Sakıncası yoksa hangi hapı içiyorsun canım? İçtiğin hapın sana faydası oldu mu? Mesela ne kadar zamanda ne kadar kilo verdirdi? kaydirigubbakcemile5
yaa deneyeceğim elma sirkesini duymuştum ama sade içmem imkansız :kedi: ya ben çok yemiyorum aslında :lepi:sonuçta iki öğündede abartılı yemek yemiyorum ama sık yemem gerektiğini biliyorum bakalım yapacağım inşallah kötükedihüso daha önce ciddi bi diyet hiç yapmadım desem yeridir cokacimcoook teşekkürler yeni önerilerinizi bekliyorum -tatlicadiarzu-boy ve kilonu yazarmısın canım?
öncelikle ben sana elma sirkesi ve balı öneririm1 su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı çiçek balı , 1 yemek kaşığı elma sirkesi...hergün sabah aç karnına içebilirsin :içelim: kilo vermeye ciddi anlamda yardımcı bence.2 öğün yiyormuşsun bence porsiyonları küçült.4 öğün yemeye çalış ama az az.meyvede kilo aldırabilir sonuçta içinde meyve şekeri var.
3 haftada 3,5 kilo az mııı :1shok: yapma canım ya gayet iyi :dance:
yaa o 60ı görmek ne kadar zor oldu bilionmu nerdeyse 1 yılda :) ben kolay kilo verebilen biri değilim malesef ilk başta az az verdim aldım sonra bi lahana çorbası yaptım 3 kilo verdim sonra biber hapına başladım çünkü gene kilo almıştım benim geçmiş çoooook uzun anlıcağın :)
hoşgeldin aramıza afiyet olsun maşallah yanlışlarını sende görmüşün az ama sık yemeye çalış akşam yediklerini çıkar hayatından çerez olayını falan meyve ye ama az ye bitki çayları iç ve erkeklere uyma benim sevgilimde maşallah iyi yer ona uydumda kaç kilo aldım yer içer yan geçeriz her buluşmada sonuç ben kilolu o hala aynı
evet tekrarlayım 1 yılda verdim tam anlamıyla rejim yapmadım bir yıl boyunca kolay kilo verebilen biri olmadığım için ayda 2 kilo versem süper diodum bi ara kastım bi ara saldım en sonunda biber hapına başladım hiç bir yan etkisi olmadı bende allaha şükür 1 ayda 5,5 kilo verdim derdim şimdi onu korumak adet dönemindeyim bitince izlicem kendimi ona göre 2.kutuyu alabilirim koruma amaçlı spor yapmıcaksanız alet almayın benim koşu bandım uyuyo evde ::))) salon süsü oldu bilgisayarınız varsa callan ablamı yada leslieyi yapın derim spor bölümünü kurcalayın orda topikleri var leslie ile walk at home çok eğleceli bir kere yaptım callanectism die bişi var vücut şekillendirmeye yönelkik ona başlayamadım 1 haftada farkı görebiliomuşuz ama yokkk bende başlıcak cesaret
bu arada haftada 3-3,5 kilo az mı ben ayda 2 kilo versem toplamda havalara uçarım beeeeeeee metabolizma hızını tavaşlatmayın az yiyipte sonra benim gibi uğraşırsınız söyleyim :)
off amma çok yazdım yetişemiyorum ben hem face hem burası
günaydın iyi sabahlar herkese yağmurlu bir izmir sabahından sesleniyorum herkesss nerdeeee :))))
az kalorili bol hareketli günler
Günaydınn soğuk ve yağmurlu bir istanbul sabahındanda ben sesleneyim kaydirigubbakcemile3
Yorgunum dostlarım yorgunumm anlatmanın bir yolu olsa keşke ne halde olduğumu bugünde fena halde başım ağrıyo arkadaş dışarı çıkmıştı ilaç istedim bakalım onu bekliyorum şimdilik sadece başımı kımıldatmıyorum diyeyim siz anlayın :1ninca:
