70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar beni unuttunuzmu siz geçmişe baktımda geldim diyom giremiyom diyom hiiç ses yok sizden ya çok zor giriliyo bırakmış değilim sizleri çok kişiler yok zaten artık ama ben bırakmam magrenta kiraz seda wihitehal kızlar nasılsınız yeni gelen kızlar hoşgeldiniz benim ilk defa bu kadar uzun yok oldum bugünle 2 hafta oldu geleli anemden kızlar internete girilimiyo pek ama yazacam girebildiğim sürece

kızlar günaydın herkse güzel pazarlar. haftasonu sabahları kahvaltıda bi kase nesfitten daha fazlasını yiyorum.:)
onu haber vereyim dedim.

merhaba arkadaslar,
cuma gunu ne yaptıysam sayfayı acamadım.kılomu yazamadım. hafta sonuda evde degıldım yazamadım ıste anca sımdı gırebıldım. regl ıdım tartıldım ama kılomda degısıklık yoktu. bu haftaya 71 ıle baslıyorum. lıstede adım yok seda arkadasım eklersen sevınırım. haftamız hayırlı olsun. basarılar herkese

Canım benim kilomda hata yok teşekkür ederim ellerine sağlık. opuyorumnanaktan Ne kadar güzel böyle dayanışma içinde kilo vermek kızlar kaydirigubbakcemile5 Hafta sonu evde net olmadığı için giremedim siteye, Cuma'da çok ağırdı sistem, kilomu yazana kadar göbeğim çatladı. Bu arada kilolarımın nerede toplandığını merak eden arkadaşlarım için biraz kalçalarımda, daha çok üst bölgemde göğüs ve karın bölgemde toplandı kilolarım :kedi: Bu hafta sonu misafirliğe gitti. Bir yakınımın doğum günü vardı, pastasından çok az yedim yerimseniben ama başka pasta çörek falan yemedim, herkes irademi takdir etti. Ben hakkaten beynime işlemişim kilo VERECEĞİM.... kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar uzun zamandır bende gelemiordum.hatırlasınız belki hipotroid hastasıydım zor kilo veriordum..2 ay boyunca sıkı diyet yaptım 74 ten 63e düştüm çok şükür :Saruboceq:

hedefime ulaşınca sıkı diyet yapmayı bıraktım az biraz yemeye başladım korka korka...ama kilo almadım kilomu korudum.şimdi kaldığım yerden devam etmek istiyorum benide eklermisiniz :kedi:

kısaca hakkımda bişeyler yazayım.2 çocuk annesiyim 26 yaşındayım...63 kiloyum boyum 165...benim kilolarda bel bölgesinde klava: hedefim 59 :lepi: inş.veririm şu 4 kiloyu.

hepimize kolay gelsin gitsin kilolar kızlarr :lepi:

hoşbulduk canıma.s.ben bugün çok kararlıyım kaçamak yapmamaya sebebi ise ben evlendigimde54 kilo idim kızıma 7 sene sonra kavuştuk tabi buarada 2kez tüp bebek aşılama ayrıca diger tedaviler e tabi sonunda 90 kilo ile doguma girdim şimdi 80 kiloyum hedefim 65 bugün evlilik fotografımızı buzdolabına yapıştırdım bir şey yiyecegim zaman ona bakıyorum vazgeçiyorum bana faydası oldu motivasyon açısından tavsiye ederim kızlar.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bikaç gündür yoktum yazamadım taşınma işleri temizlik falan derken eh işte yeniden işime bilgisayarımın başına ve aranıza döndüm telaşeden diyete pek fırsat bulamadım ne bulduysam yedim aslında ve dışadan yedim pek sağlıklı beslendiğimi söleyemem umarımm kilo olarak dönmez bu bikaç gün bana gerçiçok hareket ettim yakmışımdır diye tahmin ediyorum............

