70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 60.0 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 3.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] Bensuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 70.7 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kafverengi [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Urke'yi tebrik ederrr yanağına bi öpücük konduruveririzzz

puccaa deme oyle bi azimle vericez inanıyorum.

bugün ben de evlenme teklifi aldım valla heycandan mutluluktan ne açlık hissettim be susuzluk, en iyi rejim yöntemi=)

liste şimdi hangi güne alındı yaa... takip edemedim ben... gene listede yokum

Urke tebrik ediyorum canım, başarılarının devamını diliyorum ,pucaa ellerine sağlık canım

bugün ben de evlenme teklifi aldım valla heycandan mutluluktan ne açlık hissettim be susuzluk, en iyi rejim yöntemi=)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Son düzenleme:
ahahah ne güzellll canımmm nasıl tekliff etttiiii ayrıntı isteriz
Benimkinde tık yok
Annesinin yanında dedim daha teklif etmedi die ama

olur olur, olmazsa toplaşır çekeriz kulakını
annesinin yanında da konusu geçmiş aman amannnn hadi hayırlısı

hiç ummadığım bi anda oldu valla. foto çeken oldumu bilmiyrum da ben spor yapmaya sahile indim gayet eşofmanlarla paspal paspal(

bi amcayı ayartmışlar önceden geldi beni karşıya geçirirmisin dedi amca, geçirdim bende, o esnada kumsal tarafına pankart asmışlar işte pankartı okudum üzerime alınmadım tabi=)))
yürüme yolundan devam ettim sağlı sollu belli aralıklar ile toprağa cubuk batırıp balonlar bağlamış ve notlar yazmış işte,

bugün ne kadar güzel olduğunu söylemedim,
bugün öperek uyandıramadım,
bugün de yanında yürüyemedim,
ama,
eğer istersen,
bütün ömrüm boyunca,
sen yanımda oldukça,
bir ömür seninle olmak istiyorum

böyle yazılar yazan balonlar falan koymuşlar. bi dönemeç gibi bişey vardı oraya geçince pat diye çıktı karşıma arkadaşlarımızı da çağırmış, işte müzik, teklif yüzük derken ana bi baktım evet demişim.

çok güzel bir teklif olmuş ömür boyu mutluluklar diliyorum

:26:
Vay bee helal olsun enişteye klasik evlenme teklifi yapmamıss
Çok mutlu olun canımm benim..
Çok sevindim valla

sabah:1 dilim etimek 1 kupa şekersiz süt sabah iştahım yoktu:78::78::78:

öğlen: 1 kase yayla çorbası 1 kaşık menemen

akşam :1.5 tabak mercimek çorbası kızımın çorbasınıda yemek zorunda kaldım 1 yemek kaşığı mantar sote az yağsız domates salatası 2 az şekerli lokum
akşam fazla oldu malesefama bunların hepsi 17:30 da son buldu :78::78::78:

Son düzenleme:
canım eve sekizde gidiyorum ama
3. olmuşummmmm

hayoırlısı canım mutluluklarr

akşamın gayet ıyı bosuna üzülme..

ben hemen menumu yazayım baya gec oldu girişim

sabah 8:30 2 wasa 1 dılım ekmek
10:00 2 ıncır 1 cevız
11:45 et rosto 4 kaşık makarna kerevız yarım kase corba yogurt
15:00 3 ıncır 2 cevız
17:30 emzırme cayı 1 çokonat
18:45 bır kase corba yogurt yarım demet roka lımon
20:40 1 amasya elması

not: malesef 3 neskafe içmişim farkında olmadan, bu hafta veremeyebılırm.. kahve cok şişirio benı

Yanlardan löp löp et fışkırmış gelinliğin falan.:120::120:

löp löp et filan olmucak sen 2-3 aya kalmaz kurtulursun onlardan
baksana bana nişan olcak diye zayıfladım
düğün de sana azim vermeli
ayrıldık gerçi ama olsun

tebrik ederim canım evlilik teklifine de bayıldım
huzurlu mutlu bi evliliğiniz olsun inşallah

canım çok az yemiyor musun :26:

elerine emegine saglik dilekcim ayrica birinciyede tebrikler

iyi geceler kızlar
bilgisayarım yoktu günlerdir tamirdeydi nihayet kavuştum sizlere bilgisayarım geldiiiii
tabi bu ayrılık botunca kilolar da geldi başıma ama 74 leri aştım sanırım ama tam gaz yanınıza dönüyorum

süper bir teklif olmuş canım..sonsuz mutluluklar dilerim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…