ay evet o bende de oluyor. bütün gün tuvalete gidiyorum çok kötüüükızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
afiyet olsun benim arkadaşımın da var ennn sevdiğim pastadan söylicez ama yemicem inşallah. birde ben önceden hergün ya hamburger ya pizza yerdim dışardan artık yemiyorum arkadaşlar yiyo yanımda ama tutuyorum kendimiBugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim
gelelim bugünkü menüme :
sabah çeyrek omlet tam buğday ekmeği ve peynir aa çayıda unutmamak lazım
ara 49 kalorilik diyet çikolata ki bu diyet listemde var hergün 1 tane yiyorum sakın kızmayın bana hanımlar
öğlen tam buğday ekmeğinde peynirli sandwiç
ara öğünde 1 tanecik kruvasan yedim sanırım bu biraz fazla oldu
akşam yemeğindede 2 küçük kabak dolması ve yoğurt hanımlar
slm cnm diyet ciko dikatimi cekti ben burda bulamadim sen nrden aliosun eczanelerde bulunurmu form biskuvi felan var ama benim aradigim diyet cikolata sekersiz oluyo onlar annemde kullanio ama burda markette yoktu
Canım bu menü olmamış, biliyorsundur sanırım, sabah en önemli öğünümüz, metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle harekete geçiyor, akşama da sebze yemeği ve salata-yoğurt ya da çorba-salata-yoğurt daha iyi olabilir, tabii yine de sen bilirsin.
ama ama ama ben yokum özel mesajla bildirim yapmıştım sanırım bildirim için yanlış yeri kullanmışım :/
Markette satiliyo cnm sekersiz degil benim dediğim stix bitter çikolatalr var incecik onlardan aliyorum 49 kalori
Evet canım Antalya'dayım. Ben seni hatırlıyorum geçen seneden. Ben de hala buradayım.saol canım..3 hurma yiyip arkasınada 2 bardak su içince öğleye kadar toktutuyor.hurmanın bağırsak çalıştırıcı özelliğide war..hurma çok doyurucu gerçekten ondan yetti canım bana
aynen benimde canım ya..ben zaten su içemiyorum artık kendimi zorluyorum oda yarım litre anca..onuda içiyorum doğru tuwalete..:44::44:
saol canım inşallah..ewet antalyadaydım sende mi?antalyalıydın..hawalarda sıcak..yaz geldi ay sonuna 60 olsam iyi olacak..:18::18:
hoşgeldin canım...
7 kaşık nesfit çok fazla, ben kaseye yapıyorum 3-4 kaşık ancadır sanırım.kızlar dün giremedim bildirimde yapamadım doğal olarak ama mazeretim var hastanedeydim ve akşama misafir vardı geçti biliorum ama ben yinede bildirim yapayım
başlangıç:76
bu hafta:75
hedef:60
aklıma gelmişken menümüde yazayım sonra unuturum
sabah: az sütle nesfit (7yk kadar)
ara: yok temizlik yaparken kaldı
öğlen: 1 parça ev yapımı pizza yedim
ara: elma
akşam: öğlen pizza yediğim için ceza olarak sadece salata yicem
Ne enteresandır ki kilom da 1 kg. eksilme var, hala anlayabilmiş değilim:26::26:öyle yerlere gidince göbek çıkıyor ya çok iyi anlıyorum seni
bi kaç gün suyu arttır gider
sınava üzülmem ya neredeyse hiç çalışmadım hakettim ben bunu
listeyi de hemen hallediyorum bakalım genel olarak ne dencek
sıkmıyorum tatlım benimbi dahakine çalışcaz artık napalım
ne demek efendim görevimiz
listede olmamana hiç göz yumar mıyım kaptım aldım hemen bildirimini
bu arada geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir :26:
Ben cuma olsun diyorum.arkadaşlaaarrr
şu liste işini tekrar cumaya alalım diyoruz siz ne diyorsunuz :26:
yani insan ister istemez haftasonu kaçamak yapıyor
ben geçen hafta çarşamba-perşembe gibi pazartesiden daha zayıftım mesela :26:
eğer genel olarak kabul edilirse tekrar cuma günlerine alalım bildirim işini.
