70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sakıncası yoksa hangi hapı içiyorsun canım? İçtiğin hapın sana faydası oldu mu? Mesela ne kadar zamanda ne kadar kilo verdirdi? kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

meksika biberi hapı tatlım haftada 1kg veriyorum o da normal ara sıra kaçırmama rağmen kilo vermeme destek oluyo memnunum şimdilik........

Sakıncası yoksa hangi hapı içiyorsun canım? İçtiğin hapın sana faydası oldu mu? Mesela ne kadar zamanda ne kadar kilo verdirdi? kaydirigubbakcemile5

meksika biberi hapı tatlım haftada 1kg veriyorum o da normal ara sıra kaçırmama rağmen kilo vermeme destek oluyo memnunum şimdilik........[/QUOTE]

iyi akşamlar canım sen nasıl kullanıyorsun biraz anlatsana 2 günde birdi sanırım kaç kilo ile başladın şu an kaç kilosun kaçıncı günün merak etttim :))))

yaa deneyeceğim elma sirkesini duymuştum ama sade içmem imkansız :kedi: ya ben çok yemiyorum aslında :lepi:sonuçta iki öğündede abartılı yemek yemiyorum ama sık yemem gerektiğini biliyorum bakalım yapacağım inşallah kötükedihüso daha önce ciddi bi diyet hiç yapmadım desem yeridir cokacimcoook teşekkürler yeni önerilerinizi bekliyorum -tatlicadiarzu-

hoşbuldum canım opuyorumnanaktan teşekkür ederim afiyet oldu zaten sonuç ortada :kedi: tamam zaten bugün yeşil çay içtim bolca salata yedim inşallah olacak bakalım :CüvCüv:

günaydın iyi sabahlar herkese yağmurlu bir izmir sabahından sesleniyorum herkesss nerdeeee :))))
az kalorili bol hareketli günler

günaydın iyi sabahlar herkese yağmurlu bir izmir sabahından sesleniyorum herkesss nerdeeee :))))
az kalorili bol hareketli günler

Günaydın canım,

Bende yağmurlu ve de buz gibi bir Ankara sabahından sesleneyim o zaman herkese :dance: GÜNAYDINLAR...

Bu sabah elma sirkeli suyumu içemedim, servise zor yetiştim çünkü, sadece ılık bir bardak su içebildim. Karnımda çok ağrıyor sanırım regl olucam. :gitme: Cuma'ya bir değişiklik olmazsa kilomda normaldir yani.. E geç kalınca kahvaltı da yapamadım, yarım simit yedim :kedi: yarısını öğleden sonraya saklıyorum ara öğün için. Yeşil çayımı ve diyet bisküvilerimi de evde unuttum. Bu gün herşey ters başladı hadi hayırlısı mafoldumben

Günaydınn soğuk ve yağmurlu bir istanbul sabahındanda ben sesleneyim kaydirigubbakcemile3
Yorgunum dostlarım yorgunumm anlatmanın bir yolu olsa keşke ne halde olduğumu bugünde fena halde başım ağrıyo arkadaş dışarı çıkmıştı ilaç istedim bakalım onu bekliyorum şimdilik sadece başımı kımıldatmıyorum diyeyim siz anlayın :1ninca:
Diyet nasıl gidiyo bildiğiniz gibi klasik liste o yüzden yazmaya gerek bile yok bakalım cumartesi randevum var o zamana kadar tartıya çıkmamaya devam açıkçası verebildiğimide düşünmüyorum diyetisyenim 4 kiloya kadar vermeni bekliyorum demişti ama 4 veren insan en azından pantolondan falan anlar bende aynı devam hiç hafiflemiş hissetmiyorum işlerde yoğun 9 a kadar mesai yapıyoruz bu kadar yoğun tempoya nasıl yapıştı bu kilolar anlamıyorum :bbo:

Canım metabolizma yavaş çalışıyorsa yapacak hiç bir şey yok maalesef, yavaş yavaş kilo vermeyi bekleyeceğiz :umursamaz: Bende çok zor kilo veriyorum, ne olacak nasıl gidecek bu 20 kg. hiç bilemiyorum, daha öncede bahsetmiştim sürekli oturarak çalıştığım bir işim var, eve gidince de pasif jimnastiğe vaktim yok. Alamadım da şu eliptik bisikleti kaç haftadır mafoldumben O yüzdende dediğin gibi canım yapıştı kilolar gitmiyor bir türlü :1no2:

kronik_unutkan canım bu arada baş ağrın için geçmiş olsun, havalardan ya da uykusuzluk yorgunluktandır :teselli:

kronik_unutkan canım bu arada baş ağrın için geçmiş olsun, havalardan ya da uykusuzluk yorgunluktandır :teselli:

