İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
SHEWALL....73.6.....71.3.....2.3:hooray:
SAYDİN78..........71.2.......70.1.....1.1
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
Magrenta geçmiş olsun. Dikkat et sıkı giyin. Basenler için makas falan yapayım diyorum ama işte haşatım çıkıyo eve zor atıyorum kendimi. Spor hak getire. 
Sedacım eline sağlık. Hepimize hafta hayırlı olsun. Güzel, sağlıklı killolar verelim inşallah.
Pinarnaz hoş geldin. Bende yeni sayılırım. Bebişin hayırlı olsun. Sana da kolaylıklar.
valla canım benim ilk hedefim 55 di sonra uzun bir süre kilo vermek çok zor oldu hedefi yakınlaştırdım önce 58 sonra 55e düşücem inşallah :) ama iştahımın maşallahı var bu aralar :) spora gelince eve gidince çok zor geliyor birinin beni dürtmesi lazım hele şimdi havalr serinledi daha zor gelir sıcxak sıcak uzanıp tv seyretmek varken ne sporu ne hareketi canımmmmcanım ben 1,67 yim. 58 hedefliyomuşsun sen yani benim hedeflediğim 63 fazla senin hedefine göre.
:)
bakalım bi 63 e inelimde.
reglim diye başlamamıştım lipotrofic factorse şimdi bu akşam başlayayım diyorum. hem sabahki kilonunda etkisiyle. bakalım bu hafta ne vericez. haftada 1 tartılmak beni baya motive etti doğrusu.
herkese kolay gelsin.
:sm_cool:
callaneticsm sanırım yanlış oldu bu ve leslie ile walk at home yapmayı planlıyorum bende internetten indirdim ama yapıcak adam lazım :)Magrenta geçmiş olsun. Dikkat et sıkı giyin. Basenler için makas falan yapayım diyorum ama işte haşatım çıkıyo eve zor atıyorum kendimi. Spor hak getire. 
Sedacım eline sağlık. Hepimize hafta hayırlı olsun. Güzel, sağlıklı killolar verelim inşallah.
Pinarnaz hoş geldin. Bende yeni sayılırım. Bebişin hayırlı olsun. Sana da kolaylıklar.
kıymetcim canım hoşgeldin dicem ama karşılaşamıyoz bende pek giremiyorum bu aralar bir an önce netin düzelsinde ggel canım özledik seni :)kızlar selam zor girebildim bağlanmıyo sedacım 74 düz eklebeni ne olur giremedim dün ama problem olursa artık kardeşime derim cuma gününkü kilomu o yazar ama beni ekle bu hafta 74
:) sende iyisindir umarım bekliyoruz seni :)kızlar beni unuttunuzmu siz geçmişe baktımda geldim diyom giremiyom diyom hiiç ses yok sizden ya çok zor giriliyo bırakmış değilim sizleri çok kişiler yok zaten artık ama ben bırakmam magrenta kiraz seda wihitehal kızlar nasılsınız yeni gelen kızlar hoşgeldiniz benim ilk defa bu kadar uzun yok oldum bugünle 2 hafta oldu geleli anemden kızlar internete girilimiyo pek ama yazacam girebildiğim sürece
hehe pazar kahvaltısı = öküz gibi yemek haftanın acısını çıkarmak sonuçta bir defa evde kahvaltı yapıoz die düşününce bende dünki kahvaltımı hiiiiiiiç anlatmayım sonrasına hiiiiiiiiç gelmeyim hele tamkızlar günaydın herkse güzel pazarlar. haftasonu sabahları kahvaltıda bi kase nesfitten daha fazlasını yiyorum.:)
onu haber vereyim dedim.