herkes iyidir umarım:))))))

valla canım benim ilk hedefim 55 di sonra uzun bir süre kilo vermek çok zor oldu hedefi yakınlaştırdım önce 58 sonra 55e düşücem inşallah :) ama iştahımın maşallahı var bu aralar :) spora gelince eve gidince çok zor geliyor birinin beni dürtmesi lazım hele şimdi havalr serinledi daha zor gelir sıcxak sıcak uzanıp tv seyretmek varken ne sporu ne hareketi canımmmm off offf
callaneticsm sanırım yanlış oldu bu ve leslie ile walk at home yapmayı planlıyorum bende internetten indirdim ama yapıcak adam lazım :)
kızlar selam zor girebildim bağlanmıyo sedacım 74 düz eklebeni ne olur giremedim dün ama problem olursa artık kardeşime derim cuma gününkü kilomu o yazar ama beni ekle bu hafta 74
kıymetcim canım hoşgeldin dicem ama karşılaşamıyoz bende pek giremiyorum bu aralar bir an önce netin düzelsinde ggel canım özledik seni :)
:) sende iyisindir umarım bekliyoruz seni :)
kızlar günaydın herkse güzel pazarlar. haftasonu sabahları kahvaltıda bi kase nesfitten daha fazlasını yiyorum.:)
onu haber vereyim dedim.
hehe pazar kahvaltısı = öküz gibi yemek haftanın acısını çıkarmak sonuçta bir defa evde kahvaltı yapıoz die düşününce bende dünki kahvaltımı hiiiiiiiç anlatmayım sonrasına hiiiiiiiiç gelmeyim hele tamklava:klava: oklavalık oldum heheh
tebrik ediyorum iradeye her zaman sahip olunamıyor ama sen başarmışın aynen devam kilo verdiğini görünce daha bir iradeli olucaksın bence :)
hoşgeldin canım aramıza zor kilo veriyorum demişin ama 2 ayda benden güzel kilo vermişin tebrik ediyorum kalanmınıda verirsin sen bence :)

hoşgeldibn canım allah mutlulukla oturmayı nasip etsin yeni evinde bende homini gırtlak yedim valla cumaya oklavalık olmayalım adet oldum die kiloyu tam bilmiom ama korkuyla tartılıom valla :)

selam herkese iyi haftalar yazmadım netim çok yavaş açamadım bi türlü herkes iyidir umarım ben haftasonu abartanlardannım adet oldum die birde hapım bitti die iştahım bir açıldı kapanmadı allah ne verdiyse yedim ebde durmak bana yaramıyo valla işyerinde oldummu daha dikkat ediyorum akşama çok az yemek yicem sonrada misafirliğe gidicez allah yardımcım olsun offf offff
sabah tost yedim geç kaldığım için hamburger ekmeğine yaptılar burdan aldım öğlen biraz makarna ve köfteli sebzeli yemek yedim birde yoğurt tabiii bir elma 2 badem üzüm leblebi yedim ara öğün olarak yemekten sonra türk kahvesi içtim aslında çok değil bakınca ama bütüngün oturuyorsanız ve daha yeni 5 kilo verdiyseniz ve henüz oturmadıysa kilonuz korkmanız lazım indiğm gibi yukarı çıkıcam die ödüm kopuyor tekrar hap almayı düşünüom bi süre denicem böle nasıl die bakalım :)

Magrenta,

Teşekkür ederim canım hakikaten çok mutlu oluyor insan birkaç kilo verdiğini görünce bile kaydirigubbakcemile3 Sabah baskülde 69.7 yi gördüm sevindim, umarım böyle gider kilo vermem. Bir de eliptik bisiklet alacağım bir alabilseydim, daha çok kilo vereceğime inanıyorum :gitme: Umarım bayrama kadar 65 kg.ya falan düşebilirim :Saruboceq:

selam herkese iyi haftalar yazmadım netim çok yavaş açamadım bi türlü herkes iyidir umarım ben haftasonu abartanlardannım adet oldum die birde hapım bitti die iştahım bir açıldı kapanmadı allah ne verdiyse yedim ebde durmak bana yaramıyo valla işyerinde oldummu daha dikkat ediyorum akşama çok az yemek yicem sonrada misafirliğe gidicez allah yardımcım olsun offf offff
sabah tost yedim geç kaldığım için hamburger ekmeğine yaptılar burdan aldım öğlen biraz makarna ve köfteli sebzeli yemek yedim birde yoğurt tabiii bir elma 2 badem üzüm leblebi yedim ara öğün olarak yemekten sonra türk kahvesi içtim aslında çok değil bakınca ama bütüngün oturuyorsanız ve daha yeni 5 kilo verdiyseniz ve henüz oturmadıysa kilonuz korkmanız lazım indiğm gibi yukarı çıkıcam die ödüm kopuyor tekrar hap almayı düşünüom bi süre denicem böle nasıl die bakalım :)[/QUOTE]

ben hergün içmiyorum hapı 2 günde 1 içiyorum dengeleniyor böylece yoksa acıktırıyor doğru

benim nette çok zor açılıyo topiğe girmek için çok bekledim ama başardım............