herkes düşüncesini yazarsa iyi olur canlarım kimsenin fikrini almadan değiştirmeyelim diyorum :26:
Ben burdayım canikom, bir bozdum pir bozmuyorum, bir şekilde dengelemeye çalışıyorum.ama ben de hafta haftasonu tutabılıyorum kendımı bu sayede.. kaçırmıyorum daa.. ama sız bılırsınız; sonucta ben de cuma500 gram verdıysem pazartesı 300 oluyorama maksat burda bırıncı cıkmak degıl, kendımız ıcın cabalamak.. cumaa az cıkan pazartesi de 100 gram da olsa verır ve dıyetıne devam ederse mutlaka dıger pazartesıye kadar yıne kılo verır.. bu topıkte gozume carpan en buyuk hata şudur: DIYETINI BOZAN BIR BOZIYOR PİR BOZUYOR.. bugun bozdum yarın ola devam yok yani..
pastadan yemedein mi canım, merak ettim?ay evet o bende de oluyor. bütün gün tuvalete gidiyorum çok kötüüü
afiyet olsun benim arkadaşımın da var ennn sevdiğim pastadan söylicez ama yemicem inşallah. birde ben önceden hergün ya hamburger ya pizza yerdim dışardan artık yemiyorum arkadaşlar yiyo yanımda ama tutuyorum kendimi
gelelim menümee
sabah:
0.1 yağlı light süt
2 dilim ince salam
4 zeytin
2 üçgen peynir
domates
1 dilim denge kepek ekmek
ara:
1 adet form mısır patlağı
süt
akşam
fırında karnıbahar
yoğurt
çorba kasesiyle makarna (sizce makarnayı tamamen kesmeli miyim )
bu arada uyanınca süt içtim
biraz geçince yaptım kahvaltıyı belki sabah öğle niyetinde olur diyuebiraz karışık anlattım ama
Tekrar cuma olmasını istiyoruz.bildirimler artık pazartesi mi?yapılıyor..ben girmeyeli çok şeyler değişmişşşş...aaaaaaa
Neyse düzeltirsin canım, arada oluyor öyle vakalar, sonraki günlerde dengelemek önemli olan.bugün hiç olmadı zaten canım kociş pasta getirmiş uzun zamandır canım çekiyordu zaten daldık valla
dolunay etkilormus canim :26:bu diyet işinden sanırım nedense son 1 haftadır herşeye ağlar oldum.eve sığamıorum bi türlü.buraya gelince morelimdüzeliyo.ortada hiç bişeyde yok.bugun hava çok güzel keşke hep beraaber böyle bol yeşillikli biyerde zayıflama kampınA falan gitsek eğlensek hepimiz manken gibi geri dönsek
hakkinda hayirlisi canimgünaydın diyecektim az dahaselam herkese yine yetişemedim hızınıza :) okula gitmem gerek ödevimi yapıp fazla duramayacağım o yüzden benim de sunumum var perşembe dua edin hazırlanabileyim hepinize kolay gelsin :)
oyy canimmmolsun yinede gel arada da olsa
hadi bakalim sen 60i gör bende 70i göreyim bu ay sonuna kadar :13:
kiz bana valla neslim ye beniben sana hic kizmam istedigini söyle yap belki aklim basima gelir
yine siskoyu bana kakaladin gerci ikizlerim okadar varmidir senin altda kaldigin atak
hicde bile bozuk degilhosgeldin nese kaynagim cancasim cigerim
ye sen ye tombil olben manken olcem
sanada gecmis olsun canim insallah gelirde rahatlarsin :26:
canim kendin yaparsan sekersiz yaparsinlatte nin şekersizi yok mu çayı,kahveyi şekerli içemiyorum
ay suziim survivor daki kizlarin nasil göbüsöeri icine cökmüs süper yaasurvivor a yazilakregl olmuyorsun ya onun stresside vardir üzerinde senin canim
insallah güzel gecer kolay gelsin canim
canim bende öyle iceyim direk wc deyim o yüzden disaridayken icmiyorumkızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
olmamis canimsabah:4 çay kaşığı nutella
ara:
öğlen:küçük bir tabak makarna 3 köfte 3 kaşık salata 4 kaşık yoğurt
ara:3.5 harnup (keçi boynuzu ) kan yapıyor hemde karnımı tok tutuyor
akşam:az form mısır gevreği yarım yağlı süt
ara:bu aralar takıldım bırakamıyorum latte tok tutuyor beni
2lt yakın su
yesil cay icemiyorum ben yaaaaaa :84:Günde en az 2,5 lt. su ve de 2 fincan yeşil çay içmek yağ yakımını hızlandırır canım.
