Annen dah genç değil miydi canım yaa? Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım ya, ne varsa zaten hep kadınların başında, hamilelik-doğum-adet-menopoz, erkek olmak varmış bu dünyadaÇalışırsın, hem de ev kadınısındır, eşin işten gelir hoop televizyon başına, sen mutfağa vs.vs.vs.................
iyi yaptin suzimm
günaydin canim sagol
hosgeLdim bebegim sagoLAy bebeğim o bebiş olayı doktor hatası çıktı menapoza girmiş annem, annemde kilo olduğu için , böyle kusmalar fln başladı çok yemeye başladı dedik bi git, doktor hemen gebelik testi yaptırın demiş annemde kendi aldı yaptı evde pozitif çıktı ama öyle değilmişMenapozda düşün beni nasıl deli ediyor
5 dk tartışıyoruz 5 saat arkasından konuşuyor OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFF
Günaydın sanada canım bu arada
Diloooo sporcu hatunum benim nasıl sıkılaşıcan yaza kadar bak gör
Selam suzi hoşgeldin
hosbuLduk fadimecimSpor yaptıktan sonraki huzur herşeye değer be
Hoşgeldin Suzimmmmmmm,
Nasılsın, nasıl oldun, işler yoluna girdi mi? Özledik seni
günaydın arkadaşlar ben spora ve diyete yeni başlıyorum bakalım size bir sorum olacaktı mekik çekerken ısınma hareketleri yapıyormusunuz başlangıç sabah akşam 15 mekik yeterlimiki bir saat de yürüyüş
ohhh caanım 1-1.5 saat tepinmişsin azmı bak bir ayın aonunda nasıl farkediyorsun inceldiğiniAkşam hem ekmek hem pilav + bide bakliyat yemişsin çok olmuş sanırım.:26:
İnşaallah işe yarar canımmm..
Gittim dün 1-1.5 saat falan tepindim.
Ölçü aldılar 1 ay sonra çok değişcek falan dediler ama
Allah gönlüne göre verir inşaallah.
Aldılar bakalım kuzum ölçüler fena zaten.
1 ay sonra çok değişiklik olacak vs vs dediler.
Spora giden kızlarla konustukta kız diyo hem yiyorum hem spor yapıyorum
Kilosu biraz vardı ama sıkıydı belli yani
saol pötüş sanadaGünaydın kızlar
Mutlu bi gün olsun hepiciğimize
Günaydın nora hoşgeldin tekrardan aramızaGünaydın çıtır hatunlar
Dün evde annemle çok kötü tartışmalar yaşadım bi de iş yerinde ki gıcık patron aradı gönderdiğim kargo gitmemiş, azarlayıp kapattı sinirlerim bozuldu birden ekmek arası cıss yaptım kendime hemde saat 11 fln dı ama çok pişman oldum, şimdi yarım litre su içtim, işe geçicem
Eğer kaçamaksız bir hafta geçirirsem cuma günü hediye alıcam kendime
günaydınanca gelebildim, herkese günaydınlar =)
liste sonu olmuşum püüüüü bana. puccaacım ellerine sağlık, bana da yazıklar olsun
bu haftaya bomba gibi başladım amma, telafi edicem inşallah.
napıyosunuz kızlar, yerinde mi keyifler? geçmişi çok okuyamadım.
günaydın ballımgünaydiiin güzel birgün olsun insallahhh
Sağolasın canım, ben de bu hafta dediğin gibiyhim inşallah daha da fazlası gider ama:18:
Sağolasın canım tekrar
Günaydın canım,
Güzel miydi sporun, darısı bizlerin başına dicem ama çor-çocuk zor bizim, anca evde.
Günaydın canım,
Annen bebiş beklemiyor muydu canım, neden tartıştınız? Patrona da boşuna kızmışın, he he deyip geçcektin, neyse olan olmuş.
Günaydın canım,
Bizi iyiyiz, sen nasılsın?
günaydın canımHerkese günaydınlarrrr
günaydın suzimsLm kizLar nasiLsiniz?