ben hergün içmiyorum hapı 2 günde 1 içiyorum dengeleniyor böylece yoksa acıktırıyor doğru

benim nette çok zor açılıyo topiğe girmek için çok bekledim ama başardım............[/QUOTE]

Sakıncası yoksa hangi hapı içiyorsun canım? İçtiğin hapın sana faydası oldu mu? Mesela ne kadar zamanda ne kadar kilo verdirdi? kaydirigubbakcemile5

günaydın eliptik bisiklet almayı bende düşündüm sonuçta hem kol hem bacak çalıştırıyor hem koşu bandından daha faydalı hem eğlenbceli diorudum aliemde binsin die koşu bandı aldım zamanınında 1 yıl oldu yani kaç kere bindin dersen kışın zor çok zor insan bi tarafını kaldırıpta binemiyor bi ara hergün 45 dk 1 saat arası biniodum sonuç olarak dizimi incittim ara vermek zorunda kaldım bayadır da yapamıyorum sana tavsiyem evde pc varsa çok güzel evde spor yaptırıcak hareketler var o videolardan indir hem daha eğlenceli hemde paranı kullanıp kullanmıcağın belli olmayan bişeye vermemiş olursun :)

benim nette çok zor açılıyo topiğe girmek için çok bekledim ama başardım............[/QUOTE]
günaydın canım bende giremiom doğu dürüst hata verip duruo uyuz oldum
iyi yapıosun canım valla adetle aynı zamana geldi işte evde de aburcuburun bol olduğu zaman götürüom bende adet bitsin sıkıcam biraz olmadı tekrar bi kutu hap alıcam kiloyu korumak gerek hatta biraz daha vermek gerek daha bitmedi :)

benim nette çok zor açılıyo topiğe girmek için çok bekledim ama başardım............

Sakıncası yoksa hangi hapı içiyorsun canım? İçtiğin hapın sana faydası oldu mu? Mesela ne kadar zamanda ne kadar kilo verdirdi? kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canım biz biber hapı kullanıyoruz ben bir kutu içtim bitti 1 ay kullandım toplamda 65.5 kilo ile başlayım 60 kilo ile bitirdim adet oldum şuan tam kiloyu bilemiyorum bitince anlıcam ama en az bir kilo almışımdır maşallahım var yemek konusunda :)
ama arkadaşımda kullandı benle bir 86 kilo ile başladı 82 de kaldı o veremedi anlamadım neden herkeste işe yaramıo demekki :)

günaydın iyi sabahlar herkese bol hareketli az kalorili bir gün olsun hepimiz içinbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkishihoyyyt

günaydın iyi sabahlar herkese bol hareketli az kalorili bir gün olsun hepimiz içinbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkishihoyyyt[/QUOTE]

Of ya bugün felaket iştahım var neden acaba? :gitme: adet dönemim yaklaştı ondandır belki... Sürekli birşeyler yemek istiyorum havalar soğudu ya etkisi var sanırım. Kışın çok iştahım açılır ya hiç sevmem kışı mafoldumben

günaydın iyi sabahlar herkese bol hareketli az kalorili bir gün olsun hepimiz içinbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkishihoyyyt

Of ya bugün felaket iştahım var neden acaba? :gitme: adet dönemim yaklaştı ondandır belki... Sürekli birşeyler yemek istiyorum havalar soğudu ya etkisi var sanırım. Kışın çok iştahım açılır ya hiç sevmem kışı mafoldumben[/QUOTE]

