70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
ay evet o bende de oluyor. bütün gün tuvalete gidiyorum çok kötüüü

Bugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim
afiyet olsun benim arkadaşımın da var ennn sevdiğim pastadan söylicez ama yemicem inşallah. birde ben önceden hergün ya hamburger ya pizza yerdim dışardan artık yemiyorum arkadaşlar yiyo yanımda ama tutuyorum kendimi

gelelim menümee
sabah:
0.1 yağlı light süt

2 dilim ince salam
4 zeytin
2 üçgen peynir
domates
1 dilim denge kepek ekmek

ara:
1 adet form mısır patlağı
süt

akşam
fırında karnıbahar
yoğurt
çorba kasesiyle makarna (sizce makarnayı tamamen kesmeli miyim )

bu arada uyanınca süt içtim
biraz geçince yaptım kahvaltıyı belki sabah öğle niyetinde olur diyue biraz karışık anlattım ama

bildirimler artık pazartesi mi?yapılıyor..ben girmeyeli çok şeyler değişmişşşş...aaaaaaa

ababacım bende pazartesiden olması yanayım en azından pazartesi tartı günü diye cozutma azalıyo cuma tartı olunca hafta sonu rahatlıgı cöküyo ama çogunlugun fıkrıne saygılıyım

slm cnm diyet ciko dikatimi cekti ben burda bulamadim sen nrden aliosun eczanelerde bulunurmu form biskuvi felan var ama benim aradigim diyet cikolata sekersiz oluyo onlar annemde kullanio ama burda markette yoktu

slm cnm diyet ciko dikatimi cekti ben burda bulamadim sen nrden aliosun eczanelerde bulunurmu form biskuvi felan var ama benim aradigim diyet cikolata sekersiz oluyo onlar annemde kullanio ama burda markette yoktu

Markette satiliyo cnm sekersiz degil benim dediğim stix bitter çikolatalr var incecik onlardan aliyorum 49 kalori

bugün hiç olmadı zaten canım kociş pasta getirmiş uzun zamandır canım çekiyordu zaten daldık valla

Markette satiliyo cnm sekersiz degil benim dediğim stix bitter çikolatalr var incecik onlardan aliyorum 49 kalori

ha anladim cnm yok benim dediklerim farkli oluyo ama bitteri bende gecenlerde yemistim normalde ben cikolata delisiyim ama malum kilolar artk idare etcez kilo acisindan sakincali olmiycagindan emin olsam her gun ara olarak bende yemek isterim bitter ciko

Evet canım Antalya'dayım. Ben seni hatırlıyorum geçen seneden. Ben de hala buradayım.

7 kaşık nesfit çok fazla, ben kaseye yapıyorum 3-4 kaşık ancadır sanırım.

Ne enteresandır ki kilom da 1 kg. eksilme var, hala anlayabilmiş değilim:26::26:

Ben cuma olsun diyorum.

Ben burdayım canikom, bir bozdum pir bozmuyorum, bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.

pastadan yemedein mi canım, merak ettim?
Bir de öğle yok, makarnayı sossuz ve çok az yağlı olmak koşuluyla öğlenleri yiyebilirsin, akşam pek önerilmiyor.

bildirimler artık pazartesi mi?yapılıyor..ben girmeyeli çok şeyler değişmişşşş...aaaaaaa
Tekrar cuma olmasını istiyoruz.

bugün hiç olmadı zaten canım kociş pasta getirmiş uzun zamandır canım çekiyordu zaten daldık valla
Neyse düzeltirsin canım, arada oluyor öyle vakalar, sonraki günlerde dengelemek önemli olan.

Kızlarrrr günaydın
Güzel bir gün olsun inşallah.
Ben o kadar yeme içmeme rağmen eksideyim, çok şaşkınım. Neyse yine de beslenmeye dikkat ediyorum, dengelemeye çalışıyorum.
İnşallah hep böyle gider.
Bu arada dünden beri Mine 'yi merak ediyorum, akşam da gelmemiş????
Dilek zaten kayıp, kaçaklar gelin artıkım, şişko kalacanız yoksam

dolunay etkilormus canim :26:
11 yada 14 nisandi yanilmiyorsam kurtuluyormusuz bundan
hakkinda hayirlisi canim
oyy canimmm

latte nin şekersizi yok mu çayı,kahveyi şekerli içemiyorum
canim kendin yaparsan sekersiz yaparsin

survivor a yazilak regl olmuyorsun ya onun stresside vardir üzerinde senin canim

insallah güzel gecer kolay gelsin canim
ay suziim survivor daki kizlarin nasil göbüsöeri icine cökmüs süper yaa

kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
canim bende öyle iceyim direk wc deyim o yüzden disaridayken icmiyorum

olmamis canim
sabah nutella
makarna

Günde en az 2,5 lt. su ve de 2 fincan yeşil çay içmek yağ yakımını hızlandırır canım.
yesil cay icemiyorum ben yaaaaaa :84:

Mine de yok bugün, yine kek yapmaya gitti sanırsam, onu da bu kek-börek yeni tarif tutkusu götürüyo yapmana okey de, yeme kızzz şişko Mine oluyon bak sonra, üzülüyon
bende yapmiyorum canim yaparsam löööppp yutuyorum :26: tutamiyorum kendimi :26:

78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
hosgeldiin
devammm
kac kiloile basadin simdi kacsin canim?

afiyet olsuun
canim aksam toparlamisiin
ama kizlar söyledi nesfit fazlaymis o konuda bilgim yok :44:
ben yemiyorum cünkü beni tok tutmuyor

benim icin fark etmez canim

güzel bence canim
canim bence olmamis :26:
öglen ekmek ara kuruvasan aksam dolma bunlar olmamis
kuruvasan coook yagli biliyorsundur

canim bence iyi ama makarnayi cok istiyorsan 2 3 kasik ye istersen

günaydin caniimm
evet mine gelmemis insallah hersey yolundadir :26:

günaydiiiiiiiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
kizlar dün bütüün gün dikkat ettim
ama tam sofra hazirliyorum caaat kapi misafir geldii
cayin yaninda birseyler cikarinca bende yuttuummm
yazik yani en üzüldügüm sey bu
bütün gün dikkat et sonra ye
neyse bugün toparlarim insallah

begenmenıze sevındım
cok saolun
ıp perde mutfaga da yaptırdım cok kullanıslı suan bır problem yok ıns da olmaz
guneslıgı ayrı aldım ben dedıgın gıbı beraber olmuyor malesef
ip perdeyi bende çok düşündüm kızımın odasına ama dışardan görünürmü diye cesaret edemedim

ye canim ye birazda yan simitlerden alsan ne iyi olur

havadan olur canım çok soğuk
geri geldi gene ben petekleri bugün açtım gene üşüdüm
bugün hava çok güzel giydim beyazları geldim okula
amcamla konuştum orda da aramış 750 demişler
iyice abarttılar
bencede abartmışlar
zaten toplamı 800ü geçiyor
acaba toplamımı 750 demişler sadece kursmu
Bir Cumacı daha kızlarrrrrr, Cuma bildirim günü olsun diyenler, hadin bakalım yazın.
ben ben ben
Merakla bekliyoruz. Fotolarıma da şimdi bakabilirsin, bugün kaldırcam zati.
niye kaldırıyorsun fotoları, öncedende görememiştim seni
kocişinmi kızıyor kıııııız
kızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım
ben haftanın 2-3 günü yürümeye çalışıyorum
yürüyemediğim günlerde evde karın ve bacak egzersizi yapıyorum
geçmiş olsun canım
bugün nasılsın :26:
süper olur vallaaa
hem kafamız dağılır hemde zayıflarız
öğrencimisin canım? hoşgeldin demişmiydim sana unuttum :26: demediysem hoşgeldin
Mine de yok bugün, yine kek yapmaya gitti sanırsam, onu da bu kek-börek yeni tarif tutkusu götürüyo yapmana okey de, yeme kızzz şişko Mine oluyon bak sonra, üzülüyon
kek yapmadım bugün ama gün vardı orda yedim :26:
herzaman planlar tutmuyor işte bende dün yürüyemedim günümüz vardı
bugünde yürüyemiycem toplantımız var
ayy bu okul çok etkinlikli kendime zaman ayıramıyorum
bende katılıyorum canım sana
pzartesi fikri başta güzel gelmişti
ama haftasonu kendimi dizginleyemeyince pazartesi tartılmak motivasyonumu bozuyor
pazartesi hep artı çıkıyorum salı daha iyi sonuç alıyorum
onun içinde bildirimde bile bulunmuyorum
canım haklısın maksat birinci çıkmak değil zaten cuma olsun diyenlerin içinde öyle bir azimde yok sanırım
sadece motivasyonumuzu etkiliyor
haftasonu kaçırsakta en azından pazartesi tekrar sil baştan başlıyoruz
ama pzartesi tartılınca benden adam olmaz deyip yiyebiliyoruz
gerçi ben bildirimde bulunmayınca toparlıyorum ama motivasyonumu etkiliyor açıkcası
şok etmişsin işte bünyeni
canım iyiyim bisorun yok
dün okul çok yoğundu odamda oturamadım bile
çıkıştada gün vardı
akşam evde okudum ama alıntıları cevaplayamadım öyle oluncada selam yazamıyorum önce geçmişi okuyorum
öyle işte

günaydin caniimm
evet mine gelmemis insallah hersey yolundadir :26:
herşey yolunda canım çok sağol

kızlar sizi seviyorum merak edilmekte güzelmiş teşekkür ederim mutlu ettiniz beni

toparlarsın canım bikere bozduk diye salmamak lazım
hergün yeni bir gün
günaydın buarada
[/FONT]

merhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)

günaydın kızlar
haftasonu gelen artılardan sonunda kurtuldum
63,8 yapıştı buseferde
bakalım cumaya aşağısını görebilecekmiyim
burda tartı günü değişmesede ben cumaları dikkate alıyorum
bugün hava güzel bende mutluyum
hergün bitoz bulutu vardı gece yağmur yağdı sildi süpürdü hepsini

sevindim canim aman hersey yolunda olsun

merhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
hosgeldin

günaydin canim
sevindim
insallah görürsün canim
bizim havalar yine kötüü

günaydın balkaymak

hoşgeldin canım

günaydın mine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…