70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Magrenta kilo çizelgemi yapamadım ben neden acaba? :sinifsinif: Yardımcı olur musunuz?
canım diyet bölümüne girdiğinde anlatıyor çizelgeyi ordan yap bende yapamadım ordan baktım ama beğenmedim bunu yaaa 7910u geri istiom bennnn
hayırlısı olsun canım ne güzel yeni iş yeni ortam :)

siteyi fazla kullanmasını bilmiyorum yeni üye oldum bir kusurum olursa kusura bakmayın...yanlış yazdıgım mesajı silemiyormuyum...
yanlış mesajı silemiosun canım edit ile düzeltebiliosun sadece :)
hımmm o zaman bi yanlış var canım veremiosan
bir kan testi yaptır duruma göre hormon testi ondan sonra diyete geç bence :)
yediklerini burdan paylaş günlük tut ne yiyorsun görmüş olursun hareketi arttır sirkeli su iç kalor alımını azalt aslında bilindik şeyler matabolizman benim gibi yavaştır deli gbi rejim yapayım spor yapayım vremiyorum bende destek kuvvaetle verdim yoksaaa çokkk zor yaaa az az ağzına bişiler at metabolizman yavaşlamasın uzun süre aç kalma :) şimdilik böle
kızlar günaydın herkese. güzel geçsin günnn
günaydın canım
günaydın kızlar umarım iyidir herkes....gününüz dünden güzel olur inş.

günaydın naberrrr PPPP

günaydın kızlar iyi sabahlar akşam geç yatınca sabah kalkamayanlardanım malesef geç kaldım koşa koşa çıktım makyajımı yapmadım daha heheheh
sabah kalkınca 3 kuru kayısı yedim
işe gelip bir bardak sıcak su içtim
bi kase nefit yedim 2 bardak çay içtim
su içiyorum şimdi dün çok az içmiştim bana göre PP
öğlene yemek getirmedim az kalorili sebze yemeği bulurum inşallahhh :)

günaydın opuyorumnanaktan tursu suyumu içmekteyim laelaelaelaelae
regl oldum 500 gr fazla cıkıyorum tartıda -tatlicadiarzu- buarada canımda acaip ekşili bamya cekio yasaklar arasıdamı yaaa mafoldumben

günaydın opuyorumnanaktan tursu suyumu içmekteyim laelaelaelaelae
regl oldum 500 gr fazla cıkıyorum tartıda -tatlicadiarzu- buarada canımda acaip ekşili bamya cekio yasaklar arasıdamı yaaa mafoldumben

Ekşili bamyamı yasak ? valla turşu suyu içiosan bu saatte hemde sana hiçbişi yasak değldir konservelerin ne kadar kalorili olduğunu biliosun sanırım değilmi?aman dikkat fazladan kalorii almayalımm

Ekşili bamyamı yasak ? valla turşu suyu içiosan bu saatte hemde sana hiçbişi yasak değldir konservelerin ne kadar kalorili olduğunu biliosun sanırım değilmi?aman dikkat fazladan kalorii almayalımm

magrentacım benim tursu suyu dediğim sıcak sirkeli su kaydirigubbakcemile3 sabah sabah içtiğim için ona bu ismi verdim ben laelaelaelaelae
bamyada konserve deil dondurulmus :çok üzgünüm:

magrentacım benim tursu suyu dediğim sıcak sirkeli su kaydirigubbakcemile3 sabah sabah içtiğim için ona bu ismi verdim ben laelaelaelaelae
bamyada konserve deil dondurulmus :çok üzgünüm:

hahaha amann canım yaaaa korktumnm valla
bal katmayı unutma canım yemekten yarım saat kadar önce içiceksin :) biraz araştırdım herkes öle yapıo bi ben tekrar başlayamadım :)

hahaha amann canım yaaaa korktumnm valla
bal katmayı unutma canım yemekten yarım saat kadar önce içiceksin :) biraz araştırdım herkes öle yapıo bi ben tekrar başlayamadım :)

bööğğğ bal falan katmam bacım ne hal olur ozamaannn :sinifsinif:
darısı basına lülülülülülü baslayınca bağımlılık yapıo bırakasın gelmio valla :içelim:

merhaba hatunlarr

darısı basına lülülülülülü baslayınca bağımlılık yapıo bırakasın gelmio valla :içelim:

bende içtim sabah sabah turşu suyumu kafamçokkarıştı ama benimki ballıı :jeyyar:

dün burger menü yedim hepsini yemedim aslında yarısını yedim ama olsun yedim işte yedim delikafadulden evet vurun kafama kafama hakettim :mymeka:

hoşgeldin burayı sensiz bırakmaa gel yinee opuyorumnanaktan

Bende 75 kiloyum 8 aylık anneyim kızım sütü bırakınca diyete başladım bugün 2.günüm hollywood diyeti yapıyorum...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tam 79 kiloyum ve çok mutsuzum doğum sonrası oluşan bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum ama desteğinize ihtiyacım varr...

merhaba arkdaşlar bende yeni geldim mlesef 70 kiloyum
5 gr bir veriyorum bir alıyorum
Sizler hngi diyeti uyguluyorsunuz ?
hoşgeldiniz kızlarr kaydirigubbakcemile5
yok canım bamyanın nesi yasak olsunn.gayet masumm yiyebilirsin.benimde canım çektii haa kaydirigubbakcemile3

magrenta deteğin için teşekkür ederim hormon testlerimi 1 ay önce yaptırdım ve herşey normal çıktı diyetisyene sevk etti elma sirkesine yeni başladım sadece sabah içiyorum peki akşamda içmem gerekiyormu ayriyetten sarımsak çayınada başlasam bir sorun olurmu acaba...

meran canım turşu suyudamı zayıflatıyor?

