günaydin sekerler
balli birinci olmussun tebrikler canim ben listede olmayinca kaptin hemen birinciliyi dimi seni gidi seni
bomba gibi geliyorum fadimecim süpriz yapcam
cok güzel olmus canimEki Görüntüle 679623 Eki Görüntüle 679625 Eki Görüntüle 679627 Eki Görüntüle 679635
hangılerı yuklendı bılemedım suan
evımın hala eksıklerı var halı gıbı mesela onlarda en kısa surede
hallolcak ıns begenırsınız ıns:18:
bende göremedim canim fotolarini dün aksam baktim :26:güzel canım hepsi, güle güle kullan.Albümümden bakabilirsin canım.
insallah devami gelir canimKilolarınızı fazla kafanıza takmayın taktıkça gitmiyorlar çünkü :/ arada sırada diyetinizi de bozabilirsiniz ama onu da takmayın haftanın her günü aynı gitmeyebilir, mutlu oldukça ve başaracağım düşündükçe olur :) ben iki kilo verdim devamını diliyorum .)
güzel gecsin insallah canim sunumunmerhaba kızcanlar, aferın tek tek kılolar ucmus gıtmıs, veremeyenler haftaya verırsınız dıyorum.. bana gelınce ben de gelen gıden yok.. oldugum yerdeyım bu hafta sanırım derslerın yogunlugundan yemeye vakıt ayıramadım; sonra da bırden yedım ondan.. wc'ye bıle az once cıkabıldım 3 gundurbugun sunumum vardı yarın da var o yuzden bırkac sayfa gecmıse gıdebıldım, topık almışş yürümüüşş.. Hepıcıınızı tebrık eder,bana sunumda sıze kılo vermede basarılar dılerım.. Sağlıcakla kalınız efemm..
iyi canim regliyken arti bile cikabiliyorsunmisafirleri yolladımgeldim.yukardakileri çok beyendim canım güle güle kullan.bende mobilyaya verdiğim parayla 3ev rahatlıkla düzerdim ama mobilyacımız kalp krizi geçirdi düğünden önce karısıda ilgilkenemedii,bizde parayı peşin vermiş olduk,mobilyalarım istediğimden berbat geldi :2::2::2:allah güle güle kulanmayı nasip etsin
1 haftadır diyetteyim 500 grm vermişim.reglim 9 gün gecikti ona bağlıyorum artık.:18:
gidecek neslim gidecektebrik ederim bebeğimmm haftaya inşallah gidecek değilmi
saol tatlım
saol canım
bir sürü şey kaldı gene
biraz komşulara dağıttım
ama çok yedim
verdiğim -400 katlamışımdır
havadan olur canım çok soğuk
geri geldi gene ben petekleri bugün açtım gene üşüdüm
bizim resmimiz yokmu uleynnnnnnnnnn
neslihan canım
hemende farkettin dimi bende göörünmemek için gizli gizli götürüyordum dolmaları
hoşgeldin aramıza
gülannem sana sopa geliyor nasıl bir artı bu
+100 bile değil
olsun canim sIkma canini bidahakine sallamadan gecersinkötüydü abla ya salladım zaten ingilizceden anladığım yok ki
evet şu tartı işi pazartesi olmayaydı iyiydi ya çarşamba-perşembe gibi bundan daha eksiydim
bu arada fotolarını gördüm ne kadar şık olmuşuz
hoşgeldin tatlım
yoğun günler geçiriyorsun belli..
inşallah her şey gönlünce olur
eşyalarını güle güle kullan inşallah..
hepsi güzel ama ben en çok oturma odanı beğendim
huzurlu, mutlu bi şekilde oturun inşallah..
amcamla konuştum orda da aramış 750 demişler
iyice abarttılar
geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın ameliyatını..
ben de dün arkadaşlar gelmişti onlarla birlikte yedim
şu pazartesi hiç olmuyor
1 hafta içinde açıklanacakmış sanırım canım..
bakalım salladıklarım ne kadar tuttu
ellerine saglik tatli kiz8 NİSAN 2013 TARİHLİ BİLDİRİM LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72,6 [/TD] [TD] 71,4 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 2,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 92 [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 20,700 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] turkuazsuay [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 77,8 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 6,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] breeze3547 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 8,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 62,7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 65,1 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 18,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 80,3 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
eveettt bi haftamızın birincileri balkaymakim ve rosewind olmuştur
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız BenSuzi, 0menekse0, handelevent, kediyekafatutanfare, azerii'ye hoşgeldiniz diyoruz
haftaya bildirim yaptığınız takdirde listede olacaksınızdır
sanırım unuttuğum bir şey kalmadı :44:
daha güzel listelerle görüşmek dileğiyle...
esen kalın
siteye para ödeme canim bosver burasi varyagünaydın kızlar..diyetkolik.com diye bir site keşfettim herşey güzel görünüyo ama üyelik için aylık 15 TL istiyolar
menün cok hosuma gitti canimGünaydınnnnn dünü cız olmadan atlattım dahada cız yapmam herhalde :)
Bugün kü menümü de yazayım.
Kahvaltı:2 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 salatalık,yarım domates,1 dilim kepekli ekmek,1 bardak çay
Ara :1 bardak sütlü kahve
Öğlen: ezogelin çorbası,bulgur salatası,1 bardak ayran ekmek yok
Ara: 1 elma
Akşam: daha belli değil eve gidince ne yaparım aklıma gelmiyo hiç olmadı bi kase yulaflı yoğurt yer günü bitiririm :) ama ne yersem yiyim ekmek yok.
Vee tabi ki akşama kadar 2 lt su
bende alisamadim pazartesine cuma daha güzeldinBir Cumacı daha kızlarrrrrr, Cuma bildirim günü olsun diyenler, hadin bakalım yazın.
Suziiiiiiii kız Balkaymak yarışcak senle dedim, hemen hasedinden 1.olmuş gördün müBu hafta senden bekliyorum o atağı hade bakalım.