misafirleri yolladımgeldim.yukardakileri çok beyendim canım güle güle kullan.bende mobilyaya verdiğim parayla 3ev rahatlıkla düzerdim ama mobilyacımız kalp krizi geçirdi düğünden önce karısıda ilgilkenemedii,bizde parayı peşin vermiş olduk,mobilyalarım istediğimden berbat geldi :2::2::2:allah güle güle kulanmayı nasip etsin
1 haftadır diyetteyim 500 grm vermişim.reglim 9 gün gecikti ona bağlıyorum artık.:18:
öğlende yapmalısın çok önemli şeyler bunlar.bende bugünlük menümü yazayım daha yemicem inşallah kapattım :)
sabah:
denge kepekli ekmek 1.5 dilim
2 üçgen peynir
1 domates
2 ince dilim salam
ara
Light Süt (%0,1 yağ)
akşam
yarım kase çorba
1.5 dilim kepekli ekmek
2 kaşık patlıcan musakka
ton balığı
ara:
keten tohumlu yoğurt 4 kaşık
Günaydın canım, sınavın nasıl geçti?
Herkese günaydınlarrr,
Bol cısslı bir hafta sonundan sonra yine burdayım, bu pazartesi olayı bana hiç iyi olmadı arkadaşlar, cumartesi bari yapaydık iyiydi. Tartılmayı da unutmuşum zaten, cuma günü otelde toplantıdayım diye saldım, eminim en az +1 kg.almışımdır. Bu hafta çoook dikkat etmem lazım çooook.
Kilo veren herkese bolcana tebrikler, alanlara da sopa benim gibi ve artıda olan herkese
Bu hafta hep beraber hedefimiz -1 kg. olsun inşallah.
Güzel bir gün diliyorum.
ben geldım sekerler nasılsınız aceppp
ozledım sızı cok cok cok
burası ilçe olunca daha düşük canım
heryerde 300 dediler çünkü
bencede mantıklı yol parası verirsin ama ailenin yanınada gitmiş olursun
inşallah ayarlarsın
günaydın kızlar nasılsınız. pek fazla giremiyorum bu aralar çok yoğunum.
varisten ameliyat olcam onun koşturması tahliller falan derken fırsat bulamadım.
inşlh hayırlısıyla atlatırım ameliyatı.
kilo veren herlesi tebrik ediyorum. ben çok düzgün olmasa devm ediyorum kaçamaklarla yürüyüşe devam.
selam kızlar nasılsınız
umarım herkes eksilerdedir
kilo veren arkadaşlarımı tek tek tebrik ederim
veremeyenlerde haftaya daha gayret göstersinler mutlaka vericeklerdir
geçmişe gidemiyeceğim kızlar artık akşama bakarım
misafirlerim var bugün fazlasıylada cıs yapıcam yandım
kilo bildirimimi yapayım
başlangıç 74
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.7
giden 400gr
toplam giden 9.3kg
dün daha çok eksideydim ama bu sabah üstüne 500 daha eklenmiş
napalım sağlık olsun
dün geç saatte yaprak sarmıştım
pişip pişmemesine bakıyım derken 5-6 tane götürdüm
birde kurabiye yedim
sonuclar nezamana aciklaniyor seker
gözüm üzerinizde sizi gidi sizi
öğlende yapmalısın çok önemli şeyler bunlar.
Neyse canım haftaya verirsin artıkım.:18::18:
Bende anlamadım artı bekliyodum ama bu kadarı fazla gram gram veriyorum kilo kilo geliyo nefret ediyorum bünyemden
hoş geldin
:128:tebrikler canım süpersin
Öğleni göremedim.bende bugünlük menümü yazayım daha yemicem inşallah kapattım :)
sabah:
denge kepekli ekmek 1.5 dilim
2 üçgen peynir
1 domates
2 ince dilim salam
ara
Light Süt (%0,1 yağ)
akşam
yarım kase çorba
1.5 dilim kepekli ekmek
2 kaşık patlıcan musakka
ton balığı
ara:
keten tohumlu yoğurt 4 kaşık
Teşekkür ederim canım, göbek çıkmış yaaakötüydü abla ya salladım zaten ingilizceden anladığım yok ki
evet şu tartı işi pazartesi olmayaydı iyiydi ya çarşamba-perşembe gibi bundan daha eksiydim
bu arada fotolarını gördüm ne kadar şık olmuşuz
ben de dün arkadaşlar gelmişti onlarla birlikte yedim
şu pazartesi hiç olmuyor
1 hafta içinde açıklanacakmış sanırım canım..
