günaydın cnmGünaydınlar hepinize bol keyifli pazarlar diliyorum
günaydın arkadaşlar
bugün itibariyle patates diyetine başladım şuan 2 patatesimi yiyorum 1 kupa yeşil çayımla beraber.umarım 3 gün dayanabilirim
günaydın cnm
patates diyetimi :26::26:
sağlıklı beslenmek daha iyi değilmi cnm yaaa neden böyle birşeyi tercih ettinki :44:
:26:sadece patatesle olur mu canım. hem bağırsak hızında yavaşlar problem yaşarsın. hemde şok diyetler hiç iyi değil vücut için. umarım sorun yaşamazsıngünaydın arkadaşlar
bugün itibariyle patates diyetine başladım şuan 2 patatesimi yiyorum 1 kupa yeşil çayımla beraber.umarım 3 gün dayanabilirim
günaydın fıstıklar kahvaltımı sporumu yapmış bulunmaktayım....listede kendimi 1.sırada görünce acayip gaza geldim ama takıldım bu kiloda:2:
günaydın canlarım
yinede kendin bilirsin cnm ama şok diyet vücut için sağlıksız , en güzeli sağlıklı yoldan kalıcı olarak zayıflamakcnm bu aralar biraz sıkmam gerek kendimi ondan 3 günlük şok yapıcamm
günaydın canlargünaydın canlarım
bende varııımmmmm dileğimBetül ikimizden başka kimse yoohh
Betül ikimizden başka kimse yoohh
Herkese günaydınlarrr,
Dilek eline sağlık liste için canım, kilo veren tüm kızçelere ve karbeyazına tebriklerrr
Veremeyenler bu hafta verecekler ona göreeeee
Güzel bir hafta diliyorum herkese
Herkese günaydınlarrr,
Dilek eline sağlık liste için canım, kilo veren tüm kızçelere ve karbeyazına tebriklerrr
Veremeyenler bu hafta verecekler ona göreeeee
Güzel bir hafta diliyorum herkese
Günaydın kızlar
Kimse yok gene
çook sıkıcı bir pazar ve ben hala yemekte ısrarcıyım az once 4 kup sekerı buyuklugunde çıkolata yedım
bırı benı durdursun benım dıyetısyenden once psıkologa gıtmem gerek beynım hep yemege endekslı karnım tok olsa bıle...bu durum sizcede biraz garıp degıl mı......
bu arada herkese ıyı pazarlar................
aynen yaaaaiştahla yemek yiyecek birine yapılacak şey mi hiç bu
evet az önce hesapladım ideal kilo 55 olması gerekiyormuşdoğduğumdan beri o rakamı hiç görmedimmki ben
anamm mine abla hazır eşin destekçiyken iyi değerlendir fırsatı ahanda bende bir kociş var diomki ayyy bu akşam cips olaydı ne de güzel olurdu bir bakıom ertesi akşam elinde icips çikolatta hiç takmıyor benim diyetime ,ye karıcım boşver karıcım ,olsun karıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?