70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farketmez canım diğer grubun sorun yapmıyorsa bizde böyle şeyler sorun olmuyor.
her hafta cuma günü Pucca arkadaşımıza bildirm yapıyoruz biz o hafta ne kadar kilo verdiğimizi/aldığımızı.
bu şekilde de liste hazırlanıyor.
belli kurallarımız yok. gelip buraya menünü yazarsın muhabbet ederiz filan..
öyle işte güzeldir bizim ortamımız

Herkese günaydınlarrrr,
Dilekcim ellerine sağlık liste için.
kilo veren tüm kızçeler ve NESQUİK sizlere bolca tebriklerrrrrrr, darısı veremeyenlere ve bu cumaya inşallah.
Güzel bir gün diliyorum.

maydanoz suyunu bende düsünmüstüm canim ama tansiyonu baya bi düsürüyormus :26:iyice bir arastir istersen
tamam canım araştırırım çok teşekkürler
kızlar taslık nasıl pısırılıyor:18::18::18:
guzel bır tarıfı olan:18:
taşlık ne olakii?
ilk defa duydum
bana müsadee iyi geceler
insallah benimde gecem iyi gecer kizimin atesi var :26::26:
cümleten yaradana emanet olaliim
geçmiş olsun canım
Herkese günaydınlarrrr,
Dilekcim ellerine sağlık liste için.
kilo veren tüm kızçeler ve NESQUİK sizlere bolca tebriklerrrrrrr, darısı veremeyenlere ve bu cumaya inşallah.
Güzel bir gün diliyorum.
günaydın
nasıl geçti haftasonu?

Benim diyetisyenim az şekerli sütlacı vermişti diyetimde.Arada böyle hafif tatlılar ile tatlı krizlerine çözüm bulunabilir.Allah'tan tatlıyla pek aram yok yoksa bi 100 kilo olurdum heralde
Ay beni tatlidan hicbisey sogutmuyor ...
Yanliz nescafe istah kesiyo galiba yani ben oyle hissediyorum

İlahi
Tatlidan sogutsana beni kazzy nasil yapilabilir ki acaba

Dilek de yapiyordu lahanali bi salata menusunde okumustum

Kizlar pisirmiyorsunuz degil mi lahanayi cig mi dogruyorsunuz?

ben bu tarz diyetlerden hiçbir sonuç alamamıştım en sonunda tıka basa yiyip kendimi kusturark 10 kilo vermiştim. çok şükür 1 senedir henüz geri almadım

İnanamiyorum.. Allah korumus blumia olmamissin. Genelde yeme bozuklugu oluyor diye ojumustum.

Günaydın bebişler nasılsınız
bir hafta sonunu daha arkamızda bıraktık
ama bize bıraktıkları yağ şeker un tuz olarak geri döndü
peffff çok yidim kendi adıma çooookkkkk
artıların bacağını kırmışımdır
nasıl yaptım anlamadım ama
oldu işte
sizde ne var ne çok nasıl geçti hafta sonunuz:26:

Bu arada gunaydinlarrr

Telden yazinca toplu alintilarda sorun oluyor.
Birbirine girmesin diye taksitlendirip yaziyorum idare edin artik

heyyy yoo uuu yupppiiiii!!!!

gızlar gızlar gelem mi yanağızdan mıckdıram mi?hedefim hafta sonu 72 olmak ve başarcam kesssin kes başarcam
çüünküüüm 73.400 olmuşum hehe

hemde 75_76 arasıynan bi hafta oldu başlayalı yavaş yavaaş yine çıtır kıss olcamseviyorum beni yaaa seviyorum

bir haftada harika kilo vermişsin canım ozaman ben başlayalı tam bir ay oldu 77den 73e zor düştüm bi de akapunktura da gidiyorum

Ay beni tatlidan hicbisey sogutmuyor ...
Yanliz nescafe istah kesiyo galiba yani ben oyle hissediyorum

İlahi
Tatlidan sogutsana beni kazzy nasil yapilabilir ki acaba

cigara içen bi hatunu ele alalım bırakcam bırakcam diyor emme bir arkadaş ortamı herşeyi yerle yeksan demi?önemli olan arkadaşın yanında içme sıkıysa he he he
nası teşbihim alkıış
yani lafın püskülsüzü...özellikle abır cıbırın datlının olduğu ortamda tüm ısrarlara inatçı bir tavırla ıyyyy hayıır artık tatlıdan tiksiniyorum hiç sevmiyorum falan diyorum palavradan bir süre sonra hem kendim inanıyorum buna hem etraftakiler dolayısıyla taaa kine kendim tekrar başlıyasıyaa kimse teklif etmiyor nassı ama bu bir ikinciside miğde fesadı geçirene kadar gerçekten bıkıp nefret gelene kusana kadar ardı ardına o kkaaa yiyorumki bidaha yedi yıl göresim gelmiyor çiğ köftede ölee olmuştu
işte bööle bebeğim

ben bu tarz diyetlerden hiçbir sonuç alamamıştım en sonunda tıka basa yiyip kendimi kusturark 10 kilo vermiştim. çok şükür 1 senedir henüz geri almadım
gııss sakın daha yapiim deme heee koreli kaç gıs bundan geberiyo bi bilsen ölersin ALLAH korusun heee

halk arasında sosyete reflüsü denen bi hastalığa neden oluyo küt diye götürüyo ceddinin memleketine adamı yafriii ammaan aman!

benim yukarda yazdığım gerçek mi sandın yoksa ikicisi şaka yafrii şaka aaa aaa ölmek hele yemekden ölmek heeç istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…