Sağol canım benim ilaç aldım hafiflemeye başladı biraz :1hug:
Eliptik bisiklet konusunda kullanmadım ne derece yardımcı olur bilemiyorum ama koşu bandı konusunda benimde var evde annem üstüne dantel örttü artık o derece kullanım dışı kaydirigubbakcemile3 havalar soğuk yerinden kalkmaya üşeniyo insan bence bilgisayarınız varsa pilates callenitics işinizi fazla fazla görür
Ben boş kaldığım zamanlarda pilates yapıyorum çoğunlukla ( bonnie's pilates yazınca videoları bulabilirsiniz ) bilgisayarım egzersiz videolarıyla dolu ama işte vakit gerek callenitics merak ediyorum aslında bana hareketleri çok sıkıcı geliyo devam eden sonuç alanlar oldumu

bu baş ağrısı bu havadan sanırım bende öyle düşünüom dünde vardı bugünde birde pc karşısındayız sürekli gözler yoruluyo baka baka

kızlar sabah kahvaltıda kepek ekmekle tost arasına beyaz peymnir ile
kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı
arada mandalin 2 tane
öğlen kabak yemeği bulgur pilavı ve yoğurt
az önce türk kahvesi içtim sonra 4 gibi elma yerim diorum

yavaş olan metabolizmayı hızlandırmak lazım yoksa kilo vermek çok zor oluyor :)

Evet haklısın, ben maalesef bu sabah aceleden evden çıkınca metabolizmamı hızlandıracak herşeyi evde unuttum mafoldumben çayımı, diyet bisküvilerimi, elmalarımı off offf :umursamaz: neyse akşam eve gidince hepsini çantama koyacağım sağlam olsun yerimseniben Bende bugün yediklerimi anlatayım kısaca,

Sabah yarım simit, şekersiz çay, öğlen 1 patatesli köfte, 2 yem. kaşığı makarna ve 1 kase çorba. az öncede kalan yarım simitimi yedim. Bu kadar akşama Allah kerim

meksika biberi hapı tatlım haftada 1kg veriyorum o da normal ara sıra kaçırmama rağmen kilo vermeme destek oluyo memnunum şimdilik........

iyi akşamlar canım sen nasıl kullanıyorsun biraz anlatsana 2 günde birdi sanırım kaç kilo ile başladın şu an kaç kilosun kaçıncı günün merak etttim :))))[/QUOTE]

1ay oldu hapa başlayalı 3-4 kg gitti sabahları kahvaltıdan sonra 1 tablet alıyorum ertesi gün almıyorum böylece iştahta dengelenmiş oluyor canım

selam kızlar internetimn yok giremiyom rejimide sık yapamıyom ama tam bırakmadım spor derseniz en son 3 hafta olcak cuma günü annemlerde yaptığım eve dvd almam lazımki lesliyi yapim oğlumun odası çok küçük lesli için.. yürüme bandıda bana bakıyo öle geçmişi okim yazarım yine

sormayın kızlar bu baş ağrısı biraz havalardan biraz pc lerin yüzünden birazda stresten galiba bu günlerde ben dahil etrafımdaki herkes bu dertten muzdarip

bu arada dün kan tahlili yaptırdım aşırı derecede halsizdim son günlerde kanım normalin altında çıktı sabah akşam almam gereken bi şurup verdi doktor sabah başladım içmeye ama devamlı yiyorum sabahtan beri ilk birkaç gün sürekli açlık e tatlı istei yaşayacakmışım bünye ilaca alıştığında bu his kaybolacakmış doktor amca öle söyledi

işin kötüsü ya bu his hiç geçmezse ilacın yan etkilerinde yazıyo zati kilo aldırabilir diye bu ilacı her ay tahlil yaptırarak en az 6ay kullanmam gerekiyormuş..............

offf offf sabahtan beri yediklerimi yazsam roman olur birhaftada yediğimi bir günde yedim

böle giderse verdiğim hızda geri alacağım kiloları ((((((((

selam arkadaşlarrr

bikaç gün oldu yazamayalı.

geçmişi okudum notlar yazdım buraya kopyalıyorum. kopunca olmuyo ara ara girdim okudum ama yazamadım. bide bazen bağlantı sorunu oluyo sıkılıyor insan.

