70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 1,60 boyundayım 75 kiloyla başladım bugün diyetimin 2.günü tartılmıyorum 1 hafta geçmeden tartılmayı düşünmüyorum azimliyim umarım başarıcamkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar pazartesi tartılıcam cok heycanlıyım bakalım kılo vermısmıyım:) veremedım dıye dusnuyorum nedense aslında dıkkat ettım ama emzırdığım ıcın cok katı bı rejım uygulayamıyorum bu yuzdende pazartesı gunu umutsuzluğa dusucem dıye korkuyorum..

slm arkadaşlar ben sirkeli suyu her sabah yapıyorum salı günü 1 hafta olacak bakalım bişey değişmişmi sanmıyorum dikkat ediyorum ama ilk hafta olduğu için verememiş olabilirim azimliyim vereceğimm kaydirigubbakcemile5

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

eee yeni eve geçince gelen giden saolsunlar bayağı yoğun bi haftasonu geçirdim anca fırsatım oldu bişeyler yazmaya

bursefa seni yeniden buralarda görmek iyi geldi hoşgeldin gitmezsin umarım tekrar:)))

evvettt bu akşamlık benden bu kadar biraz geçmişide okudum çıkarım şimdi

hımmm unutmadan kilo verenleri tebrik ediyorum :))))))))
aynı kiloda olanlar ha gayret hedeflerimize az kaldı............
çizelgelerde gelmiş oh ne güzel ne güzel:)))))))

opuyorumnanaktan
hosbulduk canım inşallah sizlerinde desteğyle bende vericem -tatlicadiarzu-
hoşbulduk efem kaydirigubbakcemile5 tskr ettim Şeniz
hoşbulduk bursefa Şeniz
ayh adımı listede görünce heycanlandım yaw işin ciddiyeti sardı birden delikafadulden
hoşbulduuummm alkisalkisalkis
yaaa benim çizelgem gelmemiş ama yenidenmi yapmam lazım şimdi(((((((((

bayrav bende çizelge istiyorum şööyle en zayıflatanından ama nasıl yapılır bilmiyorum :çok üzgünüm:

Arkadaşlar hepinize günaydın opuyorumnanaktan Hafta sonu maalesef giremiyorum nete, o yüzden pazartesiyi iple çekiyorum. zemuszemus Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, eskilerden tanımadığım herkese de merhaba. Hafta sonu biraz kaçırdım yemekleri mafoldumben Ama özel durum başlayacak başlayamadı bir türlü 4-5 gündür. Bu yüzden de iştahım açıldı sanırım Sürekli birşeyler yemek istiyorum kendimi zor frenliyorum. Neyse işe geldim şükür pek yiyecek bişey yok burada da az yerim artık :1rolleyes: Herkese hayırlı haftalar diliyorum :sm_cool:

günaydın..elimde küçük pet şişe ve içinde sirkeli sıcak suyla yazıyorum laelaelaelaelae

günaydın..elimde küçük pet şişe ve içinde sirkeli sıcak suyla yazıyorum laelaelaelaelae

Yenimi başlamıştınız sirkeli suya? Yoksa daha önceden mi içiyorsunuz? Faydasını gördünüz mü acaba? Boyunuzu ve kilonuzu da merak ettim. Sakıncsı yoksa nasıl? :kedi:

Yenimi başlamıştınız sirkeli suya? Yoksa daha önceden mi içiyorsunuz? Faydasını gördünüz mü acaba? Boyunuzu ve kilonuzu da merak ettim. Sakıncsı yoksa nasıl? :kedi:

saydin cim mayıs ayı basından beri içiyorum.genelde aksatmadım sadece haziranda izne gittik orda zor oldu :kedi: bitanem ilk basladığımda kilom 77 ,9 du.1 ayda 4 kilo verdirdi ama doğumdan kalma ödemdi gidenler.sonra yavas yavas 71,9 a indim :gitme: boyumda 1,65:umursamaz:
sen kac kiosun?ve neler yapıosun?

