70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teskkur ederım kısmet ıste bende cok problem yasadım pesın verınce parayı
sonradan ılgılenmıyorlar
yenı ev kuracaklara dıkkat mobılyanız gelmeden vermeyın parayı

sabah:1.5 kibrit kutusu çatal peynir 5 dal maydanoz 1 bardak şekersiz yarım yağlı süt

ara:

öğlen:2 den az küçük kızarmış but derisiz yarım kase yoğurt 3 kaşık salata

ara:kızıma çorba yapmıştım tadına baktım 2 kaşık

akşam :mercimek çorbası 1 tabak salata 3 kaşık yoğurt 2 çay kaşığı çiko

ara : cafe latte 3 tane yer fıstığı

not:cafe latte beni çok tok tutuyor nedense onu hissettim
yine fazla oldu sanırım

öğlende yapmalısın çok önemli şeyler bunlar.

Günaydın canım, sınavın nasıl geçti?

kötüydü abla ya salladım zaten ingilizceden anladığım yok ki

evet şu tartı işi pazartesi olmayaydı iyiydi ya çarşamba-perşembe gibi bundan daha eksiydim
bu arada fotolarını gördüm ne kadar şık olmuşuz

ben geldım sekerler nasılsınız aceppp
ozledım sızı cok cok cok

hoşgeldin tatlım
yoğun günler geçiriyorsun belli..
inşallah her şey gönlünce olur
eşyalarını güle güle kullan inşallah..
hepsi güzel ama ben en çok oturma odanı beğendim
huzurlu, mutlu bi şekilde oturun inşallah..

burası ilçe olunca daha düşük canım
heryerde 300 dediler çünkü
bencede mantıklı yol parası verirsin ama ailenin yanınada gitmiş olursun
inşallah ayarlarsın

amcamla konuştum orda da aramış 750 demişler
iyice abarttılar

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın ameliyatını..

ben de dün arkadaşlar gelmişti onlarla birlikte yedim
şu pazartesi hiç olmuyor

sonuclar nezamana aciklaniyor seker

gözüm üzerinizde sizi gidi sizi

1 hafta içinde açıklanacakmış sanırım canım..
bakalım salladıklarım ne kadar tuttu

8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] turkuazsuay [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77,8 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 18,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

eveettt bi haftamızın birincileri balkaymakim ve rosewind olmuştur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız BenSuzi, 0menekse0, handelevent, kediyekafatutanfare, azerii'ye hoşgeldiniz diyoruz
haftaya bildirim yaptığınız takdirde listede olacaksınızdır
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
daha güzel listelerle görüşmek dileğiyle...
esen kalın

:18::18:

Bende anlamadım artı bekliyodum ama bu kadarı fazla gram gram veriyorum kilo kilo geliyo nefret ediyorum bünyemden

hoş geldin

:128: tebrikler canım süpersin
Neyse canım haftaya verirsin artıkım.

Öğleni göremedim.

Teşekkür ederim canım, göbek çıkmış yaaa
Bu arada liste işini tekrar cumaya almak için oylamaya mı sunsak, düzenim bozuldu böyle, ben hiç adapte olamadım.
Sınavın için de üzülme bakalım, bir dahaya sıkı çalışıp geçersin.

günaydın kızlar..diyetkolik.com diye bir site keşfettim herşey güzel görünüyo ama üyelik için aylık 15 TL istiyolar

Günaydınnnnn dünü cız olmadan atlattım dahada cız yapmam herhalde :)
Bugün kü menümü de yazayım.
Kahvaltı:2 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 salatalık,yarım domates,1 dilim kepekli ekmek,1 bardak çay
Ara :1 bardak sütlü kahve
Öğlen: ezogelin çorbası,bulgur salatası,1 bardak ayran ekmek yok
Ara: 1 elma
Akşam: daha belli değil eve gidince ne yaparım aklıma gelmiyo hiç olmadı bi kase yulaflı yoğurt yer günü bitiririm :) ama ne yersem yiyim ekmek yok.
Vee tabi ki akşama kadar 2 lt su

Son düzenleme:
eline sağlık canım listenin dibi olmuşum
inşallahhh:18::18: cumaya alalım bildirimi

1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Betülcüm bu arada eline sağlık liste içinnnn.
Kilo veren tüm kızçelere de tebriklerrrr, darısı diğer haftalarda hepimize inşallah.

eline saglık cnm 1. arkadaslarımız tebrık edıyorum

Allah yardımcın olsun tatlım,yerin çok görünüyo bana en başarılısından sunumunu yapta gel inş.,sen haftaya halledersin - kilocuklarla gelirsin inş.

canım ya ne yapsan yerii iyiki varsın varsınızyoksa VAZGEÇMİŞTİM ÇOKTAN:26:

ellerine sağlık betülcüm
balkaymaklı ve canan tebrikler
veremelenler haftaya inş.
veremeyip benim gibi birde alanlar

Suziiiiiiii kız Balkaymak yarışcak senle dedim, hemen hasedinden 1.olmuş gördün müBu hafta senden bekliyorum o atağı hade bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…