tebrik ediyorum iradeye her zaman sahip olunamıyor ama sen başarmışın aynen devam kilo verdiğini görünce daha bir iradeli olucaksın bence :)Canım benim kilomda hata yok teşekkür ederim ellerine sağlık. opuyorumnanaktan Ne kadar güzel böyle dayanışma içinde kilo vermek kızlar kaydirigubbakcemile5 Hafta sonu evde net olmadığı için giremedim siteye, Cuma'da çok ağırdı sistem, kilomu yazana kadar göbeğim çatladı. Bu arada kilolarımın nerede toplandığını merak eden arkadaşlarım için biraz kalçalarımda, daha çok üst bölgemde göğüs ve karın bölgemde toplandı kilolarım :kedi: Bu hafta sonu misafirliğe gitti. Bir yakınımın doğum günü vardı, pastasından çok az yedim yerimseniben ama başka pasta çörek falan yemedim, herkes irademi takdir etti. Ben hakkaten beynime işlemişim kilo VERECEĞİM.... kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım aramıza zor kilo veriyorum demişin ama 2 ayda benden güzel kilo vermişin tebrik ediyorum kalanmınıda verirsin sen bence :)mrb kızlar uzun zamandır bende gelemiordum.hatırlasınız belki hipotroid hastasıydım zor kilo veriordum..2 ay boyunca sıkı diyet yaptım 74 ten 63e düştüm çok şükür :Saruboceq:
hedefime ulaşınca sıkı diyet yapmayı bıraktım az biraz yemeye başladım korka korka...ama kilo almadım kilomu korudum.şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum benide eklermisiniz :kedi:
kısaca hakkımda bişeyler yazayım.2 çocuk annesiyim 26 yaşındayım...63 kiloyum boyum 165...benim kilolarda bel bölgesindeklava: hedefim 59 :lepi: inş.veririm şu 4 kiloyu.
hepimize kolay gelsin gitsin kilolar kızlarr :lepi:
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bikaç gündür yoktum yazamadım taşınma işleri temizlik falan derken eh işte yeniden işime bilgisayarımın başına ve aranıza döndüm telaşeden diyete pek fırsat bulamadım ne bulduysam yedim aslında ve dışadan yedim pek sağlıklı beslendiğimi söleyemem umarımm kilo olarak dönmez bu bikaç gün bana gerçiçok hareket ettim yakmışımdır diye tahmin ediyorum............
herkes iyidir umarım:))))))
selam herkese iyi haftalar yazmadım netim çok yavaş açamadım bi türlü herkes iyidir umarım ben haftasonu abartanlardannım adet oldum die birde hapım bitti die iştahım bir açıldı kapanmadı allah ne verdiyse yedim ebde durmak bana yaramıyo valla işyerinde oldummu daha dikkat ediyorum akşama çok az yemek yicem sonrada misafirliğe gidicez allah yardımcım olsun offf offff
sabah tost yedim geç kaldığım için hamburger ekmeğine yaptılar burdan aldım öğlen biraz makarna ve köfteli sebzeli yemek yedim birde yoğurt tabiii bir elma 2 badem üzüm leblebi yedim ara öğün olarak yemekten sonra türk kahvesi içtim aslında çok değil bakınca ama bütüngün oturuyorsanız ve daha yeni 5 kilo verdiyseniz ve henüz oturmadıysa kilonuz korkmanız lazım indiğm gibi yukarı çıkıcam die ödüm kopuyor tekrar hap almayı düşünüom bi süre denicem böle nasıl die bakalım :)
günaydın eliptik bisiklet almayı bende düşündüm sonuçta hem kol hem bacak çalıştırıyor hem koşu bandından daha faydalı hem eğlenbceli diorudum aliemde binsin die koşu bandı aldım zamanınında 1 yıl oldu yani kaç kere bindin dersen kışın zor çok zor insan bi tarafını kaldırıpta binemiyor bi ara hergün 45 dk 1 saat arası biniodum sonuç olarak dizimi incittim ara vermek zorunda kaldım bayadır da yapamıyorum sana tavsiyem evde pc varsa çok güzel evde spor yaptırıcak hareketler var o videolardan indir hem daha eğlenceli hemde paranı kullanıp kullanmıcağın belli olmayan bişeye vermemiş olursun :)Magrenta,
Teşekkür ederim canım hakikaten çok mutlu oluyor insan birkaç kilo verdiğini görünce bile kaydirigubbakcemile3 Sabah baskülde 69.7 yi gördüm sevindim, umarım böyle gider kilo vermem. Bir de eliptik bisiklet alacağım bir alabilseydim, daha çok kilo vereceğime inanıyorum :gitme: Umarım bayrama kadar 65 kg.ya falan düşebilirim :Saruboceq:
selam herkese iyi haftalar yazmadım netim çok yavaş açamadım bi türlü herkes iyidir umarım ben haftasonu abartanlardannım adet oldum die birde hapım bitti die iştahım bir açıldı kapanmadı allah ne verdiyse yedim ebde durmak bana yaramıyo valla işyerinde oldummu daha dikkat ediyorum akşama çok az yemek yicem sonrada misafirliğe gidicez allah yardımcım olsun offf offff
sabah tost yedim geç kaldığım için hamburger ekmeğine yaptılar burdan aldım öğlen biraz makarna ve köfteli sebzeli yemek yedim birde yoğurt tabiii bir elma 2 badem üzüm leblebi yedim ara öğün olarak yemekten sonra türk kahvesi içtim aslında çok değil bakınca ama bütüngün oturuyorsanız ve daha yeni 5 kilo verdiyseniz ve henüz oturmadıysa kilonuz korkmanız lazım indiğm gibi yukarı çıkıcam die ödüm kopuyor tekrar hap almayı düşünüom bi süre denicem böle nasıl die bakalım :)
ben hergün içmiyorum hapı 2 günde 1 içiyorum dengeleniyor böylece yoksa acıktırıyor doğru
benim nette çok zor açılıyo topiğe girmek için çok bekledim ama başardım............
