canım diyet bölümüne girdiğinde anlatıyor çizelgeyi ordan yap bende yapamadım ordan baktım ama beğenmedim bunu yaaa 7910u geri istiom bennnnMagrenta kilo çizelgemi yapamadım ben neden acaba? :sinifsinif: Yardımcı olur musunuz?
hayırlısı olsun canım ne güzel yeni iş yeni ortam :)selam arkadaşlar yorucu bir pazartesi akşamında. çarşamba yeni işe başlıcam. onun için dışarıdaki işleri halletmekle geçti. koşturdum baya.
sabah nesfit yedim.
öğlen ve öğleye doğru bir simit yedin.
akşamüstü 4 gibi salata yedim. (masum değildi pek ama sonuçta salata. amerikan v.s. vardı içinde )
eve gelincede annemin salatasından yedim.
açım ama olsun. mutluyum :) meyve yerim belki birazdan. sirke aldım yarın başlıcaktım ne güzel. annem miden çok kötü olur diyo. iyice bi araştırıp anneme neden mideme dokunmayacağını anlatıp ikna edip içicem :)
hepinize kolay gelsin. cuma günü umarım hepimiz kilomuzu korumuş ya da vermiş oluruz. dikkat edelim aman yediklerimize.lmaz:
ne yaptın moonsoon tartıldın mı?
teşekkürler bayrav. sanada ve herkese iyi haftalar.
sağol canım teşekkür ederim.
hoşgeldiniz arkadaşlar.
süper burası. beni acaip motive ediyo. sizede başarılar..
hayalcim uygula bak yarıştayız ona göre kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yanlış mesajı silemiosun canım edit ile düzeltebiliosun sadece :)siteyi fazla kullanmasını bilmiyorum yeni üye oldum bir kusurum olursa kusura bakmayın...yanlış yazdıgım mesajı silemiyormuyum...
hımmm o zaman bi yanlış var canım veremiosanhoşbulduk canım işte kötü tarafıda bu 15 ay oldu hala 1 gram bile veremedim ne yapacağım bilmiyorum diyete başlayalı 15 gün oldu 1 kg zor verdim hemde önceki yediğimin çeyreğini yiyorum çok zor kilo veriyorum...
günaydın canımkızlar günaydın herkese. güzel geçsin günnn
günaydın kızlar umarım iyidir herkes....gününüz dünden güzel olur inş.
günaydın opuyorumnanaktan tursu suyumu içmekteyim laelaelaelaelae
regl oldum 500 gr fazla cıkıyorum tartıda -tatlicadiarzu- buarada canımda acaip ekşili bamya cekio yasaklar arasıdamı yaaa mafoldumben
Ekşili bamyamı yasak ? valla turşu suyu içiosan bu saatte hemde sana hiçbişi yasak değldir konservelerin ne kadar kalorili olduğunu biliosun sanırım değilmi?aman dikkat fazladan kalorii almayalımm
magrentacım benim tursu suyu dediğim sıcak sirkeli su kaydirigubbakcemile3 sabah sabah içtiğim için ona bu ismi verdim ben laelaelaelaelae
bamyada konserve deil dondurulmus :çok üzgünüm:
hoşbulduk canım 1 yıl geçti ama hiç birşey yok ayrıca ilginiz için çok teşekkür ederim...
bende sizinle aynı durumdayım 8,5 aylık anneyim kızım sütü yeni bıraktı bende diyete başladım hollywood diyeti yapıyorum bugün 5. günüm faydasını görüyorum istersen sende araştır sana uygunsa dene derim ben 2 gün bir zorluğu var sonrası basityerimseniben
hahaha amann canım yaaaa korktumnm valla
bal katmayı unutma canım yemekten yarım saat kadar önce içiceksin :) biraz araştırdım herkes öle yapıo bi ben tekrar başlayamadım :)
bööğğğ bal falan katmam bacım ne hal olur ozamaannn :sinifsinif:
darısı basına lülülülülülü baslayınca bağımlılık yapıo bırakasın gelmio valla:içelim:
hoşgeldin burayı sensiz bırakmaa gel yinee opuyorumnanaktanMerhaba canım uzun zaman oldu gelmeyeli.. işlerimizin yoğunluğu tam hafifledi derken sitenin açılmaması bende uzak kaldım biraz... işyerinden girişlerde sorun yaşıyorum... siteyi açtıktan sonra mesajları okurken hemen netten düşüyor ve yazdığım mesajlarda gidiyor... evden katılmaya devam edeceğim...
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz... İnşallah herkez iyidir... tanıyan tanımayan herkeze selam olsun...