"Bayrav35 hayırlı olsun taşınma işlerin bitti mi? Güle güle otur.

Magrenta bende arıcam netten bunlara başlıcam.

“callaneticsm sanırım yanlış oldu bu ve leslie ile walk at home yapmayı planlıyorum bende internetten indirdim ama yapıcak adam lazım :)”

Sende benim gibi haftasonu kahvaltılarını kaçırıyormuşsun. ıyi yalnız değilim sevindim.

Saydin bende kışı hiç sevmemmm. 3 haftada 3,5 kg iyi bu arada. Önemli olan korumak olmalı verdiğimiz kiloları. Bu vermek kadar önemli.

Denizk hoş geldin aramıza.

Kronik unutkan nasıl oldun, geçmiş olsun."

öyle bi kaç güne dair notlarım.

bana gelince, dikkat ediyorum yine bu hafta regl de bitti. kendimi incede hissediyorum ama kilo vermemişsemde şaşırmıcam cuma günü. geçen hafta 2.3 kg vermiş oldum. bunu korumam lazım 71 i aylardır görmüyodum tartıda. solgar all in one a devam ediyorum. bi kaç akşam bi 20 dk kadar spor yaptım. bakalım evde geçen kıştan gömleklerim, pantolonlarım var. onlara sığabilcem diye alışverişte yapmıyorum. zaten yapmamam lazım. o 44 beden pantolonlara sahip olmamalıyım :)

bakalım umarım kilo almamışımdır bu hafta.
hepinize sağlıkla güzel kilo vermeler.
destekleriniz içinde teşekkürler.

öpüyorum.

iyi akşamlar canım sen nasıl kullanıyorsun biraz anlatsana 2 günde birdi sanırım kaç kilo ile başladın şu an kaç kilosun kaçıncı günün merak etttim :))))

1ay oldu hapa başlayalı 3-4 kg gitti sabahları kahvaltıdan sonra 1 tablet alıyorum ertesi gün almıyorum böylece iştahta dengelenmiş oluyor canım[/QUOTE]
anladım canım mantıklı sende güzel işe yaramış hap 2 günde bir içmene rağmen bende o şekilde bir deneyim bari biraz geçsin bakalım hala aynı kiloda gibiyim biteli baya oldu bi güzelde yiyiom ölçücem kendimi b,i kaç gün geçsin baya inceldim geçen yılki yapışan pantolonlara sığmak süper bişi biraz daha kilo verip spora başlayıp incelmek istiyorum bakalım hayırlısı
kıymetcim bende aynı durumdayım rejim yaptığım yok ama gene uğruyom paylaşımda bulunuom seninde net oklur inşallah bi an önce gelirsin canım koşu bandı bende de salon süsü oldu hiç yapasım yok çk sıkıcı ya leslieye başlayamıom callanada allah ayrdımcım olsun seninde tabe bi hareket lazımmmm
geçmiş olsun canım önemli olan sağlık yediklerine dikkat etmeye çalış ara ara atıştır az kalorili bol klifli gıdalardan ki kilo alma olayını abartma bende tahlil yaptırmıştım arada kan tahlili şart önce bi normal seviyeye çek sonra yediklerinle düzenlersin canım dikkatli ol çok hareket etmeye çalış
bayrav sana da merhaba . :)zemuszemus
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım öteki yazdığın çok uzun die bunu aldım :) valla cumartesi çalıtığıma mı sevindin yoksa pazar günü öküz gibi yediğimemi anlamadım ben ikisine de sevinemiom yaaa bu arada sadece pazar kahvaltısını kaçırmıom evde dışarda canım işi istesin hiç durmuom hap bittikten sonra iştahı geçtim açgözlülük geldi bana sürekli yiyim yiyim off off 1 1 verdiğim kiloları 1 1 geri alıcam die ödüm kopuo hehe ama bişi yapmıom 60ın altına bi insemmm ne gzel olurrr

iyi geceler herkese yarın görüşürüz saat geç olmuş sabah çok zor kalkıyorum yaaaa

bende zor kalkıyorum ama hiç uyuyasım olmuyo geceleri
cumartesi çalıştığına sevinmedim canım. pazar tek yiyen ben değilmişim diye yalnız hissetmedim kendimi. ikimize birden üzüldüm :)
neyse vericez. ben bize güveniyorum
iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…