olsun yinede gel arada da olsahoşbulduk suzim yaa..benim kız büyüdü 2siyle baş edemiyorum artı ew çocuk falan giremiyordum.açıkcası itiraf etmek gerekirse bi türlü diyete başlayamıyordum ondan girip kilo weremeyince canım sıkılıyordu.dün başladım tekraren.burada olmazsam yapamıyorum..ben burada 25 kilo werdim.5ini geri aldım işte..ama yaz geldi çattı..başlamışken buraya uğrayayım dedim..buradayım artık çok fazla giremem ama arada bi uğrarım artık
hadi bakalim sen 60i gör bende 70i göreyim bu ay sonuna kadar :13:bir haftadır dikkat ederek 66ya düştüm gerisinde zorlanıyorum ama bu ay sonuna 60ı görmek istiyorum nasip bakalım..
kiz bana valla neslim ye beni
hoşgeldin bebeğim bu çocuklar böle adamın aklını başından alır
inşallah suzim artık sana kızıyorum
bak geçen seneden buyana zerre yol kat etmedin
sana biraz çıkışlarım olucak burdan belki yararı olur belki bana kızarsın
bu gidişatını beğenmiyorum
en kısa zamanda toparlan nefsine ve iradene sahip çıkıcan
benim tanıdığım ıspartalılar inatçıdır ve başarır
eminim sende şu hazirana kadar en azından 65 inersin
artık sıkıyosa bu yazıdan sonra yemek ye
yerken aklına geleyim o cıslar boğazından geçmesin emi
saol canım çok dikkat ettiydim bu hafta aslında 1100kgdı verdiğim pazar sabahı öyleydi
pazartesi misafir gelcekti geç saatte haber verildi
bende akşam sarma sardım saat 12de bitti
birde turtayı akşamdan yapmıştım
tatlarına baktım
tabi sabahda bana -400 yaptı
sonra dünde misafirler gelince çok kaçırdım
öyle mşdem kötü dolanıyom işte
bir kac günü hafif atlatirsin canim toparlarsin
latte ye bende bayiliyoruum ve benide tok tutuyor
kendinmi yapiyorsun canim bende dün süt köpürtücü aldim ama bozuk cikti
bir an önce almam lazim
canim buda kilo aldirir sana
erken yat ve erken kalk imkanin varsa
bulgur salatasi
yada 2 3 kasik kadar ye canim
o beniimm
sagol canim
ama bogulcam suzinin ikizlerinden yaa :96:
hangi atak o göremedim ben onu
bozukdur o tartiii
aaaaaaacok ayip insan bir tabak yerdi en azindan
seni nasil kakalayim ben bacim hale bak
Eki Görüntüle 680386
aa güzelmis suzim
ye sen ye tombil olkizlaaaaaarr
güzel bir gün olsun insallahhh
ababacimm ellerine saglik
liste coooook güzel olmus bildigin gibi degil yani bayildiiiiimmmmmmmm
bence bu liste böylece kalsin hep ayni listeyi paylasalim
suziiiii sana bir müjdem vardün cozuttumda cozuttuum :26:
gözün aydin
amaaa bugün hemen toparliyorum insallahh
sanada gecmis olsun canim insallah gelirde rahatlarsin :26:çok geçmişolsun canımbenimde regl sorunumhala devam ediyo rahatsız edici derecede olsada rahatlasam
survivor a yazilakbu diyet işinden sanırım nedense son 1 haftadır herşeye ağlar oldum.eve sığamıorum bi türlü.buraya gelince morelimdüzeliyo.ortada hiç bişeyde yok.bugun hava çok güzel keşke hep beraaber böyle bol yeşillikli biyerde zayıflama kampınA falan gitsek eğlensek hepimiz manken gibi geri dönsek
insallah güzel gecer kolay gelsin canimgünaydın diyecektim az dahaselam herkese yine yetişemedim hızınıza :) okula gitmem gerek ödevimi yapıp fazla duramayacağım o yüzden benim de sunumum var perşembe dua edin hazırlanabileyim hepinize kolay gelsin :)
survivor a yazilakregl olmuyorsun ya onun stresside vardir üzerinde senin canim
insallah güzel gecer kolay gelsin canim
Sağol çook teşekkür edrim :)survivor a yazilakregl olmuyorsun ya onun stresside vardir üzerinde senin canim
insallah güzel gecer kolay gelsin canim
zaten ben korkarim orda hersey var akrepdir yilandir :18: geri döndügümüzde artik beni ruh ve sinir hastanesine yatirirsinizvalla onun stresi var.oraya katılırsak biz arada isteriz,kahvede,yeşilçayda o yüzden bize orası yaramaz kovarlar
Sağol çook teşekkür edrim :)
zaten ben korkarim orda hersey var akrepdir yilandir :18: geri döndügümüzde artik beni ruh ve sinir hastanesine yatirirsiniz
kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
bünyen suyu tutarsa kork zaten gereksiz kilodemekki vücudunun suyla işi bitiyor atıyor her içtiğimz kalsa yanmıştık
Canım bu menü olmamış, biliyorsundur sanırım, sabah en önemli öğünümüz, metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle harekete geçiyor, akşama da sebze yemeği ve salata-yoğurt ya da çorba-salata-yoğurt daha iyi olabilir, tabii yine de sen bilirsin.sabah:4 çay kaşığı nutella
ara:
öğlen:küçük bir tabak makarna 3 köfte 3 kaşık salata 4 kaşık yoğurt
ara:3.5 harnup (keçi boynuzu ) kan yapıyor hemde karnımı tok tutuyor
akşam:az form mısır gevreği yarım yağlı süt
ara:bu aralar takıldım bırakamıyorum latte tok tutuyor beni
2lt yakın su
Günde en az 2,5 lt. su ve de 2 fincan yeşil çay içmek yağ yakımını hızlandırır canım.kızlar benim bünyede su hiç durmuyor günde 1 lt içiyorum toplasam, kaç kere wc ye çıkıyorum hemen iniyor aşağı:44:
Yine de çok iyisin canım, tekrardan hoşgeldin, inşallah hedefine ulaşırsın, Antalya'da mıydın öyle hatırlıyorum?hoşbulduk suzim yaa..benim kız büyüdü 2siyle baş edemiyorum artı ew çocuk falan giremiyordum.açıkcası itiraf etmek gerekirse bi türlü diyete başlayamıyordum ondan girip kilo weremeyince canım sıkılıyordu.dün başladım tekraren.burada olmazsam yapamıyorum..ben burada 25 kilo werdim.5ini geri aldım işte..ama yaz geldi çattı..başlamışken buraya uğrayayım dedim..buradayım artık çok fazla giremem ama arada bi uğrarım artık
Günde en az 2,5 lt. su ve de 2 fincan yeşil çay içmek yağ yakımını hızlandırır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?