Bende 75 kiloyum 8 aylık anneyim kızım sütü bırakınca diyete başladım bugün 2.günüm hollywood diyeti yapıyorum...
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...
hoşgeldiniz kızlarr kaydirigubbakcemile5merhaba arkdaşlar bende yeni geldim mlesef 70 kiloyum
5 gr bir veriyorum bir alıyorum
Sizler hngi diyeti uyguluyorsunuz ?
yok canım bamyanın nesi yasak olsunn.gayet masumm yiyebilirsin.benimde canım çektii haa kaydirigubbakcemile3regl oldum 500 gr fazla cıkıyorum tartıda -tatlicadiarzu- buarada canımda acaip ekşili bamya cekio yasaklar arasıdamı yaaa mafoldumben
canım diyet bölümüne girdiğinde anlatıyor çizelgeyi ordan yap bende yapamadım ordan baktım ama beğenmedim bunu yaaa 7910u geri istiom bennnn
hayırlısı olsun canım ne güzel yeni iş yeni ortam :)
yanlış mesajı silemiosun canım edit ile düzeltebiliosun sadece :)
hımmm o zaman bi yanlış var canım veremiosan
bir kan testi yaptır duruma göre hormon testi ondan sonra diyete geç bence :)
yediklerini burdan paylaş günlük tut ne yiyorsun görmüş olursun hareketi arttır sirkeli su iç kalor alımını azalt aslında bilindik şeyler matabolizman benim gibi yavaştır deli gbi rejim yapayım spor yapayım vremiyorum bende destek kuvvaetle verdim yoksaaa çokkk zor yaaaaz az ağzına bişiler at metabolizman yavaşlamasın uzun süre aç kalma :) şimdilik böle
günaydın canım
günaydın naberrrrPPPP
günaydın kızlar iyi sabahlar akşam geç yatınca sabah kalkamayanlardanım malesef geç kaldım koşa koşa çıktım makyajımı yapmadım daha heheheh
sabah kalkınca 3 kuru kayısı yedim
işe gelip bir bardak sıcak su içtim
bi kase nefit yedim 2 bardak çay içtim
su içiyorum şimdi dün çok az içmiştim bana görePP
öğlene yemek getirmedim az kalorili sebze yemeği bulurum inşallahhh :)
merhaba hatunlarr
bende içtim sabah sabah turşu suyumu kafamçokkarıştı ama benimki ballıı :jeyyar:
dün burger menü yedim hepsini yemedim aslında yarısını yedim ama olsun yedim işte yedim delikafadulden evet vurun kafama kafama hakettim :mymeka:
meran canım turşu suyudamı zayıflatıyor?
merhaba hatunlarr
bende içtim sabah sabah turşu suyumu kafamçokkarıştı ama benimki ballıı :jeyyar:
dün burger menü yedim hepsini yemedim aslında yarısını yedim ama olsun yedim işte yedim delikafadulden evet vurun kafama kafama hakettim :mymeka:
slm arkadaşlar nasılsınız ben bütün azmimle devam ediyorum...
Turşu suyundan kasıtları sirkeli su canım opuyorumnanaktan
Kızlar liste işini devralmak isteyen varsa alırsa sevinirim ben oğluşla zor hazırlıyorum artık takip etmekte zorlanıyorum şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun.....
Bence balla tadı biraz daha içilebilir oluyor ve öyle daha faydalı die düşünüyorum bağırsaklar için tek sirke biraz zorlar midede sorunlar oluyor ara ara :)bööğğğ bal falan katmam bacım ne hal olur ozamaannn :sinifsinif:
darısı basına lülülülülülü baslayınca bağımlılık yapıo bırakasın gelmio valla:içelim:
hımmm o zaman tembel metabolizman senin benim gibi herşey normal ama yok kilo veremiyorummm ne yapsam olmuodu delirdim bende bişi çıkmadı bende de :)magrenta deteğin için teşekkür ederim hormon testlerimi 1 ay önce yaptırdım ve herşey normal çıktı diyetisyene sevk etti elma sirkesine yeni başladım sadece sabah içiyorum peki akşamda içmem gerekiyormu ayriyetten sarımsak çayınada başlasam bir sorun olurmu acaba...
Kızlar liste işini devralmak isteyen varsa alırsa sevinirim ben oğluşla zor hazırlıyorum artık takip etmekte zorlanıyorum şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun.....
diğer mesajları okuduğumda farkettim canım ama birkere sormuş oldum yinede ilgin için teşekkür ederim diyette olmak böyle birşey ne bulsamda zayıflasam diyorum galiba ...opuyorumnanaktanTurşu suyundan kasıtları sirkeli su canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?