Canım benim boyum 1.56 kilomda 69.4 kiloyum. Ben de yaklaşık 1 aydır içiyorum elma sirkeli suyu, 1 bardak ılık suya 1-1.5 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Ben bal katmıyorum :1rolleyes: sabah ve akşam yemeklerinden önce içiyorum. Sabahları genelde2-3 diyet bisküvi ile geçiştiriyorum. Arada 1 meyva. Öğlen şirkette ne yemek varsa mutlaka çorba (kalorisi az ve doyurucu olur) yanında varsa salata ya da yoğurt ve 1 porsiyon yemek (et yada sulu yemek) yine öğleden sonra 3-4 gibi meyvamı. Akşam yemekten öncede elma sirkeli suyumu içiyorum ve çorba salata ya da yoğurt şeklinde yiyiyorum. Yatana kadarda acıkırsam 1-2 porsiyon meyva. Ekmeği de kepek ekmek şeklinde en fazla 2 dilim tüketiyorum (Bazen hiç yemediğim de oluyor :kedi: ) İşte böyle canım. Sen neler yapıyorsun? Neler yiyiyorsun? Ha bu arada spor yapamıyorum maalesef vakit ve ortam sorunu nedeniyle :sinifsinif:

selam kızlar herkese iyi haftalar az kalorili bol hareketli günler sizin olsun kızlar ha gayret hızlı hızlı gönderelim şu kiloları:))))))))))

saydincim ben sadece sabahları içiyorum 500ml sirkeli su.bal koymuyorum bende :sinifsinif:
sabah yarım dilim kepeklli ekmek 2 dilim peyniir
öğle 1 bardak yağlı süt maalesef :gitme: (emzirdiğim için bundan vazgecemiyorum) :gitme:yanına kepekli burcak
öğleden sonra acıkırsam elma
akşam yemeğimizde en gec6 da yeniyo en güzel yanı kaydirigubbakcemile5 ondada ne varsa hepsinden 1er tabak az porsiyon tabi dedim ya anne sütü verdiğim için cokta kesemiyorum boğazımı mafoldumben
bende spor yapamıyorum maalesef :gitme: sadece aklıma eserse akşamları mekik cekiyorum
bide günde 2 bucuk lt su içebilsem süper oucak yaaa :1no2:

Tabii canım, önemli olan bebişinin gelişimi, fazla kısma yemeklerini şimdilik bebişini etkilemesin. Emzirmen bitince sıkı bir diyetle kurtulursun kilolarından eminim kaydirigubbakcemile5 herkese bol kilo vermeli bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile2

hakkında hayırlısı canım allah yardımcın olsun
yok artık yaa bu patronlar abarttı iyice eleman değil köle arıyorlar doğru bir karar vermişin ne kadar tamam dersen o kadar üstüne geliyorlar
bu arada artık kilo vermek gerek yiyip yatmak yok ona göreeee
bende 10 gündür hominide gırtlak yiyorum verdiğim kiloları bir bir alıcam die korkuyorum vallaa o yüzden az yemeğe başladım bu hafta dikkat edicemmm
selam kızlar herkese iyi haftalar az kalorili bol hareketli günler sizin olsun kızlar ha gayret hızlı hızlı gönderelim şu kiloları:))))))))))

selam canım iyi haftalar sanada :)

selam kızlar herkese iyi haftalar bende buraya pek giremedim bi an önce geldim
herkes iyidir umarım az kalori bol kilo kayıplı haftalar herkese

sabah 2 kuru kayısı yedim sabah kahvaltı öncesi
kahvaltıda nesfit yedim
ara da bir mandalin yedim
öğle yemeği bir kaşık köfte yemeği bir kaşık tavuklu mantarlı sote biraz brokoli haşlaması ve yoğurt yedim
birazdan türk kahvesi içerim yanında da küçük çikolata yerim bu kadar şeyden bişi olmaz
heralde deme :)))))

öğlen menüm 1 bardak süt ceyrek muz 1 burcak(kepekli)
açım uleyyynnn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…