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM :) AZ KALORİLİ BİŞİLER ATIŞTIR ARA ARA KARNIN ACIKMADAN BOL SU İÇ BİTKİ ÇAYI İÇ :) ŞİMDİLİK BU KADAR :)

hoşgeldin canım aramıza zor kilo veriyorum demişin ama 2 ayda benden güzel kilo vermişin tebrik ediyorum kalanmınıda verirsin sen bence :)

hoşbuldum canım Şeniz
sende harika gidiorsun maşallahh 60 'ı görmüşsün daha ne olsunn :içelim:
biber hapının sende herhangi bi yan etkisi oldumu canım :uhm:

slm kızlar ben yeniyim aranızda opuyorumnanaktan ne doğurdum nede başka bişey 5 yılda 13 kilo aldım ve vermeliyim -tatlicadiarzu- ne yapsam acaba diye bakınırken sizi buldum delikafadulden benim en kötü yaptığım 2 öğün yemek sabah 10:30 gibi akşamda 4 yada 5 gibi yiyorum dizi izlerkende meyve yada çerez bazen hiç bişey yemiyorum ramazanda aldım son 3 kiloyu :1shok: ye yat tabi ne olsun eşimde çok sever yemek yemeyi ona uysam kapılardan sığamam sanırım nasıl başlayayım hadi önerilerinizi bekliyorum :uhm:

Magrenta hakikaten maaşallah sende iyi kilo vermişsin bu arada kaydirigubbakcemile2 Ne kadar zamanda nasıl verdin bu kadar kiloyu? Spora vakit bulamamak çok kötü bişey ya :gitme: Ne vaktim var ne de ortamım :sinifsinif: 3 haftada 3,5 kilo çok az ya, nasıl kurtulcam bu kilolardan? Bende mi takviye bişeyler kullansam acaba? Biber hapı falan fisfisfis Ya da eliptik bisiklet mi alsam bilemedim...

boy ve kilonu yazarmısın canım?
öncelikle ben sana elma sirkesi ve balı öneririm 1 su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı çiçek balı , 1 yemek kaşığı elma sirkesi...hergün sabah aç karnına içebilirsin :içelim: kilo vermeye ciddi anlamda yardımcı bence.2 öğün yiyormuşsun bence porsiyonları küçült.4 öğün yemeye çalış ama az az.meyvede kilo aldırabilir sonuçta içinde meyve şekeri var.

3 haftada 3,5 kilo az mııı :1shok: yapma canım ya gayet iyi :dance:

hoşbuldum canım Şeniz
sende harika gidiorsun maşallahh 60 'ı görmüşsün daha ne olsunn :içelim:
biber hapının sende herhangi bi yan etkisi oldumu canım :uhm:
yaa o 60ı görmek ne kadar zor oldu bilionmu nerdeyse 1 yılda :) ben kolay kilo verebilen biri değilim malesef ilk başta az az verdim aldım sonra bi lahana çorbası yaptım 3 kilo verdim sonra biber hapına başladım çünkü gene kilo almıştım benim geçmiş çoooook uzun anlıcağın :)
hoşgeldin aramıza afiyet olsun maşallah yanlışlarını sende görmüşün az ama sık yemeye çalış akşam yediklerini çıkar hayatından çerez olayını falan meyve ye ama az ye bitki çayları iç ve erkeklere uyma benim sevgilimde maşallah iyi yer ona uydumda kaç kilo aldım yer içer yan geçeriz her buluşmada sonuç ben kilolu o hala aynı

evet tekrarlayım 1 yılda verdim tam anlamıyla rejim yapmadım bir yıl boyunca kolay kilo verebilen biri olmadığım için ayda 2 kilo versem süper diodum bi ara kastım bi ara saldım en sonunda biber hapına başladım hiç bir yan etkisi olmadı bende allaha şükür 1 ayda 5,5 kilo verdim derdim şimdi onu korumak adet dönemindeyim bitince izlicem kendimi ona göre 2.kutuyu alabilirim koruma amaçlı spor yapmıcaksanız alet almayın benim koşu bandım uyuyo evde ::))) salon süsü oldu bilgisayarınız varsa callan ablamı yada leslieyi yapın derim spor bölümünü kurcalayın orda topikleri var leslie ile walk at home çok eğleceli bir kere yaptım callanectism die bişi var vücut şekillendirmeye yönelkik ona başlayamadım 1 haftada farkı görebiliomuşuz ama yokkk bende başlıcak cesaret
bu arada haftada 3-3,5 kilo az mı ben ayda 2 kilo versem toplamda havalara uçarım beeeeeeee metabolizma hızını tavaşlatmayın az yiyipte sonra benim gibi uğraşırsınız söyleyim :)

off amma çok yazdım yetişemiyorum ben hem face hem burası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…