- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Ben de baktım da, gr. 6 kalori yazıyor, 100 gr. hesaplayınca 600 ediyor, enteresan:26::26: Altı üstü yeşil bir meyve, inanılır gibi değil.ben msj atamıyomuşum yaburdan yazsam olurmu
başlangış:76.5
Hedef:65
bu hafta:tam 76
çok teşekkürler
çağla konusuna gelince 600 kalori kısmını googledaki şlk siteden görüp panik yapmışım aslında iyice baktım450 diyor şimdide bu konuda düzgün bilgisi olan varmı.zira taze çağlalardan hala yiyemedim doğru dürüst
hoşgeldin canmbayanlar bende katılmak istiyorum. aslında yaklaşık 1.5 sene evvel burdaydım ve sıkı bir diyetle 77.7 den 64.5 e kadar düşmüştüm taa ki sevgilimden ayrılıp sınav stresi orum başlayana kadar üniv. hazırlanıyorumda neyse işte haziran ayından beri verdiğim tüm kiloları geri aldım nerdeyse bu arada sevgilimlede barıştık o ayrı bi konu stres ise hala varneyse işte şimdi ise kendimi dahada aşıp 57-58 li kilolara düşmek istiyorum:) malum diyete pazartesi başlanırya hani gelenek olmuş artık bugün iyice düşünüp nası bi diyet yapıcağıma karar vericem elimden geldiği sürecede buraya yazıcam :)
günaydiiin
güzel birgün olsun insallahhh
günes var burdaaaa
hadi bakalımkızlar diyetime karar verdim sanırım kilo verdiğim zmndaki diyetimle yola devam edicem gibi görünüyo :) ama busefer vazgeçmeden olucak inş.
bi yerin şişmesin ye dediler yedim yinede şiştimgünaydın genç güzel ve dal gibi kızlar
bu sabah komşunun kuranı vardı.mahallede mis gibi lokma döküyorlardı.adamlar var falan gidip alamazsın die kendimi avuttum.ama aklımhala onlarda biyerim şişecek :2:
bugun temizlik yapıcamyarın misafirlerim gelcek.misafirlerden kalanıdakomşulara dagıtmayı düşünüyorum evde kalırsa yiyebilirim
kesinlikle diyet listesi uygulayamıyorum.kurallara uyamaıyorum sonraEBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
uzun süredir aklımıkurcalıyan herkesin menüsünde benimkindede olan birşey vardı.aklımda nerden kalmışsa kalmış protein ve karbonhidrat aynı menüde olduğunda biri yağ olarak depolanır diye.neyse onu araştırıken yukarıda paylaştığım şeyi buldum.karbonhidrat diyetiymiş.bir ayda 6-7kilo verdiriyomuş.bana uymayan bir diyet.çünkü ben et ürünlerini yemiyorum.belki sizin işinize yarar .
hoşgeldin diyen herkese hoşbuldum :) pazartesileri tartı günü sanırım ama ben başlayalı 2 gün olduğu için haftaya bildirim yapsam
bence bugün yap liste altı olursu zati
süpersin canmARKADAŞLAAARR YARIN MALUM BİLDİRİM GÜNÜ
bildirimler bana yapılıyor
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirimlerini yapsınlar, bir sonraki hafta listemizde olurlar
mesaj atamıyorsanız sayfaya da yazabilirsiniz burdan da alabilirim..
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
yarın süper bildirimler bekliyorum fıstıklar
bende varım hadi birlikten kuvvet doğar.
