70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın diyecektim az daha selam herkese yine yetişemedim hızınıza :) okula gitmem gerek ödevimi yapıp fazla duramayacağım o yüzden benim de sunumum var perşembe dua edin hazırlanabileyim hepinize kolay gelsin :)

olsun yinede gel arada da olsa
bir haftadır dikkat ederek 66ya düştüm gerisinde zorlanıyorum ama bu ay sonuna 60ı görmek istiyorum nasip bakalım..
hadi bakalim sen 60i gör bende 70i göreyim bu ay sonuna kadar :13:
kiz bana valla neslim ye beni ben sana hic kizmam istedigini söyle yap belki aklim basima gelir
yine siskoyu bana kakaladin gerci ikizlerim okadar varmidir senin altda kaldigin atak
hicde bile bozuk degil hosgeldin nese kaynagim cancasim cigerim
ye sen ye tombil ol ben manken olcem
çok geçmişolsun canımbenimde regl sorunumhala devam ediyo rahatsız edici derecede olsada rahatlasam
sanada gecmis olsun canim insallah gelirde rahatlarsin :26:

survivor a yazilak regl olmuyorsun ya onun stresside vardir üzerinde senin canim
insallah güzel gecer kolay gelsin canim

zaten ben korkarim orda hersey var akrepdir yilandir :18: geri döndügümüzde artik beni ruh ve sinir hastanesine yatirirsiniz

merak etme akrebe yılana kalmadan çoktan açlıktan kaçıp gitmiş oluruz off hava ne kadar sıcak ben donuyorum ya kaç gündür spor yapamadım.kafam kalkmıyo valla.

kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:

sabah:4 çay kaşığı nutella
ara:
öğlen:küçük bir tabak makarna 3 köfte 3 kaşık salata 4 kaşık yoğurt

ara:3.5 harnup (keçi boynuzu ) kan yapıyor hemde karnımı tok tutuyor

akşam:az form mısır gevreği yarım yağlı süt

ara:bu aralar takıldım bırakamıyorum latte tok tutuyor beni
2lt yakın su

Canım bu menü olmamış, biliyorsundur sanırım, sabah en önemli öğünümüz, metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle harekete geçiyor, akşama da sebze yemeği ve salata-yoğurt ya da çorba-salata-yoğurt daha iyi olabilir, tabii yine de sen bilirsin.

Bugün benim menü de bozuldu maalesef, arkadaşın doğum günü vardı 1 dilim pasta yedim

Yine de çok iyisin canım, tekrardan hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın, Antalya'da mıydın öyle hatırlıyorum?

Dilekkk nerdesin canım, yine kaçtın, yaz geliyor ama bak böyle olmuyor, cezan büyük olacak, çabuk aramıza dön, yoksa gelecek sana, hııııYine çikolara daldın demi, çıkamıyon, gel kız gel dövmicem bak söz sevecemDilek gelemez kiiiiiiiiiii

Mine de yok bugün, yine kek yapmaya gitti sanırsam, onu da bu kek-börek yeni tarif tutkusu götürüyo yapmana okey de, yeme kızzz şişko Mine oluyon bak sonra, üzülüyon

Nesli hasta olmuş, yatıyo herhalde evde, nane-limon kaynatak mı bacım, gelek mi yanına, Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…