bende yapmiyorum canim yaparsam löööppp yutuyorum :26: tutamiyorum kendimi :26:Mine de yok bugün, yine kek yapmaya gitti sanırsam, onu da bu kek-börek yeni tarif tutkusu götürüyo yapmana okey de, yeme kızzz şişko Mine oluyon bak sonra, üzülüyon
hosgeldiin78 kiloyla benide alsanız ya aranıza.. Lütfen lütfen nolluurrrr :):):):)
slm kizlar herkez iyidir insllh bugun esim bana gercektn ck kilo vermissin dedi ve dun halamlara gitmistik oda dediki gercektn ck sasirdim boyle gorunce nasil olmussun felan dedi ck mutlu oldum diyete basladigim ilk gunlerde ekmek yemiodum ama artik sabahlari kepekli yiyorum yemegimi degistiryorum normal yemeklerde yiyorum artk ama eskisi gibi deyil yani 1 porsiyon yerine yarim felan alistim gibi gece ck acikirsam iki uc sokum bisyeler atiom azgzima ustunede hemen bitki cayi cunku emziriyorum ve acliga ck gelemiorum bugun tam 4 hafta oldu iyi dayandim ben normalde 3.haftadan sonra pes ederdim ama buraya girip okuyunca rahatliom iyiki varsiniz xx
afiyet olsuunsaol canım..3 hurma yiyip arkasınada 2 bardak su içince öğleye kadar toktutuyor.hurmanın bağırsak çalıştırıcı özelliğide war..hurma çok doyurucu gerçekten ondan yetti canım bana
aynen benimde canım ya..ben zaten su içemiyorum artık kendimi zorluyorum oda yarım litre anca..onuda içiyorum doğru tuwalete..:44::44:
saol canım inşallah..ewet antalyadaydım sende mi?antalyalıydın..hawalarda sıcak..yaz geldi ay sonuna 60 olsam iyi olacak..:18::18:
hoşgeldin canım...