güzel olmuş canmsabah: bir dilim kepekli ekmek,iki çay kasıgı reçel,4 zeytin ,bir yemek kasıgı lor peynir,şekersiz çay
ara: yarım elma
öğle: bir kasık sebze yemeği,bir tane kırmızı biber dolması, yoğurt, bir kase sütlaçhiç kaçamak yapmamstım dedim metobalizma şaşırsın
ara: bir elma,yeşil çay
akşam : 4 kasık bakla yogurt tursu
ara:şekersiz türk kahvesi,yeşil çay,
canm nie sana listelerin güzel gelmiyo ben beğeniyorumevet kızlar bu hafta dilediğim gibi geçmedi
sabah:1 dilim kızarmış ekmek 2 yemek kaşığı kadar sucuklu yumurta 2 çatal peynir 1 bardan yarım yağlı şekersiz süt
ara:
öğlen:bol yeşillikli az bulgurlu kısır yani küçük bir tabaktan daha az bulgur diyelim bol marul kısırsız yapamıyorum ama az bulgurlu yapıyorum salata gibi oluyor zati
ara:şekersiz türk kahvesiz 2 kuru kayısı
akşam: form gevrek az yağlı sütle
ara:caffe latte 2 harnup (keçi boynuzu )100 kal geçmemiştir
2 lt su
yavaş yavaş vermek en güzeli bence geri almamak adına
selam kızlaarr bende yeniden yediklerime dikkat etmeye karar verdimsizlere katılabilir miyim ?? bu arada 1 aydır tartılmıyorum ama en son tartıldığımda 73 kilo idim
hoşgeldin canm katıldın bile
bi ara bende limon zayiflatiyor diye sabah aksam yiyordum :120: migdeye cok azit gidince bozmusdum bidaha okadar limona yüklenmiycem dedimİvana Sert her gün 3 lt limonlu su içiyormuş
tesekkürler canim buraya yazamadim ama hemen not aldim simdi bunlari bulmak varYETTİM KIZLARR :)
--- PİŞMANLIK ÇAYI ----
1 tatlı kaşığı acı pul biber
Taze zencefil ( iri bi parçayı ufalayın elinizde)
yasemin 10 adet ( aktarda var)
Barut ağacı kabuğu (4yaprak)
Avokado yaprağı (4 yaprak)
kızlar bi demliğe bunları koyuyorsunuz üzerinede kaynar su 5-6 dk demliyorsunuz içiyorsunuz ama unutmayıun 5-6 dakika ne fazla ne az.. bide çok acımış tadı ama ağır yemeğin üstüne bu çayı içerseniz tuvalete çıkıyormuşsumuz direk .. yemeğin yağıydı falanıydı filanıydı kötü şeyleri vucut emmeden dışarı atıyormuşuz
hosgeldin canimmerhaba kızlar ben iki sene önce giriyodum.5 kiloda zayıflamıştım.internet yoktu.şimdi tekrardan kilo vermek istiyorum.ben malatyadayım.26 aylık ikizlerim var.
sanki biz yeme desek yemicen
tam da tartı günü öncesi..
hosgeldin canimMerhaba sevgili bayanlar aranıza yeni katıldım
zayıflamak isteyip hemen hemen her diyeti deneyip sonunu getiremeyenlerdenim maalesefama bu sefer çok kararlıyım 10 kilo vermek istiyorum, bugün itibariyle 71.00 kilo ile bu yola çıktım bakalım :)) umarım istikrarlı bi şekilde devam edebilirim
banada ayni bensin desenebanada öle dedi doktor 5kilo vermem,yüzmem spor yapmam gerekiyomuş,
ewet canm bide her pazartesi bildirim yapıyoruz ababaya ve buraya
yiyebilürsün
bende dün profiterol ve ekler yidim derim
oooo onlar neler neler yapıyolar ben onları yapsam
iyiymiş bu ya
hazır poşet çay alıyorum ama istemeyerek aktardan alcambundan sonra
pazatesi cnm
başlangıç kilo:
hedef :
geçen hafta :
bu hafta :
giden veya gelen kilo:
şeklinde yazıp hem foruma hem ababaya özel mesaj olarak yolluyoruz canm
neymiş o bizede yaz canm
saplarıda faydalı değilmimiş,maydonozun saplarını zamanında çok yeditttirdiler ya
çok ilginç bilgiler varmış sende kız yazsana accık
cana gelceğine mala gelsin şeker
hoşgeldin canm verdiğin o 5 kiloyu geri aldınmı merak ettim
latte lightmı kalorisi kaç acep ?
