kızlar hepsibuardada kitalarda indirim var düşünenler olursa
ben 4 tane kitap aldım çok heyecanlıyım heheee
kitaplarım bitmişti elimde iyi oldu
bende aldım 1 tane kitap haber verdiğin için saol canım
burdada var canım öyle yerleraynen öyle minecim domuz yemeyeLim diye dikkat ederken birde at eti cikti yazik bizLere türkLerden aLiyoruz diye güveniyorduk
birde avrupa diye üLkeLer övünüyorLar gördük avrupada da neLer ciktigini
bende aldım 1 tane kitap haber verdiğin için saol canım
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. yaklaşık 1 yıldır kadınlarkulubune bakıyorum ama bugüne kadar üye olmamıştım. moralim çok bozuk aldığım kilolardan dolayı. bundan 1,5 sene once 55-58 kilo civarındaydım. sonra 1 ay içinde 10 kilo aldım devamı da geldi şimdi 75 i gördüm. erkek arkadaşım çok dile getirmeye başladı fazla kilolarımı. spor salonuna gitmek istiyorum dediğimde boğazından kes diyo. ben yavaş yiyen bi insanım. o benden önce yemeğini bitirince öküz gibi yedin diyo. eskiden beni kucaklayıp hastaneye götürdüğü olurdu. şimdi hasta olmayayım diye gözümün içine bakıyo resmen. ben de zayıflamak istiyorum. herhangi bi liste yok takip ettiğim. artık gün boyunca yemek yiyemiyorum. psikolojim bozuldubugün yengemin diyetine başladım açlık hissim yok şimdilik ama akşamları çok zor olacak. 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun. ben akşamları hep meyve yerim. aileden gelen bir alışkanlık. yengem bu diyetle 1 ayda 10 kilo verdi. 10da gözüm yok ama hemen kurtulmak istiyorum bu kilolardan şimdilik bu kadar yazıyorum. herkese iyi günler diliyorum.
canım hoş geldin aramıza...bir ayda 10 kiloyu nasıl aldınsadece yiyerekmi yoksa bi rahatsızlığınmı var?eğer yemek yemen anormal derecede deilse bi dr a görün derim benn..moralini bozma erkek arkadaşının sözlerine kafayı takıp daha çok yemeğe saldırcağına dahada hırslan zayıflamak için.nasıl bir diyet uyguladığın?
kızlar hepsibuardada kitalarda indirim var düşünenler olursa
[/B
yaaa bende kitap okumak istiyorum ama kpss çalıştığm için frenliyorum kendimi kitap okumaya başlayınca dünyayı unutuyorum. yazın eşim zorla elimden alıyor. şimdidden yaz için liste yapıyorum alıcak olduğum kitaplarımı:)
öyle bir devirde yaşıyoruzkiii
hiç bir şeye güvenilmiyor
selam kızlar
nasılsınız bakalım?
sabah kalktım öğlen için kapuska yaptım, bulgurlu
şimdi onu yiycem yanında yoğurt ve 1 kase çorba
akşama allah kerim bakalım
sizin menülerde ne var?
canim sana önerim buraya takilmerhaba arkadaşlar... yaklaşık bir ay önce tartıldım 71kgenfazla 59 olduğumu biliyorum...sabah aç karnına ılık ve birkaç damla limonlu su içmenin yararını gören varmı 2 gündür bunu uyguluyorum çnkü..yada önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen
ahh sorma suzim öyle :26:disin mi agriyordun :26: gecmis oLsun canimcim
hosgeLdim bebegim sagoL
hosbuLduk fadimecimesim issiz hep evde ogLum yaraLanmisdin sargiLari cikartiLar bu seferde kasinin orasinda et parcasi gibi birsey kaLdi dün doktora gittik oda ciLtde gönderdi öyLe iste birde bende kac haftadir bacakLarimda yanma var niye buLamadiLar vitamin hapLari yazdiLar onLari kulaniyorum onLarLan da kiLo aLabiLirmissim doktor doktor geziyoruz iste canimcim
sagol canimm
sonrası sıkıntı zaten canım yaaa
neyse bugün yeni bir gün
yinede yemeye devam demiiii
geçmiş olsun tekrar canım
gidiyor gidiyor sormaaa
sevdinmi müsliyi
ben çok severim
çorbayla doyulmuyor ekmek yemek gerekiyor canım
o an doydum gibi geldi ama akşam saldırdım valla
hoşgeldin
bahar havası bugün son sanırım
tekrar yağmur gelecekmiş
aynen canım aynen hatta ısrara gerek bile kalmıyor