canim aksam toparlamisiinkızlar dün giremedim bildirimde yapamadım doğal olarak ama mazeretim var hastanedeydim ve akşama misafir vardı geçti biliorum ama ben yinede bildirim yapayım
başlangıç:76
bu hafta:75
hedef:60
aklıma gelmişken menümüde yazayım sonra unuturum
sabah: az sütle nesfit (7yk kadar)
ara: yok temizlik yaparken kaldı
öğlen: 1 parça ev yapımı pizza yedim
ara: elma
akşam: öğlen pizza yediğim için ceza olarak sadece salata yicem
benim icin fark etmez canimarkadaşlaaarrr
herkes düşüncesini yazarsa iyi olur canlarım kimsenin fikrini almadan değiştirmeyelim diyorum :26:
güzel bence canimselam
bugün ki menüm
sabah: bir bardak sıcak su
kahvaltı: bir yemek kasıgı lor peynir, domates salatalık, bir zeytin, bir çay kaşıgı reçel, bir dilim ekmek şekersiz çay
ara: yarım elma 10 tane beyaz leblebi
öğle: 4 kasık bezelye yemeği,salata yoğurt
ara: bir elma, bir küçük kabak pidesi:18:
aksam: 4 kasık sebze yemegi yogurt tursu
ara:yeşil çay,
şekersiz türk kahvesi
ek:3 litre su,40dk yürüyüş,30 dk pilates
canim bence olmamis :26:gelelim bugünkü menüme :
sabah çeyrek omlet tam buğday ekmeği ve peynir aa çayıda unutmamak lazım
ara 49 kalorilik diyet çikolata ki bu diyet listemde var hergün 1 tane yiyorum sakın kızmayın bana hanımlar
öğlen tam buğday ekmeğinde peynirli sandwiç
ara öğünde 1 tanecik kruvasan yedim sanırım bu biraz fazla oldu
akşam yemeğindede 2 küçük kabak dolması ve yoğurt hanımlar
canim bence iyi ama makarnayi cok istiyorsan 2 3 kasik ye istersenay evet o bende de oluyor. bütün gün tuvalete gidiyorum çok kötüüü
afiyet olsun benim arkadaşımın da var ennn sevdiğim pastadan söylicez ama yemicem inşallah. birde ben önceden hergün ya hamburger ya pizza yerdim dışardan artık yemiyorum arkadaşlar yiyo yanımda ama tutuyorum kendimi
gelelim menümee
sabah:
0.1 yağlı light süt
2 dilim ince salam
4 zeytin
2 üçgen peynir
domates
1 dilim denge kepek ekmek
ara:
1 adet form mısır patlağı
süt
akşam
fırında karnıbahar
yoğurt
çorba kasesiyle makarna (sizce makarnayı tamamen kesmeli miyim )
bu arada uyanınca süt içtim
biraz geçince yaptım kahvaltıyı belki sabah öğle niyetinde olur diyuebiraz karışık anlattım ama
günaydin caniimmKızlarrrr günaydın
Güzel bir gün olsun inşallah.
Ben o kadar yeme içmeme rağmen eksideyim, çok şaşkınım. Neyse yine de beslenmeye dikkat ediyorum, dengelemeye çalışıyorum.
İnşallah hep böyle gider.
Bu arada dünden beri Mine 'yi merak ediyorum, akşam da gelmemiş????
Dilek zaten kayıp, kaçaklar gelin artıkım, şişko kalacanız yoksam
ip perdeyi bende çok düşündüm kızımın odasına ama dışardan görünürmü diye cesaret edemedimbegenmenıze sevındım
cok saolun
ıp perde mutfaga da yaptırdım cok kullanıslı suan bır problem yok ıns da olmaz
guneslıgı ayrı aldım ben dedıgın gıbı beraber olmuyor malesef
ye canim ye birazda yan simitlerden alsan ne iyi olur
bugün hava çok güzel giydim beyazları geldim okulahavadan olur canım çok soğuk
geri geldi gene ben petekleri bugün açtım gene üşüdüm
bencede abartmışlaramcamla konuştum orda da aramış 750 demişler
iyice abarttılar
ben ben benBir Cumacı daha kızlarrrrrr, Cuma bildirim günü olsun diyenler, hadin bakalım yazın.
niye kaldırıyorsun fotoları, öncedende görememiştim seniMerakla bekliyoruz.Fotolarıma da şimdi bakabilirsin, bugün kaldırcam zati.