hoşgeldüüüüün
inş.canm hoşgeldin.senden burda çok var mesela ben
çok kaçamağim oluyo ama yinede burada dikkat ettiğim şeyleriçin kilom gidiyo
uyy bende kacirdim haftasonu düzen müzen kalmiyorgünaydın kızlar dün misafirlikteydim.ablamdaydım .cıss yapalım diye tuturdu çok ısrar etti .
kızdım dedimki nie diyetimi bozdurmaya çalışıyosun zevk alıyosun demi
dioki
seni görünce aklıma yimek geliyo
öldürcem bu kadını yaaasonra ona uydum tabikide
o yüzden cısslı menümü yazayım
dünkü menüm
sabah
yeşil çay
soğan kürü
2bardak su
öğlen
yarım kase çorba
4çatal pilav+üstü döner
3kaşık ezme salata
yarım içli köfte
bir dilim ekmek
bir çatal peynir
2çatal yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
ara
1 ekler pasta
akşam
1dilim ızgara palamut balık
2hamsi
salata
ara
2 profiterol
1 ekler pasta
sopayı veriyim ben beni kim dövcek
küçükken annemi kızdırdığimda bi kaçardım yakalayamazdı
ondandir canimadet olucam eli kulağında göğüslerime el deymiyor böyle bi sızlama yok o yüzden mi acaba çok demoralize oldum pes etmicem ama bugun senin dediğin gibi yeşil çay ve suya yükleniyim bari
hosgeldin canimmerhaba kızlar bende size katılabilir miyim boyum 1.72 kilom 76 olmak istediğim kilo 60 ve kesin vermem gerekiyo artık çok sıkıldım bu halimden ve kilolarımın ssebebi hamilelik
slm canim hosgeldinslm arkadaşlarr bende 74 kiloyum acilen 6 olmam lazımm :18:
naptin kizkizlaarr
gelemedim cok yogundum
ama cok cozutmadiim
bu pazartesi ne olacak bakalim artik
sizler neler yaptiniz hepiniz iyisinizdir umarim
yeni gelen kizlar hosgeldiniiz
merhaba canim hosgeldinHerkese merhabaa
Pazartesi ben de başlıyorum ve umarım başarılı olurum :26:
menüne bagildim cok güzelmerhabalar
bugün ki menum
Sabah: bir bardak form çayı
Kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, domates, salatalık, bir yemek kasıgı lor peynir, şekersiz çay,2 zeytin
Ara: yarım yeşil elma
Öğle:yarım közlenmiş patlıcan, 2 yemek kasıgı bulgur pilavı, bir kase yoğurt, turşu
Ara: yeşil çay, bir elma
Aksam: 3 yemek kaşığı sebze yemeği,bir tane kırmızı biber dolması, yoğurt, turşu
Ara: şekersiz türk kahvesi, yarım elma, yeşil çay
Ek:yarım saat zumba, 3 litre su
tebrikler canim66 kiluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeseselam önce arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum burayı çokkk özledimmmm tamıtamına 14 klo oldu çok büyük değişim oldu inanın 62 düşeyim resimlerimi koyacam inşllahhhhh
sizlere tek tavsiyem 5densonra yemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haziraan 1 kadar 4 kilomuda daveriirsem inşşlllah koyacam çok heyacanlıyım
başlangiç 80
şuan 66
hepinize boooooooooooooooooool irade diliyorum
kızlar menüm kötü fakat bugün ciciler aldık kociş ilk defa çok zayıflamısın dedidevam mı devammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doğumdan sonra ilk defa aldığım şeyleri yakıştırdım eşimde çok beğendi kendime olan güvenim mi geliyor ne
sonuclar nezamana aciklaniyor sekergünaydııınnn
ben YDS'ye gircem ondan bu kadar erkenciyim
öptüm şekerleeerr mutlu pazarlar
düzensiz beslendigimizden oluyordur canim :26:kızlar ben 5 gündür wc ye çıkamıyorum günde 3 litre suda içiyorum neden olabılırkı
haftasonu telasi diyelim tatlimgünaydın kızlar