Kızlar liste işini devralmak isteyen varsa alırsa sevinirim ben oğluşla zor hazırlıyorum artık takip etmekte zorlanıyorum şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun.....

merannnn bende yedim ya bugün burger. üstelik, size kendime arkadaşıma söz vermiştim ama dayanamadım. işten önceki son günüm dedim bida böyle ne zaman boş kalabilcem dedim bilmemne dedim derken. yedim. yedikten sonra yürüdüm çok ama bu vicdan azabımı eritmeye yetmedi. kızıyorum bugünden beri kendime :gitme:mafoldumben
neyse telafi ederiz umarım.

slm arkadaşlar nasılsınız ben bütün azmimle devam ediyorum...

aykos sana güveniyoruz.

Turşu suyundan kasıtları sirkeli su canım opuyorumnanaktan

bu turşu suyu baya bi olay oldu. :)

Kızlar liste işini devralmak isteyen varsa alırsa sevinirim ben oğluşla zor hazırlıyorum artık takip etmekte zorlanıyorum şimdiden alan arkadaşa hayırlı olsun.....

sedacım ben yoğunluğumdan dolayı alamıyorum şimdilik, yeni iş malum bi başlasın alışayım. sonra talip olurum liste işine. sana çok teşekkürler emeğin için. Şeniz

herkese iyi geceler.
bikaçgün yazamazsam merak etmeyin cuma yazarım.
öptüm

Bence balla tadı biraz daha içilebilir oluyor ve öyle daha faydalı die düşünüyorum bağırsaklar için tek sirke biraz zorlar midede sorunlar oluyor ara ara :)
ben eskiden içiodumm sabah öğle akşam ama sonra zor geldi bıraktım şimdi gene başlayım dedim dün akşam başladım sabah akşam içicem bakalım
hımmm o zaman tembel metabolizman senin benim gibi herşey normal ama yok kilo veremiyorummm ne yapsam olmuodu delirdim bende bişi çıkmadı bende de :)
valla yemeklerden yarım saat kadar önce içiceksin canım bir yemek kaşığı kadar sirke bir çay kaşığından az tadına göre azaltıp çoğaltabilirsin bal koy sıcak suya iç sabah kuru kayıısı tavsiye ederim aç karnına üzerine de bunu bağırsaklarını yumuşatmış olursun seninde wc sorunun vardı ben bir kaç günde bir çıkıodum bağırsaklarda tembel hehe şimdi onu düzeltmeye çalışıom :) ben elma sirkesine takrar başladım sabah akşam yemek ncesi içiorum

canım hayırdır yaaa toptan bırakmayasın sonra burayı? ben almak isterim ama unutuyorum bazen kimse çıkmazsa seni kurtarmak için ben alırım canım:) ama bildirim yapıcan kaçmak yokkkkk

GÜNAYDIN
iyi sabahlar herkese izmirde hava yağmurlu ama ılık bi güneş açıo inşallah yağmaz daha fazla :))) ıslanmayalım :)

yağmurlu bir izmir öğlesinden merhaba hepinize dün uğrayamadım işler biraz yoğundu akşamüstüde arkadaşlarla sinemaya gittik anlayacağınız fırsatım olmadı ama diyetimi aksatmadım

sabah.............çavdar ekmekli tost,haşlanmış yumurta,birkaç zeytin,bol yeşillik
ara.................1tane yeşil elma
öğlen&akşam..ızgara tavuk,salata,azıcıkta kızarmış patates(film biraz uzun sürünce mecburen iki öğünü birleştirdik)
gece...............meyve salatası yaptık (kızım,ben,kardeşim ve kocişim afiyetle yedik)

yalnız bi sorunum var havalar soğudğundan beri su içemiyorum hap içtiğim günler zar zor 2lt yi bitiriyorum ama içmediğim günler 1.5lt yi geçemiyorum ne yapmam lazım sizce???

bide bu arada püsküüt ün başarı hikayesini okudum ve bende defter tutmaya başladım kızlar tavsiye ederim canım zararlı birşey yemek istediğinde aklıma defterim geliyor ve vazgeçiyorum her cuma kilomu ve beden ölçülerimi yazarak motive olmayı düşünüyorum

MAGRENTACIM tebrikler callenetics yapmaya başlamışsın umarım faydasını görürsün ahhh ahhh bide ben başlayabilsem

Son düzenleme:

lmaz:sedacım bizi bırakmayacaksın demi buralardasınlmaz:

magrenta sanırım sen devralacaksın liste işini kolay gelsin şimdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…