70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar.. mesaj yazanlara teşekkür ederim.. işyerinden devamlı açamıyorum k.kda sorun oluyor.. fıorsat buldukça yazacağım... herkez iyidir umarım... eskilerden bir ben uğramıyorum diyordum ama çoğunluk gitmiş topikten... şimdilik hoşçakalın...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...

canım napiym ben yetişemiom bi ora bi bura olmuo burda zaten paylkaşım azaldı :)))))
malummm
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...

hoşgeldin aramıza kaç ay oldu doğum yapalı vücut bir yılda tıoparlıoyor kendini sen yemeğine dikkat et bol sıvı tüket ilk başta su :) zamanla inicek şişlikler bu kadar sıkma canını

merhaba arkdaşlar bende yeni geldim mlesef 70 kiloyum
5 gr bir veriyorum bir alıyorum
Sizler hngi diyeti uyguluyorsunuz ?

bende geldim
napıyoruz şimdi hadi bakalım :)

hoşgeldiniz kızlar aramıza cansu bir verip bir almak tehlikeli korumak lazım bence yediklerini günlük gibi yaz yanlışlkarını görürsün hareket miktarıonıda arttırman lazım
bu gidişata dur demek lazım ne de olsa :)))

iyi akşamlar bu arada buradaki arkadaşlarıma söylemeyi unuttum dün callneticsme başladım ilk günmdü pek doğru yapamadım ama bir hafta denicem birazcıkda olsa işe yarar sanırım :)
bu arada bende etiketimi yine yaptım ama bunu hiiiiiiç beğenmedim nerde 7910 nerdeeeeee bunlar iğrenççç

Magrenta kilo çizelgemi yapamadım ben neden acaba? :sinifsinif: Yardımcı olur musunuz?

merhabaaaa yeni gelenler hoşgeldiniz

bu hafta ağvadaki köyümüze geldik sözde her sabah 1 saat yürüyüş 1 saat hayalle (hayal benim köpeem :)) oynıcam bu iş baya yorucu oluyo ama umarım sözde kalmaz uygulayabilirim programı :)

kilo çizelgelerinide tekrar düzenlemek gerekiyor ilk sayfa kilo çizelgesi nasıl yapılır anlatılıyor tekrar ordan yapılması gerekiyor eskileri geri gelemedi

herkese bol kilo kayıplı bir hafta diliyorummmmmm :)

selam arkadaşlar yorucu bir pazartesi akşamında. çarşamba yeni işe başlıcam. onun için dışarıdaki işleri halletmekle geçti. koşturdum baya.

sabah nesfit yedim.
öğlen ve öğleye doğru bir simit yedin.
akşamüstü 4 gibi salata yedim. (masum değildi pek ama sonuçta salata. amerikan v.s. vardı içinde )
eve gelincede annemin salatasından yedim.

açım ama olsun. mutluyum :) meyve yerim belki birazdan. sirke aldım yarın başlıcaktım ne güzel. annem miden çok kötü olur diyo. iyice bi araştırıp anneme neden mideme dokunmayacağını anlatıp ikna edip içicem :)

hepinize kolay gelsin. cuma günü umarım hepimiz kilomuzu korumuş ya da vermiş oluruz. dikkat edelim aman yediklerimize. lmaz:

ne yaptın moonsoon tartıldın mı?

selam kızlar herkese iyi haftalar az kalorili bol hareketli günler sizin olsun kızlar ha gayret hızlı hızlı gönderelim şu kiloları:))))))))))

teşekkürler bayrav. sanada ve herkese iyi haftalar.

hakkında hayırlısı canım allah yardımcın olsun

sağol canım teşekkür ederim.

bende geldim
napıyoruz şimdi hadi bakalım :)

hoşgeldiniz arkadaşlar.
süper burası. beni acaip motive ediyo. sizede başarılar..

hayalcim uygula bak yarıştayız ona göre kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hoşbulduk canım işte kötü tarafıda bu 15 ay oldu hala 1 gram bile veremedim senağlama ne yapacağım bilmiyorum diyete başlayalı 15 gün oldu 1 kg zor verdim hemde önceki yediğimin çeyreğini yiyorum çok zor kilo veriyorum...mafoldumben

siteyi fazla kullanmasını bilmiyorum yeni üye oldum bir kusurum olursa kusura bakmayın...yanlış yazdıgım mesajı silemiyormuyum...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım işte kötü tarafıda bu 15 ay oldu hala 1 gram bile veremedim ne yapacağım bilmiyorum diyete başlayalı 15 gün oldu 1 kg zor verdim hemde önceki yediğimin çeyreğini yiyorum çok zor kilo veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…