70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gec oldu acamadım bır tırlu pc yi.......bugun sağlıklı beslenmemın 2.günü.....aslında zorlanmıyorum ama yesemde yıyecegım sırf dun spora başlamam nedenı ıle utanıyorum yemekten...dun fazla yorulmadım sporda hocam ılk gun fazla yuklenmeyelım dedı..yarın ölçü alacak.bakalım ne cıkacak meraktayım.:18::18::18::18::18::18:.dilek senın olçuler nasıl

bu arada boynum fena halde tutuldu ne sağa nede sola dönebiliyorum....ve bugunku menum..

sabah
1 yumurta ıle yapılmış omlet
1dilim beyaz peynır
4 adet zeytın
1 bardak sekersız cay

ara
yok kahvaltı geç

öğle

5yk.kuru fasulye(dunden kalmıstı)
salata
1 dilim ekmek

ara
bır adet elma
1 adet sekersız nescafe

aksam

5yk.ot yemeği
salata
3yk.yoğurt

ılaveler:2 lt su 1 adet yeşil çay

aynen öyle minecim domuz yemeyeLim diye dikkat ederken birde at eti cikti yazik bizLere türkLerden aLiyoruz diye güveniyorduk
birde avrupa diye üLkeLer övünüyorLar gördük avrupada da neLer ciktigini
burdada var canım öyle yerler
önceden çalıştığım ilde bikasap at eti satıyor diye kapatılmış sonra yine açtı aynı kişiler
insanlar alıyordu bide
bende aldım 1 tane kitap haber verdiğin için saol canım

ne demek canım
herzaman

merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. yaklaşık 1 yıldır kadınlarkulubune bakıyorum ama bugüne kadar üye olmamıştım. moralim çok bozuk aldığım kilolardan dolayı. bundan 1,5 sene once 55-58 kilo civarındaydım. sonra 1 ay içinde 10 kilo aldım devamı da geldi şimdi 75 i gördüm. erkek arkadaşım çok dile getirmeye başladı fazla kilolarımı. spor salonuna gitmek istiyorum dediğimde boğazından kes diyo. ben yavaş yiyen bi insanım. o benden önce yemeğini bitirince öküz gibi yedin diyo. eskiden beni kucaklayıp hastaneye götürdüğü olurdu. şimdi hasta olmayayım diye gözümün içine bakıyo resmen. ben de zayıflamak istiyorum. herhangi bi liste yok takip ettiğim. artık gün boyunca yemek yiyemiyorum. psikolojim bozuldu bugün yengemin diyetine başladım açlık hissim yok şimdilik ama akşamları çok zor olacak. 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun. ben akşamları hep meyve yerim. aileden gelen bir alışkanlık. yengem bu diyetle 1 ayda 10 kilo verdi. 10da gözüm yok ama hemen kurtulmak istiyorum bu kilolardan şimdilik bu kadar yazıyorum. herkese iyi günler diliyorum.

canım hoş geldin aramıza...bir ayda 10 kiloyu nasıl aldın sadece yiyerekmi yoksa bi rahatsızlığınmı var?eğer yemek yemen anormal derecede deilse bi dr a görün derim benn..moralini bozma erkek arkadaşının sözlerine kafayı takıp daha çok yemeğe saldırcağına dahada hırslan zayıflamak için.nasıl bir diyet uyguladığın?

hoşgeldin canım.kimseye aldırma kendine güven yeter.bende hamilelikte aldığım kiloları veremedim.yemek yerken lokmalarının sayılması ,kilolardan dolayı aşağılanma nedir çok iyi bilirim.ama önemli olan kendin için yapman bir başkası için değil.eşim için çok denedim olmadı mutlu olmadımçama şimdi sadece kendim için yapıyorum gerisi umrumda değil

herkese merhabalar bende ekibe dahil olmak istiyorum nasıl oluyor bu işler kadınlar kulubünü uzundur takip ediyorum ama ilk defa yazıyorumm
pco idi depresyon idi kış idi derken kilolar aldı başını gitti motivasyona çok ihtiyacım varrr :2:

Selam kızlarrr nasılsınız?

yorgun ve bitkinim bugün yoğun geçti biraz yenice duruldum geçmişide okuyamadım pek
.şimdide kahvemle hem kızıma ders yaptırıp hemde buraya göz atıyorum. Dün akşam kardeşim kuru pasta getirmiş.Bu bana yapılır mı dedim ya, diyet yaptığımıda biliyo bide tatlı krizine girmişim :26: alçak köfte nolacak 3 tane kurabiye yedim, çekirdek çitledim insanın ağzı değmeyegörsün

bugün ki menüm de

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı vişne reçeli
biraz tel peynir
4 çeri domates
4 zeytin
şekersiz çay

ara
1 armut
2 hurma
1 kepçe yoğurt

öğle
1 servis kaşığı köfteli patates
1 kase yoğurt
2 servis kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
1 dilim ekmek
yağsız çoban salata

ara
kahve + muz

akşam
sadece koca bir tabak bol limonlu yeşil salata yiyeceğim

maden suyu
yoğurt

saat 9da
1 portakal
fındık, ceviz
kefir
düşünüyorum :)

bol suyumu içtim halende içiyorum, mekik vs. çekecem kızımın dersinden sonra

Son düzenleme:

inanmazsınız ama yiyerek aldım. hareketsiz evden çıkmadığım bi dönemdi ve sürekli yemek yediğim için kilo aldım. doktora da gittim sağlığım gayet iyi. diyet listesi biraz karışık ama genel olarak yazaayım:

sabah
1 haşlama yumurta
1 şekersiz çay yada kahve
1 dilim yağsız tuzsuz peynir (ben lor yiyorum)
1 dilim çok tahıllı ekmek

aralarda 1 meyve

öğle
sebze haşlama
1 kase çorba
1 kase yoğurt
isteğe göre salata

aralarda 1 meyve

akşam
isteğe göre 1 çeşit et haşlama ya da ızgara tek porsiyon (mesela bir tavuk göğsünün yarısı kadar yedim bugün yaklaşık 150 gr)
salata yağsız tuzsuz
taze sıkılmış meyvesuyu
akşam 6 dan sonra yemek yok. sadece içecek
yengem akşam çorba da içiyo ama ben günde 2 kere aynı yemekten yiyemiyorum. ama en azından meyve yiyebiliyorum. erkek arkadaşımın dediklerine bozulup yemekten soğuyorum saldırdığım olmaz genelde :) ama tabi yememek kilo verdirmiyo. artık kararlıyım vericem bu kiloları her gün yazarım artık buraya :)

selam kızlar
nasılsınız bakalım?

sabah kalktım öğlen için kapuska yaptım, bulgurlu
şimdi onu yiycem yanında yoğurt ve 1 kase çorba
akşama allah kerim bakalım
sizin menülerde ne var?

ahhhh sorma bugün neler neler yedimmm yaaaa.anneme kahvaltıya gittim 10da anca eve geldk ve sürekli cısslar yedim halbulki dün ne güzel yeniden başladım yaaa. artık yarın kaldığım yerden devam ederim.

canim sana önerim buraya takil
ahh sorma suzim öyle :26:
sagol canim

sagol canimm

oof öyle kiziyorumki kendime son zamanlarda kitap okumaz oldum gerci gercekden vaktimde yok ama yinede okumak iyi geliyordu bana ya

bacakLarimdan cok rahatsizim kizLar ya gecmedi biraz hafifLer gibi oLdu ama 2 gündür yine batma yanma var üst tarafinda cuma günü yine gitcem baska bi doktora oturunca iyice kötülesiyor bi care buLsaLar neden deyip duruyorum hep
canimm cok gecmis olsun :26:sebebini bilmemek dahada zor oluyo :26: insallah gecer suzimm

canim üzgünüm ama dayanamayip birsey söylicem :26:
erkek arkadasinin söyledigi sey hiic hos degil
yani birde erkek arkdas yarin öbürgün evlensen dogum yapsan kilo alsan nasil konusucak acaba
bence sana bu sekilde konusmasina asslaa ama assla izin verme
lütfen benide yanlis anlama

gelelim kilolarina canim daha yeni almissin kilolari o yüzden vermende kolay olur insallah
menüne baktim aslinda hemen hemen ayni tarz besleniyor burdaki cogumuz
ama ben senin yerinde olsam aksam ile öglenin yerini degistirirdim
aksam corba salata ve yogurtla hafif gecer daha iyi olur
ve yediklerini paylasirsan yine kizlar sana yardimci olur
insallahhh istedigin kiloya oulasirsin biranönce

hosgeldin caniim

kizlaaarrr

tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik

günaydiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
kilolar gitsin insallahhh
yaglar erisin insallahhhh
totomuzu zor sigdirdigimiz donlarimiz kendiliginden siyrilsin insallahhh
magazada 42 bedeni denedikden sonra ay pardon bakarmisiniz bu bana büyük geldi diyelim insallahhhhhhhh:124::124::124:
38 yada 36 beden ciciler alalim kendimize insallahhh
diyar bakir karpuzu olan midemiz amasya elmasi kadar olsun insallahhhh
ikizlere ideal takkeler alalim insallahhhh
daha ne diyim size az yiyiiinnn ve bol su icin kiiizzzz

Balkaymakım merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorummm .belli bir diyetiniz varmıı banada yardımcı olurmusunuz lütfenn

Balkaymakım merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorummm .belli bir diyetiniz varmıı banada yardımcı olurmusunuz lütfenn

hos geldin canim
belli bir diyet yok canim ama
sabah
ara
öglen
ara
aksam
ara
olarak besleniyoruz genelde
sende bu sekilde beslenirsen ve yediklerini yazarsan kizlarda yardimci olurlar
cuma günü bildirim yapiyoruz
baslangic :
gecen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden :
hedef :

seklinde bu bildirimi bildirim basligi altinda puccaaa ya yolluyoruz
ve o da sagolsun bize liste yapiyor
sen bu cuma sabah tartilir ve
baslangic :
bu hafta :
diye puccaaa ya bildirim yaparsan liste alti olursun .
Bütün hafta boyunca elinden geldigince katilir ve yediklerini paylasirsin
Sonraki cuma yine bildirim yaparsanda listede olursuun
Buraya takilirsan cogu seyi ögrenir Allahin izniylede zayiflarsin canim insallahh
ama azmide unutma
istersen buradan kendine cizelgede yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kararlıysan tamamdır liste bizim uyguladığımız gibi bilindik şeyler bolca su ve sporda eklenirse süper olur..

kizlaaarrr

tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik

çok güzel bi haberr. napalım canım kilo düştükçe bizde sevindrik oluyoruz. reglimden midir bilmiyorum kilo veremedim daha hatta almış görünüyorum. halbuki dikkat ediyorum ama bu hafta kaçamaklar yaptım ondanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…