hayırlı
huzurlu
mutlu pazarlar herkese
bugün çok mutluyum :119:
yarın tartı günü
neskuik nerdesin
balkaymakaaaaak
suziiiiiiii
superisiiiiiii
ksaca kızzlaaaaaar
tabi bugün pazar ya pek giren olmaz buraya
neyse artık yarın yazarsınız buraya haftasonu ne yaptınız ne ettiniz
çok tıkınmayın ha
dünde tartıldım bugünde sanırım bu hafta benden giden sadece gram olcak
bugün bişiler yapsam daha fazla olmazmıki
buarada bugün dikkat ediyim dedim ama evde yicek bişi yoktu.bi poğaça vardı oğlumdan artan yidim gayri
hosgeldin tekrar canimbayanlar bende katılmak istiyorum. aslında yaklaşık 1.5 sene evvel burdaydım ve sıkı bir diyetle 77.7 den 64.5 e kadar düşmüştüm taa ki sevgilimden ayrılıp sınav stresi orum başlayana kadar üniv. hazırlanıyorumda neyse işte haziran ayından beri verdiğim tüm kiloları geri aldım nerdeyse bu arada sevgilimlede barıştık o ayrı bi konu stres ise hala varneyse işte şimdi ise kendimi dahada aşıp 57-58 li kilolara düşmek istiyorum:) malum diyete pazartesi başlanırya hani gelenek olmuş artık bugün iyice düşünüp nası bi diyet yapıcağıma karar vericem elimden geldiği sürecede buraya yazıcam :)
offf güzel olan yiyecekler niye kilo yapiyor yagünaydın genç güzel ve dal gibi kızlar
bu sabah komşunun kuranı vardı.mahallede mis gibi lokma döküyorlardı.adamlar var falan gidip alamazsın die kendimi avuttum.ama aklımhala onlarda biyerim şişecek :2:
bugun temizlik yapıcamyarın misafirlerim gelcek.misafirlerden kalanıdakomşulara dagıtmayı düşünüyorum evde kalırsa yiyebilirim
ARKADAŞLAAARR YARIN MALUM BİLDİRİM GÜNÜ
bildirimler bana yapılıyor
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirimlerini yapsınlar, bir sonraki hafta listemizde olurlar
mesaj atamıyorsanız sayfaya da yazabilirsiniz burdan da alabilirim..
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
yarın süper bildirimler bekliyorum fıstıklar
hadi bakalimbende varım hadi birlikten kuvvet doğar.
hosgeldin canim aramizaselam kızlaarr bende yeniden yediklerime dikkat etmeye karar verdimsizlere katılabilir miyim ?? bu arada 1 aydır tartılmıyorum ama en son tartıldığımda 73 kilo idim
:18:
sana yemek ismarlasam diyorum
banada liste basi olmak ne yakisir
bilmem anlatabiliyormuyum
hosgeldin canimMerhaba.
Yaklaşık 1 aydır diyet ve spor yapıyorum 4,5-5 kg arası vermiş durumdayım.gayet iyi gidiyordu bugün biraz zorlandım pes etmekten korkuyorum...destek olacak kişilerle birlikte olmak istedim.
yemek miii
tamam kabul
sIkma canini haftaya telafi edersinkızlar günaydın moralim çok bozuk
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 70.1
gelen 1 kg:18::18:
toplam giden 2.9 kg
güzel gitmis ya canim tebriklerGünaydın kızlar
başlangıç:85
geçen hafta:77.5
bu hafta:76.8
giden /gelen :_700 grm
toplamda:8.200 grm
hedef:70
bu hafta çok kötü geçti son 3 günde biraz düzelte bildim
benimde tuhafima gidiyor canim pazartesi tartilmak deneyelim dedik ama alisamadik herhalde :26:Herkese günaydınlarrr,
Bol cısslı bir hafta sonundan sonra yine burdayım, bu pazartesi olayı bana hiç iyi olmadı arkadaşlar, cumartesi bari yapaydık iyiydi. Tartılmayı da unutmuşum zaten, cuma günü otelde toplantıdayım diye saldım, eminim en az +1 kg.almışımdır. Bu hafta çoook dikkat etmem lazım çooook.
