canım napiym ben yetişemiom bi ora bi bura olmuo burda zaten paylkaşım azaldı :)))))Merhaba kızlar.. mesaj yazanlara teşekkür ederim.. işyerinden devamlı açamıyorum k.kda sorun oluyor.. fıorsat buldukça yazacağım... herkez iyidir umarım... eskilerden bir ben uğramıyorum diyordum ama çoğunluk gitmiş topikten... şimdilik hoşçakalın...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...[/QUOT
hoşgeldin canım öncelikle sabır sonrada zaman magrentanında dediği gibi en az bir yıl beklemelisin tabi yediklerine dikkat ederek ve bol bol sıvı tüketerek sonrasında kendiliğinden gider inşallah kilolar:)))
merhaba arkdaşlar bende yeni geldim mlesef 70 kiloyum
5 gr bir veriyorum bir alıyorum
Sizler hngi diyeti uyguluyorsunuz ?
bende geldim
napıyoruz şimdi hadi bakalım :)
arkadaşlar pazartesi tartılıcam cok heycanlıyım bakalım kılo vermısmıyım:) veremedım dıye dusnuyorum nedense aslında dıkkat ettım ama emzırdığım ıcın cok katı bı rejım uygulayamıyorum bu yuzdende pazartesı gunu umutsuzluğa dusucem dıye korkuyorum..
selam kızlar herkese iyi haftalar az kalorili bol hareketli günler sizin olsun kızlar ha gayret hızlı hızlı gönderelim şu kiloları:))))))))))
hakkında hayırlısı canım allah yardımcın olsun
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...
merhaba arkdaşlar bende yeni geldim mlesef 70 kiloyum
5 gr bir veriyorum bir alıyorum
Sizler hngi diyeti uyguluyorsunuz ?
bende geldim
napıyoruz şimdi hadi bakalım :)
merhabaaaa yeni gelenler hoşgeldiniz
bu hafta ağvadaki köyümüze geldik sözde her sabah 1 saat yürüyüş 1 saat hayalle (hayal benim köpeem :)) oynıcam bu iş baya yorucu oluyo ama umarım sözde kalmaz uygulayabilirim programı :)
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...[/QUOT
hoşgeldin canım öncelikle sabır sonrada zaman magrentanında dediği gibi en az bir yıl beklemelisin tabi yediklerine dikkat ederek ve bol bol sıvı tüketerek sonrasında kendiliğinden gider inşallah kilolar:)))
hoşbulduk canım 1 yıl geçti ama hiç birşey yok ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim...
canım napiym ben yetişemiom bi ora bi bura olmuo burda zaten paylkaşım azaldı :)))))
malummm
hoşgeldin aramıza kaç ay oldu doğum yapalı vücut bir yılda tıoparlıoyor kendini sen yemeğine dikkat et bol sıvı tüket ilk başta su :) zamanla inicek şişlikler bu kadar sıkma canını
selam arkadaşlar yorucu bir pazartesi akşamında. çarşamba yeni işe başlıcam. onun için dışarıdaki işleri halletmekle geçti. koşturdum baya.
sabah nesfit yedim.
öğlen ve öğleye doğru bir simit yedin.
akşamüstü 4 gibi salata yedim. (masum değildi pek ama sonuçta salata. amerikan v.s. vardı içinde )
eve gelincede annemin salatasından yedim.
açım ama olsun. mutluyum :) meyve yerim belki birazdan. sirke aldım yarın başlıcaktım ne güzel. annem miden çok kötü olur diyo. iyice bi araştırıp anneme neden mideme dokunmayacağını anlatıp ikna edip içicem :)
hepinize kolay gelsin. cuma günü umarım hepimiz kilomuzu korumuş ya da vermiş oluruz. dikkat edelim aman yediklerimize.lmaz:
ne yaptın moonsoon tartıldın mı?
teşekkürler bayrav. sanada ve herkese iyi haftalar.
sağol canım teşekkür ederim.
hoşgeldiniz arkadaşlar.
süper burası. beni acaip motive ediyo. sizede başarılar..
hayalcim uygula bak yarıştayız ona göre kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
[/QUO
teşekkürler canım hoşbulduk...
uygulacaamm uygulıcammda temiz havada çok yediriyo bide cumaya dönmezsek tartılamıcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?