biraz stressLi günLer yasadim yavas yavas duruLuyor geLemedim kusura bakmayin sekerLer
kiLo bi aLip bi verdim son durum ne biLmiyorum 1 haftadir tartiLmiyorum cuma günü bende sizLen biLdirimLerime yine basLayayim diyorum
bugün toparlarsın canım dünküleriniHaydi Bismillahirrahmanirrahim diyorum ve ilk menümü yazıyorum , umarım her şey güzel olur hepimiz için
Sabah:
3 Dilim Ananas (dün 11 de mama yediğim için meyve yedim sadece )
Yarım Litre Su
Ara:
Türk Kahvesi
Öğlen:
Haşlanmış Karnıbahar
1 dilim ekmek
Ara:
Yeşil Çay,
1 Küçük Kırmızı Elma
Akşam:
:26::26::26::26::26:
Akşam da vardı di mi
YAAAAAAAAAAA KIZLAR Bİ YARDIM EDİN BEN 9 GİBİ EVDE OLUYORUM SADECE ÇORBA FLN MI İÇSEM
rain ben mekik hareketlerini ısınma yaptıkdan sonra çekiyorumgünaydın arkadaşlar ben spora ve diyete yeni başlıyorum bakalım size bir sorum olacaktı mekik çekerken ısınma hareketleri yapıyormusunuz başlangıç sabah akşam 15 mekik yeterlimiki bir saat de yürüyüş
ben her sabah ılık bir kupa suya 7-8 damla atıyorummerhaba arkadaşlar... yaklaşık bir ay önce tartıldım 71kgenfazla 59 olduğumu biliyorum...sabah aç karnına ılık ve birkaç damla limonlu su içmenin yararını gören varmı 2 gündür bunu uyguluyorum çnkü..yada önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen
aLLahdan korkan kuLdan utanan size deger verecek biriyLe karsiLasirsiniz insaLLah sen diLek ve betüLAmaaan ben memnunum valla onlar gibi tembel olmak istemezdim dolu dolu yaşıyoruz işte zorluklarla mücadele ede ede
Annem 47 yaşında , ay bende eşşek kadar oldum 23 oldumve hala hayatımın aşkını bulamadım yazıklar olsun ankara sana
O gün arkadaşıma diyorum ki eğer aşkımı bulursam çok büyük trip atıcam nerelerdeydin len sen bu zaman kadar diye
kizlar kaciyoruuum
günaydin canim koLay geLsin bizegünaydın arkadaşlar ben spora ve diyete yeni başlıyorum bakalım size bir sorum olacaktı mekik çekerken ısınma hareketleri yapıyormusunuz başlangıç sabah akşam 15 mekik yeterlimiki bir saat de yürüyüş
dün ben ac karnina türk kahvesi ictim bizim diLek yapiyor faydasini gördümmerhaba arkadaşlar... yaklaşık bir ay önce tartıldım 71kgenfazla 59 olduğumu biliyorum...sabah aç karnına ılık ve birkaç damla limonlu su içmenin yararını gören varmı 2 gündür bunu uyguluyorum çnkü..yada önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen
günaydın kızlar
herkeze sağlıklı sıhatli incelmeler dilerim
yaza kadar inşallah çıtırdak kızçler olursunuzzz AMİNNNNNNNNNN
günaydin nesLim hosbuLdumohhh caanım 1-1.5 saat tepinmişsin azmı bak bir ayın aonunda nasıl farkediyorsun inceldiğini
saol pötüş sanada
Günaydın nora hoşgeldin tekrardan aramıza
günaydın
günaydın ballım
günaydın canım
offf herkes spor yapıyo çok pis kıskandım
hadi fadimem bizde evde tepinek gıııııııııııııııııı
günaydın suzimumarım sıkıntıların biraz hafiflemişdir tatlım
tekrardan seni görmek çok güzel bebeğim hoşgeldin
sonrası sıkıntı zaten canım yaaacanım bu zamana kadar yediklerin gayet güzel. akşama da dikkatlı yersen yeniden başlangıç için süper.
yinede yemeye devam demiiiimerhaba kizlar
herkesler iyidir umarim
dün gelemedim cünkü yine hastanedeydim
yine canimi yaktialr
eve gelincede agrim vardi :26:
birde ya cene kemigimi kasmakdan
yada sinirler zarar görmüs igneden
ve agzimi tam acamiyorum
ama diger tarafi azicik acip arasindan skistiroyorum biseyler
gidiyor gidiyor sormaaaselam kızlar
gıremıyorum kac gundur ıstanbuldaydım
sızler ne alemdesınız gıdıyor mu kılolar
sevdinmi müsliyiAy üşenmedim gittim yoğurt ve müsli aldım ama soda içmiştim ve şiştim , yiyeceğim birazdan
çorbayla doyulmuyor ekmek yemek gerekiyor canımay o gelen gidenler yüzünden bende doğru dürüst yiyemiyorum mamalarımı
Sadece çorbayla doyucak mısın ama :26:
hoşgeldinSelam güzellikler nasılsınız
2 gündür giremedim
çok güzxel bahar havası vardı yurdumuzun tüm köşesinde de aynıysı sanırım
gezdik dolaştık yedik içtik
bugünden itibaren ipleri sıkalım kızlar malum hafta başı cumaya şurda ne kaldı
inşallah bol eksili bie hafta olur
baharda kendini gösteriyor ufaktan
bu ayları çok iyi değerlendirelim kızlar
aynen canım aynen hatta ısrara gerek bile kalmıyoral ver al ver...........artık başlamanın zamanı geldi hatta geç bile kaldık....ısrar edınce hayır demekten sıkılıyorsun hemen yıyorsun.....