Kilo veren herkese bolcana tebrikler, alanlara da sopa benim gibi ve artıda olan herkese
Bu hafta hep beraber hedefimiz -1 kg. olsun inşallah.
Güzel bir gün diliyorum.
tebrikler canimgünaydın kızlar ;
başlangıç:83
geçen hafta:77.8
giden 1 kg
toplam giden :6.2
bu hafta çok kaçamaklıydı ona rağmen kendimi çoookk tebrik ediyorummm...76 yı gördüğümde inanamadım
tebrikler canimgunaydınlarrr herkesebaşlangıç kilom: 71.0 ( 6 nisan cumartesi) bu günkü kilom : 70.1 hedef : 61.0 6 hazirana kadar insallah verebilirim Allahım sen güç kuvvet irade ver yarabbim yaza kadar hepimiz fit olucaz kızlar durmak yok yola devam
bizde seni özledik hasretcimmmmben geldım sekerler nasılsınız aceppp
ozledım sızı cok cok cok
tebrikler canimgünaydınnn
başlangıç:80
geçen hafta:76
bu hafta:75,2
giden /gelen :-800 grm
toplamda:4,800 grm
hedef:60
burası ilçe olunca daha düşük canım
heryerde 300 dediler çünkü
bencede mantıklı yol parası verirsin ama ailenin yanınada gitmiş olursun
inşallah ayarlarsın
bende bu durumdayım sanırım
tartılmadım ama
700 gra üzülüyormusun???
bende alışamadım yeni düzene
cuma günü olsaydı daha iyiydi bizim için
haftasonu cozutuyorsakta veriyorduk yine
böyle olunca pazartesi tartılıp artı olunca motivasyon kalmıyor
senden foto bekliyorduk buarada :26:
tebrikler
neolsun canım yaaa aynı işte
sende ne var ne yok
tebrikler
selam kızlar
ben tartılmadım
hem regl oldum hemde yine fazla yedim
kilo vreneleri tek tek öperim
tebrikler
tebrikler canimkılo bıldırımı
başlangıç 69
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.3
gıden 300 gr
toplam gıden 18.3
sanırım bu hafta reglı yaklastıgı için ve wcye çıkamadıgım için kılo veremedım çünkü hiç kaçamak yapmamıştım
ababacım beınm bıldırımı alırsın demı burdan
canim disproblemin gecince düzene sokarsin geri sIkma caninigünaydın kızlar
nasılsınız kaç zamandır uğrayamıyorum
benim moralimm çok bozukk bu dişlerim beni mahvetti haftadırda diyeti boşladım+lardayımm
peri seni geçtimm ama + olarak
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
buhafta:80.3
geçen hafta:79.6
gelen:700
toplam giden:4.2
tebrikler canimgünaydın kızlar şimdik ben listenin neresinde olcam acep 500 gr vermişim çok önemlibir duyğu benim içinacep bunu hangi topiklere ilan etsem msj nası atılır onuda beceremiyorum biraz teknoloji yönüğnden çağ gerisiyiğm
liste herhafta burda yayinlaniyor canim gecmise dönüp bakarsan gecen haftaninkine bakabilirsingünaydınnn zayıf olma yolundunlar yürüyen hatunlar kac gündür giremiyorum nasılsınız bu liste nerde nasıl takip edliyor anlamadım hoş ya neyse hafta cuma günü tartıldım 73.5 geldim sabah tartıldım 74 arası am neden sabah ictigim bir bardak greyfurt suy bir bardak su eczanemde tartıldım 76 cıktım okadar degilimdir yaa hafta sonu rafa kaldırdııgım kotlarımı giydim off hangisi dogrudurki sizcee:18::18::18::18::18:
tebrikler tatlim 6li rakamlara gelmissin darisi basimagünaydın kızlar oğlum bugün çok hareketli diyeyim (yaramaz demicekmişiz öle dediler)
o yüzden hemen bildirimimi yapıp çıkmam lazm
başlangıç: 72.2
geçen hafta:70.9
bu hafta :69.7
giden : 1.200
toplam giden:2.500
hedef :65
inşallah yanlış hesaplamamışımmdır
bi bakın kızlar gelen giden doğrumu oğluşum manyak etti beni
yorum yapmak için tekrar gelcem görüşürüüüüüz
cok gecmis olsun canim korkma cabuk atlatirsin insallahgünaydın kızlar nasılsınız. pek fazla giremiyorum bu aralar çok yoğunum.
