70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım ellerine emeğine sağlık
ben sana yük olmasın diye inan mesaj atmadım
ama sen genede burdan bulup yazmışsın
canımsın tekrar teşekkürler
balkaymak ve rose çok pis kıskandım sizi
tebrik ederim beybiler
kilo alan o iki kişiyide esefle kınıyorum şişkolarrrrr

dün esim karsimda manti yedi sütlac yedi oglanada sosuz makarna yaptim hic birinden ne tadina baktim nede yedim eger yemis olsaydim morelimde bozulurdun kesin o yüzdende keyfim yerinde
süpersin valla eski suzi olcaktı onları yemicekti
demekki gelişme var sende
bu hafta sıkarsan senden 2 kilo gider diye tahmin ediyorum kuzum

merhaba kızlar bugün sabah 3 hurma öğlen haşlanmış we tuzsuz haşlanmış tawuk göğsü yedim..akşama Allah kerim

dün esim karsimda manti yedi sütlac yedi oglanada sosuz makarna yaptim hic birinden ne tadina baktim nede yedim eger yemis olsaydim morelimde bozulurdun kesin o yüzdende keyfim yerinde

harikasın canım..zaten tadına bi baktın mı?dewamı geliyor.ben öyleyim walla

kızlar naber
ben dün yediklerimden sonra gece fenalaştım
3 haftadır karbonhidrat mideden geçmemişti
gece karın ağrısı mide bulantısıyla uyandım
eşimi kaldırdım kıvranıyordum
bana nane limon yaptı
karnıma yastık koydum (anne yastığı çocukken annem karnım ağrıdığında yastık verirdi sarıl diye)
sonra biraz geçti uyudum
hala miden fena karnım hafiften ağrıyor
bugünden sonra tekrar düzenime devam edicerm inşallah

öğlen demişim saatin hiç farkında değilim..çocuklarla uğraşmaktan saati 1 falan sanıyorum biraz erken yemişim Allah beni kahretmesin

Gruba nasıl dahil olacağımı bile bilmiyorum :d
hosgeldin canim
ayy insallah neslim hem kendimi hem sizleri mahcup etmek istemiyorum o yüzden birseye saldirmadan önce aklima hep sizleri getirecem
merhaba kızlar bugün sabah 3 hurma öğlen haşlanmış we tuzsuz haşlanmış tawuk göğsü yedim..akşama Allah kerim
hosgeldin tatlim nerelerdeydin yoktun nasil gidiyor aldinmi verdinmi burda yokken

geçmişi okumadım canım ne yedin dün..insan diyet yapıp arkasına normal yağlı falan bişey yediğinde kötü oluyor..mideyi mahwediyor..geçmiş olsun tatlım

Çok geçmiş olsun, üşütmüş olmayasın, kekikyağı süreydin ayağının altına ve azıcıkta karnına.

hosgeldin tatlim nerelerdeydin yoktun nasil gidiyor aldinmi verdinmi burda yokken

hoşbulduk suzim yaa..benim kız büyüdü 2siyle baş edemiyorum artı ew çocuk falan giremiyordum.açıkcası itiraf etmek gerekirse bi türlü diyete başlayamıyordum ondan girip kilo weremeyince canım sıkılıyordu.dün başladım tekraren.burada olmazsam yapamıyorum..ben burada 25 kilo werdim.5ini geri aldım işte..ama yaz geldi çattı..başlamışken buraya uğrayayım dedim..buradayım artık çok fazla giremem ama arada bi uğrarım artık

bir haftadır dikkat ederek 66ya düştüm gerisinde zorlanıyorum ama bu ay sonuna 60ı görmek istiyorum nasip bakalım..