Diyet nasıl gidiyo bildiğiniz gibi klasik liste o yüzden yazmaya gerek bile yok bakalım cumartesi randevum var o zamana kadar tartıya çıkmamaya devam açıkçası verebildiğimide düşünmüyorum diyetisyenim 4 kiloya kadar vermeni bekliyorum demişti ama 4 veren insan en azından pantolondan falan anlar bende aynı devam hiç hafiflemiş hissetmiyorum işlerde yoğun 9 a kadar mesai yapıyoruz bu kadar yoğun tempoya nasıl yapıştı bu kilolar anlamıyorum :bbo:
kronik_unutkan canım bu arada baş ağrın için geçmiş olsun, havalardan ya da uykusuzluk yorgunluktandır :teselli:
bu baş ağrısı bu havadan sanırım bende öyle düşünüom dünde vardı bugünde birde pc karşısındayız sürekli gözler yoruluyo baka baka
kızlar sabah kahvaltıda kepek ekmekle tost arasına beyaz peymnir ile
kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı
arada mandalin 2 tane
öğlen kabak yemeği bulgur pilavı ve yoğurt
az önce türk kahvesi içtim sonra 4 gibi elma yerim diorum
yavaş olan metabolizmayı hızlandırmak lazım yoksa kilo vermek çok zor oluyor :)
meksika biberi hapı tatlım haftada 1kg veriyorum o da normal ara sıra kaçırmama rağmen kilo vermeme destek oluyo memnunum şimdilik........
kıymet_ay
shewall
yasmin05
selam hepinize ^_^
iyi akşamlar canım sen nasıl kullanıyorsun biraz anlatsana 2 günde birdi sanırım kaç kilo ile başladın şu an kaç kilosun kaçıncı günün merak etttim :))))
kıymetcim bende aynı durumdayım rejim yaptığım yok ama gene uğruyom paylaşımda bulunuom seninde net oklur inşallah bi an önce gelirsin canım koşu bandı bende de salon süsü oldu hiç yapasım yok çk sıkıcı ya leslieye başlayamıom callanada allah ayrdımcım olsun seninde tabe bi hareket lazımmmmselam kızlar internetimn yok giremiyom rejimide sık yapamıyom ama tam bırakmadım spor derseniz en son 3 hafta olcak cuma günü annemlerde yaptığım eve dvd almam lazımki lesliyi yapim oğlumun odası çok küçük lesli için.. yürüme bandıda bana bakıyo öle geçmişi okim yazarım yine
geçmiş olsun canım önemli olan sağlık yediklerine dikkat etmeye çalış ara ara atıştır az kalorili bol klifli gıdalardan ki kilo alma olayını abartma bende tahlil yaptırmıştım arada kan tahlili şart önce bi normal seviyeye çek sonra yediklerinle düzenlersin canım dikkatli ol çok hareket etmeye çalışsormayın kızlar bu baş ağrısı biraz havalardan biraz pc lerin yüzünden birazda stresten galiba bu günlerde ben dahil etrafımdaki herkes bu dertten muzdarip
bu arada dün kan tahlili yaptırdım aşırı derecede halsizdim son günlerde kanım normalin altında çıktı sabah akşam almam gereken bi şurup verdi doktor sabah başladım içmeye ama devamlı yiyorum sabahtan beri ilk birkaç gün sürekli açlık e tatlı istei yaşayacakmışım bünye ilaca alıştığında bu his kaybolacakmış doktor amca öle söyledi
işin kötüsü ya bu his hiç geçmezse ilacın yan etkilerinde yazıyo zati kilo aldırabilir diye bu ilacı her ay tahlil yaptırarak en az 6ay kullanmam gerekiyormuş..............
offf offf sabahtan beri yediklerimi yazsam roman olur birhaftada yediğimi bir günde yedim
böle giderse verdiğim hızda geri alacağım kiloları((((((((
bayrav sana da merhaba . :)zemuszemus
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?