iyi geceler kızlar
bugün çokk halsizimm sabah sirkeli ballı suyumu içtim..sonra 1 tane haşlanmış yumurta 1 ince dilim ekmek şekersiz çay
arada 1 bardak nar suyu içtim fisfisfis
akşamda çorba yiyecektim ama canım hiçç istemedi yarım kase irmik helvası yedim o kadar kafamçokkarıştı
hasta olmasam barii yaa çocuklara kim bakar ben hasta olursam :çok üzgünüm:
yaa deneyeceğim elma sirkesini duymuştum ama sade içmem imkansız :kedi: ya ben çok yemiyorum aslında :lepi:sonuçta iki öğündede abartılı yemek yemiyorum ama sık yemem gerektiğini biliyorum bakalım yapacağım inşallah kötükedihüso daha önce ciddi bi diyet hiç yapmadım desem yeridir cokacimcoook teşekkürler yeni önerilerinizi bekliyorum -tatlicadiarzu-
ii geceler canım hiç bişey yememişsin. dikkat et canım yaa.
bu arada sirkeli ballı su nasıl bişey, tadını hayal edemedim. kötü mü sandığım kadar?
ii geceler canım hiç bişey yememişsin. dikkat et canım yaa.
bu arada sirkeli ballı su nasıl bişey, tadını hayal edemedim. kötü mü sandığım kadar?
bi cumartesi çalışmasak ne güzel olurdu deme yaa çok yoruluyorum bazen 4 yıldır yoruldum vallabende zor kalkıyorum ama hiç uyuyasım olmuyo geceleri
cumartesi çalıştığına sevinmedim canım. pazar tek yiyen ben değilmişim diye yalnız hissetmedim kendimi. ikimize birden üzüldüm :)
neyse vericez. ben bize güveniyorum
iyi geceler.
geçmiş olsun canım bişeyin yok inşallah dikkat et kendineiyi geceler kızlar
bugün çokk halsizimm sabah sirkeli ballı suyumu içtim..sonra 1 tane haşlanmış yumurta 1 ince dilim ekmek şekersiz çay
akşamda çorba yiyecektim ama canım hiçç istemedi yarım kase irmik helvası yedim o kadar kafamçokkarıştı
sirkeli ballı suyu bende kullandım bi süre sonra zor geldi bıraktım ama k.k.da böyle bir bölüm var araştırın derim sirkenin bir çok şeye faydası var ondan sonra hergün kullanırsınız bence :) tatlı isteğini kestiği doğru deneyin ama bal ile birlikte tadı çok fena deil ilk başta az sirke koyun sonra çoğaltırsınızii geceler canım hiç bişey yememişsin. dikkat et canım yaa.
bencede bende öylemi acaba diye gittim kansızlık çıktı çok değildi gerçi ama baktırmakta fayda var metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsin mesela ben uzun zamandan beri aynı durumdayım metabolizmamın yaaş olduğunu düşünüyorum çok az yerim ama genede kiloluydum hep şimdi ara ara ağzıma bişeyler atıyorum metabolizmayı hareketlendirmek için biber hapının metabolizmamı harekete gelçirdiğini vu yüzden kilo verdiğimi düşünüyorum çünkü normalde çok su içerim ve az yemek yerim :)denizcim eğer çok yemiyorum ve kilo alıorum diorsan hormanal bi problemin olabilir.özellikle kayınvalidem de bana diordu sen çok yemezsin ama doğum kilolarını veremedin die akannehir sonra sıkı diyet yapayım dedim yine kilo veremedim kafamçokkarıştı derken doktora gittim hipotroid hastası olduğumu öğrendim :çok üzgünüm: şimdi haplarımı kullanıorum ama biraz geç kaldığım için yeni düzene girior hormanlarım ve ancak kilo vermeye başladım.sana tavsiyem mutlaka doktora git
Canım sirkeli ballı suyu dene derim. Ben 1 bardak ılık suya 1-1,5 yemek kaşığı kadar elma sirkesi katıyorum. Bal katmıyorum. Hatta başka bir topikte okumuştum limonda katıyorlarmış bal ve sirkeye ilaveten. Reflüsü olanlar için bal katmak gerekiyormuş.Bana çok şükür sadece sirke dokunmadı. Denemeni tavsiye ederim, ödemleri engelliyor ve kilo vermeye acayip yardımcı oluyor. yerimseniben Ya da benim bünyemde işe yaradı diyeyim. İçimi önceleri biraz zor oluyor ama zamanla alışıyor tadına insan. Ben 3 haftadır içiyorum ve tabi yediklerime de dikkat ediyorum net 3 kg. verdim. kaydirigubbakcemile2 Devam da edeceğim daha 20 kilo var mafoldumben ohooo ben en az 4-5 ay daha içerim elma sirkesini kaydirigubbakcemile3
Bu arada kilo takip çizelgeleri sistemden kaldırılmış arkadaşlar mafoldumben Bana da siteyi açtığım zaman bilgileriniz eksik ya da güncellenmeli diye bir mesaj geldi, tekrar doldurdum bende boş yerleri. Size de geldi mi bu tarz bir mesaj? fisfisfis
bana gelmedide evet nerde benim çizelgem yaaaaa hemen kurcalayıp geliyorummm
kendim aklıma geldim güldüm biraz öğrenene kadar mahvolmuştu arkadaşlar hehehe alıntı yap die bölüm var canım onun yanında NO yazyıo öle bişi mesela benim yazdığımı oku No ya bas başkasının kini falan en son kime cvp yazıcaksan onunkine alıntı yap de bütün okudukların yanıtla kısmında oluo uamrım anlatabilmişimdirgünaydınn herkese. heyecanlıyım. cuma sabahına 1 gün kaldı. bakalım ne çıkıcaz yarın. :)
magrentacım nasıl böyle birden fazla entryden alıntı yapabiliyosun bana da öğretebilir misin?