günaydın iyi sabahlar herkese bol hareketli az kalorili bir gün olsun hepimiz içinbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkishihoyyyt
hoşgeldin canım aramıza zor kilo veriyorum demişin ama 2 ayda benden güzel kilo vermişin tebrik ediyorum kalanmınıda verirsin sen bence :)
boy ve kilonu yazarmısın canım?slm kızlar ben yeniyim aranızda opuyorumnanaktan ne doğurdum nede başka bişey 5 yılda 13 kilo aldım ve vermeliyim -tatlicadiarzu- ne yapsam acaba diye bakınırken sizi buldum delikafadulden benim en kötü yaptığım 2 öğün yemek sabah 10:30 gibi akşamda 4 yada 5 gibi yiyorum dizi izlerkende meyve yada çerez bazen hiç bişey yemiyorum ramazanda aldım son 3 kiloyu :1shok: ye yat tabi ne olsun eşimde çok sever yemek yemeyi ona uysam kapılardan sığamam sanırımnasıl başlayayım hadi önerilerinizi bekliyorum :uhm:
Magrenta hakikaten maaşallah sende iyi kilo vermişsin bu arada kaydirigubbakcemile2 Ne kadar zamanda nasıl verdin bu kadar kiloyu? Spora vakit bulamamak çok kötü bişey ya :gitme: Ne vaktim var ne de ortamım :sinifsinif: 3 haftada 3,5 kilo çok az ya, nasıl kurtulcam bu kilolardan? Bende mi takviye bişeyler kullansam acaba? Biber hapı falan fisfisfis Ya da eliptik bisiklet mi alsam bilemedim...
yaa o 60ı görmek ne kadar zor oldu bilionmu nerdeyse 1 yılda :) ben kolay kilo verebilen biri değilim malesef ilk başta az az verdim aldım sonra bi lahana çorbası yaptım 3 kilo verdim sonra biber hapına başladım çünkü gene kilo almıştım benim geçmiş çoooook uzun anlıcağın :)hoşbuldum canım Şeniz
sende harika gidiorsun maşallahh 60 'ı görmüşsün daha ne olsunn :içelim:
biber hapının sende herhangi bi yan etkisi oldumu canım :uhm:
hoşgeldin aramıza afiyet olsun maşallah yanlışlarını sende görmüşün az ama sık yemeye çalış akşam yediklerini çıkar hayatından çerez olayını falan meyve ye ama az ye bitki çayları iç ve erkeklere uyma benim sevgilimde maşallah iyi yer ona uydumda kaç kilo aldım yer içer yan geçeriz her buluşmada sonuç ben kilolu o hala aynıslm kızlar ben yeniyim aranızda opuyorumnanaktan ne doğurdum nede başka bişey 5 yılda 13 kilo aldım ve vermeliyim -tatlicadiarzu- ne yapsam acaba diye bakınırken sizi buldum delikafadulden benim en kötü yaptığım 2 öğün yemek sabah 10:30 gibi akşamda 4 yada 5 gibi yiyorum dizi izlerkende meyve yada çerez bazen hiç bişey yemiyorum ramazanda aldım son 3 kiloyu :1shok: ye yat tabi ne olsun eşimde çok sever yemek yemeyi ona uysam kapılardan sığamam sanırımnasıl başlayayım hadi önerilerinizi bekliyorum :uhm:
Magrenta hakikaten maaşallah sende iyi kilo vermişsin bu arada kaydirigubbakcemile2 Ne kadar zamanda nasıl verdin bu kadar kiloyu? Spora vakit bulamamak çok kötü bişey ya :gitme: Ne vaktim var ne de ortamım :sinifsinif: 3 haftada 3,5 kilo çok az ya, nasıl kurtulcam bu kilolardan? Bende mi takviye bişeyler kullansam acaba? Biber hapı falan fisfisfis Ya da eliptik bisiklet mi alsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?