bende bişeylere sinirlendim dün
hem çok yedim
hemde 10da tavuk gibi uyudum
ben bildirim yapsaydım liste sonu olmazdın canım
daha kötüleri var yani
hoşgeldin kuzum
özledik
amiiiiin canım amin
oof öyle kiziyorumki kendime son zamanlarda kitap okumaz oldum gerci gercekden vaktimde yok ama yinede okumak iyi geliyordu bana yakızlar hepsibuardada kitalarda indirim var düşünenler olursa
öyle bir devirde yaşıyoruzkiii
hiç bir şeye güvenilmiyor
canimm cok gecmis olsun :26:sebebini bilmemek dahada zor oluyo :26: insallah gecer suzimmbacakLarimdan cok rahatsizim kizLar yagecmedi biraz hafifLer gibi oLdu ama 2 gündür yine batma yanma var üst tarafinda cuma günü yine gitcem baska bi doktora oturunca iyice kötülesiyor bi care buLsaLar neden deyip duruyorum hep
canim üzgünüm ama dayanamayip birsey söylicem :26:merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. yaklaşık 1 yıldır kadınlarkulubune bakıyorum ama bugüne kadar üye olmamıştım. moralim çok bozuk aldığım kilolardan dolayı. bundan 1,5 sene once 55-58 kilo civarındaydım. sonra 1 ay içinde 10 kilo aldım devamı da geldi şimdi 75 i gördüm. erkek arkadaşım çok dile getirmeye başladı fazla kilolarımı. spor salonuna gitmek istiyorum dediğimde boğazından kes diyo. ben yavaş yiyen bi insanım. o benden önce yemeğini bitirince öküz gibi yedin diyo. eskiden beni kucaklayıp hastaneye götürdüğü olurdu. şimdi hasta olmayayım diye gözümün içine bakıyo resmen. ben de zayıflamak istiyorum. herhangi bi liste yok takip ettiğim. artık gün boyunca yemek yiyemiyorum. psikolojim bozuldubugün yengemin diyetine başladım açlık hissim yok şimdilik ama akşamları çok zor olacak. 6 dan sonra hiç bişey yemiyosun. ben akşamları hep meyve yerim. aileden gelen bir alışkanlık. yengem bu diyetle 1 ayda 10 kilo verdi. 10da gözüm yok ama hemen kurtulmak istiyorum bu kilolardan şimdilik bu kadar yazıyorum. herkese iyi günler diliyorum.
hosgeldin caniimherkese merhabalar bende ekibe dahil olmak istiyorum nasıl oluyor bu işler kadınlar kulubünü uzundur takip ediyorum ama ilk defa yazıyorumm
pco idi depresyon idi kış idi derken kilolar aldı başını gitti motivasyona çok ihtiyacım varrr :2:
kizlaaarrr
tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik
Tebrik ederim kuzuumm
Darısı başıma artık inşaallah.
Balkaymakım merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorummm .belli bir diyetiniz varmıı banada yardımcı olurmusunuz lütfenn
inanmazsınız ama yiyerek aldım. hareketsiz evden çıkmadığım bi dönemdi ve sürekli yemek yediğim için kilo aldım. doktora da gittim sağlığım gayet iyi. diyet listesi biraz karışık ama genel olarak yazaayım:
sabah
1 haşlama yumurta
1 şekersiz çay yada kahve
1 dilim yağsız tuzsuz peynir (ben lor yiyorum)
1 dilim çok tahıllı ekmek
aralarda 1 meyve
öğle
sebze haşlama
1 kase çorba
1 kase yoğurt
isteğe göre salata
aralarda 1 meyve
akşam
isteğe göre 1 çeşit et haşlama ya da ızgara tek porsiyon (mesela bir tavuk göğsünün yarısı kadar yedim bugün yaklaşık 150 gr)
salata yağsız tuzsuz
taze sıkılmış meyvesuyu
akşam 6 dan sonra yemek yok. sadece içecek
yengem akşam çorba da içiyo ama ben günde 2 kere aynı yemekten yiyemiyorum. ama en azından meyve yiyebiliyorum. erkek arkadaşımın dediklerine bozulup yemekten soğuyorum saldırdığım olmaz genelde :) ama tabi yememek kilo verdirmiyo. artık kararlıyım vericem bu kiloları her gün yazarım artık buraya :)
kizlaaarrr
tartildiiiiiiiiiiimmmmmmmm
veee
veeeeee
veeeeeeee
71.8
ay sevinririk olduuumm
uzuuun zamandir bukadar - görmemistiiimmm
ay görgüsüzlügüme verin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?