ben haftanın 2-3 günü yürümeye çalışıyorumkızlar tebrik ederim ben başta yanlış tartıldığım için bildirim yapamadım 1. olan arkadaşlar menü ve yaptıkları sporları yazarlarsa örnek alalım
geçmiş olsun canımkızlar naber
ben dün yediklerimden sonra gece fenalaştım
3 haftadır karbonhidrat mideden geçmemişti
gece karın ağrısı mide bulantısıyla uyandım
eşimi kaldırdım kıvranıyordum
bana nane limon yaptı
karnıma yastık koydum (anne yastığı çocukken annem karnım ağrıdığında yastık verirdi sarıl diye)
sonra biraz geçti uyudum
hala miden fena karnım hafiften ağrıyor
bugünden sonra tekrar düzenime devam edicerm inşallah
süper olur vallaaabu diyet işinden sanırım nedense son 1 haftadır herşeye ağlar oldum.eve sığamıorum bi türlü.buraya gelince morelimdüzeliyo.ortada hiç bişeyde yok.bugun hava çok güzel keşke hep beraaber böyle bol yeşillikli biyerde zayıflama kampınA falan gitsek eğlensek hepimiz manken gibi geri dönsek
öğrencimisin canım? hoşgeldin demişmiydim sana unuttum :26: demediysem hoşgeldingünaydın diyecektim az dahaselam herkese yine yetişemedim hızınıza :) okula gitmem gerek ödevimi yapıp fazla duramayacağım o yüzden benim de sunumum var perşembe dua edin hazırlanabileyim hepinize kolay gelsin :)
kek yapmadım bugün ama gün vardı orda yedim :26:Mine de yok bugün, yine kek yapmaya gitti sanırsam, onu da bu kek-börek yeni tarif tutkusu götürüyo yapmana okey de, yeme kızzz şişko Mine oluyon bak sonra, üzülüyon
herzaman planlar tutmuyor işte bende dün yürüyemedim günümüz vardımerhabalar yine.. çok gıcık oldum yaaa... sunum yapamadım bugun, hoca ben anlatayım sen haftaya sun dedı işimi gelmedı degıl ama dun yuruyus yapcaktık buraya gırcektim, olmadı.. neyse hayırlısı olsunn.. Hasrettt'in yatak odası takımına bayıldım.. şimdi ne guzel mobılyalar var yaa, bız saglam olsun dıye ozel yaptırmıstık, üniversıtedeyken yaptırmıstım ben salak gıbı koyu renk yaptırdım.. sonra da cıft kısılık oldu ıcın evıme aldım.. acık renk ne guzel olmuş yaa ferahh ohhh...
bende katılıyorum canım sanaarkadaşlaaarrr
canım haklısın maksat birinci çıkmak değil zaten cuma olsun diyenlerin içinde öyle bir azimde yok sanırımama ben de hafta haftasonu tutabılıyorum kendımı bu sayede.. kaçırmıyorum daa.. ama sız bılırsınız; sonucta ben de cuma500 gram verdıysem pazartesı 300 oluyorama maksat burda bırıncı cıkmak degıl, kendımız ıcın cabalamak.. cumaa az cıkan pazartesi de 100 gram da olsa verır ve dıyetıne devam ederse mutlaka dıger pazartesıye kadar yıne kılo verır.. bu topıkte gozume carpan en buyuk hata şudur: DIYETINI BOZAN BIR BOZIYOR PİR BOZUYOR.. bugun bozdum yarın ola devam yok yani..
şok etmişsin işte bünyeniKızlarrrr günaydın
Güzel bir gün olsun inşallah.
Ben o kadar yeme içmeme rağmen eksideyim, çok şaşkınım. Neyse yine de beslenmeye dikkat ediyorum, dengelemeye çalışıyorum.
İnşallah hep böyle gider.
Bu arada dünden beri Mine 'yi merak ediyorum, akşam da gelmemiş????
