70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin sekerler

cok güzel olmus canim
güzel canım hepsi, güle güle kullan.Albümümden bakabilirsin canım.
bende göremedim canim fotolarini dün aksam baktim :26:
insallah devami gelir canim
güzel gecsin insallah canim sunumun
iyi canim regliyken arti bile cikabiliyorsun
gidecek neslim gidecek
olsun canim sIkma canini bidahakine sallamadan gecersin
ellerine saglik tatli kiz balli birinci olmussun tebrikler canim ben listede olmayinca kaptin hemen birinciliyi dimi seni gidi seni
günaydın kızlar..diyetkolik.com diye bir site keşfettim herşey güzel görünüyo ama üyelik için aylık 15 TL istiyolar
siteye para ödeme canim bosver burasi varya
menün cok hosuma gitti canim
Bir Cumacı daha kızlarrrrrr, Cuma bildirim günü olsun diyenler, hadin bakalım yazın.
bende alisamadim pazartesine cuma daha güzeldin
Suziiiiiiii kız Balkaymak yarışcak senle dedim, hemen hasedinden 1.olmuş gördün müBu hafta senden bekliyorum o atağı hade bakalım.
bomba gibi geliyorum fadimecim süpriz yapcam

İyiyiz şekerim sen nasılsın, toparlayabildin mi?

iyilik tatlim sen nasilsin birde bugün tartiya ciktim dünden bugüne yarim kilo eksi cikinca daha bi hosnut oldum

iyi olmanıza çok sevindim,bende bugün daha iyiyim,diyete devam ediyom ama hala yürümeye fırsat bulamadım maalesefdün temizlik günüydü akşam saat 5 ten sonra sil süpür temizle birde yemek canım çıktı

Merakla bekliyoruz. Fotolarıma da şimdi bakabilirsin, bugün kaldırcam zati.

Yürüyüşe gerek kalmamış, temizlikle yakmışındır kalorileri

sagdaki benmiyim fadimecim
Eh hadi kırmayım seni öyle olsun bu hafta ne de olsa liste başı olacaksın

Son düzenleme:

iyi kalori yakmissindir ama temizlikle tatlim iyi olmana bende sevindim seker

ayy gördüm cok sIk güzel kadinsin fadimecim üstündekileride yakistirmissin cok begendim
yirim senin agzini liste basi olcem ben kulaga ne güzel geliyor su 2-3 sene icinde 1 kere olmusdum sadece
birkereliyine kalmasin devami gelsin dimi

iyi kalori yakmissindir ama temizlikle tatlim iyi olmana bende sevindim seker

teşekkürler canlarım inşaallah yakmışımdır,sizler olmasanız naapardım bilmiyorum bırakırdım heralde

dün esim karsimda manti yedi sütlac yedi oglanada sosuz makarna yaptim hic birinden ne tadina baktim nede yedim eger yemis olsaydim morelimde bozulurdun kesin o yüzdende keyfim yerinde

Son düzenleme:
Çoooook teşekkür ederim cancazım. İnşallah olursun 1.hadi bakalım sık dişini.

dün esim karsimda manti yedi sütlac yedi oglanada sosuz makarna yaptim hic birinden ne tadina baktim nede yedim eger yemis olsaydim morelimde bozulurdun kesin o yüzdende keyfim yerinde
Allah devamını getirsin.

vaaaoovv iradene hayran kaldımböyle devam edersen bu hafta birinci sen olcan kıız

istediğin gaz olsun tatlım

kizlar ben bi programm indirdim telefona almanca ama hergün bana bi zayiflama ile ilgili tüyo veriyor bugünkini paylasayim sizinle:

yatmaya gitmeden önce yagziz yogurt 1 cay kasigi yulaf kepegi katip yiyin kalori harcanmasini saglar uykuda harekete gecer vucutunuz diyor ay su cevirme isini dogru düzgün beceremiyorum sizce faydasi olurmu

kızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım

Son düzenleme:
Sağol canım anladık doğru çevirmişsin, ama yatmadan önce bişey yemek ne derece doğru bilemiyorum???:26::26:

kızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım
aslinda iyi fikir canim 1incimiz nelere dikkat ettigini ne yaptigini söylesin
Sağol canım anladık doğru çevirmişsin, ama yatmadan önce bişey yemek ne derece doğru bilemiyorum???:26::26:
iste oda benim kafama takildi fadimecim verecez diye birde almayalim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…