öğlen demişim saatin hiç farkında değilim..çocuklarla uğraşmaktan saati 1 falan sanıyorum biraz erken yemişim Allah beni kahretmesin

hoşgeldin bebeğim bu çocuklar böle adamın aklını başından alır
hosgeldin canim

ayy insallah neslim hem kendimi hem sizleri mahcup etmek istemiyorum o yüzden birseye saldirmadan önce aklima hep sizleri getirecem

inşallah suzim artık sana kızıyorum
bak geçen seneden buyana zerre yol kat etmedin
sana biraz çıkışlarım olucak burdan belki yararı olur belki bana kızarsın
bu gidişatını beğenmiyorum
en kısa zamanda toparlan nefsine ve iradene sahip çıkıcan
benim tanıdığım ıspartalılar inatçıdır ve başarır
eminim sende şu hazirana kadar en azından 65 inersin
artık sıkıyosa bu yazıdan sonra yemek ye
yerken aklına geleyim o cıslar boğazından geçmesin emi

geçmişi okumadım canım ne yedin dün..insan diyet yapıp arkasına normal yağlı falan bişey yediğinde kötü oluyor..mideyi mahwediyor..geçmiş olsun tatlım
saol canım çok dikkat ettiydim bu hafta aslında 1100kgdı verdiğim pazar sabahı öyleydi
pazartesi misafir gelcekti geç saatte haber verildi
bende akşam sarma sardım saat 12de bitti
birde turtayı akşamdan yapmıştım
tatlarına baktım
tabi sabahda bana -400 yaptı
sonra dünde misafirler gelince çok kaçırdım
öyle mşdem kötü dolanıyom işte

harikasın canım..zaten tadına bi baktın mı?dewamı geliyor.ben öyleyim walla
aynen canim bendede öyle oluyor
gecmis olsun neslim agir yedigin icin mi böyle oldu tatlim ya :26:

kactim kizlar

tebrikler kızlarrrrrr haftaya bende listedeyim inş :) kilo vermek umuduyla

bir kac günü hafif atlatirsin canim toparlarsin

latte ye bende bayiliyoruum ve benide tok tutuyor
kendinmi yapiyorsun canim bende dün süt köpürtücü aldim ama bozuk cikti
bir an önce almam lazim

12.30 ta kalktım demiştim zaten benim sorunum da bu geç kalkıp geç yatıyorum inşallah yarın kalkıcam kahvaltı için
canim buda kilo aldirir sana
erken yat ve erken kalk imkanin varsa

bulgur salatasi
yada 2 3 kasik kadar ye canim
eline saglık cnm 1. arkadaslarımız tebrık edıyorum
o beniimm

sagol canim

Suziiiiiiii kız Balkaymak yarışcak senle dedim, hemen hasedinden 1.olmuş gördün müBu hafta senden bekliyorum o atağı hade bakalım.
ama bogulcam suzinin ikizlerinden yaa :96:
hangi atak o göremedim ben onu

iyilik tatlim sen nasilsin birde bugün tartiya ciktim dünden bugüne yarim kilo eksi cikinca daha bi hosnut oldum
bozukdur o tartiii

aaaaaaa cok ayip insan bir tabak yerdi en azindan

ayyy sagol canim insallah ne güzel gaz veriyorsunuz bana

balli duy sesimi kiz kizlar gaz verip duruyor

balli beni yakalayamaz yakalasa bile kakalayamaz
seni nasil kakalayim ben bacim hale bak

aa güzelmis suzim

kızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım
canim ben menü yazamiyorum cünkü not almiyorum yediklerimi :26:
sporda yapmiyorum ama yapmayi cok istiyorum

sagol canim

afiyet olsuun ama sabah azmi acaba :26:

gecmis olsun canim :26:

kizlaaaaaarr

güzel bir gün olsun insallahhh

ababacimm ellerine saglik
liste coooook güzel olmus bildigin gibi degil yani bayildiiiiimmmmmmmm
bence bu liste böylece kalsin hep ayni listeyi paylasalim

suziiiii sana bir müjdem var dün cozuttumda cozuttuum :26:
gözün aydin
amaaa bugün hemen toparliyorum insallahh

oh oh ne güzel kilolar gitmiş dertler bitmiş

çok geçmişolsun canımbenimde regl sorunumhala devam ediyo rahatsız edici derecede olsada rahatlasam

bu diyet işinden sanırım nedense son 1 haftadır herşeye ağlar oldum.eve sığamıorum bi türlü.buraya gelince morelimdüzeliyo.ortada hiç bişeyde yok.bugun hava çok güzel keşke hep beraaber böyle bol yeşillikli biyerde zayıflama kampınA falan gitsek eğlensek hepimiz manken gibi geri dönsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…