varisten ameliyat olcam onun koşturması tahliller falan derken fırsat bulamadım.
inşlh hayırlısıyla atlatırım ameliyatı.
kilo veren herlesi tebrik ediyorum. ben çok düzgün olmasa devm ediyorum kaçamaklarla yürüyüşe devam.
kacamaga ragmen vermissinselam kızlar nasılsınız
umarım herkes eksilerdedir
kilo veren arkadaşlarımı tek tek tebrik ederim
veremeyenlerde haftaya daha gayret göstersinler mutlaka vericeklerdir
geçmişe gidemiyeceğim kızlar artık akşama bakarım
misafirlerim var bugün fazlasıylada cıs yapıcam yandım
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 74
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.7
giden 400gr
toplam giden 9.3kg
dün daha çok eksideydim ama bu sabah üstüne 500 daha eklenmiş
napalım sağlık olsun
dün geç saatte yaprak sarmıştım
pişip pişmemesine bakıyım derken 5-6 tane götürdüm
birde kurabiye yedim
hosgeldin canim aramizaMerhabalarrr :) Bende doğum kilolarını vermeye karar verdim benide aranıza alın litfennnn
üzülme canım tekrardan bu hafta motive olmak için sende benim gibi dar bir kıyafet giy o zaman sinirlenip motive oluyorsun zatengünaydın kızlar
benim moralimm çok bozukk bu dişlerim beni mahvetti haftadırda diyeti boşladım+lardayımm
kilo bildirimi:
çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız. pek fazla giremiyorum bu aralar çok yoğunum.
varisten ameliyat olcam onun koşturması tahliller falan derken fırsat bulamadım.
kilo veren herlesi tebrik ediyorum. ben çok düzgün olmasa devm ediyorum kaçamaklarla yürüyüşe devam.
inşallah böyle gider canım o her hafta aynı olmuyor ki bazen aynı gidiyorsun meto yavaşlıyor gitmiyor ki o zaman moralman 0 oluyoruzbu şekilde devam edip ortalama 3 ayda kaç kg verilir ki acep?:26: tecrübesi olanlar yazabilir miii
güzel de çok kısamıyorumhoşgeldin diyen herkese hoşbuldum :) pazartesileri tartı günü sanırım ama ben başlayalı 2 gün olduğu için haftaya bildirim yapsam
bence bugün yap liste altı olursu zati
süpersin canm
güzel olmuş canm
canm nie sana listelerin güzel gelmiyo ben beğeniyorum
yavaş yavaş vermek en güzeli bence geri almamak adına
hoşgeldin canm katıldın bile
facede gördüm şimdi ama albüme bakamadım okulda ayrıntılı bakılmıyor akşama bakarım artıkYükleyemedim canım yaa, hata verdi, bir daha deneyeyim bakalım. Olmadı yine, face koydum, ordan bakabilirsin.
tebrikler canımgünaydın kızlar oğlum bugün çok hareketli diyeyim (yaramaz demicekmişiz öle dediler)
geçmiş olsun canım tekrargünaydın kızlar nasılsınız. pek fazla giremiyorum bu aralar çok yoğunum.
