70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok negatifim bugünn ya

canım hiçbişi istemiyor geçmişe dahi bakmak istemiyorum

deli gibi sitelerden alışveriş yapmak istiyorum ama yapsam nolucak sanki o kıyafetleri nerde giyeceğim ne özel bir gün ne özel bir aktivite var

gece 12 eşin işten gelsin sofra hazırla yemek ye ,film izle uyku moduna geç

sonra öğlen 12de kalk, mutfağa bir gir ,yok bulaşıktı ,yok etrafı toplamaktı , yok yemek hazırlamktı derken yine kocişi işe geçir

sonra yine bulaşık ,tv de aynı programlar (evim şahane-esra erol
sonra varsa dizi pöööfffff)

sonra canın sıkılınca pc ye geç geceye kadar pcdeki özel işleri hallet

sonra yine başa dönnn

böyle bir döngümü olurrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canım

haftada 800 gr_1 kilo arası iyidir...Ayrıca 1.63 boya en 55_58 arası kilo yakışır...tabii kemik yapına da bağlı

Canım,800 gr bile çok iyi az olsun öz olsun.53 olursan tam fıstık olursun

Günaydın kızlarrr,
Cumartesi mesaisi başladı benim yine mesai başındayım.
Kilo veren ve veremeyen herkesleri ababanın dediği gibi tebrik ediyorum, burada oldukları için.
Umarım birgün herkes istediği kilolara ulaşır.
Hasta olanlara şifa diliyorum, yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
Kendinize iyi bakın kızlar, hafta sonu diye çok kaçırmayın

Nesquik canım benim, haftaya hedef kaç, bileyim de şimdiden ona göre yiyip içeyim2 haftadır aynı takılıyoz senle, hadi bakalım bu haftada bir gayret edelim

Tebrik ediyorum canım, bu arada geçmiş olsun.

Fazla uzaklaşma buralardan, fırsat buldukça uğra.

Güzel canım menün, kaçamakları abartmazsın umarım.

Verirsin verir, sabırla muhabbetle gider inşallah 8 kilo dediğin ne ki

16.30-17.00 gibi ara yaptım
3 bardak şekersiz çay
1 peynirli kurabiye

akşama
ton balıklı karışık salata
1 dilim ekmek
ve yoğurtlu kereviz ezmesi yemeyi düşünüyorum

herkese bol iradeli günler diliyorum
Afiyet olsun canım.

60 lı kilolarda olanlara gıpteyle bakıyorum şu an yine tartıldım hala 72.3 bu arada hamsi krizine girdim:)hamsi istiyorum
Hamsiyi ekmeği abartmamak kaydıyla yiyebilirsin 1 tbk.kadar.

Allah kolaylık versin canım, uğramaya çalış yine de fırsat buldukça, listeye gir en azından.

sagoll canımmmm benımmm ınsll saglıcalaa tek normalınden salıcakla dogumumu yapayımda kg muhım degıl sız oldukdan geriiiiiiiiiiiiiii
Allah inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder.
Kız daha ne istiyon, sabredeğiz başka çaremiz yok.

bende yarışmak istiyorum hadi beni de kabul edin
Yarışma değil canım, bizim burda hergün günlük menülerini yazıyor, cuma günleri de tartılıp bildirim yapıyoruz, liste hazırlanıyor ona göre.

Akşam gezisine çıkmıştım 5 km gezdimve 1 porsiyon dondurma yedim
O da nazar boncuğun olsun, 5 km.yürüyüşün üstüne üzülme o kadar. Diyetisyenler bile ara için 1 top dondurma veriyordu yazın bir arkadaşa.

71.6 ya düşmüşüm doğrumu acaba...
Terazini 5 veya 10 kg.lık bişey tart, doğru ise, senin kilo da doğrudur.

Son düzenleme:
bebegım 5,5 aylık oldu ve ben reglmı oldum ve tartım dune gore bır kıloya yakın fazla tartıyor cok guzel gıdıyordum bırden bu sbh tartıyı oyle gorunce baya bır moralım bozuldu bu şiişlık ne zmn gıder ya da bu konuda dıyetteyken neler yapılmalı benı aydınlatın lutfen moralı sıfır bu sbh 66 larda bı sonuc gorurum dıye uynamıstım hayal oldu

yine kimseler yookk
merhabalr topikcikimm
veeeee benim disim agriyooor :122::122::122:

sanki biri balyoz indiriyor sol tarafimaa :119::119::119:

bugünde cumartesii

dr.umda yook

kafayi yemek üzereyiimm :124::124::124::124:

imdaaaat :118::118::118:

canim 80 den bu rakama düstügün icin seni tebrik ediyorum gercekden
ne zamandan beri diyet yapiyorsun peki ?

nekuikimm süpersin süperrr
ama ne dikkatimi cekti biz seninle ayni zamnlardami gelmisiz :44:
sanki ben geldigimdede sen 70 lerde degilde 60 larda gibiydin diye hatirliyorum :44:
ama masallaaahhh sen 60 lara kadar düstünn
ben

sevindim senin adina canim gecmis olsun
off canim sorma bende bi toparlayamiyorum
hosgelidiin
sagoll canımmmm benımmm ınsll saglıcalaa tek normalınden salıcakla dogumumu yapayımda kg muhım degıl sız oldukdan geriiiiiiiiiiiiiii
canimmm Rabbim evladini sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallahhh
canim biraz degisiklik yapsan
öncelikle biraz daha erken kalkabilirsin mesela :26:
anlis anlama sakin
cünkü gec saatlere kadar yatinca insan daha yorgun ve bitkin oluyor
sonra kücük masrafsli bir hoby edinsen kendine
mesela el isi yapabilirsin
cokda iyi geliyor biliyormusun bir dene istersen
kitap okumayada basliyabilirsin hem kafan dagilir

bende yarışmak istiyorum hadi beni de kabul edin
hosgeldiin

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] karbeyazi [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 11.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] redbutterfly [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 2.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 11.1 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] LaMeKan [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.0 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 63.8 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] euribiamir [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]

[/TABLE]

Birinci olan '' Karbeyazi '' arkadaşımızı kutlar, başarısının devamını dileriz.
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlar; aleyna84, allright, urke ' dir...
Haftaya onlardan süper bir performans bekliyoruz.
Kilo alanlarda bu hafta fazlasıyla verirler umarım...
Haftaya daha güzel bir listeyle buluşmak üzere..
Öpüldünüz.

Son düzenleme:
dilkim ellerine saglik canim
ben yanlis hesap yapmistim ama sen dogrusunu yapmissin tekrar özür diliyorum :26:
ugrastirdim seni
sen neden listede yoksun :44:
bu arada birincimizi tebrik ediyorumm

Ellerine saglik liste cok guzrl olmus birinciyi tebrik ediyorum darisi basimaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…