
Yanliz nescafe istah kesiyo galiba yani ben oyle hissediyorum
İlahi
Tatlidan sogutsana beni kazzy nasil yapilabilir ki acaba
gııss sakın daha yapiim deme heee koreli kaç gıs bundan geberiyo bi bilsenben bu tarz diyetlerden hiçbir sonuç alamamıştım en sonunda tıka basa yiyip kendimi kusturark 10 kilo vermiştim. çok şükür 1 senedir henüz geri almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?