cumartesi çalışmak zor canım bende çalışmıştım. kolay gelsin çok.
sirkeli ballı su konusunu araştırıcam kızlar sağolun. şu anda baya bi kötü geliyo onu içeceğim hissi. ama normalde çok hassas değildir midem.
bide bende b12 ve demir eksikliği var. doktor kan tedavisi başlayacaktı. iğneleri ve ilaçları aldım geldim eve. dedim ben bunları da kullanırsam iyice kilo alırım dedim. başlamadım. duruyolar evde. kilo vermeye o sebeple başladım yani.
herkesin güzel geçsin günü.
ben sabah nesfit yedim bi kase.
öğlen 12 de yemek. yemekler güzel olmadığı için zaten fazla yeme şansı olmuyor bir çorba (fena olmuyor) bi de herşeyden 1-2 çatal. tatlı yok tabi.
bide bol su içiyorum
öpüyorum
yaaa bulamadım canım baktım ama kim yanlış kullanmış yaaa neyse mesaj atarız sadece kilo bölümünde olsun olzamanMaalesef canım kurcalayacak birşey yok :umursamaz: Site yönetiminden mesaj var linkini incelersen yanlış kullanımdan, güvenlik gerekçesi nedeniyle falan takip çizelgelerini yayınlamayacaklarmış artık :gitme:
3 haftada 3 kilo bence şahane ayda 3-4 kilo versen kalıcı kilo vermiş olursun önemli olan çabuk değil kalıcı kilo vermek yaza kadar baya bi kilo verirsin canım bu kadar sıkma kendini
günaydın herkese iyi sabahlar kahvaltımı yaprım kepek ekmekli tostumla şimdi çayımı içicem :)
bende zor kalkıyorum ama hiç uyuyasım olmuyo geceleri
cumartesi çalıştığına sevinmedim canım. pazar tek yiyen ben değilmişim diye yalnız hissetmedim kendimi. ikimize birden üzüldüm :)
neyse vericez. ben bize güveniyorum
iyi geceler.
iyi geceler kızlar
Maalesef canım kurcalayacak birşey yok :umursamaz: Site yönetiminden mesaj var linkini incelersen yanlış kullanımdan, güvenlik gerekçesi nedeniyle falan takip çizelgelerini yayınlamayacaklarmış artık :gitme:
anladım canım mantıklı sende güzel işe yaramış hap 2 günde bir içmene rağmen bende o şekilde bir deneyim bari biraz geçsin bakalım hala aynı kiloda gibiyim biteli baya oldu bi güzelde yiyiom ölçücem kendimi b,i kaç gün geçsin baya inceldim geçen yılki yapışan pantolonlara sığmak süper bişi biraz daha kilo verip spora başlayıp incelmek istiyorum bakalım hayırlısı
yani faydasını gördüm tabiki ama spou tavsiye ederim ama salonda ben defalarca yürüyüş denemesi yaptım hepsinin sonu hüsrandı en uzunu 15 gün sürdü-hamilelik dönemini saymazsam o zaman 9 ay düzenli yürüyüş yapmıştım ve yediklerimi özenle seçmiştim bebişim için sağlıklı yaşamıştım-ama salona gidince bide benimki gibi 3 ayık kayıt yaptırıp parasını ödeyince insan kendini zorunlu hissediyo hava sıcakmış soğukmuş canı istiyomuş istemiyomuş farketmiyo gidiyosun..........
geçmiş olsun canım önemli olan sağlık yediklerine dikkat etmeye çalış ara ara atıştır az kalorili bol klifli gıdalardan ki kilo alma olayını abartma bende tahlil yaptırmıştım arada kan tahlili şart önce bi normal seviyeye çek sonra yediklerinle düzenlersin canım dikkatli ol çok hareket etmeye çalış
saol canım zamanla beslenme düzenim oturacak inanıyorum
iyi geceler herkese yarın görüşürüz saat geç olmuş sabah çok zor kalkıyorum yaaaa
kurtulursun sen karar vermişin biz karar verelim gerisi hikaye
Ya bahsettiğiniz hapı kullanmam işe yarar mı acaba bende? Kullansam mı acaba bilemiyorum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?