70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar hepinize bol keyifli pazarlar diliyorum
günaydın cnm
günaydın arkadaşlar
bugün itibariyle patates diyetine başladım şuan 2 patatesimi yiyorum 1 kupa yeşil çayımla beraber.umarım 3 gün dayanabilirim

patates diyetimi :26::26:

sağlıklı beslenmek daha iyi değilmi cnm yaaa neden böyle birşeyi tercih ettinki :44:

günaydın fıstıklar kahvaltımı sporumu yapmış bulunmaktayım....listede kendimi 1.sırada görünce acayip gaza geldim ama takıldım bu kiloda:2:

günaydın arkadaşlar
bugün itibariyle patates diyetine başladım şuan 2 patatesimi yiyorum 1 kupa yeşil çayımla beraber.umarım 3 gün dayanabilirim
:26:sadece patatesle olur mu canım. hem bağırsak hızında yavaşlar problem yaşarsın. hemde şok diyetler hiç iyi değil vücut için. umarım sorun yaşamazsın

çook sıkıcı bir pazar ve ben hala yemekte ısrarcıyım az once 4 kup sekerı buyuklugunde çıkolata yedım

bırı benı durdursun benım dıyetısyenden once psıkologa gıtmem gerek beynım hep yemege endekslı karnım tok olsa bıle...bu durum sizcede biraz garıp degıl mı......

bu arada herkese ıyı pazarlar................

Kızlar bugün neler yedim yazayım hemen
sabah:
2 dilim uno denge light
4 çeri domates
kibrit kutusu kadar peynir
maydanoz,tek şekerli çay
ara:
1 elma
yeşil çay
bol su
öğlen:
üç çatal mantar yemeği
iki kaşık yoğurt
minicik biber dolması
akşam:
6 kaşık nohut yemeği
1 dilim uno denge light
1 bardak ayran
6 kaşık bulgur pilavı
akşam biraz fazla kaçtı sanınım:18:
sabah tartıldım 73.5 kg. geldim 11 şubatta başlamıştım diyete bugün 13.gün ve 3 kg. gitti

merhaba kızlar,
bende 1 saat önce karatay diyeti yapmaya karar verdim an itibari ile 78,1 kiloyum aranızda beraber motive olarak disiplini bozmayacağımı düşünüyorum.

yarın kahvaltıda neler yediğimi yazarım artık bende

Herkese günaydınlarrr,
Dilek eline sağlık liste için canım, kilo veren tüm kızçelere ve karbeyazına tebriklerrr
Veremeyenler bu hafta verecekler ona göreeeee
Güzel bir hafta diliyorum herkese

hepinize günaydınn... sabah işe bile geç kaldığımdan dolayı kahvaltı yapamadım sade türk kahvesi ve sudan başka hiç birşey geçmedi boğazımdan

Herkese günaydınlarrr,
Dilek eline sağlık liste için canım, kilo veren tüm kızçelere ve karbeyazına tebriklerrr
Veremeyenler bu hafta verecekler ona göreeeee
Güzel bir hafta diliyorum herkese

günaydın ablacımmmmm. güzel dileklerin için teşekurler.

Günaydın kızlar
Kimse yok gene

sanada günaydınnnnn canım.ne olcak bu topiğin hali kimse fazla gelmiyor ve alıntıda eskiye göre çok az o zaman insan topiğe gelmek istemiyor.
canlanalım artık kızlarrrrrrr:)

canım bende öyleyim hep yemek yemek eşim bile yeter diyor. eski kiloları alcan diyor offfffff. bahar geliyor ya onun etkisimiki bilmiyorum ama sorun bizde gözlerimiz yemekten başka hiç birşey görmez olmuş. bugün o durumuma dur dicem bakalım artık sende en kısa zamanda toparlan canım.

iştahla yemek yiyecek birine yapılacak şey mi hiç bu
aynen yaaaa
öyle durumda boğasım geliyor hevesimi kırma işte

doğduğundan berimiiiii :44::44::44:

destekçi değil aslında canım
yani oda alır gelir cipsleri çikoları
kızım olduğu için kuru yemiş hiç eksik olmaz zaten bende dayanamıyorum onlara
eşim sadece geç saatlerde yemez
abur cuburuda akşam yemeğinden önce acıktığı için yiyor
akşam yemeğinden sonra ben getirmesem oda yemez
benide kötü etkilior elime alıyorum yemek için ıyyy nasıl yağlı falan diyor öldürüor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…