bende bişeylere sinirlendim dünGünaydın çıtır hatunlar
Dün evde annemle çok kötü tartışmalar yaşadım bi de iş yerinde ki gıcık patron aradı gönderdiğim kargo gitmemiş, azarlayıp kapattı sinirlerim bozuldu birden ekmek arası cıss yaptım kendime hemde saat 11 fln dı ama çok pişman oldum, şimdi yarım litre su içtim, işe geçicem
Eğer kaçamaksız bir hafta geçirirsem cuma günü hediye alıcam kendime
ben bildirim yapsaydım liste sonu olmazdın canımanca gelebildim, herkese günaydınlar =)
liste sonu olmuşum püüüüü bana. puccaacım ellerine sağlık, bana da yazıklar olsun
bu haftaya bomba gibi başladım amma, telafi edicem inşallah.
napıyosunuz kızlar, yerinde mi keyifler? geçmişi çok okuyamadım.
hoşgeldin kuzumsLm kizLar nasiLsiniz?
biraz stressLi günLer yasadim yavas yavas duruLuyor geLemedim kusura bakmayin sekerLer
kiLo bi aLip bi verdim son durum ne biLmiyorum 1 haftadir tartiLmiyorum cuma günü bende sizLen biLdirimLerime yine basLayayim diyorum
amiiiiin canım amingünaydın kızlar
herkeze sağlıklı sıhatli incelmeler dilerim
yaza kadar inşallah çıtırdak kızçler olursunuzzz AMİNNNNNNNNNN
seLamgünaydın kızlar hepinizee...
ayy dün bendede istah patlamasi vardingüaydın
dünki menüm
sabah
2 ince dilim kepek ekmeği
6-7 tane küçük yeşil zeytin
krem peynir
çay
ara
az ş.türk kahvesi
yeşil çay
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
2kaşık kuru fasulye susuz
2 izmir köfte
salata yoğurt
ara
yeşil çay
akşam
2 tane but
3 küçük kornişon tuşu
yarım kase çorba
yoğurt
2 dilim ekmek
1 tane petito çiko
oooooffff ne çok yemişim yaaaaa:78: biri beni durdursuuuunnnn
hosbuLduk minem
sonrası sıkıntı zaten canım yaaa
neyse bugün yeni bir gün
yinede yemeye devam demiiii
geçmiş olsun tekrar canım
gidiyor gidiyor sormaaa
sevdinmi müsliyi
ben çok severim
çorbayla doyulmuyor ekmek yemek gerekiyor canım
o an doydum gibi geldi ama akşam saldırdım valla
hoşgeldin
bahar havası bugün son sanırım
tekrar yağmur gelecekmiş
aynen canım aynen hatta ısrara gerek bile kalmıyor
bende bişeylere sinirlendim dün
hem çok yedim
hemde 10da tavuk gibi uyudum
ben bildirim yapsaydım liste sonu olmazdın canım
daha kötüleri var yani
hoşgeldin kuzum
özledik
amiiiiin canım amin
ohh affiyet oLsunselam kızlar
nasılsınız bakalım?
sabah kalktım öğlen için kapuska yaptım, bulgurlu
şimdi onu yiycem yanında yoğurt ve 1 kase çorba
akşama allah kerim bakalım
sizin menülerde ne var?
hosbuLduk minembende özLedim
ohh affiyet oLsunben ne yiycemmi bilmiyorum öglen herhalde döner yerim ama burdada dönerin icinde at eti cikti :18:
aynen öyle minecim domuz yemeyeLim diye dikkat ederken birde at eti cikti yazik bizLere türkLerden aLiyoruz diye güveniyordukkızlar hepsibuardada kitalarda indirim var düşünenler olursa
ben 4 tane kitap aldım çok heyecanlıyım heheee
kitaplarım bitmişti elimde iyi oldu
öyle bir devirde yaşıyoruzkiii
hiç bir şeye güvenilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?