Dilek zaten kayıp, kaçaklar gelin artıkım, şişko kalacanız yoksam
herşey yolunda canım çok sağolgünaydin caniimm
evet mine gelmemis insallah hersey yolundadir :26:
toparlarsın canım bikere bozduk diye salmamak lazımgünaydiiiiiiiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
kizlar dün bütüün gün dikkat ettim
ama tam sofra hazirliyorum caaat kapi misafir geldii
cayin yaninda birseyler cikarinca bende yuttuummm
yazik yani en üzüldügüm sey bu
bütün gün dikkat et sonra ye
neyse bugün toparlarim insallah
ip perdeyi bende çok düşündüm kızımın odasına ama dışardan görünürmü diye cesaret edemedim
bugün hava çok güzel giydim beyazları geldim okula
bencede abartmışlar
zaten toplamı 800ü geçiyor
acaba toplamımı 750 demişler sadece kursmu
ben ben ben
niye kaldırıyorsun fotoları, öncedende görememiştim seni
kocişinmi kızıyor kıııııız
ben haftanın 2-3 günü yürümeye çalışıyorum
yürüyemediğim günlerde evde karın ve bacak egzersizi yapıyorum
geçmiş olsun canım
bugün nasılsın :26:
süper olur vallaaa
hem kafamız dağılır hemde zayıflarız
öğrencimisin canım? hoşgeldin demişmiydim sana unuttum :26: demediysem hoşgeldin
kek yapmadım bugün ama gün vardı orda yedim :26:
herzaman planlar tutmuyor işte bende dün yürüyemedim günümüz vardı
bugünde yürüyemiycem toplantımız var
ayy bu okul çok etkinlikli kendime zaman ayıramıyorum
bende katılıyorum canım sana
pzartesi fikri başta güzel gelmişti
ama haftasonu kendimi dizginleyemeyince pazartesi tartılmak motivasyonumu bozuyor
pazartesi hep artı çıkıyorum salı daha iyi sonuç alıyorum
onun içinde bildirimde bile bulunmuyorum
canım haklısın maksat birinci çıkmak değil zaten cuma olsun diyenlerin içinde öyle bir azimde yok sanırım
sadece motivasyonumuzu etkiliyor
haftasonu kaçırsakta en azından pazartesi tekrar sil baştan başlıyoruz
ama pzartesi tartılınca benden adam olmaz deyip yiyebiliyoruz
gerçi ben bildirimde bulunmayınca toparlıyorum ama motivasyonumu etkiliyor açıkcası
şok etmişsin işte bünyeni
canım iyiyim bisorun yok
dün okul çok yoğundu odamda oturamadım bile
çıkıştada gün vardı
akşam evde okudum ama alıntıları cevaplayamadım öyle oluncada selam yazamıyorum önce geçmişi okuyorum
öyle işte
herşey yolunda canım çok sağol
kızlar sizi seviyorum merak edilmekte güzelmiş teşekkür ederim mutlu ettiniz beni
toparlarsın canım bikere bozduk diye salmamak lazım
hergün yeni bir gün
günaydın buarada
hosgeldinmerhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
günaydin canimgünaydın kızlar
haftasonu gelen artılardan sonunda kurtuldum
63,8 yapıştı buseferde
bakalım cumaya aşağısını görebilecekmiyim
burda tartı günü değişmesede ben cumaları dikkate alıyorum
bugün hava güzel bende mutluyum
hergün bitoz bulutu vardı gece yağmur yağdı sildi süpürdü hepsini
günaydın balkaymakgünaydiiiiiiiiiinnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
kizlar dün bütüün gün dikkat ettim
ama tam sofra hazirliyorum caaat kapi misafir geldii
cayin yaninda birseyler cikarinca bende yuttuummm
yazik yani en üzüldügüm sey bu
bütün gün dikkat et sonra ye
neyse bugün toparlarim insallah
hoşgeldin canımmerhabalarrrr :) bende aranıza katılmak istiyorum kızlar yaşım 21 boyum 1.60 kilom 73 hedefim 60 yani 13 kilo vermem gerek banada yardımcı olun :)
günaydın minegünaydın kızlar
haftasonu gelen artılardan sonunda kurtuldum
63,8 yapıştı buseferde
bakalım cumaya aşağısını görebilecekmiyim
burda tartı günü değişmesede ben cumaları dikkate alıyorum
bugün hava güzel bende mutluyum
hergün bitoz bulutu vardı gece yağmur yağdı sildi süpürdü hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?