bakalım salladıklarım ne kadar tuttu
eline sağlık canım listenin dibi olmuşum8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] turkuazsuay [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77,8 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 18,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
eveettt bi haftamızın birincileri balkaymakim ve rosewind olmuştur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız BenSuzi, 0menekse0, handelevent, kediyekafatutanfare, azerii'ye hoşgeldiniz diyoruz
haftaya bildirim yaptığınız takdirde listede olacaksınızdır
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
daha güzel listelerle görüşmek dileğiyle...
esen kalın
inşallahhh:18::18: cumaya alalım bildirimiNeyse canım haftaya verirsin artıkım.
Öğleni göremedim.
Teşekkür ederim canım, göbek çıkmış yaaa
Bu arada liste işini tekrar cumaya almak için oylamaya mı sunsak, düzenim bozuldu böyle, ben hiç adapte olamadım.
Sınavın için de üzülme bakalım, bir dahaya sıkı çalışıp geçersin.
Kız burası bedava, ne işin paralı yerlerdegünaydın kızlar..diyetkolik.com diye bir site keşfettim herşey güzel görünüyo ama üyelik için aylık 15 TL istiyolar
eline saglık cnm 1. arkadaslarımız tebrık edıyorum8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] turkuazsuay [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77,8 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 18,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız BenSuzi, 0menekse0, handelevent, kediyekafatutanfare, azerii'ye hoşgeldiniz diyoruz
esen kalın
Bir Cumacı daha kızlarrrrrr, Cuma bildirim günü olsun diyenler, hadin bakalım yazın.eline sağlık canım listenin dibi olmuşum
inşallahhh:18::18: cumaya alalım bildirimi
Allah yardımcın olsun tatlım,yerin çok görünüyo bana en başarılısından sunumunu yapta gel inş.,sen haftaya halledersin - kilocuklarla gelirsin inş.merhaba kızcanlar, aferın tek tek kılolar ucmus gıtmıs, veremeyenler haftaya verırsınız dıyorum.. bana gelınce ben de gelen gıden yok.. oldugum yerdeyım bu hafta sanırım derslerın yogunlugundan yemeye vakıt ayıramadım; sonra da bırden yedım ondan.. wc'ye bıle az once cıkabıldım 3 gundurbugun sunumum vardı yarın da var o yuzden bırkac sayfa gecmıse gıdebıldım, topık almışş yürümüüşş.. Hepıcıınızı tebrık eder,bana sunumda sıze kılo vermede basarılar dılerım.. Sağlıcakla kalınız efemm..
canım ya ne yapsan yerii iyiki varsın varsınıztebrik ederim bebeğimmm haftaya inşallah gidecek değilmi
saol tatlım
saol canım
bir sürü şey kaldı gene
biraz komşulara dağıttım
ama çok yedim
verdiğim -400 katlamışımdır
havadan olur canım çok soğuk
geri geldi gene ben petekleri bugün açtım gene üşüdüm
bizim resmimiz yokmu uleynnnnnnnnnn
neslihan canım
hemende farkettin dimi bende göörünmemek için gizli gizli götürüyordum dolmaları
hoşgeldin aramıza
gülannem sana sopa geliyor nasıl bir artı bu
+100 bile değil
ellerine sağlık betülcüm8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[/TABLE]
esen kalın
İyiyiz şekerim sen nasılsın, toparlayabildin mi?suziiiimm fadimeeeemmm naber nasılsınız fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?