tebrikler canımselam kızlar nasılsınız
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 74
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.7
giden 400gr
toplam giden 9.3kg
napalım sağlık olsun
birde kurabiye yedim
bende çok şaşırdımBen de baktım da, gr. 6 kalori yazıyor, 100 gr. hesaplayınca 600 ediyor, enteresan:26::26: Altı üstü yeşil bir meyve, inanılır gibi değil.
hadi bakalımselam sekerlergecmise daldim is güc derken ancak gelebildim kilo veren kizlari cook cook tebrik ediyorum veremeyenlerde benim gibbi haftaya bomba gibi gelelim diyorum
bende yine yeniden ilk bildirimmi yapayim
baslangic kilom: 77.1
bu hafta: 74.5
hedef:55
hosgeldiinMerhaba.
Yaklaşık 1 aydır diyet ve spor yapıyorum 4,5-5 kg arası vermiş durumdayım.gayet iyi gidiyordu bugün biraz zorlandım pes etmekten korkuyorum...destek olacak kişilerle birlikte olmak istedim.
en iyisi canimzor amaben kalanların hepsini komşulara dağıtarak işimi kolaylaştırcam
selam canım..
300e iyi anlaşmışsın.
bugün de annem aradı beni. amcam demiş ben ona burda 150ye ayarlarım diye
yarın bi onunla konuşcam bakalım olursa belgelerimi gönderirim
yaz tatilimde de abim direksiyon öğretir bana
bi tek direksiyon sınavına gitmek zorunda kalırım o da yol parası versem 600den daha iyi yani..
bakalım yarın belli olcak inşallah
hoşgeldin canım
tabii ki katılabilirsin
yemek miii
tamam kabul
1 ayda gayet ideal kilo vermişsin canım. burda olmak sana fayda sağlayacaktır. hoşgeldin
kızlar günaydın moralim çok bozuk
kilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 70.1
gelen 1 kg:18::18:
toplam giden 2.9 kg
canim sen niye 700 gr.i kücümsüyorsunki gayet iyiGünaydın kızlar
başlangıç:85
geçen hafta:77.5
giden /gelen :_700 grm
toplamda:8.200 grm
hedef:70
bu hafta çok kötü geçti son 3 günde biraz düzelte bildim
tüh canim :26:Herkese günaydınlarrr,
Bol cısslı bir hafta sonundan sonra yine burdayım, bu pazartesi olayı bana hiç iyi olmadı arkadaşlar, cumartesi bari yapaydık iyiydi. Tartılmayı da unutmuşum zaten, cuma günü otelde toplantıdayım diye saldım, eminim en az +1 kg.almışımdır. Bu hafta çoook dikkat etmem lazım çooook.
Kilo veren herkese bolcana tebrikler, alanlara da sopa benim gibi ve artıda olan herkese
Bu hafta hep beraber hedefimiz -1 kg. olsun inşallah.
Güzel bir gün diliyorum.
günaydın kızlar ;
başlangıç:83
geçen hafta:77.8
giden 1 kg
toplam giden :6.2
bu hafta çok kaçamaklıydı ona rağmen kendimi çoookk tebrik ediyorummm...76 yı gördüğümde inanamadım
hosgeldin canimgunaydınlarrr herkesebaşlangıç kilom: 71.0 ( 6 nisan cumartesi) bu günkü kilom : 70.1 hedef : 61.0 6 hazirana kadar insallah verebilirim Allahım sen güç kuvvet irade ver yarabbim yaza kadar hepimiz fit olucaz kızlar durmak yok yola devam
hosgeldin canimben geldım sekerler nasılsınız aceppp
ozledım sızı cok cok cok
günaydınnn
başlangıç:80
geçen hafta:76
bu hafta:75,2
giden /gelen :-800 grm
toplamda:4,800 grm
hedef:60
selam kızlar
ben tartılmadım
hem regl oldum hemde yine fazla yedim
kilo vreneleri tek tek öperim
tebrikler
kılo bıldırımı
başlangıç 69
geçen hafta 67.6
bu hafta 67.3
gıden 300 gr
toplam gıden 18.3
sanırım bu hafta reglı yaklastıgı için ve wcye çıkamadıgım için kılo veremedım çünkü hiç kaçamak yapmamıştım
ababacım beınm bıldırımı alırsın demı burdan
gecmis olsun canim :26:günaydın kızlar
kilo bildirimi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlgünaydın hande bu aşagıda yaptıgın ltabloyu nasıl yaptın bide liste nerde herkes ne kadar verdigini nerden takip ediyrr
günaydın kızlar oğlum bugün çok hareketli diyeyim (yaramaz demicekmişiz öle dediler)
simdiden gecmis olsun canim :26:günaydın kızlar nasılsınız. pek fazla giremiyorum bu aralar çok yoğunum.
