ahh o annelerahhhh sorma bugün neler neler yedimmm yaaaa.anneme kahvaltıya gittim 10da anca eve geldk ve sürekli cısslar yedim halbulki dün ne güzel yeniden başladım yaaa. artık yarın kaldığım yerden devam ederim.
tebrikleeeeerkizlaaarrr
tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik
günaydınGünaydın kızlar
daha ne isterizkiiiigünaydiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
kilolar gitsin insallahhh
yaglar erisin insallahhhh
totomuzu zor sigdirdigimiz donlarimiz kendiliginden siyrilsin insallahhh
magazada 42 bedeni denedikden sonra ay pardon bakarmisiniz bu bana büyük geldi diyelim insallahhhhhhhh:124::124::124:
38 yada 36 beden ciciler alalim kendimize insallahhh
diyar bakir karpuzu olan midemiz amasya elmasi kadar olsun insallahhhh
ikizlere ideal takkeler alalim insallahhhh
daha ne diyim size az yiyiiinnn ve bol su icin kiiizzzz
sagol dilekimm
kesin 1 kilo bekliyorum insallah senden de bu hafta
biliyorsun gecen sene yaptigimizda 1 kilodanda fazla vermistik
birde senin sporunda vaar
Balkaymakım merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorummm .belli bir diyetiniz varmıı banada yardımcı olurmusunuz lütfenn
Selam kızlarrr nasılsınız?
yorgun ve bitkinim bugün yoğun geçti biraz yenice duruldum geçmişide okuyamadım pek.şimdide kahvemle hem kızıma ders yaptırıp hemde buraya göz atıyorum. Dün akşam kardeşim kuru pasta getirmiş.Bu bana yapılır mı dedim ya, diyet yaptığımıda biliyo bide tatlı krizine girmişim :26: alçak köfte nolacak 3 tane kurabiye yedim, çekirdek çitledim insanın ağzı değmeyegörsün
bugün ki menüm de
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
biraz tel peynir
4 çeri domates
4 zeytin
şekersiz çay
ara
1 armut
2 hurma
1 kepçe yoğurt
öğle
1 servis kaşığı köfteli patates
1 kase yoğurt
2 servis kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
1 dilim ekmek
yağsız çoban salata
ara
kahve + muz
akşam
sadece koca bir tabak bol limonlu yeşil salata yiyeceğim
maden suyu
yoğurt
saat 9da
1 portakal
fındık, ceviz
kefir
düşünüyorum :)
bol suyumu içtim halende içiyorum, mekik vs. çekecem kızımın dersinden sonra
çok güzel bi haberr. napalım canım kilo düştükçe bizde sevindrik oluyoruz. reglimden midir bilmiyorum kilo veremedim daha hatta almış görünüyorum. halbuki dikkat ediyorum ama bu hafta kaçamaklar yaptım ondanda olabilir
selam kızlar
nasılsınız?
ya ben midemi nasıl küçültcem
yedikçe yiyesim geliyor
sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta
1 çay kaşığı reçel
yarım kk beyaz peynir
3 zeytin yedim
amaa açım
biraz önce 3-4 tane kuru kayısı yedim
hala açım
öğlene kapuska, yoğurt 1 dilim ekmeğim var
ama nasıl dayancam bilmiyorum
öğrencisin sanırımgünaydınnnn herkese :) bugün hava baya güzel ama ne yazıkki okuldayım ve derse girmek zorundayım. sabah tartıldım 74,4 çıktım :124: . aç karnına tabki :). ama yine de 75 olmadığı için mutluyum :) ben zaten bol su içen bi insanım. 5 ltsu 2. günü görmez genelede :) ama spor yapmaya pek vaktim yoksadece otobüse 2 3 durak ileriden biniyorum en azından yürüyebileyim diye o kadar. yaa erkek arkadaşımın söyledikleri de benim iiyiliğimi istediği için biliyorum. ilerde daha çok üzülmemi istemiyo. şimdi verebilecekken ver diyo kilolarını. hani derler ya canını en çok en yakının yakar diye bazen bozuluyorum işte ama onunla konuşunca bozulcak bişey olmadığını anlıyorum. beni gaza getirmeye bayılır. yine düştüm tuzağına
kararım karar bu kilolar gidecek. yazın tatile giderken de eski bikinimi giyeceğim inşallahhepinize mutlu bi gün diliyorum :):)
selam canımGünaydın Mine
İlk 1 hafta zor geçiyor ama alışmak gerek yemenın sonu yok çünkü.
bende gruba dahil olmak istiyorum ama nasıllll :))
Merhaba, ben diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum; emzirdiğim için.. aranıza katılabılır mıyım yıne de.. motıve olmak acısından gayet onemlı..
paylaşımda bulunmanız yeterli
daha sık gelir daha çok yazarsanız
menü paylaşırsanız hem daha iyi tanırız sizi hemde yardımcı olabiliriz
hoşgeldiniz aramıza :)
merhaba, ben diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum; emzirdiğim için.. Aranıza katılabılır mıyım yıne de.. Motıve olmak acısından gayet onemlı..
ayyy çok utandım bu yazdıklarınaminecim çook sevindim 63 lere inmişsin en son buraktığımda(5 hafta önce) 64 lerden takıldım diye isyanlardaydın bırakcaktın diyeti falan ama bak ii ki de bırakmamışsın
diyet sayfasında çizelgenin nasıl yapılacağıyla ilgili bitopik var canımmerhaba tekrar :) teşekkür ederiz hoşbuldukk hoş zayıflıycaz inşalalh :) şu zayıflama çizelgesi nerden ekleniyor acaba çok hevesleniyorum ona :)))
ayyy çok utandım bu yazdıklarına
ben 63e inmiştim 15 tatil öncesi ama sonra yine kilo aldım
64-65 arasıyım yine
diyet sayfasında çizelgenin nasıl yapılacağıyla ilgili bitopik var canım
oraya bakarsan daha iyi olur resimli bir şekilde anlatılmış nasıl yapılacağı
Kızlar ben de bugünümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1/4 çay kaşıgı tereyağında 1 yumurta
4 zeytın
1 bardak süt
1 hurma 1 kuru erik
Ara:
2 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?