selam kızlar nasılsınız
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 74
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.7
giden 400gr
toplam giden 9.3kg
napalım sağlık olsun
birde kurabiye yedim
hosgeldin canimMerhabalarrr :) Bende doğum kilolarını vermeye karar verdim benide aranıza alın litfennnn
suziiiimmselam sekerlergecmise daldim is güc derken ancak gelebildim kilo veren kizlari cook cook tebrik ediyorum veremeyenlerde benim gibbi haftaya bomba gibi gelelim diyorum
bende yine yeniden ilk bildirimmi yapayim
baslangic kilom: 77.1
bu hafta: 74.5
hedef:55
insallah minem
facede gördüm şimdi ama albüme bakamadım okulda ayrıntılı bakılmıyor akşama bakarım artık
tebrikler canım
geçmiş olsun canım tekrar
bizede uğra arada
tebrikler canım
bende çok şaşırdım
hadi bakalım
inşallah haftaya güzel sonuçlar görürüz hepimiz
regl gectikden sonra tartil birde sekerhosgeldın dıyen arkadaslara hosbulduk der tesekkurlerımı sunarım
ıyıym allaha sukur yorucu gunlerı gerıde bıraktım bugun regl oldum
ve uzun aradan sonra ılk defa tartıldım 66 cıktım
neyse almamısımda vermemısımdedugun telasında ev talasında kılo veremezsem
hıc veremem artık heralde
sabah ac karnina wc den sonra iccamasiri haric birsey olmasin üstündeslm kızlar ne zaman tartılıyorsunuz?sabah aç karnına mı?benim sabahla akşam kilo farkım 1-1.5 oluyor hangisi doğru kilom:44:
hosgeldiin
en iyisi canim
canim sen niye 700 gr.i kücümsüyorsunki gayet iyi
tüh canim :26:
neyse haftaya artik
ama dikkat et sonra yolmayalim
hosgeldin canim
hosgeldin canim
keske tartilsaydin canim ya :26:
gecmis olsun canim :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canim buradan yapabilirsin
simdiden gecmis olsun canim :26:
aman dikkat et neskuikim ben misafirden sonra 1.5 kilo almistim
hosgeldin canim
suziiiimm
kapisiyokmu bacim
insallah minem
regl gectikden sonra tartil birde sekeraman iyi oldu tatli telas bunlar gecenlerde esimlen gelinlikcinin önünden gectik dedim ben gelinlik giymek istiyorum ne desin yaslandin coluk cocuk sahipisin senden gecti dedi bana bende altda kalirmiyim sensin yasli kel olmussun benim ruhumda kendimde gencim doktor gecen 22 yasinda sandim seni dedi bana dedim
bugünün tombul insallahhhhhh gelecegin citir kizlariiiiiiiiiiiiii
71,4
:118::118::118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119:
sabah ac karnina wc den sonra iccamasiri haric birsey olmasin üstündeöyle tartildinmi herzaman dogru cikar
ivittt seni yinecem yinecemhani senin bildirimin
canım acaip tatlı istiyor
çiko yememek için tutuyorum kendimi
mutsuzum zaten
bişeyde olmadı ama nedense
gören neyin var durgunsun diyor
havadan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?